Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Tiaro

Quote from: DjinnNeem! Mért kell mindig valami marha bonyolult dologra gondolni?  :eeek:
Semmi fugvény, meg kód meg mátrix meg egyebek!!!
Egyébként már majnem megfejtetted. :haha:

Hoppá, tényleg. Hehe. :) Pedig épp betámadtam volna numerikus módszerekkel.
A kettes csak úgy jön ki, hogyha nem értelmezem olyan szigorúan a szöveget. Izé...
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

.Attila

Quote from: Meske2.
101-102=1

Tedd igazzá az egyenletet úgy, hogy egy számjegyet elpakolsz máshova, de nem lehet felcserélni õket.
Erre van egy nagyon egyszerû megoldás, de az nem számjegy átpakolással jár...
A 3.kat meg akkor sem tudom értelmezni. Mit jelent az, hogy "5 sorban 4 fa"? 5 sor, soronként 4 fa? Vagy 4 fa összesen 5 sorban? (ez elég értelmetlennek hangzik)

Djinn

Quote from: BonciErre van egy nagyon egyszerû megoldás, de...
Szerintem az is átpakolás.Nem írta, hogy milyen irányba pakolhatsz... De a lényeg, hogy kitaláltad, nem? :haha:

edit: 10 fa összesen. 5 sor, mindegyikben 4 fa. Így ok?
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Meske

Quote from: BonciErre van egy nagyon egyszerû megoldás, de az nem számjegy átpakolással jár...
Ha arra gondolsz, hogy az egyest és a kettest felcseréled az elsõ két számban (102-101=1) akkor nem az. Mert mint írtam, nem lehet felcserélni a számjegyeket. Ha másra gondolsz, akkor írd le PMben, s megmondom, hogy jó e vagy sem.
QuoteA 3.kat meg akkor sem tudom értelmezni. Mit jelent az, hogy "5 sorban 4 fa"? 5 sor, soronként 4 fa? Vagy 4 fa összesen 5 sorban? (ez elég értelmetlennek hangzik)
Ezt is írtam már, hogy ha átlósan írod, az is sornak számít tehát lesz olyan fa, amelyik több sorban is benne van.
De ezt már leírtam PMben is.

De ha nagyon nem megy, akkor megmondhatom, hogy mik a megfejtések.

EDIT:Tiaro: a 4.nél pedig minden betûnek különbözõ számjegyet kell megfeleltetni, vagyis nem adhatsz mindegyiknek 0. De mint látom, közben rájöttél

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Kvikveg

2, 4 nem megy :(
edit: jaj. Rajottem a 4.re...
edit2: a 2-re is...
edit3: 2 megsem legalabbis nem a hivatalos verzio...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Shadowolf

Quote from: FelsmukBocs, de szerintem lasan teljesen kidumáljuk a lepedõket...

Javíts ki ha tévedek, de vannak más topicok is. :P

Ezt  meg gondoltam megosztom veletek mert annyira jól meg van csinálva (a második rész zenéjét már napok óta hallgatom annyira tetszik :D).

.Attila

Quote from: ShadowolfEzt  meg gondoltam megosztom veletek mert annyira jól meg van csinálva (a második rész zenéjét már napok óta hallgatom annyira tetszik :D).
Hmm... a videok meggyõzõk :jee: Megjelenés mikorra várható? És vajon az új hölgyemény (Asuka) milyen stílusban harcol? :)
Na, Hwoarang-ot sikerült jó buzis szerkókba öltöztetni :rolleyes:

Itt sok edit lesz:
Xiaoyu kis angyalszárnyakkal és nyuszifarokkal...
King hátán egy shinai :eeek:

uccsó edit: úgy látszik az elõbb felsorolt szerkók csak fun öltözékek, mert megvannak a normálisak is... már megijedtem.

mégiscsak lesz még egy edit :)
Úgy látszik mindenki itt van, kivéve Heihachit. Itt egy igen kellemetlen jelenet a játékból :)

Fazék

Quote from: BonciItt egy igen kellemetlen jelenet a játékból :)
Úristen! Jól látom hogy a hölgyemény magassarkúban harcol? ezt az ökörséget... :D

.Attila

Quote from: BlimpÚristen! Jól látom hogy a hölgyemény magassarkúban harcol? ezt az ökörséget... :D
Anna mindig is abban harcolt ;) A játék nem feltétlenül valósághû :rolleyes:

Fazék

Quote from: BonciAnna mindig is abban harcolt ;) A játék nem feltétlenül valósághû :rolleyes:
de most akkor ez a sok verekedõs játék amikor egy négyzet alakú platformon harcolnak és mindenféle frankó tûzgolyókat dobnak egymásnak és 4 méteres karddal szelik egymást, ezek mind csak kitalációk?! úristen, most mit tegyek?! egy világ omlott össze bennem...

megj: semmi személyes nem akar lenni, de egy ideig jól bírom ha hülyének néznek, vagy csak szimplán szurkálnak, de szinte minden irónikus ill. (számomra legalábbis) poénos észrevételemre (itt is, pl hogy nemcsak a fizikai határokat lépik túl lazán, hanem még a hülyeség határait is) teszel egy hasonló megjegyzést... és már unalmas. lehet hogy csak ma vékonyabb volt a cérna, és azért reagálok most így, de ez van. az is lehet hogy szimplán poénnak szántad te is ezt a "a játék nem feltétlenül valósághû" szöveget (sõt elég valószínû), de jelenleg olyannak éreztem, mintha a képembe montad volna "te hülye, még ennyit se tudsz (a játékokról)?"
azért nem PM-ben ment, mert kíváncsi vagyok, hogy csak túlreagálom a sokadik ilyet, vagy tényleg van abban vmi amit mondok? köszi.

.Attila

Quote from: Blimpde most akkor ez a sok verekedõs játék amikor egy négyzet alakú platformon harcolnak és mindenféle frankó tûzgolyókat dobnak egymásnak és 4 méteres karddal szelik egymást, ezek mind csak kitalációk?! úristen, most mit tegyek?! egy világ omlott össze bennem...

megj: semmi személyes nem akar lenni, de egy ideig jól bírom ha hülyének néznek, vagy csak szimplán szurkálnak, de szinte minden irónikus ill. (számomra legalábbis) poénos észrevételemre (itt is, pl hogy nemcsak a fizikai határokat lépik túl lazán, hanem még a hülyeség határait is) teszel egy hasonló megjegyzést... és már unalmas. lehet hogy csak ma vékonyabb volt a cérna, és azért reagálok most így, de ez van. az is lehet hogy szimplán poénnak szántad te is ezt a "a játék nem feltétlenül valósághû" szöveget (sõt elég valószínû), de jelenleg olyannak éreztem, mintha a képembe montad volna "te hülye, még ennyit se tudsz (a játékokról)?"
azért nem PM-ben ment, mert kíváncsi vagyok, hogy csak túlreagálom a sokadik ilyet, vagy tényleg van abban vmi amit mondok? köszi.
Dehogy akartam én belédkötni, egyszerûen nem akartam egy egymondatos postot írni, és kényszerbõl vhogy ezt írtam. Egyébként azért nem tartom elképzelhetetlennek, hogy van olyan nõ, aki tûsarkúban tud harcolni, persze nem tûnik így elsõre túl praktikusnak, bár pl. elsõre azt sem hinném el, hogy egy legyezõ halálos fegyverként használható, pedig igen.

Djinn

Quote from: Blimpazért nem PM-ben ment, mert kíváncsi vagyok, hogy csak túlreagálom a sokadik ilyet, vagy tényleg van abban vmi amit mondok? köszi.
Szerintem csak Catan elvonási tüneteid vannak!! És szívesen segítek :D:D

Egyébként biztos van benne valami ezt nem tudom, de nem hiszem, hogy bárki hülyének nézne itt.
 :zen:

Fazék

Quote from: DjinnSzerintem csak Catan elvonási tüneteid vannak!! És szívesen segítek :D:D
hát az biztos! veletek Catan-oztam utoljára.. családomat nem tudom rávenni, szomszédban a srácok közül vmelyik tuti nincs otthon, gimis haverokkal se tudunk idõt egyeztetni, kész katasztrófa :(

bocsi Bonci, csak most tényleg fáradt vagyok/voltam. tudom egyesek képesek rá, de nekem nem elég a napi 4-5 óra alvás, szóval így a 4. ilyen napon már kicsit érzékenyebben reagálok mindenre... ilyenkor 10-ig is elfelejtek elszámolni :) - pedig általában ezzel megkímélek magamnak pár félreértést :)
szóval jóéjt mindenkinek, most megyek és szándékozom 8 órát aludni :)
bocsi mégegyszer Bonci :) estét!

Fazék

hurrá, sikerült 8 órát aludnom... kár hogy 10-et is, vagyis lekéstem a TO-t és az index-leadást, jövõ héten kettõezerakárhányszáz pótdíjat kell fizetnem... rohadtul boldog vagyok jelenleg, mer amúgy mintha feldobna a pénz... áárrggh gyûlölöm ezt a rohadt hetet...

Djinn

Quote from: Blimphát az biztos! veletek Catan-oztam utoljára.. családomat nem tudom rávenni, szomszédban a srácok közül vmelyik tuti nincs otthon, gimis haverokkal se tudunk idõt egyeztetni, kész katasztrófa :(
Ha úgy érzed, segíthetünk valamiben csak szolj. Mindig is jótékony voltam. Persze teljesen önzetlenül.. :D:D

Fazék

Quote from: DjinnHa úgy érzed, segíthetünk valamiben csak szolj. Mindig is jótékony voltam. Persze teljesen önzetlenül.. :D:D
hmmm meggondolandó :) az ilyen mértékû önzetlenség mindig is meghatott :D

Ramiz

Quote from: "Shadowolf"Szvsz inkább kerüljük a fölös topicok nyitogatását (már így is több van a kelleténél). Nem akarom, hogy a végén totál áttekinthetetlen legyen a fórum és órákig kelljen keresni azt a topicot, amibe éppen postolni szeretnél.

Szerintem is. Egy topic bõven elég lenne, "USTeam" címmel.  :lazza:

Blimp: ha már úgyis rossz a kedved, elvihetnéd helyettem a kutyát sétálni... ^_^
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

Nahát, mi ez a játszótér!! Az oviban vagyunk vagy mi?  :ejj:
Szétültetés lesz a vége :lul:

Shadowolf

Quote from: RamizSzerintem is. Egy topic bõven elég lenne, "USTeam" címmel.  :lazza:

Mondja a srác a 25 indított topicos rekordjával. :D

.Attila

Quote from: ShadowolfMondja a srác a 25 indított topicos rekordjával. :D
Azért ennyit õ sem indított :) Vagy ez nem vicc volt?

Meske

Quote from: BonciAzért ennyit õ sem indított :) Vagy ez nem vicc volt?
Csak keress rá a Find all threads started by Ramiz-ra, és meglátod, hogy nem vicc.

Djinn

De ha jó témákat indít, akkor ez nem baj. Vagy igen ? :eeek:

Meske

Szerintem nem baj. Miért is lenne az? :)

Shadowolf

Quote from: DjinnDe ha jó témákat indít, akkor ez nem baj. Vagy igen ? :eeek:

De az. Szóval mostantól senki sem postolhat a fórumba! Bwahahahahaha!!!!!  :beeee:

Én csak azt mondom hogy nem kéne minden apró-cseprõ dolog miatt egy új topicot indítani (nézd csak meg hány tucat pár postos thread van pl csak a main forumban). Akármennyire is érdekes egy Hali kék zokni van ma rajtam! topic, nem hinném hogy túl sokáig életben maradna. S mint mondtam, sok ilyen ha összegyûl akkor szvsz nehezebben áttekinthetõbb lesz a fórum.

Ti tudjátok.

Megjegyzés: ez most nem Ramizra vonatkozott, hanem mindenkire (a jövõbeli tagokra is). :)

.Attila

Quote from: ShadowolfDe az. Szóval mostantól senki sem postolhat a fórumba! Bwahahahahaha!!!!!  :beeee:

Én csak azt mondom hogy nem kéne minden apró-cseprõ dolog miatt egy új topicot indítani (nézd csak meg hány tucat pár postos thread van pl csak a main forumban). Akármennyire is érdekes egy Hali kék zokni van ma rajtam! topic, nem hinném hogy túl sokáig életben maradna. S mint mondtam, sok ilyen ha összegyûl akkor szvsz nehezebben áttekinthetõbb lesz a fórum.

Ti tudjátok.

Megjegyzés: ez most nem Ramizra vonatkozott, hanem mindenkire (a jövõbeli tagokra is). :)
Ki kéne törölni pár témát. Én már megkértem a moderátorokat arra, hogy az Anime/Bakiparádé topicot töröljék, még mindig létezik...

Mattanja

Quote from: BonciKi kéne törölni pár témát. Én már megkértem a moderátorokat arra, hogy az Anime/Bakiparádé topicot töröljék, még mindig létezik...
Mi pedig megkértünk mindenkit, hogy minél kevesebb off hozzászólás legyen, mégis csak pár napig emlékeznek páran az ilyen esetekre... :rolleyes: De csak a te kedvedért mindjárt kitörlöm, várj...
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

.Attila

Quote from: ShiroiMi pedig megkértünk mindenkit, hogy minél kevesebb off hozzászólás legyen, mégis csak pár napig emlékeznek páran az ilyen esetekre... :rolleyes: De csak a te kedvedért mindjárt kitörlöm, várj...
Ha nem lennénk rendetlenek, nem lenne munkátok :D

Mattanja

Quote from: BonciHa nem lennénk rendetlenek, nem lenne munkátok :D
Igazán rendesek vagytok! :merci:
Tessék, kitöröltem a Bakiparádédat.
8]]=((

Moha

Quote from: ShiroiIgazán rendesek vagytok! :merci:
Na most rendesek, vagy rendetlenek? :D
Amúgy tényleg elég sok "döglött" thread van...

Mattanja

Quote from: MohaAmúgy tényleg elég sok "döglött" thread van...
De már nem sokáig...
8]]=((