Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

VASH

ÉN is lemaradtam(kit érdekel:D).

De attól még mindenkinek gratulálok mindenhez(megérdemlitek nagyon) hiszen rengeteg dolog történt az elmúlt hónapban pl:10000 post.

:hopp:USTEAM MEMBERS RULEZ:hopp:
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Drótmalac

QuoteOriginally posted by Lorenor
Ja pont te beszélsz topic mocskolásról a 600 akárhány post oddal......(aminek jó része off... :ejj:

Már nem azért, de valaki árulja már el hogy mért kell személyeeskedni, és egymásnak esni, valamint mért kell a mod-oknak pluszmunkát adni?
Komolyan. Az nem volt elég figyelmeztetés, hogy tegnap egy rakás post átkerült offtopicba? Arról meg, hogy terjed az offtopic az ugyanúgy tehet, aki válaszol, mint az aki elkezdi.
Ez eddig egy kultúrált fórum volt, és szeretném, ha az is maradna. Had ne kelljen egy gumiszoba és egy aréna thread-et létrehozni! A félmondatos postok helyett meg ott a chat, ami pont azért lett létrehozva, hogy az ilyen témákat ott beszéljétek meg.

Zozsonak, vagy McDouglasnak: legyetek szívesek megint átválogatni a fórumot és átpakolni ezt a sok vacakot az offtopicba, de felõlem törölhetitek is.

Elõre is köszi: Drótmalac.

Itachi

Bazz ezt a multipostot....:D
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Itachi

QuoteOriginally posted by phr0zen
:D :D

Ehh...Beragadt ez a mocsok fórum vagy 10 percre...De én legalább nem 6X küldöm el,mint egyesek...:)
Mennyire igaz....ugye AE??????? ;)

VASH

QuoteOriginally posted by Drótmalac
Erre próbálok mindenkit rávezetni tegnap óta, szerinted van értelme még próbálkozni?

Elõbb utóbb az lessz a vége, hogy vagy lefüstöl a fórum, és akkor senki sem postolhat, vagy pedig zsozso megunja az ökörködést és páros lábbal, nekifutásból fog mindenkit sejhajon rúgni.
Ezekután senki ne mondja, hogy nem szóltam.

de az tényleg nem állapot hogy egy napig nem vagyok erre 3 oldalt kell végiglapoznom:D
használjátok már a chatet, én is használom pedig nem jár érte post...

PEACE:ejj:
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Drótmalac

Bazz ezt a multipostot....:D
Ez a lassulás miatt van, csak sokan nem veszik észre, hogy a postjuk elindult, és a "Submit Reply" gombot nyomogattják, amíg el nem kékül az mutatóujjuk.
Na, hogy legyen valami in topic is:
Az nem mindig jó, ha gyönyörû lányok koszorújában van az ember. Néha meglehetõsen fájdalmas élményei lehetnek...

Itachi

Erre próbálok mindenkit rávezetni tegnap óta, szerinted van értelme még próbálkozni?

Elõbb utóbb az lessz a vége, hogy vagy lefüstöl a fórum, és akkor senki sem postolhat, vagy pedig zsozso megunja az ökörködést és páros lábbal, nekifutásból fog mindenkit sejhajon rúgni.
Ezekután senki ne mondja, hogy nem szóltam.
Á szerintem előbb pakol át mindenkit ide mint seggberugna mint tegnap...:D :p

Chronos

Lolemberrõl mint kiderült az egyik osztálytársam volt, aki szórakozott...:mad: :mad:
Szóltam neki hogy törölje ki a postjait, amint látom már ki is törölte...:ejj:

Zsozso: Nyugodtan törölheted õt a memberlistából, és elnézést ha kellemetlenségeket okozott...:eek:

CHRONOS

Drótmalac

Zsozsonak és McDouglasnak nagy a türelme, de nem végtelen...

VASH

Mennyire igaz....ugye AE??????? ;)

AE=After Eight:D
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Chronos

QuoteOriginally posted by VASH
:hopp:USTEAM MEMBERS RULEZ:hopp:
Ezen most elgondolkoztam, és végül arra a következtetésre jutottam, hogy... hogy tökéletesen igazad van! :jee:

CHRONOS

phr0zen

de az tényleg nem állapot hogy egy napig nem vagyok erre 3 oldalt kell végiglapoznom:D
használjátok már a chatet, én is használom pedig nem jár érte post...

PEACE:ejj:

Ehem???MIKOR voltál TE a chaten VASH?:confused:

Drótmalac

QuoteOriginally posted by phr0zen
Ehem???MIKOR voltál TE a chaten VASH?:confused:
Ehez csak csatlakozni tudok, mert még én sem találkoztam vele. (bár ez még nem jelenti, hogy nem is volt);)

VASH

itt most nem a fenyítés a lényeg hanem a forum rendeltetésszerû használata...:D

És ha Zodd most itt lenne kiállna mellettem:hehe:
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Drótmalac

itt most nem a fenyítés a lényeg hanem a forum rendeltetésszerû használata...:D

És ha Zodd most itt lenne kiállna mellettem:hehe:
Én kiállok melletted, Zodd helyett is.:)

VASH

QuoteOriginally posted by Chronos
Ezen most elgondolkoztam, és végül arra a következtetésre jutottam, hogy... hogy tökéletesen igazad van! :jee:

CHRONOS

Mert az igazság ideát van;)

És aki nem hiszi, postoljon utána:D
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

zsozso

Nahszoval gyerekek itt es most eleg.
Fel oraig pakolgattam a felesleges 1 soros hozzaszolasokat...
Aki megint elkezd offtopicolni az repul.
Ez nem fenyegetes csak mondom, mostmar 25x ratokszoltam kapjatok mar eszbe...
Death is the only redemption

Saori

QuoteOriginally posted by ArchElf[HUN]
jaja... gratulálunk Lorenor avatarjának, ma van a születésnapja!
(bocs Saori:))

AE

No Prob^^ Avatarszülinapjelzõi munkát nem vállalok ^.~
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Itachi

Yes Sir!Objective understood!Following orders imediatelly!:hail:

VASH

Én kiállok melletted, Zodd helyett is.:)

rendes tõled, hamár felnéztem hozzátok is, egyébként mikor szoktunk sokan lenni a chaten?

én special a treforton szoktam dumcsizni az animestaros emberkékkel:rolleyes: (ha nem megy semmi a TV-ben, ja és nincs megnézetlen animém)
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Drótmalac

rendes tõled, hamár felnéztem hozzátok is, egyébként mikor szoktunk sokan lenni a chaten?

én special a treforton szoktam dumcsizni az animestaros emberkékkel:rolleyes: (ha nem megy semmi a TV-ben, ja és nincs megnézetlen animém)
Hát a nagy tömeget még én sem találtam meg, de lehet hogy az az oka, hogy mindenki a fórumon chateli ki magát:(

Saori

Ja pont te beszélsz topic mocskolásról a 600 akárhány post oddal......(aminek jó része off... :ejj:

Hát nem tudom, hogy arányaiban melyikõtöknek van több off postja...jó nem dumálok, nem mintha nekem nem lenne, de azért elõbb gondolkozz el, mielõtt bármit is írsz!

Itachi

Nem méltatlak arra ,hogyy vitatkozzak veled Saori addig amig Shock papucskodik neked...Csoda hogy megvéded????????,:ejj:

Saori

Nem méltatlak arra ,hogyy vitatkozzak veled Saori addig amig Shock papucskodik neked...Csoda hogy megvéded????????,:ejj:

1. Shock nem papucskodik nekem, nem tudom honnan jött ez a hülyeséged...de igazából nem is _érdekel_

2. Mindenképp megvédeném, és nem csak õt hanem bárki mást ha jogtalannak érzem a vádakat.

3. Nem állok le veled ilyen baromságokon vitatkozni.

Ennyi

Chronos

Állj...állj...állj...:ejj:
Itt most szeretném felkérni Lorenor-t és Shock12-t + a többieket, hogy kérlek hagyjátok abba az értelmetlen veszekedéseket...:ejj:
Remélem megértitek...

CHRONOS

Saori

QuoteOriginally posted by Chronos
Állj...állj...állj...:ejj:
Itt most szeretném felkérni Lorenor-t és Shock12-t + a többieket, hogy kérlek hagyjátok abba az értelmetlen veszekedéseket...:ejj:
Remélem megértitek...

CHRONOS

Rendben..részemrõl lezártam a dolgot....:ejj:

Itachi

QuoteOriginally posted by Saori
1. Shock nem papucskodik nekem, nem tudom honnan jött ez a hülyeséged...de igazából nem is _érdekel_

2. Mindenképp megvédeném, és nem csak õt hanem bárki mást ha jogtalannak érzem a vádakat.

3. Nem állok le veled ilyen baromságokon vitatkozni.

Ennyi
Tudod te azt jól...Na hallgatva Chronos mesterre én is felhagyok a perlekedéssel de ha bármi féle rágalom fogja még személyemet érni.......... :morci: :morci: :morci: :morci:

Kalibur

Boldogan jelentem, sikerült végigolvasnom azt az irdatlan postáradatot, amit tegnap óta sikerült prudukálnotok, és bár ez nem a gratulációk topic, mégis szeretnék gratulálni érte itt és most, mert ennek így van értelme. Mindeközben talán ha háromszor vagy ngyszer kellett csak megnéznem, hogy biztos abban a topicban vagyok-e amit indítani szándékoztam, lehet, hogy keveset mondok...
Érdekes volt ez a tegnapi nap...
(szedjük tán össze magunkat, OK?)
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shock12

Tisztelt közösség!

Ezen post lesz az utolsó az elmúlt napok agymenéseivel kapcsolatban, és csak Drótmalac véleményéhez tudok csatlakozni, maradjon meg a fórum a kultúra keretei között... kár lenne érte, ha Zsozsó, és McDouglas kilõné...

Minden Thread kezdõ postja leírja, hogy az adott threadben mire kíváncsi a topicot megálmodó, elvetemült egyén. Ezt nem hiszem, hogy nehéz elolvasni. (Ajánlom a sokat vitatott b.a.k.a-t is ilyen szempontból.) Ha bármi olyan téma esik be a thread témái közé, ami nem oda kívánkozik, akkor a post végére tegyetek egy utalást, hogy "Go Offtopic", vagy mittudomén... ezzel elkerülhetõek a további atrocitások.

Postszámnövelõ chat jellegû agymenésekre ott az IRC, még jobbakat is lehet rajta derülni élõben, mint így, "post-ja-fordultával"... arról nem is beszélve, hogy nem döglik meg a fórum. ;)

Én eddig is megpróbáltam ezeket betartani, több kevesebb sokerrel (Nem kevesebbel... aki nem hisz nekem, olvassa végig mind a majd 700at, ha hasfájása van, írjon mailt, vagy pm-ezen, vagy csak szimplán menjen el WCre... :D )

Elsõ, és utolsó nekifutásból ennyit... (Ja igen... ha valaki tesz egy enyhe célzást, hogy talán kezd off lenni a duma, akkor nem az a jó reagálás, hogy visszafeleselnek, hanem hogy elgondolkoznak és nem várják meg a két moderátor fenyegetését (akiknek érdekes módon már nem visszaszól, hanem...))...

A papucs/nem papucs dolog meg eléggé primitív poén volt...

Ennyi!
 További kultúrált fórumozást kíván:

Shock12

Chronos

QuoteOriginally posted by Shock12
Postszámnövelõ chat jellegû agymenésekre ott az IRC, még jobbakat is lehet rajta derülni élõben, mint így, "post-ja-fordultával"... arról nem is beszélve, hogy nem döglik meg a fórum. ;)
Teljesen egyetértek, gyertek IRCre: :)
#usteam@usteam.uw.hu

Úgysem szoktunk sokan lenni, jól jönne még pár ember...

CHRONOS