Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

thrall

Quote from: TriviAzt gyanítom, főleg, mivel ugyebár szinte egész nap nem működött. Véletlen egybeesés, hogy pont ezután nem tudunk rendesen fellépni?
jó tudni mondjuk mivel nekem **** a netem ezért nemtudtam ^^

.Attila

Amíg nem megy a USTeam, addig tölcsetek szerintem az AnimeHQ-ról, ott is van pár cucc, lehet válogatni.

Saori

Kérdés: Csak engem tisztel meg megint azzal a fórum, hogy nem kapom a leveleket, vagy másnál is szórakozik?
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Kalibur

Szerintem mással is, ha csak magamból indulok ki... tegnap óta egy deka értesítést nem kaptam... de azt hittem, a hiba az én készülékemben van...
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Itachi

Én meg mindig újbol és újból be kell jelentkezzek....Máskor mindig bevoltam...A beállításoknál néztem,hogy nem állítódott el semmi,de nem.. :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Saori

Quote from: KaliburSzerintem mással is, ha csak magamból indulok ki... tegnap óta egy deka értesítést nem kaptam... de azt hittem, a hiba az én készülékemben van...

Ohh.. én is azthittem, hogy nálam a bibi, de ezekszerint nem... de legalább a bejelentkezésem állandó maradt

Cobra

Lorenor töröld a Cookie-kat, utána valószínűleg már megmarad a bejelentkezés.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Shock12

Quote from: SaoriKérdés: Csak engem tisztel meg megint azzal a fórum, hogy nem kapom a leveleket, vagy másnál is szórakozik?
Ez mostanában elég véletlen szerű, én általában 2-3 naponta kapok egyszerre 55-70 értesítést... ^^' Most reggel kaptam egy rakást, azóta egyet sem.

Ramiz

To Trivi: Nyugi... én is noriko-ra várok! :D Amúgy majdnem megállított a (vissza)fejlődésben az a shock, ami akkor ért, amikor meeten nem láttam egy fórumost sem (még titeket Baldyval sem!).

Ui: Megjött noriko! Hujja hujja hóóó! :D  :hopp:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

To Trivi: Nyugi... én is noriko-ra várok... kibekkeljük, csak megjön egyszer! :D Amúgy majdnem megállított a (vissza)fejlődésben az a shock, ami akkor ért, amikor meeten nem láttam egy fórumost sem (még titeket Baldyval sem!). Nem gyakori eset.... ;)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

noriko

de jó! örülnek nekem!  :beken:  :merci:

kééépzeljétek, Torontóban besétáltam egy átlagos könyvesboltba, és volt benne külön manga polc!!! Mi mikor jutunk el oda hogy pl a libriben is ott sorakoznak egy polcon a mangák... *sigh*
Azért a választék nem volt túl nagy, így elverekedtem magam a kínai negyedbe, ahol a Chinatown Center nevű plázaszerűségben található egy anime bolt. Na az a Center elég durva volt!! Enyhén büdös volt odabenn, aztán konstatáltam, hogy az emeletre vezető mozgólépcső már bizonyára évek óta nem működik, mert a lépcsőfokok televoltak szeméttel. Alig volt gusztusom rálépni, főleg amikor egy lerágott csirkecsonton kellett átlépnem. mindez épületen belül, egy mozgólépcsőn. brrrr. (szerencsére lefelé felfedeztem egy liftet..). A bolt azért szupi, még mindenféle akciójuk is van. pl ha veszel négy cd-t kapsz egyet ingyen. és a cd-k nem is olyan hűdedrágák. szóval jó volt.
Kár hogy többször nem tudtam visszalógni oda, ugyanis szüleim nem támogatják anime irányú lelkesedésem. :(  ..sőt..
na de nem fecsegek többet, most is csak azért erőltetem, hogy el ne aludjak még. (29óra ébrenlét rulez) :D
"I wish I could, but I don't want to."

Vóbert

Sorry, hogy nem voltam, a D2 beszélgetés visszahozta a kedvemet a D2-höz... úgyhogy 2 napig le sem szálltam a játékról :D Most válaszolok pár dologra:

Quote from: ShadowolfNos nem azé, de egy halom másik játék pedig igenis figyeli. :hehe: A katonaságnál betöltendö szerepemet pedig beszéld meg Szabó Gábor századossal, aki beosztott. :hehe:

Ez így van, én csak azt mondtam, hogy vannak amelyek nem figyelik, és nem egy olyanról tudok... pl Bridge Commander...

Ami meg a katonaságot illeti, én sorkatonaságról beszélek, és nem hivatásos, vagy szerződésesekről.... egyszerű mezei robotoló szerencsétlen sorkatonáról...
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Vóbert

Quote from: Shock12(A Ryan közlegény... eleje, vagy a 13 szellem lényegesen brutálisabb volt (ez a kettő némileg széles körben látott film)... imho persze ;))

Szerintem a Ryan közlegény nem egy nagy eresztés, a 13 szellem meg gyengécske horrorka... van ennél sokkal jobb is...

Vóbert

Quote from: ShadowolfHa beválik az új rendszer, akkor nem. Ha nem fog megfelelöen müködni, akkor lehet, hogy visszavezetik a sorkatonaságot. *sóhaj*

Mint már mondtam, nem kell miatta parázni, mert nagyon gagyi az egész...

Vóbert

Quote from: TriviTesómmal megnéztük a Manitu bocskorát. :lol:
Vértestvérek jelenet nagyon :lol:

Az egész film MegaLOL :D Főleg a meleg indián :D

ignus

Jól rajzoló fórumozók!

Amennyiben valaki nagyon ráér és szeretne segiteni, az rajzolhatna nékem egy számítógépet. Csak körvonalakban elég, szórólapra kéne, de nem szeretném clipartból betenni, valami egyedire gondoltam. Csak egy ház, bill, egér és egy tft monitor... NAgyon megköszönném, pmben jelezhetné a rajzoló kedvű mester( nő ) hogy szándékában áll rajzolgatni.... Előre is nagyon köszi, sokat segitene! Arigato!!!
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Soridan

Quote from: ignuspmben jelezhetné a rajzoló kedvű mester( nő )

Ez mintha direkt utalás lett volna :D

Im sure, all maners of stupid mousetraps await our toes in the darkness.

Kuc.... na mégegyszer...

Ahoyy!

Újra itt... /me reszkető kezekkel símítja végig a billentyűzetet, majd arcán idült kifejezéssel megpaskolja az egeret - Hiányoztam, ugye kisöreg? -.

Szóval kézcsók a hölgyeknek, sisaklengetés az uraknak!

Rögtön nyitottam vagy 6 explorer ablakot, bár tudom, hogy ez nagyon szemét húzás volt kedvenc sulinetemmel szemben, de a látvány akkor is mindent megér /6db 404-es :rolleyes: /

Ez a tavaszi szünet csak arra volt jó, hogy végigjátszam a Baldur's Gate II-t végre, s mi mással, mint Cavalier-el? :D / SoriLovag büszkén pillant a három sárkánytrófeára a háta mögött/
Amiről eszembe jut: a Throne of Bhaal állandóan lefagy, ha tűzóriás kerülne a látóterembe. Már próbáltam mindent, de most...

Egész úton idefelé azon gondolkodám,
Miként fogok beköszönni az Usteam fórumán...

Kucc... szóval valami patch orvosolja ezt a bug-gyanús dolgot? Tudom, körülnézek én még neten ez ügyben, de hát első az USteam :cool: :D

Huhh, mielőtt átolvasnám és törölném, megnyugtatom magam, hogy ez itt az offtopic, s ha nem is kívánatos, de talán eltűrt dolog az ilyen idült hozzászólás is :D
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Soridan

QuoteViszont a BG-k melett még nagy kedvencem a Torment.. akik nem idegenkedik a kicsit beteg világoktól (Planescape) annak csak ajálani tutom... talán az egyetlen crpg, ahol igazán függ a karakterválasztástól az egész játékmenet.

Fallout. Próbáld meg 3-as intelligenciával játszani. Nem fogsz valami nagyon magasröptű társalgásokat levezetni, az szent :)

QuoteMellesleg megjegyzem, hogy ha nem is RPG, de a Blizzard a War3-mal is nagyot alkotott... nagyon bejön a sztori, a játékmenet, meg úgy általában minden!

Igen! Egyébként a Diablo2-nél sokkal nagzyobb rpg feeelingje van a war3-nak. Mindamellett profi...nagyon profi. Szabályosan elbőgtem magam Grom Hellscream hősi halálakor :beken:

QuoteCsak az alap BG2 sajnos, de szerintem így is megéri. Nem egy 1 estés kaland.

/me utánaszámol... jahh, nem 1, hanem 6 :) És nem csak a főszálat követtem :D DE lehet, hogy 7. Amióta magic missile-ről, lay on hands-ről, meg mindenféle Boo and Minsc stands ready kiáltásokról álmodok, kicsit ködös minden :rolleyes: :)

Diablo2:
Hát, nem lehet az olyan nehéz 1.10-ben sem. Édesanyám Hell Act II-ben hagyta abba a barbijával. Megunta. Most Baldur's Gate II-zik :D /undead hunter-el /

Katonaság: blehh, jópofák ezek az alakok. Sorozáson A minősítést kaptam :eek: , majd beírták, hogy megyek tüzérséghez távmérőnek...miközben tévesztettem számot a szemvizsgálatnál :rolleyes:
Még jó, hogy mire vinnének, már megszűnik ez az egész :/

Locsolóvers! Bár késői, de azért bepötty:

"Nem volt erőm verseket faragni,
Holmi butácska rímekkel bajlódni,
Ezért mondom: essünk túl rajta,
Ha locsolást akartok, álljatok sorba!"

És végigolvastam lemaradásomat... phew, rámrozsdállt a sisak :)

Őszinte tisztelettel:
Soridan fna Raquakirr tu Harinnion, Sinelari na Sinella tu Silírion
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Itachi

Juhééé!Műxik a letöltés.. :)  Szép az élet. :D  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Vóbert

Quote from: SoridanDiablo2:
Hát, nem lehet az olyan nehéz 1.10-ben sem. Édesanyám Hell Act II-ben hagyta abba a barbijával. Megunta. Most Baldur's Gate II-zik :D /undead hunter-el /

Édesanyád Diablózik?????   :eek:  :eek:  :eek: Nem semmi :) Dögös egy asszony lehet :) Az én anyám max dolgozik vele, de játszani.... áh... minden elismerésem, de komolyan ;)

Freyja

Quote from: norikoszüleim nem támogatják anime irányú lelkesedésem. :(  ..sőt..

Üdv noriko!
Ezzel én is így vagyok...a szülők nem igazán értékelik...
pláne ha rajzolni látnak...párszor rámmordultak miatta...nagyon nem esett jól  :ejj: :ejj: :beken:

roderick

Quote from: SoridanFallout. Próbáld meg 3-as intelligenciával játszani. Nem fogsz valami nagyon magasröpt? társalgásokat levezetni, az szent :)

jajj, hogy is hagyhattam ki, nagy kedvencem volt... Fôleg a 2-ben amikor a debil sráccal beszélsz alacsony iqval... :D

QuoteÉdesanyád Diablózik?????    Nem semmi  Dögös egy asszony lehet
Én spec. letagadnám a drága mamát, ha játszana vele :)

Jameg, welcome back noriko!
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Tiaro

Freyja, ha megengedsz egy atyai jótanácsot, hadd álljon itt egy ősi japán szólás:
"Just don't give a ****"
:zen:
Egyébként hali Soridan+ Noriko itt is! :lazza:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Ramiz

Chronos, Slipknot fellép (ingyenes) Sport szigeten! Bár... gondolom már előre várod (és mondanom sem kellett volna... de el akartam újságolni)

Saori

Quote from: FreyjaÜdv noriko!
pláne ha rajzolni látnak...párszor rámmordultak miatta...nagyon nem esett jól  :ejj: :ejj: :beken:

Szintén üdvözlet újra itthon, noriko!

Amúgy szülők... hát én sem a szerencsések közé tartozom.... már jópárezerszer meg lett tiltva nekem hogy ilyen stílusban rajzoljak (lévén azt hogy rajzoljak nem tilthatják mivel művészeti suli..:p) megaztán..animét sem nézhettem..:rolleyes:.. most már nem szólnak..//lévén tudják úgysem hat rám.. :p .. de pl tegnapelőtt is kaptam egy kellemes kis fejmosást, hogy miért használom el a 15 gb letöltési korlátot "ilyenekre" ?!..

.Attila

Anyuci Diablozik... nem semmi, az biztos :)
Ööö... na amit akartam: megkaptam noriko-tól a cuccot (itt is megköszönném :merci: - szegény, hogy unhatja már :rolleyes: ) - volt köztük egy csomag Noir kártya. Kérdésem: érdekelne vkit? Szkenneljem be és rakjam fel a gallery-be, vagy ne is erőlködjek?

Moloko

Quote from: TriviAnyuci Diablozik... nem semmi, az biztos :)
Ööö... na amit akartam: megkaptam noriko-tól a cuccot (itt is megköszönném :merci: - szegény, hogy unhatja már :rolleyes: ) - volt köztük egy csomag Noir kártya. Kérdésem: érdekelne vkit? Szkenneljem be és rakjam fel a gallery-be, vagy ne is erőlködjek?
szkenneld be és rakd fel gallerybe :) de tekintve hogy kártya, légyszives kb 600 dpi-s felbontásban :D vagy esetleg csinálj egy oldalt neki ha van homepage-ed...

.Attila

Quote from: Angelszkenneld be és rakd fel gallerybe :) de tekintve hogy kártya, légyszives kb 600 dpi-s felbontásban :D vagy esetleg csinálj egy oldalt neki ha van homepage-ed...
Tegyem tehát a legnagyobb felbontásba? (1200x1200, ha minden igaz)

Saori

Quote from: FreyjaÜdv noriko!
pláne ha rajzolni látnak...párszor rámmordultak miatta...nagyon nem esett jól  :ejj: :ejj:

:beken:

Szintén üdvözlet újra itthon, noriko!

Amúgy szülők... hát én sem a szerencsések közé tartozom.... már jópárezerszer meg lett tiltva nekem hogy ilyen stílusban rajzoljak (lévén azt hogy rajzoljak nem tilthatják mivel művészeti suli..:p)megaztán..animét sem nézhettem..:rolleyes:.. most már nem szólnak..//lévén tudják úgysem hat rám.. :p .. de pl tegnapelőtt is kaptam egy kellemes kis fejmosást, hogy miért használom el a 15 gb letöltési korlátot "ilyenekre" ?!..

És más: Még régebben találtam egy oldalt ahova fel lehetett iratkozni japán levelezőtársakat keresni.. fel is iratkoztam anno, de aztán elfeledkeztem az egészről, de tegnap kaptam egy levelet egy tanártól, hogy szívesen segít nekem a nyelvtanulásban :) Én perszehogy visszaírtam neki :) És már el is küldte azonnal az első lecke anyagát, feladatokkal, amiket vissza kell neki küldenem és kiajvítja. Valamint leckénként kapok hanganyagokat is és tökjó.. Amíg nem jutok el rendes japán nyelvtanfolyamra jobbat keresve sem találhattam volna :)

Xaga

Quote from: TriviAnyuci Diablozik... nem semmi, az biztos :)

Szerintem scanneld be és rakd be a gallerybe nagyon megköszönném.