Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Baldy

Na van egy rossz hírem neked Xipe: Megborotválkoztam...
MUHAHAHAHAHAHA
Amugy aranyos kis képecske az ottan, amit küldtél, önmagamra emlékeztet :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyNa van egy rossz hírem neked Xipe: Megborotválkoztam...
MUHAHAHAHAHAHA
Amugy aranyos kis képecske az ottan, amit küldtél, önmagamra emlékeztet :D

te voltal az ihletem.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

:wtf: Feltörték az autót!  :grrr:
Hogy az a  :hogyaza:  :morci:  :ejj:  :uzi:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

.Attila

Quote from: Djinn:wtf: Feltörték az autót!  :grrr:
:eeek: Részvétem. Elvittek vmit?

Xipe

Quote from: Djinn:wtf: Feltörték az autót!  :grrr:

sajnalom djinn es animal.
nem en jartam a kornyeken.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Trivi:eeek: Részvétem. Elvittek vmit?
Hát szerencsére nem sok mindent. Két hamutartót és egy mûanyag tekerõgobot  :eeek:
A magnót is megpiszkálták, de maradt. És valamit bedugdostak a kulcs helyére, úgyhogy nem lehet elindítani... Ez vért kíván!!  :grrr:
Animal most beszél a rendörséggel.    :o
Quote from: Xipesajnalom djinn es animal.
nem en jartam a kornyeken.
Biztos?  :bsd:  :hehe:

Xipe

Quote from: DjinnHát szerencsére nem sok mindent. Két hamutartót és egy mûanyag tekerõgobot  :eeek:
A magnót is megpiszkálták, de maradt. És valamit bedugdostak a kulcs helyére, úgyhogy nem lehet elindítani... Ez vért kíván!!  :grrr:
Animal most beszél a rendörséggel.    :o

Biztos?  :bsd:  :hehe:

biztos,van alibim.
_(๏̯͡๏)_

Assassin

Quote from: Xipebiztos,van alibim.

Ezt megcáfolnám... "A Windows menti a képeket."
" There is no sin to know their sins."

Xipe

Quote from: AssassinEzt megcáfolnám... "A Windows menti a képeket."
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: AssassinEzt megcáfolnám... "A Windows menti a képeket."

_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipetudom hogy titokban szeretsz Djinn.
Titokban? Mirõl beszélsz? Én teljesen nyiltan szeretlek  :p
Szeretni jó dolog. Mikor maszírozni tanultam ez volt a második nyilvánvaló dolog amit "megtanultunk".  :)

Xipe

Quote from: DjinnTitokban? Mirõl beszélsz? Én teljesen nyiltan szeretlek  :p
Szeretni jó dolog. Mikor maszírozni tanultam ez volt az második nyilvánvaló dolog amit "megtanultunk".  :)

bezzeg engem nem massziroztal.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipebezzeg engem nem massziroztal.
Ez így van.  Miért tettem volna?

Xipe

Quote from: DjinnEz így van.  Miért tettem volna?
:_piszka:
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipe:_piszka:
Ha van valami kívánságod szívesen látlak. Elég olcsók az óradíjaim, mert itthon nincs asztalom csak matrac (mondjuk ez fõleg nekem kényelmetlen). De eddig még senki nem panaszkodott.
Elsõ alkalom ingyen van. Csak neked.  :p  De azt nem válalom, hogy minden gratuláció helyett ingyen  :hopp: Akkor csõdbe mennék.

Xipe

Quote from: DjinnHa van valami kívánságod szívesen látlak. Elég olcsók az óradíjaim, mert itthon nincs asztalom csak matrac (mondjuk ez fõleg nekem kényelmetlen). De eddig még senki nem panaszkodott.
Elsõ alkalom ingyen van. Csak neked.  :p  De azt nem válalom, hogy minden gratuláció helyett ingyen  :hopp: Akkor csõdbe mennék.

hehe, na jo. ezt meg meg kell beszelnem Animal testverrel.
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: Xipees nem tetszik amit latok.
Csak nem vesekövek? Vagy pusztán a kiválasztás folyamata? Jah kérem a juxtaglomeruláris apparátus az nem egy idilli látvány... :D

Xipe

Quote from: PirulaCsak nem vesekövek? Vagy pusztán a kiválasztás folyamata? Jah kérem a juxtaglomeruláris apparátus az nem egy idilli látvány... :D

inkabb ugy nez ki mintha menekulni akarnanak a veseid.
egyik reggel ugy ebredsz fel, hogy 2 vese szaladgal a szobadban.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipehehe, na jo. ezt meg meg kell beszelnem Animal testverrel.
Te most azt hiszed hülyéskedek, mi?
Én tényleg szoktam maszírozást válalni. Gyógyító vagy frissítõ célút természetesen.
 :zen:

Xipe

Quote from: DjinnTe most azt hiszed hülyéskedek, mi?
Én tényleg szoktam maszírozást válalni. Gyógyító vagy frissítõ célút természetesen.
 :zen:

nem, a masszirozos dolgot mar emlitetted, de egy kicsit messze laksz ahoz hogy atugorjak egy testgyurasra, mondjuk ramferne az igaz.
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: Xipeinkabb ugy nez ki mintha menekulni akarnanak a veseid.
egyik reggel ugy ebredsz fel, hogy 2 vese szaladgal a szobadban.
A jobb vese meg a hitvese ugye?

Xipe

Quote from: PirulaA jobb vese meg a hitvese ugye?

valahogy ugy.
engem egyszer a majam hagyott el.
reggel folebredtem,eszrevett es pofanvagott, aztan annyit lattam hogy taxival menekul.
mondjuk lehet hogy azert mert az ejszaka folyaman megprobaltam kinyirni tomerdek mennyisegu alkohollal.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipenem, a masszirozos dolgot mar emlitetted, de egy kicsit messze laksz ahoz hogy atugorjak egy testgyurasra, mondjuk ramferne az igaz.
Ehh. Na jó! Nem használom a fórumot vendégek toborzására és önreklámozásra. Csúnya rossz dolog. Elnézést.  :o

Pirula

Quote from: Xipevalahogy ugy.
engem egyszer a majam hagyott el.
reggel folebredtem,eszrevett es pofanvagott, aztan annyit lattam hogy taxival menekul.
mondjuk lehet hogy azert mert az ejszaka folyaman megprobaltam kinyirni tomerdek mennyisegu alkohollal.
Nekem egy punkkoncerten a vérem próbált megszökni az orromon keresztül miután a pogó hevében fejjel hozzákentek a mûanyag lambériához. Höhh... lázadó vér!

Xipe

Quote from: DjinnEhh. Na jó! Nem használom a fórumot vendégek toborzására és önreklámozásra. Csúnya rossz dolog. Elnézést.  :o

toborozzak en neked kuncsaftokat akkor?
sok szamteches embert ismerek akikre raferne egy kis nyugtato masszazs.
esetleg akkupunkturat is vallalsz?
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: PirulaNekem egy punkkoncerten a vérem próbált megszökni az orromon keresztül miután a pogó hevében fejjel hozzákentek a mûanyag lambériához. Höhh... lázadó vér!

nekem hasonlo metalkoncerten volt ott viszont egy tuskes alkarvedo allt az oldalamba.
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: Xipetoborozzak en neked kuncsaftokat akkor?
Majd katz ad neki eszközöket. Jól emlékszem hogy karácsonyra õ kapott AK-szuronyt? :D
edit: Szöges alkarvédõ? Az finom. Nesze neked, akupunktúra!:D

Xipe

Quote from: PirulaMajd katz ad neki eszközöket. Jól emlékszem hogy karácsonyra õ kapott AK-szuronyt? :D

na latod az lehet.
en is most akarok venni egyet mert mar hianyolom azt amit elajandekoztam valakinek.
mondjuk az cseh gyartmanyu volt, de most mar veszek magamnak egy elsogeneracios orosz keszitesut.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipetoborozzak en neked kuncsaftokat akkor?
Azt nem tanultam. Max. még akupresszura és reflexológia.
De nem fogadok sok embert mert egyrészt van "fõmunkám" és mint mondtam, nincs asztalom itthon.

Xipe

Quote from: DjinnAzt nem tanultam. Max. még akupresszura és reflexológia.
De nem fogadok sok embert mert egyrészt van "fõmunkám" és mint mondtam, nincs asztalom itthon.

en meg akarom tanulni az akupunktura mufajat.
es asztal gyanant megteszi nekem az ebedloasztal vagy egy fadeszka, nincs nagy igenyem.
de ha gondolod osszebarkacsolhatunk neked egy asztalt.
_(๏̯͡๏)_