Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Vóbert

Quote from: ignus:( Ignus "nőtlen" a mai naptól fogva.... :(

Viszont itt vannak az én fórumos barátaim! :D

Sajnálom, de lesz még kikelet...

Így van :) Itt vannak a barátok :D
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Totya

Valaki tud dvdből svcdbe kódoló progit ajánlani?

Részvétem

Videó konvert ügyben tudom ajánlani a //www.doom9.org oldalt.
Hasznos progik vannak rajta.
Teacher Banzai!!!

.Attila

:( Együttérzünk veled.

Ránk számíthatsz ;)

ignus

Na jó annyira nem vészes a dolog életemben volt már egy pár szakitásom... És még élek.... Bohoc: van másik! (azaz még nincs! :D )
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Baldy

Ejnye... Mi történt ember? Hiszen olyan jól nézett ki a hölgy :):):)
Na de komolyan... Megirod PM-ben?
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

noriko

Quote from: ignusNa jó annyira nem vészes a dolog életemben volt már egy pár szakitásom... És még élek.... Bohoc: van másik! (azaz még nincs! :D )
De majd lesz! Addigis javasolok egy kis anime-kúrát :D (vigyázat!romantikus anime kerülendő!!)
"I wish I could, but I don't want to."

DWz

Sajnalom a notlenseged. :(
DVD > SVCD : DVD2SVCD. (6 MB) Annyira nem bonyolult, mint ahogy kinez.

Vóbert

Quote from: BaldyEjnye... Mi történt ember? Hiszen olyan jól nézett ki a hölgy :):):)
Na de komolyan... Megirod PM-ben?

Válszeg nem a kinézetével lehetett a gond, mint az esetek 99%-ban... ha valakinek a kinézettel van gond, akkor azt csak sajnálni tudom, mert az felszínesen nézi csak a hölgyet, az pedig nagyon nem helyes... :) ;)

Soridan

Útálom a technikát. A tudományt. Az egész hóbelevancot, amit fejlődésnek hívnak.

Lökött japik, nem megcsinálták, hogy két nőstény egér képes hím bármiféle bevonása nélkül kölyköt 'alkotni'?
Hát nem volt elég a vibrátor, most még utolsó mentségvárunkat, a gyermeknemzést is elvennék tőlünk, férfiaktól?? :)  (illetve :( )
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Vóbert

Quote from: SoridanÚtálom a technikát. A tudományt. Az egész hóbelevancot, amit fejlődésnek hívnak.

Lökött japik, nem megcsinálták, hogy két nőstény egér képes hím bármiféle bevonása nélkül kölyköt 'alkotni'?
Hát nem volt elég a vibrátor, most még utolsó mentségvárunkat, a gyermeknemzést is elvennék tőlünk, férfiaktól?? :)  (illetve :( )

Na igen... ez már azért eléggé természet ellenes... szegény egerek ;)

Soridan

Quote from: FeldinSoridan: Hol teszel szert ilyen élményekre? (persze special effect nélkül:))

Mohácson, az ország legzöldebb városában. Vagy gyere le Újmohácsra, éjjel kiülünk együtt a padlás előtti teraszra, s a diófa ágain keresztül nézzük a csillagokat, mikoözben a szél lágyan átkarol, s énekesmadarak vidám perlekedése pihenteti fáradt lelkünket (nem fizetetős terápiás szolgáltatásunk reklámját olvasták ;) )

Ui.: inkább szegény emberek ;)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

ignus

Quote from: DWzSajnalom a notlenseged. :(

Köszi mindenkinek a vigasztalgatás! :D Mondtam hogy itt vagytok ti nekem! :)
A progit is köfi, töltöm, próbálom...
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Itachi

Quote from: SoridanMohácson, az ország legzöldebb városában. Vagy gyere le Újmohácsra, éjjel kiülünk együtt a padlás előtti teraszra, s a diófa ágain keresztül nézzük a csillagokat, mikoözben a szél lágyan átkarol, s énekesmadarak vidám perlekedése pihenteti fáradt lelkünket (nem fizetetős terápiás szolgáltatásunk reklámját olvasták ;) )

Ui.: inkább szegény emberek ;)
Igen, mondjuk a japcsiknál ez nem akkora probélma,mivel ott talán nem akkora az emancipáció...Jajj, viszont a nyugatiaknak...Kétlem ,hogy itt ez bejönne ,hisz valszeg(hál Istennek) nem olcsó mulatság) és mint tudjuk a magyar átlag nem él épp túl jó móduan... :rolleyes: :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

ignus

Quote from: DWzSajnalom a notlenseged. :(

Na már csak a cce kell...

Ramiz

Én imádom a technikát!!! Ezek a japcsik mindig valami újdonságon törik a fejüket.
Papír CD-t hallottátok?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Vóbert

Quote from: RamizÉn imádom a technikát!!! Ezek a japcsik mindig valami újdonságon törik a fejüket.
Papír CD-t hallottátok?

Ja :) És azt is csak azért dolgozták ki, hogy egyszerűen lehessen megsemmisíteni a fontos adatokat, ha már nem kell a CD lemez...

Érdekes emberek a japánok... találtak már ki USB-s teamelegítőt is :P

Totya

Quote from: VóbertJa :) És azt is csak azért dolgozták ki, hogy egyszerűen lehessen megsemmisíteni a fontos adatokat, ha már nem kell a CD lemez...

Érdekes emberek a japánok... találtak már ki USB-s teamelegítőt is :P

Az USB-s fogkefe az smafu  :rotflol:  Abszolút integráció a számítógéphez  :lol:
Teacher Banzai!!!

Shock12

Munkahelyre fél 10re beérve, örömmel detektáltuk a kollegákkal, hogy biza bejelentett áramszünet... (bejelentet, mert az esemény megkezdődése után megtalálta a főnök a földszinti CBA ajtajára kiragasztva... délig mondták, szerencsére már fél órája visszajött... ).. és ha belegondolok, hogy aludhattam volna még... :rolleyes: ... no mind1... a lényeg, hogy süt a nap... :)

//Ignác... fel a fejjel (vagy a Highlenderes kép után talán jobban illene ide a "le a fejjel"... hm... najó nem poénkodok, mert nem akarok tényleg senkinek sem fájdalmat okozni még akaratlanul se...)

Vóbert

Quote from: TotyaAz USB-s fogkefe az smafu  :rotflol:  Abszolút integráció a számítógéphez  :lol:

USB használata felső fokon... hihetetlen, hogy mennyi idétlenséget kitaláltak, és kitalálnak ezek a japok :D ;)

Soridan

Quote from: VóbertUSB használata felső fokon... hihetetlen, hogy mennyi idétlenséget kitaláltak, és kitalálnak ezek a japok :D ;)

Na de éppen ezért szeretjük őket, nem? :D

Vóbert

Quote from: SoridanNa de éppen ezért szeretjük őket, nem? :D

Hát nemtom... nekem inkább a kultúrájuk teccik, de annak is a szolidabb része! Építészet, életfelfogás... egyáltalán az emberekkel való bánásmód...

Soridan

Quote from: VóbertHát nemtom... nekem inkább a kultúrájuk teccik, de annak is a szolidabb része! Építészet, életfelfogás... egyáltalán az emberekkel való bánásmód...

Módosítok... ezért IS szeretjük őket annyira -_- . (nem mondtam, hogy vicces lesz, de azért mégis.... :beken: :) )

Vóbert

Quote from: SoridanMódosítok... ezért IS szeretjük őket annyira -_- . (nem mondtam, hogy vicces lesz, de azért mégis.... :beken: :) )

Oh... I see...

Itachi

Quote from: SoridanMódosítok... ezért IS szeretjük őket annyira -_- . (nem mondtam, hogy vicces lesz, de azért mégis.... :beken: :) )
Akkor már ki ne felejtsük a harcművészeteket...És kihangsúlyozom,hogy HARCMŰVÉSZETEK és nem holmi tré nyugatiasított küzdősportok... :ejj:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Soridan

Quote from: LorenorAkkor már ki ne felejtsük a harcművészeteket...És kihangsúlyozom,hogy HARCMŰVÉSZETEK és nem holmi tré nyugatiasított küzdősportok... :ejj:  :zen:

Egyetértek! A tré jelzővel különösen (ami a nyugatiasítottakat illeti). De az IS-ben ez is benne volt, csak kibogozhatatlanul :]

Vóbert

Kendo? Sumo? Judo? Tényleg... ezek közül melyik tradícionálisan japán?

Shadowolf

Mondtam már, hogy utálok sportolni? Most vettem részt egy futóversenyen (5,6km) mivel elvileg kiváltaná az egyik tesi félévemet. A vicc az egészben az, hogy lefutottam a távot (ami azért az én testemmel tényleg egy csoda), és erre lehet, hogy azt a részt váltaná ki, ami már megvan...:beken: Szeressük az egyetemet meg a testnevelést...:rolleyes:

Soridan

Na meg a kellően infodús tájékoztatást :rolleyes:

Shadowolf

Quote from: SoridanNa meg a kellően infodús tájékoztatást :rolleyes:

Azt is... Mondjuk itt sem volt se a start (emiatt bemelegítésként futhattam 1km-ert, hogy megtaláljam honnan indul az egész verseny :ejj: ), se a konkrét útvonal kijelölve. (szóval ha valaki nagyon lemaradt az eléggé megszívta...)

Totya

Akkor nekem könnyű dolgom van. Egy szinttel alattam van a konditerem, csak odáíg kell levergődnöm és le van tudva a tesi.  :hopp:
Teacher Banzai!!!