Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: DarkstarEzt ki fogom próbálni és majd értesítelek titeket a fejleményekrõl! Már úgyis 12 Gb-nél járok (és még csak 5.-e van  :lazza: ), jól fog jönni. A hálókártya alatt most a hálózati kártyát vagy a kábelmodemet kell érteni?

halozati kartyat kell erteni.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Shadowolf

Srácok nem akarok minden nap 3 (<-fiktív szám) új, tökéletesen felesleges topicot látni. Kicsit fogjátok már vissza magatokat. :ejj: (remélem mindenki akire vonatkozik magára fog ismerni)

Egy csomóan sztem azért nyitnak új topicot mert nem látják hogy vki már csinált egy hasonló témájút. Ergó már 2 ugyanolyan topic van. Ezután jön a következõ srác aki megnyitja a harmadik ugyanolyan topicot...stb. Magyarán: mivel már így is elég nehezen áttekinthetõ a fórum, arra kérnélek titeket, hogy ne rontsatok tovább a helyzeten. Vegyétek a fáradságot, és nézzétek meg,k hogy van -e vmi hasonló témájú topic mielõtt egy újat indítotok. :rolleyes:

Aki pedig továbbra sem képes erre, annak ugyanúgy törölve/egybeolvasztva lesz a topicja. Remélem érthetõ voltam...

Edit: a fölösleges (pár postos) topicokra ugyanez vonatkozik.

Fazék

Quote from: BonciNyugi, biztos csak nem vette észre. A kötözködõs memberek már eltûntek innen (már a komolyan kötözködõsök) ;)
áh, nincs ilyen szerencsétek, úgy néz ki én még itt vagyok... :rolleyes:

csak akkor is örülnék, ha az emberek végigolvasnának egy post-ot (fõleg ha össz-vissz 3 sor hosszú) és csak utána válaszolnának... elhiszem, nekem is néha post olvasása közben jut eszembe egy-egy "zseniálisan poénos" vagy egyszerûen "jól hangzó" válasz, amit mire végigolvasnám úgyis elfelejteném, de ilyenkor nem az a megoldás, hogy 2 mondat elolvasása után, gyorsan küldöm a választ, míg még megvan a fejemben... inkább ki szoktam írni gyorsan notepad-be (tudom szánalmas) és majd beillesztem a post végigolvasása után a válaszba. szóval akinek nem inge ne vegye magára, de akinek igen, az öltözködjön már föl rendesen! :)

Moha

Quote from: ShadowolfSrácok nem akarok minden nap 3 (<-fiktív szám) új, tökéletesen felesleges topicot látni. Kicsit fogjátok már vissza magatokat. :ejj: (remélem mindenki akire vonatkozik magára fog ismerni)
Amennyire láttam, most inkább az új emberkék nyitottak topic-ot. Õk meg még nem rázódtak bele a fórumba, és nem ismerik a "dörgést".
Jelentem, én tartom magam a kéréshez: legutóbb, mikor threadet indítottam, elõtte Shiroi-nak is szóltam.

roderick

Quote from: Blimpáh, nincs ilyen szerencsétek, úgy néz ki én még itt vagyok... :rolleyes:

csak akkor is örülnék, ha az emberek végigolvasnának egy post-ot (fõleg ha össz-vissz 3 sor hosszú) és csak utána válaszolnának... elhiszem, nekem is néha post olvasása közben jut eszembe egy-egy "zseniálisan poénos" vagy egyszerûen "jól hangzó" válasz, amit mire végigolvasnám úgyis elfelejteném, de ilyenkor nem az a megoldás, hogy 2 mondat elolvasása után, gyorsan küldöm a választ, míg még megvan a fejemben... inkább ki szoktam írni gyorsan notepad-be (tudom szánalmas) és majd beillesztem a post végigolvasása után a válaszba. szóval akinek nem inge ne vegye magára, de akinek igen, az öltözködjön már föl rendesen! :)

nyugi már töröltem azt a gonosz és mélyen kötözködö mondatot amivel esetleg megbánthattalak, de tényleg az volt, hogy nem vettem észre az edit-et mivel annyira égett bennem az a vágy, hogy megosszam az Uplinkel kapcsolatos élményt, hogy csak 1 pillantatra figyeltem oda te vajon mit írhatál abban a postban...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

katz

Quote from: norikoSziasztok!  Ismét lesz lehetõségem Kanadába menni...
kikiwai
Innen érdekelne pár dolog, csak a kanadai ára annyi, mintha megrendelném másutt + postaköltség :eeek: Szóval inkább passzolom.

Manu

Egyszer az "Ez nagyon lol " topicba be volt linkelve egy video két kínai kölyökrõl, aik vmi kegyetlen koreográfiát vágtak le félmeztelenül egy dizsi számra. Akárhogy keresem, nem találom. Ha valakinek beugrana vagy ismerné a linket, az tegye már meg, hogy újra belinkeli, mert most nagy szükségem lenne rá... :)

Ramiz

Offtopicolni = kicsit is eltérni nem lehet, új témát nyitni meg szintén nem, mert ugye úgyis csak kicsi lesz, mert megint újat kéne nyitni egy kicsit is más tartalmúnak... :lol:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Quote from: ManuEgyszer az "Ez nagyon lol " topicba be volt linkelve egy video két kínai kölyökrõl, aik vmi kegyetlen koreográfiát vágtak le félmeztelenül egy dizsi számra. Akárhogy keresem, nem találom. Ha valakinek beugrana vagy ismerné a linket, az tegye már meg, hogy újra belinkeli, mert most nagy szükségem lenne rá... :)
Én lementettem anno, de nem biztos, hogy még megvan. Utánanézek, és ha megtalálom, szólok.
De úgy rémlik, a jo-zan.hu-ról származott.

Djinn

Quote from: BonciNem elfeledkezni a férfinapról ;)
Persze ez egyértelmû! Csak jó lenne, ha lenne egy konkrét idõpont rá.  :rolleyes:
Én úgy tudom, május 11, de javítsatok, ki ha tévedek. Eddig hallottam már vagy 10 féle dátumot férfinapra...
Ha jobban belegondolok, addig jó nektek, amíg nem lesz hivatalos!! Egész évben titeket ünnepelnek, istenítenek a nõk. Ez az egy nap van nekünk ;)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Djinn

Quote from: ShiroiEz majdnem mehetne a "Vallás..."-ba is, de egyelõre itt is elfér, hátha nem lesz rá érdeklõdés: szerinted érdemlünk mi olyat? Várom a véleményeket.
Nem hiszem, hogy ez "érdemre" megy. Csak egy szokás. Ha így néznénk, akkor a nõk közül sem érdemelné mindenki, hogy ünnepeljék.
A tisztelethez és figyelmességhez meg nem kell hivatalos nap szerintem. A mindennapokban is lehet az ember kedves azokkal, akiket tisztel vagy szeret.
Szóval a "mi" mint férfiak nem biztos, hogy megérdemlik, de a "mi", mint a fórumon lévõ férfiak igen !!! Nagyon is! :p (legalábbis azok alapján, amit eddig tapasztaltam)
Na abbahagytam. A végén még elbízzátok magatokat! ;)

.Attila

Quote from: DjinnPersze ez egyértelmû! Csak jó lenne, ha lenne egy konkrét idõpont rá.  :rolleyes:
Én úgy tudom, május 11, de javítsatok, ki ha tévedek. Eddig hallottam már vagy 10 féle dátumot férfinapra...
Ha jobban belegondolok, addig jó nektek, amíg nem lesz hivatalos!! Egész évben titeket ünnepelnek, istenítenek a nõk. Ez az egy nap van nekünk ;)
Természetesen nem veszem komolyan az utolsó mondatot (sajnos bizonyos nõk tényleg komolyan gondolják, téged úgy ismertelek meg, hogy ilyet nem feltételezhetek rólad), de plz, ilyet ne, az ilyenektõl ilyen leszek -> :grrr:

Damnatus

Hali!

A férfinap az április. 01!  :D

Djinn

Quote from: BonciTermészetesen nem veszem komolyan az utolsó mondatot (sajnos bizonyos nõk tényleg komolyan gondolják, téged úgy ismertelek meg, hogy ilyet nem feltételezhetek rólad), de plz, ilyet ne, az ilyenektõl ilyen leszek -> :grrr:
Természetesen nem gondolom így, de azért nem kell idegeskedni. Én örülök a kedvességnek, de nem kötöm napokhoz. És úgy gondolom adok is belõle, de lehet, hogy tévedek.
Ezt már korábban is kifejtettem és az elõzõ postomban is (#8488).
 :zen:

edit: Köszi Damnatus! Megjegyeztem! ;)

Moha

Quote from: DamnatusA férfinap az április. 01!  :D
Milyen igaz! :hehe:

Fazék

Quote from: MohaMondjuk ott esküszöm, néha sajnáltam szegény prérifarkast. :D De tény, hogy voltak bennük jó poénok. Amolyan örök klasszikus, amit minden generáció ismert. Hogy miért kell elrontani? :ejj:
na jó, ti tényleg csak anime-ket néztek ezek szerint mostanában... ugyanis ha nem tudnátok már nagyon régóta tönkretették ezeket a klasszikus sorozatokat. abszolút bugyuták és tényleg csak a kisgyerekeknek szórakoztató rajzfilmekké degenerálták az eleinte igencsak színvonalas WB produkciókat. a '90-es években és fõleg a vége felé, már nézhetetlen Bugs Bunny stb rajzfilmek jöttek ki. egyszerûen el kell fogadni, hogy igénytelenebb csapatnak adták át a készítést, ez az újfajta változat, talán még javít is a mostani színvonalon... persze gyárt jókat is a WB, pl Pinky & the Brain is azt hiszem tõlük van, meg az a 3 nagyjából fekete-fehér fogalmamsincsmilyen állattestvér is jók, szóval nem az egész fa rohadt el, csak néhány régebbrõl kedves ága...

Moha

Quote from: Blimpna jó, ti tényleg csak anime-ket néztek ezek szerint mostanában...
Hát való igaz, én utoljára akkor néztem Looney Tunes-t, mikor még volt Cartoon Network a UPC-n, és persze nem túl sûrûn.
De azon még szerencsére a régi részeket adták. Legalább is többnyire azokat.

Manitu

Quote from: MohaHát való igaz, én utoljára akkor néztem Looney Tunes-t, mikor még volt Cartoon Network a UPC-n, és persze nem túl sûrûn.
De azon még szerencsére a régi részeket adták. Legalább is többnyire azokat.
Most is van Cartoon Network a UPC-n, és most is adják azokat a régi részeket :)

Kalibur

Quote from: Manitu... és most is adják azokat a régi részeket :)
Ja... csak amelyikhez tartozik szöveg azt ratyi szinkronnal... (ld Frédi és Béni, ha nem baj, hogy stúdiót váltok nagy hirtelen)
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Xipe

Quote from: Blimpna jó, ti tényleg csak anime-ket néztek ezek szerint mostanában... ugyanis ha nem tudnátok már nagyon régóta tönkretették ezeket a klasszikus sorozatokat. abszolút bugyuták és tényleg csak a kisgyerekeknek szórakoztató rajzfilmekké degenerálták az eleinte igencsak színvonalas WB produkciókat. a '90-es években és fõleg a vége felé, már nézhetetlen Bugs Bunny stb rajzfilmek jöttek ki. egyszerûen el kell fogadni, hogy igénytelenebb csapatnak adták át a készítést, ez az újfajta változat, talán még javít is a mostani színvonalon... persze gyárt jókat is a WB, pl Pinky & the Brain is azt hiszem tõlük van, meg az a 3 nagyjából fekete-fehér fogalmamsincsmilyen állattestvér is jók, szóval nem az egész fa rohadt el, csak néhány régebbrõl kedves ága...

Animaniacs-re gondolsz.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Moha

Quote from: ManituMost is van Cartoon Network a UPC-n, és most is adják azokat a régi részeket :)
Szerintem nincs benne minden csomagban, legalább is nekünk már jóideje nem jön (nem mintha bánkódnék miatta:p)

Fazék

Quote from: XipeAnimaniacs-re gondolsz.
jaja, az volt az. bár nem sokat láttam belõle, de az még egész színvonalasnak tûnt

Manitu

Quote from: KaliburJa... csak amelyikhez tartozik szöveg azt ratyi szinkronnal... (ld Frédi és Béni, ha nem baj, hogy stúdiót váltok nagy hirtelen)
A Frédi és Béninek speciel szerintem pont hogy  :kiraly: a szinkronja. nagyon jól meg van csinálva, ahogy versekben beszélnek, nem erõltetettek a rímek, és a legszebb irodalmi magyart használják benne. Amúgy én konkrétan a Loony Toones-ra gondoltam, abból adják a régi részeket.

Bruce

Quote from: ManituA Frédi és Béninek speciel szerintem pont hogy  :kiraly: a szinkronja. nagyon jól meg van csinálva, ahogy versekben beszélnek, nem erõltetettek a rímek, és a legszebb irodalmi magyart használják benne. Amúgy én konkrétan a Loony Toones-ra gondoltam, abból adják a régi részeket.
Az attól függ... A Frédi és Béninek mostanában láttam pár részét és nem a régi szinkronnal van, hanem újjal... és visszasírom a régit (Csákányi László, Márkus László meg a többiek, akiknek tudom a nevét csak most szégyenszemre nem ugrik be :oops: ) Na AZ király volt.

Edit: Eszembe jutott! Psota Irén és Váradi Hédi! Na, tudtam én hogy tudom.

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Feldin

Quote from: ManuEgyszer az "Ez nagyon lol " topicba be volt linkelve egy video két kínai kölyökrõl, aik vmi kegyetlen koreográfiát vágtak le félmeztelenül egy dizsi számra. Akárhogy keresem, nem találom. Ha valakinek beugrana vagy ismerné a linket, az tegye már meg, hogy újra belinkeli, mert most nagy szükségem lenne rá... :)
Eme szuper videora én is igényt tartanék!!!! Valakinek nincs meg????

Quote from: DjinnPersze ez egyértelmû! Csak jó lenne, ha lenne egy konkrét idõpont rá.  :rolleyes:
Na ezt most mingyá elhiszem...

Jajaja!!! Az jó volt!!!!! Meg a Pinky is!!! :)

Quote from: BruceAz attól függ... A Frédi és Béninek mostanában láttam pár részét és nem a régi szinkronnal van, hanem újjal... és visszasírom a régit (Csákányi László, Márkus László meg a többiek, akiknek tudom a nevét csak most szégyenszemre nem ugrik be :oops: ) Na AZ király volt.

Hogy lehet a F&B újraszinkronizálni??????
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Na ezt most mingyá elhiszem...

topok:
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane

Feldin

Jajaja!!! Az jó volt!!!!! Meg a Pinky is!!! :)

topok:

Feldin

Quote from: BruceAz attól függ... A Frédi és Béninek mostanában láttam pár részét és nem a régi szinkronnal van, hanem újjal... és visszasírom a régit (Csákányi László, Márkus László meg a többiek, akiknek tudom a nevét csak most szégyenszemre nem ugrik be :oops: ) Na AZ király volt.

Hogy lehet a F&B újraszinkronizálni??????

topok:

Djinn

Quote from: FeldinNa ezt most mingyá elhiszem...
Ez akkor lenne fair ha az utánn lévõ postjaimra is reagálnál!  :hehe:
Egyébként meg nem is érdekeltek! Tényleg április 1. a pasi-nap!  :lazza:
:beeee: Ezt nektek! Mindig csak sír a szátok, csinálni meg semmit, ugye??

Az Axeleronak meg  :b+: amiért ilyen xarul mûködik az internet. 5 percig van 25-ig nincs... na ezt most jó megmondtam. Néha jólesik. Most máris jobban érzem magam.  :haha:

Feldin

Quote from: DjinnEz akkor lenne fair ha az utánn lévõ postjaimra is reagálnál!  :hehe:
Egyébként meg nem is érdekeltek! Tényleg április 1. a pasi-nap!  :lazza:
:beeee: Ezt nektek! Mindig csak sír a szátok, csinálni meg semmit, ugye??

Az Axeleronak meg  :b+: amiért ilyen xarul mûködik az internet. 5 percig van 25-ig nincs... na ezt most jó megmondtam. Néha jólesik. Most máris jobban érzem magam.  :haha:
:)

topok: