Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Damnatus

Hali!

A harc Európáért van meg, ami ugyanolyan zsetonos. Csak nehezebb. Bonyolultabb.

Animal

Quote from: DamnatusHali!

A harc Európáért van meg, ami ugyanolyan zsetonos. Csak nehezebb. Bonyolultabb.

Azt sajnos nem ismerem. Viszont most kedvet csináltál, hogy újra megpróbálkozzak a Végvári viadalok játékleírásával. Reméljük nem lesz megint az a vége, hogy:  :confused:  :confused:  :grrr:

Damnatus

Hali!

A harc Európáért nagyon jó játék. Nagyon sokat játszottam vele, fõként magam ellen. Sajnos  kezdõ haverjaimat mindíg elég gyorsan legyõztem, ezért nem akarnak játszani velem :(.
A végvári viadalokkal nem is tudom, talán 2.-ban játszottam. Sajnos én nem tudtam beszerezni sehol.

Baldy

A harc Európáért nagyon jó játék. Nagyon sokat játszottam vele, fõként magam ellen. Sajnos  kezdõ haverjaimat mindíg elég gyorsan legyõztem, ezért nem akarnak játszani velem :(.
A végvári viadalokkal nem is tudom, talán 2.-ban játszottam. Sajnos én nem tudtam beszerezni sehol.

Én megint azt kérdezném, hogy kinek lenne kedve összeülni társasozni valamelyik hétvégén? Persze nem a most következõ hétcégén, megszervezzük elõször rendesen, de ha lenne valakinek kedve, akkor szóljon, mert én szivesen játszanék :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Djinn

Quote from: BaldyÉn megint azt kérdezném, hogy kinek lenne kedve összeülni társasozni valamelyik hétvégén? Persze nem a most következõ hétcégén, megszervezzük elõször rendesen, de ha lenne valakinek kedve, akkor szóljon, mert én szivesen játszanék :)
Én megint azt válaszolom, hogy nekem van  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Animal

Quote from: DjinnÉn megint azt válaszolom, hogy nekem van  :)

Én pedig megint csatlakozom az elõttem szólóhoz  :rotflol:

Baldy

Oksa, akkor 3-n már vagyunk :)
Remélem mindketten pestiek vagytok, vagy ha mégsem, akkor hajlandóak vagytok ezért feljönni Pestre egy fél napra :):):)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Animal

Quote from: BaldyOksa, akkor 3-n már vagyunk :)
Remélem mindketten pestiek vagytok, vagy ha mégsem, akkor hajlandóak vagytok ezért feljönni Pestre egy fél napra :):):)

Nem vagyok pesti, de 20 perc alatt bent vagyok, úgyhogy rajtam nem múlik  :)

Djinn

Quote from: AnimalNem vagyok pesti, de 20 perc alatt bent vagyok, úgyhogy rajtam nem múlik  :)
Detto

Kvikveg

Mmm. Ezexerint senkinek sincs AXN.  :beken: Bruhuhuhu.
Angolul meg tudok, csak tajekoztatasul irtam be a dumakat.
Francba. Van x csatornank, es tuti, hogy ami engem erdekelne, az az x+1.en megy.  :grrr:  :mad:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Baldy

Akkor remek, érzem, hogy ebbõl lesz valami :)
Valszeg öcsémet is be fogom rángatni ebbe, meg még pár olyat, aki nem túl lusta kimozdulni otthonról :D

Damnatus

Hali!

Vizsgaidõszak után jó nekem is!

Meske

Én is mennék, ha valahogy megtudnám oldani, hogy felmenjek Pestre, és persze ha megyek magammal "cibálom" Mohát is! ;)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Baldy

Vizsgaidõszak után jó nekem is!

Meddig tart a vizsgaidõszakod?
Ha ugy megy nálad is, mint BME-n, akkor neked is jó lenne február 5-e? :) Az egy szép szombati nap :)
Meske: el tudnál te is akkor jönni Mohával? :)

Meske

Quote from: BaldyMeske: el tudnál te is akkor jönni Mohával? :)
Szerintem megoldható...
Remélhetõleg igen! :D

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Baldy

Quote from: MeskeSzerintem megoldható...
Remélhetõleg igen! :D

Remek! :)
A többieknek mennyire felelne meg ez az idõpont? :)
Kérem tessék jelezni! :D

Djinn

Szerintem nekünk jó.

Baldy

Helyes! :):):)
Akkor most már csak biztositani kell a helyet arra a dátumra, és akkor tök jó lesz :D

Djinn

És persze egyeztetni kell a játékforrásokat  ;)
De ez ráér, miután megvan a hely.

Baldy

Quote from: DjinnÉs persze egyeztetni kell a játékforrásokat  ;)
De ez ráér, miután megvan a hely.

Kereken 4 hét van még addig, nem kell sietni még ezekkel :)
De azért ötleteket lehet mondani, hogy mikkel játszunk :)

Marfy

Quote from: MeskeÉn is mennék, ha valahogy megtudnám oldani, hogy felmenjek Pestre, és persze ha megyek magammal "cibálom" Mohát is! ;)
Merre menétek Pestnek mert lehet mi útbaesünk de majd küldök PM-et és megbeszéljük mert lehet akkor én is mennék.

Baldy

Quote from: NokiMerre menétek Pestnek mert lehet mi útbaesünk de majd küldök PM-et és megbeszéljük mert lehet akkor én is mennék.

Nagyon örülnénk annak, ha te is csatlakoznál :hopp:

Damnatus

Hali!

Függ a létszámtól, hogy mit fogunk játszani. Úgyhogy elõbb lássuk hányan lennénk!

Fazék

Quote from: DamnatusFügg a létszámtól, hogy mit fogunk játszani. Úgyhogy elõbb lássuk hányan lennénk!
de lehetne úgy is, hogy 2-3 csoportra oszlunk, s egyik Catan-ozik, másik Risk-ezik, stb, lehet hogy én is jelentkeznék, de a helyszín hol lesz? mert ugyebár BK-ben valószínûnek tartom, hogy nem engednék... :rolleyes:

Damnatus

Hali!

Nem lenne jó a több csoport. Többek között mert én szeretnék Riskezni is, Catanozni is stb. Üvegezni nem akarok csak! ;)

Baldy

Nem a BK-ban lesz.
Gondoltam 1-2 helyre, de azoknak utána kell néznem.
Lehet, hogy ismerõsökön keresztül fogok beszerezni egy mûvelõdési házban egy szobát csak erre ;)

Fazék

apropó, nem tudja valaki hogy az új lovagos Catan kiegészítõ mennyibe kóstál?

Bruce

Ejjha! Lehet, hogy egy ilyen még engem is érdekelne? Nem, biztos hogy érdekelne! Biztos hogy ott leszek? Nem, csak lehet, hogy ott leszek... Hiába, Budapest azért sajnos mégiscsak Budapest...
Amúgy Catant egyáltalán nem ismerem... Riskezni már annál inkább szoktam, meg ismerem a Gazdálkodj okosant meg a Monopolyt is... De ha télleg olyan jó az a Catan, és véletlenül sikerül felküzdenem magam, akkor sincs gáz, mert gyorsan tanulok ám ;)

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

katz

Quote from: BaldyRemek! :)
A többieknek mennyire felelne meg ez az idõpont? :)
Kérem tessék jelezni! :D
Febr. 3 után már bármilyen idõpont jó nekem. Remélhetõleg :rolleyes:

Djinn

Örömmel látom, hogy tétova felvetésem a társasjátékokkal kapcsolatban nagy érdeklõdést váltott ki!!!   :p  
Éreztem én, hogy nem fogok csalódni  ;)