Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Baldy

katz még fel se fog érni, máris halott lesz :)
ugyhogy neki csak azt tudom ajánlani, hogy ne vegyen magának fegyvert, mert csak pénzkidobás lenne :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Pirula

Quote from: BaldyPirula: te meg hogyhogy nem leszel, csak ilyen ritkán? :eeek:
A megfejtés: albérlet, internetelérhetõség nélkül.
Persze írogatok majd, csak valószínûleg nem fogok annyit a gép elõtt ülni hétköznap esténként mint mostanság.
A hétvégéket (csütörtöktõl-vasárnapig:D) pedig a barátnõ-buli-alvás szentháromságban szándékozom tölteni.
Szóval nagyon nem kell ám siratni. :)

Xipe

Quote from: Baldykatz még fel se fog érni, máris halott lesz :)
ugyhogy neki csak azt tudom ajánlani, hogy ne vegyen magának fegyvert, mert csak pénzkidobás lenne :D

akkor egyetertunk hogy jobb ha lefekszika foldre es varja hogy odamenjunk es lepuffantsuk.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: ShiroiToo bad. És ez elõreláthatólag meddig lesz majd így? Mostantól kezdve kiszámíthatatlan ideig?

Shiroi, ehy hetnel tovabb ugyse birja nelkulunk.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipeakkor egyetertunk hogy jobb ha lefekszika foldre es varja hogy odamenjunk es lepuffantsuk.

Az sem rossz, de én szeretem, ha rohangál a célpont, ugy mégiscsak izgalmasabb :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyAz sem rossz, de én szeretem, ha rohangál a célpont, ugy mégiscsak izgalmasabb :D

rohangal majd.
mint a fej nelkuli csirke.
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: ShiroiToo bad. És ez elõreláthatólag meddig lesz majd így? Mostantól kezdve kiszámíthatatlan ideig?
Tanítási szünet, betegség és vizsgaidõszak megszakíthatja ezt a menetrendet de úgy májusig kábé ez lesz az alapbeállítás. A metal kartellt azért igyekszem üzemeltetni továbbra is.
Xipe: Jah, ha kell akkor a hátamon húzom be a netkábelt az albérletbe hogy írhassak. :D
Csak fizeni ki fogja... :rolleyes:

Xipe

Quote from: PirulaTanítási szünet, betegség és vizsgaidõszak megszakíthatja ezt a menetrendet de úgy májusig kábé ez lesz az alapbeállítás. A metal kartellt azért igyekszem üzemeltetni továbbra is.

nem baj, tul fogod elni.
aztan meg varunk meet-re.
most mar en is latni kivanom isten fiat.
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: Xipeja, a vegen meg menekulnod kell otthonrol.
Pont az a baj, hogy nem akar :rolleyes:
Mellesleg azért még én sem gyártottam ennyi postot, mint Xipe. Ahogy elnézem, õ most olyan 20-30/nap szinten van, én ritka alkalmakkor produkáltam max 20-at nagy nehezen :)
CS-rõl meg annyit, hogy sok a duma...
Én ezen az 5 szerveren vagyok megtalálható:
- LAMA
- Obi.net CS:Source
- UNQL és Pft közös szervere
- lemmings
- HUN FOGOLY
Még mielõtt felmásztok egy szerverre, nézzétek meg, hogy nincs-e vmelyikünk más szerveren.

Pirula

Quote from: Xipenem baj, tul fogod elni.
aztan meg varunk meet-re.
most mar en is latni kivanom isten fiat.
Imádkozz sokat gyermekem, mert eljön majd a nap midõn mindenki megpillanthatja õt atyája jobbján. És nagy jajveszékelés lészen akkor majd a fellegeknek alatta, mert Babilon népe eltiportatik Õáltala.
Jó, lehet hogy apámat kihagyom belõle. :)

Xipe

Quote from: TriviPont az a baj, hogy nem akar :rolleyes:
Mellesleg azért még én sem gyártottam ennyi postot, mint Xipe. Ahogy elnézem, õ most olyan 20-30/nap szinten van, én ritka alkalmakkor produkáltam max 20-at nagy nehezen :)
CS-rõl meg annyit, hogy sok a duma...
Én ezen az 5 szerveren vagyok megtalálható:
- LAMA
- Obi.net CS:Source
- UNQL és Pft közös szervere
- lemmings
- HUN FOGOLY
Még mielõtt felmásztok egy szerverre, nézzétek meg, hogy nincs-e vmelyikünk más szerveren.

most mit csinaljak.
nincs jobb dolgom eppen.
majd en is neha eltunok hetekre.
CS-ben milyen nevet hasznalsz mert akkor majd meg tudlak keresni.
az enyem []LAW[] Sgt. Uranium jelenleg(esetleg []LAW[] ]DL[ Sgt. K - 303).
magyar es europai szervereken nem nagyon jatszom.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Részemrõl a Baldy név szokott ott is lenni, de néha van, hogy valamilyen hülye név jut az eszembe, de higyjétek el, arra is rájöttök majd :)

Xipe

Quote from: BaldyRészemrõl a Baldy név szokott ott is lenni, de néha van, hogy valamilyen hülye név jut az eszembe, de higyjétek el, arra is rájöttök majd :)

nem felek hogy epp teged nem talallak meg.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipenem felek hogy epp teged nem talallak meg.

Volt egy ilyen érzésem, hogy ezt fogod mondani :)
De remélem azzal is tisztában vagy, hogy mire rájösz, hogy én aállok veled szemben, addigra már csak egy hulla leszel :D

.Attila

Quote from: XipeCS-ben milyen nevet hasznalsz mert akkor majd meg tudlak keresni.
az enyem []LAW[] Sgt. Uranium jelenleg(esetleg []LAW[] ]DL[ Sgt. K - 303).
magyar es europai szervereken nem nagyon jatszom.
major n00b :)
Én meg csak magyar szerveren játszom.

Xipe

Quote from: Trivimajor n00b :)
Én meg csak magyar szerveren játszom.

kotelessegem van a klanomnak.
de majd benezek hozzatok is.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipekotelessegem van a klanomnak.
de majd benezek hozzatok is.

Ha már ilyen sokan nyomjuk a CS-t, akkor lenne egy egyszerû kérdésem: miért nem alapitjuk meg a USTeam klánt? :)

Xipe

Quote from: BaldyHa már ilyen sokan nyomjuk a CS-t, akkor lenne egy egyszerû kérdésem: miért nem alapitjuk meg a USTeam klánt? :)

hehehe,
trivi mar feltette ezt a kerdest a Counter Strike topicban.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipehehehe,
trivi mar feltette ezt a kerdest a Counter Strike topicban.

Én is észrevettem :)
Ilyenkor le sem tagadhatom, hogy testvérek vagyunk... a francba :D:D:D

Xipe

Quote from: BaldyÉn is észrevettem :)
Ilyenkor le sem tagadhatom, hogy testvérek vagyunk... a francba :D:D:D

ilyenkor mar nehez.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipeilyenkor mar nehez.

Eddig se volt könnyû, és most azt mondod, hogy még jobban kell próbálkoznom?  :beken:

Xipe

Quote from: BaldyEddig se volt könnyû, és most azt mondod, hogy még jobban kell próbálkoznom?  :beken:

sajnalom oregem.
esetleg ajanljak plasztikai sebeszt?
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipesajnalom oregem.
esetleg ajanljak plasztikai sebeszt?

Nem kell, köcce, meg tudom oldani a dolgot magam is, ügyes gyerek vagyok én :)

Xipe

Quote from: BaldyNem kell, köcce, meg tudom oldani a dolgot magam is, ügyes gyerek vagyok én :)

na ezt meg kell neznem.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipena ezt meg kell neznem.

Idõvel majd meglátod :)

Xipe

Quote from: BaldyIdõvel majd meglátod :)

hat, ha megborotvalkozol akkor valoszinuleg fel se ismernelek.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipehat, ha megborotvalkozol akkor valoszinuleg fel se ismernelek.

Pedig az rövidesen be fog következni :hehe:

Xipe

Quote from: BaldyPedig az rövidesen be fog következni :hehe:

el tudom kepzelni anyadekat reggel amikor egy ismeretlen ember vanszorog ki a szobatokbol.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipe
:wtf:  Ezt most mééér?
Tudod milyen kis butus vagyok! Megmagyaráznád?  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

Quote from: Djinn:wtf:  Ezt most mééér?
Tudod milyen kis butus vagyok! Megmagyaráznád?  :)

azert emrt mindig ram gonoolsz es nekem gratulalsz.
_(๏̯͡๏)_