Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Xipe

Meh, az enyemmel sincs gond.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: bpka000A mai népességszaporulatnál nem tudsz olyan Rate-Of-Fire -t elérni, hogy a te javadra billenjen a mérleg.
Valami hatékonyabb megoldás kell.
Nuke 'em

Dragon

Quote from: Chronos--------------------------------------------------------
Figyelem!

Kérnék minden fórumozót, hogy a fórum jobb átláthatósága érdekében az aláírásokat az alábbi módon változtassák meg:
Támogatom! Nagyon jó ötlet.
Az éppen aktuális szabályzatot be kellene linkelni, vagy teljes egészében másolni az Edit Signature oldalra, esetleg az ellenõrzést automatizálni.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Moha

Quote from: bpka000Támogatom! Nagyon jó ötlet.
Én úgyszintén! Volt pár aláírás, ami nagyon átláthatatlanná tette a fórumot.

Kvikveg

Quote from: Chronos...
Kérnék minden fórumozót, hogy a fórum jobb átláthatósága érdekében az aláírásokat az alábbi módon változtassák meg:
...
CHRONOS
Tamogatom! Foleg a 3 km-es versek hokkentettek meg...
Na, asszem az EN alairasom most teljesen szabalyos!  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Djinn

Képgalériába rakhatok .gif -et??
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Mattanja

Quote from: DjinnKépgalériába rakhatok .gif -et??
Igen, nyugodtan. Hiszen ott van:
"Supported file types are: GIF, JPG, PNG
Maximum file size allowed is 2500 KB.
Images greater than 200x200 pixels will be thumbnailed."
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Feldin

Quote from: ChronosIgen, az aláírásod tökéletes...:)

CHRONOS
Na, ebben egyetértünk! :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Djinn

Quote from: ShiroiIgen, nyugodtan. Hiszen ott van:
"Supported file types are: GIF, JPG, PNG
Maximum file size allowed is 2500 KB.
Images greater than 200x200 pixels will be thumbnailed."
Hehe. Tényleg. Annyi (e)szem nem volt, hogy elolvassam  :muhahah:
Köszi!

Chronos

Átraktam a "fórum szabályai" topicba az aláírás szabályzatot...:)

CHRONOS

Djinn

Quote from: FeldinJó ember vagy mert szereted az Azu-t!!!!
Na most döntsd l ezen fel kell e háborodni :D
Nem is tudom. Ez is csak azt bizonyítja, hogy mégis jó vagyok :rolleyes: Akárhonnan is nézzük :D:D

Kvikveg

Hali!

Mestermûvek - 400 év francia festészete
Mucsarnok
Nem tudja valaki, hogy kb mennyi ido megnezni oket? 1 v 2 napos program? Hany kep van es mik? Latta valaki kozuletek?
Szeretnek elore tajekozodni a kepekrol, hogy ne olyan na bemegyunk, megnezzuk lefaradtunk kijovunk tipusu legyen... Se az idegenvezetos tipusu...
Festok nevei megvannak, de hogy mi van toluk?!

Koszi:
Muzeumi lama.

edit: ha nem leszek hulla utana, akkor a Cirkogejzirben 5-kor megneznem a Tokioi torturat. Felteve, ha addigra kijovunk...
Valaki?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Karma XXL

Fél perce tettem le a telefont, jött egy találó keresztkérdés...

Kíndóz alatt melyik spamszûrõ számít jónak? (Egyáltalán létezik? :__devil: )

Kösz a segítséget elõre is :)

Meske

Nekem van néhány feladványom számotokra! Kiváncsi vagyok, hogy ki hányat tud megoldani:

1.

Itt egy busz, áll a megállóban, s most készül elindulni. A kérdés az, hogy merre (bal v. jobb) és miért?

2.
101-102=1

Tedd igazzá az egyenletet úgy, hogy egy számjegyet elpakolsz máshova, de nem lehet felcserélni õket.

3.
oooooooooo

Itt van 10 db fapalánta, amiket elkéne ültetni úgy, hogy 5 sorban 4 db fa legyen. (Annyit segítek, hogy ha ferdén írod be, az is sornak számít!)

4.
SZERETEMAMATEMATIKÁT=?

Feleltess meg minden egyes betûnek egy számjegyet, majd így a számokat szorozd össze egymással. Mennyi lesz az eredmény? (Találgatást nem fogadok el!)

5.
...
...
...
Kössétek össze a pontokat úgy, hogy csak négy egyenes vonalat lehet használni, és a "tollat" nem lehet felemelni, magyarul egybefüggõ vonalakat kérek. Továbbá egy ponton csak egyszer mehetsz át, de mindegyiket érinteni kell.

6.

Írd be az ábrába 1-8ig a számokat úgy, hogy azok mellett, alatt, felett és átlósan sem lehet a számszomszédjuk. (tehát pl. az 5-ös mellett, alatt és fölött nem lehet a 4-es és a 6-os.)
Egyébként 4 megoldása is van!

-------------------------------------------------------
Sok sikert a feladatokhoz! Megoldásokat PM-ben kérem, hogy mindenkinek legyen esélye kitalálni! :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Djinn

Hi-hi! De akkor mindenki PM-ben válaszoljon, ha lehet. Mert ha egy valaki lelövi , a többieknek nem poén.  :)
Jól mondom Meske? :D

edit: Most látom, hogy ott az aláírásodban. Bocs!! Megont elöbb írok, mit nézek  :o

Meske

Quote from: DjinnHi-hi! De akkor mindenki PM-ben válaszoljon, ha lehet. Mert ha egy valaki lelövi , a többieknek nem poén.  :)
Jól mondom Meske? :D
Pontosan, én is így gondoltam! :)

És ha esetleg annyira nem tudná a társaság (bár ezt erõsen kétlem), vagy csak néhányan nem tudnák... najó egy idõ mulva majd úgyis megmondom a megfejtéseket, de had törje rajta a fejét mindenki egy kicsit! ;)

Meske

Quote from: Djinnedit: Most látom, hogy ott az aláírásodban. Bocs!! Megont elöbb írok, mit nézek  :o
Hát izé... Az nem az aláírásomban van, hanem abban a postban, csak tettem elé egy vonalkát, hogy elkülönítsem a feladatoktól, de ha nagyon zavar, akkor kicserélem. ;)

Djinn

Quote from: MeskeHát izé... Az nem az aláírásomban van, hanem abban a postban, csak tettem elé egy vonalkát, hogy elkülönítsem a feladatoktól, de ha nagyon zavar, akkor kicserélem. ;)
Ehhh... Hát izé....
Club Me

Meske

Quote from: DjinnEhhh... Hát izé....
Club Me
Naa, azért ennyire durván nem kell bánni magaddal... :ejj:

Csak ennyire: :p

Mattanja

Quote from: RamizOk, bízd csak rám, fõnök! (Imádok topicokat nyitni! :D )
Kár volt.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Djinn

Quote from: ShiroiKár volt.
Pedig én már postoltam is egyet bele  :eeek:  
Aztán mire megnéztem, eltünt.   :haha:

Fazék

Quote from: DjinnEhhh... Hát izé....
Club Me
hát ettõl a smiley-tól én kifeküdtem  :lul:  :rotflol: :D
imádtam az ilyen feladványokat, régen mentek is.. mi történt velem? :confused: de akkorse adom fel! ha belegebedek is megoldom õket! :D

.Attila

Quote from: Blimphát ettõl a smiley-tól én kifeküdtem  :lul:  :rotflol: :D
imádtam az ilyen feladványokat, régen mentek is.. mi történt velem? :confused: de akkorse adom fel! ha belegebedek is megoldom õket! :D
A 4-esnek a feladat szövege alapján iszonyat sok megoldása van.
A 2-esnek nincs megoldása.
A 3-asban nem tudom értelmezni a "5 sorban 4 fa" részt.
5-ösben biztos van megoldás, én minden lehetséges kombinációt megnéztem, de nem lehet. Biztos egy olyan trükk, ami egy kicsit ellentmond (legalábbis számomra) a feladat szövegével.
1-es és 6-os megvan.

Djinn

Quote from: BonciA 4-esnek a feladat szövege alapján iszonyat sok megoldása van.
5-ösben biztos van megoldás, én minden lehetséges kombinációt megnéztem, de nem lehet. Biztos egy olyan trükk, ami egy kicsit ellentmond (legalábbis számomra) a feladat szövegével.
1-es és 6-os megvan.
Hehe! Mindnek van megoldása!! Gondolkozz!!! Hmm 2
A hármassal én is agyaltam egy sort , de azt is kijön!
Leírjam a megoldást PM-ben?? :D:D

Tiaro

A 4-es a legjobb. Megfeleltetem minden betûnek a 0-t. A szöveg alapján így is lehet...  :)
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Fazék

Quote from: BonciA 4-esnek a feladat szövege alapján iszonyat sok megoldása van.
1-es és 6-os megvan.
nekem pedig pont az 5-ös ment elsõre, mert már vagy 100-szor találkoztam ezzel a feladvánnyal... viszont most eléggé frusztrál, hogy a többivel nem nagyon tudok mit kezdeni...

Djinn

Quote from: TiaroA 4-es a legjobb. Megfeleltetem minden betûnek a 0-t. A szöveg alapján így is lehet...  :)
Neeeem! Ez így nem kóser! Meske tanárnéni az én dolgozatomat már leellenõrizte és 5 -öst kaptam :D:D Tehát tuti, hogy mindre van megoldás!!!
És nem ez!  :ejnye:

Tiaro

Quote from: DjinnTehát tuti, hogy mindre van megoldás!!!

Én elhiszem... :) Csak sokat segítene szerénységemen, ha elõbb a feladatot megérteném... pl mi alapján kéne megfeleltetni? Hash-függvények? Huffmann, RSA, LZW kódolás, vagy ASCII alapján hexákra írjam át, vagy hogy...?  :eeek:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Djinn

Quote from: TiaroÉn elhiszem... :) Csak sokat segítene szerénységemen, ha elõbb a feladatot megérteném... pl mi alapján kéne megfeleltetni? Hash-függvények? Huffmann, RSA, LZW kódolás, vagy ASCII alapján hexákra írjam át, vagy hogy...?  :eeek:
Neem! Mért kell mindig valami marha bonyolult dologra gondolni?  :eeek:
Semmi fugvény, meg kód meg mátrix meg egyebek!!!
Egyébként már majnem megfejtetted. :haha:

Fazék

megvan a 2-eshez a megoldás!!! hurrá! mégse vagyok teljesen reménytelen :D

edit: megvan a 6-os is yippee!

kár hogy a progmod. tanárom ezt nem fogja díjazni holnap, amikor kések a gyakorlatról és hf sincs, és totál felkészületlen leszek... :rolleyes: