Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Cobra

Köszönöm az infókat.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Xaga

Quote from: TriviAkkor miért nem rakod egyszerűen vissza a régi drivert?

Azért mert míg a régi driver csak cloneozni tudot így a gépen is a film ment ha filmet akartam nézni a TV-n addig az új driverrer egyszere tudok TV-n filmet nézni és a gépen animét pl.

Cobra

Nekem is voltak gondjaim a régi GF2MX-emmel, egyik driverrel működött az overlay, másikkal meg nem. Esetleg nézzél egy 4X.XX WHQL drivert, vagy ehhez lehet, hogy elég a 30.82 is, azzal 95%, hogy működni fog.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Xaga

Kicsit unatkoztam és hát el kellett foglalnom magam vmivel:
Kis tábblázat hogy hány usernak van x postja.

Postszam    -      Userszam
--------------------------
      0         -          197
      1         -           50
      2         -           25
      3         -           17
      4         -           19
      5         -           17
      6         -           14
      7         -            7
      8         -            3
      9         -            5
    10         -            5
    11         -            9
    12         -            4
    13         -            2
    14         -            1
    15         -            3
    16         -            2
    17         -            2
    18         -            3
    19         -            2
    20         -            2
-------------------------
Összesítés: 389 usernek van 994 postja.

És mivel lejött a Maburaho köv epizodja to be continued...

Totya

Quote from: XagaKicsit unatkoztam és hát el kellett foglalnom magam vmivel:
Kis tábblázat hogy hány usernak van x postja.

Postszam    -      Userszam
--------------------------
      0         -          197
      1         -           50
      2         -           25
      3         -           17
      4         -           19
      5         -           17
      6         -           14
      7         -            7
      8         -            3
      9         -            5
    10         -            5
    11         -            9
    12         -            4
    13         -            2
    14         -            1
    15         -            3
    16         -            2
    17         -            2
    18         -            3
    19         -            2
    20         -            2
-------------------------
Összesítés: 389 usernek van 994 postja.

És mivel lejött a Maburaho köv epizodja to be continued...

Nagyon magas a 0 postosok száma  :ejj:

Nagyon unatkozhattál  :lol:
Teacher Banzai!!!

dizzy

Quote from: XagaHol veszitek ti a dvdket???? Amit én boltban láttam az 2x és 1200 HUF, igaz nekem sikerült 500 HUF ért szerezni havertól.

legutoljára 190ért vettem, de most már 160ért van Princo, csak nagyobb mennyiséget kell venni.
You can't hold onto the past because then you can never live in the present.

Totya

Quote from: dizzylegutoljára 190ért vettem, de most már 160ért van Princo, csak nagyobb mennyiséget kell venni.

Általában nem szokott egyszerre annyi pénzem lenni dvd-re. Mindig veszek 10-20-at és meglátom meddig jár be. Aztán megint csak összejön egy kis lé  :rotflol:
Teacher Banzai!!!

.Attila

Quote from: dizzylegutoljára 190ért vettem, de most már 160ért van Princo, csak nagyobb mennyiséget kell venni.
Mekkora az a mennyiség? És nekünk is tudnál szerezni, vagy ez nem lehetséges?

Xaga

Quote from: TriviMekkora az a mennyiség? És nekünk is tudnál szerezni, vagy ez nem lehetséges?

Pont ugyanezt akartam kérdezni.

Totya

Ilyen árért gondolom min 100db  :D
Teacher Banzai!!!

.Attila

Quote from: TotyaIlyen árért gondolom min 100db  :D
Ilyen árért én még abban is benne lennék. Csak a tárolás módját kéne kitalálni, mert az is költséges.

Totya

Hááát nemtom nekem az egy kicsit sok egyszerre. Nagy a kísértés, hogy teleírjam  :rotflol:
Teacher Banzai!!!

dizzy

Quote from: TriviMekkora az a mennyiség? És nekünk is tudnál szerezni, vagy ez nem lehetséges?

szerintem nem olyan nagy mennyiség az, mert ha 3-4-en összeálltok, akkor mindjárt csak kb. 25-30 db/fő, és az nem is olyan sok. Én mostanában vettem, úgyhogy kb. 1 hónapon belül nem hiszem, hogy kell, bár inkább 3 hét. Ha sürgős, akkor tudok adni egy cimet pm-ben, és onnan lehet kérni.
You can't hold onto the past because then you can never live in the present.

Soridan

Shadowolf: te örültél, hogy aláírásomban beismerem az igazságot? Jól rémlek magamban erről? Biztosan. Hát itt a válasz:

Azt hittem ez nyilvánvaló :p :)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Vóbert

Quote from: XagaHelp me:
nVidia Gefroce4 MX 420-as video kártyám van leszedtem a legújabb driverfrissítést az nVidia oldaláról és azota nem tudom kidobni a TV-re a képernyő tartalmát. Hiába állítom be hogy klonozzon semmit sem jelenít meg pedig az elöző driverrel minden ment simán.

Driver le, majd az régi fel... mindenképp szedd le először a régi drivert!!!

Sajnos van ilyen, hogy az új driver rosszabb, mint a régi...
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Vóbert

Quote from: TriviIlyen árért én még abban is benne lennék. Csak a tárolás módját kéne kitalálni, mert az is költséges.

Hogyhogy költséges a tárolás?

Shadowolf

Quote from: SoridanShadowolf: te örültél, hogy aláírásomban beismerem az igazságot? Jól rémlek magamban erről? Biztosan. Hát itt a válasz:

Azt hittem ez nyilvánvaló :p :)

Jól rémlesz...:D

Kalibur

Quote from: FreyjaAkkor asszem az OVA-val kezdenék :D
Ne haragudjon senki, hogy ilyen ősi postokat ások elő... csak lemaradáspótlás közben akadtam rá és gondoltam figyelmeztetem, hogy én ezt így nem ajánlanám... előbb tán a Weiss eredeti 26 része (24 ahogy nekem megvan...) utánna jobb az OVA (abból is csak a Weiss rész van fenn, ha jól láttam...) és utánna jöhet a Glühen (azt még én sem kockáztattam meg... kicsit fura a kivitelezése az eredetihez képest...). Ca így jön időrendben is.
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Totya

Quote from: KaliburNe haragudjon senki, hogy ilyen ősi postokat ások elő... csak lemaradáspótlás közben akadtam rá és gondoltam figyelmeztetem, hogy én ezt így nem ajánlanám... előbb tán a Weiss eredeti 26 része (24 ahogy nekem megvan...) utánna jobb az OVA (abból is csak a Weiss rész van fenn, ha jól láttam...) és utánna jöhet a Glühen (azt még én sem kockáztattam meg... kicsit fura a kivitelezése az eredetihez képest...). Ca így jön időrendben is.

Az FTP-ről csak az OVAt-t tudom neki leszedni. Nem tom, hogy torrentkét le tudom-e szedni.
Teacher Banzai!!!

Sephiroth

Nem tudtok Internet TV címet amit winampal be lehet indítani. Próbáltam keresővel keresni csak nem dobott fel semmit. Mármint a fórumban. A Winampban van néhány beírt cím, csak a jobbak vagy foglaltak vagy egy-egy rajzfilm végét csípem csak el. A többin meg Evangelion megy és otthon már azt unásig néztem.
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Totya

Kalibur te honnan szerezted be a Weiss Kreuz-ot??? Én a neten is csak az OVA-t és a Gluhen-t találom.
Teacher Banzai!!!

Freyja

Felmerült egy kérdés: Milyen nyelven van? Van vmi felirat hozzá?

Totya

Amit az FTP-ről szedtem le az a szokásos japán szinkron angol felirat leosztásban van.
Teacher Banzai!!!

Freyja

Quote from: TotyaAmit az FTP-ről szedtem le az a szokásos japán szinkron angol felirat leosztásban van.
Aham...Meg akartam nézni most hogy animehq-n van-e magyar felirat, de nem enged be :( felújították? vagy mi ez?

Vóbert

Quote from: SephirothNem tudtok Internet TV címet amit winampal be lehet indítani. Próbáltam keresővel keresni csak nem dobott fel semmit. Mármint a fórumban. A Winampban van néhány beírt cím, csak a jobbak vagy foglaltak vagy egy-egy rajzfilm végét csípem csak el. A többin meg Evangelion megy és otthon már azt unásig néztem.

Ezt ismered? most találtam... Live TV Nem néztem, hogy működi-e, de valami live TV-ket hoz fel...

.Attila

Quote from: dizzyszerintem nem olyan nagy mennyiség az, mert ha 3-4-en összeálltok, akkor mindjárt csak kb. 25-30 db/fő, és az nem is olyan sok. Én mostanában vettem, úgyhogy kb. 1 hónapon belül nem hiszem, hogy kell, bár inkább 3 hét. Ha sürgős, akkor tudok adni egy cimet pm-ben, és onnan lehet kérni.
Nem sürgős, van még 4 üres dvd-m, meg a mobil rack is bemondta az unalmast, tehát a 120 gigás vinyó nem elérhető.

Vóbert: 100-as csomagolást hengerben adnak. A tároláshoz meg táska, vagy tok kell, amit nem adnak ingyen (vagy te tudsz helyet, ahol ingyen adják? Nekem is elmondhatnád :))

Vóbert

Quote from: TriviVóbert: 100-as csomagolást hengerben adnak. A tároláshoz meg táska, vagy tok kell, amit nem adnak ingyen (vagy te tudsz helyet, ahol ingyen adják? Nekem is elmondhatnád :))

Ja értem... ilyen nagy mennyiséget még nem tároltam, úgyhogy nem tűnt fel a probléma lényege... egyébként most vettem DVD tokokat darabonként 40ft-ért... bár válszeg a slim CD tokokat fogom használni, amit sikerült kapnom... az kisebb... a DVD tokok meg megmaradnak fontosabb tárolásra ;)

Ja és sajna nem tudok semmilyen helyet... ahol ingyen lehetne ilyesmit kapni... bár én most a cégnél a régi CDjogtár tokokat összeszedtem... lett vagy 100db slim... azok jól hasznosíthatók erre a célra... javaslom, hogy ismerős cégnél, ahol használják ezt a programot, a régi CD-k tokjait kérd el... úgysem használják semmire sem...

Totya

Quote from: FreyjaAham...Meg akartam nézni most hogy animehq-n van-e magyar felirat, de nem enged be :( felújították? vagy mi ez?

Nem tom most mi van az oldallal mivel nem is használom  :rotflol:
Teacher Banzai!!!

Freyja

Quote from: TotyaNem tom most mi van az oldallal mivel nem is használom  :rotflol:
Én sem nagyon...azért kérdem. Csak feliratokat szoktam onnan szedni. Van ott egy magyar feliratozó banda, szerintem jól csinálják, hasznos!

Soridan

Üvöltő Májmétely .... milyen lenne nicknek? :D
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.