Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Djinn

Quote from: Blimp....

másnak is van ilyen testvére, vagy csak én vagyok megáldva ezzel?
Én imádom a bátyámat! Tök hülye, de akkor is. És büszke vagyok rá.  :)
Persze nem kevés fáradtságomba került, hogy elviselhetõ legyen :D:D
Quote from: Blimpjajj félreértesz. ez nem miattad van, hanem miattam, egyszerûen én már csak ilyen érzelmekre képtelen ember vagyok, kedves se tudok lenni gúny nélkül, megyek és fel is akasztom magam, ne is próbáljatok megakadályozni...
Ez egy hülyeség. De mind1! Megint olyat írok, amit nem kéne...
Ha már felakasztottad magad, akkor úgyis késõ. Minek törjem magam :D
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Fazék

Quote from: DjinnÉn imádom a bátyámat! Tök hülye, de akkor is. És büszke vagyok rá.  :)
Persze nem kevés fáradtságomba került, hogy elviselhetõ legyen :D:D
hát engem is rendesen eddz a húgom :)

Quote from: DjinnHa már felakasztottad magad, akkor úgyis késõ. Minek törjem magam :D
ez jólesett, hirtelen olyan melegség támadt a szívemben... beleszúrtak egy izzó vasvillát :haha:

Djinn

Quote from: Blimpez jólesett, hirtelen olyan melegség támadt a szívemben... beleszúrtak egy izzó vasvillát :haha:
Nem értem. Ki lehetett az a rettenetes személy, aki ilyet tett?? Felháborító!! She-devil

katz

Quote from: DjinnNem értem. Ki lehetett az a rettenetes személy, aki ilyet tett?? Felháborító!! She-devil
:lol:  
Ez most a "nagyon lol topic" az utobbi pár beszólás alapján? :lul:

Kvikveg

Quote from: bpka000Dohányosoknak
Azért evvel mindjárt más rágyújtani, nem?
Na, most hogy mar neztem NGE-t, ertem. Tokjo!  :jee: Ja, hogy nem dohanyzom?! :eeek:  :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Manu

Quote from: Blimpmásnak is van ilyen testvére, vagy csak én vagyok megáldva ezzel?

Én egyke vagyok, de van két unokahúgom, akik egy pár éve abba a háztömbe költöztek, ahol lakom, és mióta egyedül élek rengeteget pörögnek nállam. Mindkettõ zenész meg csajszi, ami azért valjuk be, elég kegyetlen párosítás (az általad említett viselkedés náluk alapjárat, innen váltanak fölfele :)), de mégis sokkal jobb így, mint amikor egyedül voltam, meg még néha vagyok is. Tudom, hogy ez közhely, de ez van...

Modjuk a gondom inkább a pasijaikkal van, akikhez ügye - még - nem fûz vérokonság. Imádom, amikor megjönnek, egybõl irány a WC, és végigtrappolnak a havas-sáros, 46-48-as bakancsukkal a hófehér zuhanykilépõmön, amit a hugaimtól kaptam. Ezután kimennek a hugaim is, meglátják a feketére vátott kilépõt, és nekem esenk, hogy mit képzelek én, ennyit számít nekem az õ ajándékuk stb. :)

Manitu

Quote from: bpka000Dohányosoknak
Azért evvel mindjárt más rágyújtani, nem?
Ilyen kell nekem is!!! :jee:

Fazék

Quote from: ManuÉn egyke vagyok, de van két unokahúgom, akik egy pár éve abba a háztömbe költöztek, ahol lakom, és mióta egyedül élek rengeteget pörögnek nállam. Mindkettõ zenész meg csajszi, ami azért valjuk be, elég kegyetlen párosítás (az általad említett viselkedés náluk alapjárat, innen váltanak fölfele :)), de mégis sokkal jobb így, mint amikor egyedül voltam, meg még néha vagyok is. Tudom, hogy ez közhely, de ez van...
én is hiányoltam, amikor elköltöztem két évre. szóval örülök hogy van húgom, csak néha nehéz elviselni hogy mennyire aránytalan az értékítélete... :rolleyes: amikor hazaért már nem is haragudtam rá, nyakát behúzva kért egy buksi-paskolást és ezzel le is rendeztük :)

Moha

Quote from: DjinnEzt nekem:
Lumpy
Ejnye! Ne használj kábítószert! :ejnye:
Quote from: Blimpmásnak is van ilyen testvére, vagy csak én vagyok megáldva ezzel?
Hát, mi Meskével néha kölcsönösen eljátszunk ilyen "játékokat". Néha én utálom, máskor õ engem. De azért az esetek többségében jól elvagyunk. Átlagos testvéri dolgok ezek... :) Amúgy ha jól értem, szüleidtõl külön élsz a húgoddal?

Edit: Elõzõ kérdés sztorno. Nem figyeltem, hogy ott van egy r betû is. :p

Djinn

Quote from: MohaEjnye! Ne használj kábítószert! :ejnye:
Félreérted! Pont fordítva. Azért vagyok ilyen, mert nem használok!:D

Ha már testvérek, nem bírom ki, hogy ne dicsekedjek! Tudom, hogy nem szép dolog, de hát én nagyon csúnya vagyok!! :D
Megértem, hogy akinek huga van félti, de nekem nicsn okom ilyesmire. Egyébként is nagyon messze van!!
Tesóm  a 3 oldal elején! Attila Kocsis.  :haha:

katz

Leírtam a következõ történetemet, csak épen ennek ugy a 40% már írás közben született és nem álmomban, ezért nem tom eldönteni, h az Álmok v az Írások topicba tegyem :confused: Javaslat?

Dragon

Quote from: katzLeírtam a következõ történetemet, csak épen ennek ugy a 40% már írás közben született és nem álmomban, ezért nem tom eldönteni, h az Álmok v az Írások topicba tegyem :confused: Javaslat?
Tedd valahova, aztán majd a modok döntenek :D
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Djinn

Quote from: katzLeírtam a következõ történetemet, csak épen ennek ugy a 40% már írás közben született és nem álmomban, ezért nem tom eldönteni, h az Álmok v az Írások topicba tegyem :confused: Javaslat?
Tedd az álmokba. A 60% még mindig több, mint a 40%  :rolleyes:

Meske

Quote from: bpka000De akkor te hogyhogy azt mondogatod mindig, hogy "csoda hogy sikerült" ezt-meg-azt megoldani számítógéppel, tesód nem foglalkozott veled?
Ez inkább rám igaz, ugyanis (mint gondolom köztudott) tesóm is programozó, s bezzeg õ nekem nem szokott segíteni, vagy csak nagyon ritkán.

Egyébként érdekes, hogy mi szerintem kívülrõl egyáltalán nem hasonlítunk.  Lehet, hogy elcserélték valamelyikünket a kórházban? :eeek:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Djinn

Quote from: MeskeEgyébként érdekes, hogy mi szerintem kívülrõl egyáltalán nem hasonlítunk.  Lehet, hogy elcserélték valamelyikünket a kórházban? :eeek:
3-an vagytok testvérek, ugye? Egyikõtök sem hasonlít a másikra?? Az már tényleg gyanús  :3x3:  :haha:

Meske

Quote from: Djinn3-an vagytok testvérek, ugye? Egyikõtök sem hasonlít a másikra?? Az már tényleg gyanús  :3x3:  :haha:
Nem, dehogy most én csak Moháról és rólam beszéltem.
Amúgy öcsémmel hasonlítunk egymásra, mivel mindketten szõkék és kék szemûek vagyunk. :) Bár már volt olyan, hogy azt hitték, hogy a fiam. Mohára pedig volt már olyan, hogy azt hitték, hogy a barátom...  :haha:

katz

Quote from: MeskeBár már volt olyan, hogy azt hitték, hogy a fiam. Mohára pedig volt már olyan, hogy azt hitték, hogy a barátom...  :haha:
:lul: :lol: ciki

Djinn

Quote from: katz:lul: :lol: ciki
Miért ciki? A tesómról és rólam is hitték, hogy egy pár vagyunk.  :p

Dragon

Quote from: DjinnMiért ciki? A tesómról és rólam is hitték, hogy egy pár vagyunk.  :p
Manapság ez a divat, megjelenik két ember valahol, és (fõleg, ha különbözõ nemûek, de ez sem szigorú feltétel) rögtön egy párnak képzelik õket, illetve ez így nem jó kifejezés... mondjuk inkább azt hiszik, hogy õk ketten rendszeres nemi aktust folytatnak egymással, és akkor enyhén fejeztem ki magam.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

az entestveremet meg senki nem nezte a testveremnek csaladon kivul.
csaladban meg nem hasonlitok senkire.
engem tutira loptak valahonnan.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Moha

Quote from: DjinnFélreérted! Pont fordítva. Azért vagyok ilyen, mert nem használok!:D
A Smiley-ra gondoltam: a kalapács a kábítószer :)
Quote from: MeskeLehet, hogy elcserélték valamelyikünket a kórházban? :eeek:
Engem biztos nem! Túlságosan hasonlítok az öregemre... :rolleyes:

Djinn

Quote from: MohaA Smiley-ra gondoltam: a kalapács a kábítószer :)
:eek: Jaaaa! Ez nem esett le.
Látod néha nem esnek le a dolgok. Ez pl. önbizalomcsökkentõ tényezõ. De az nem azt jelenti, hogy nincs is (mármint önbizalom) ;)

Dragon

Quote from: Xipeengem tutira loptak valahonnan.
Akkor terjedt el a mondás: "A bûn nem kifizetõdõ"

Xipe

Quote from: bpka000Akkor terjedt el a mondás: "A bûn nem kifizetõdõ"

hat velem total rab*sztak.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Feldin

Quote from: ManuÉn egyke vagyok, de van két unokahúgom, akik egy pár éve abba a háztömbe költöztek, ahol lakom, és mióta egyedül élek rengeteget pörögnek nállam. Mindkettõ zenész meg csajszi, ami azért valjuk be, elég kegyetlen párosítás (az általad említett viselkedés náluk alapjárat, innen váltanak fölfele :)), de mégis sokkal jobb így, mint amikor egyedül voltam, meg még néha vagyok is. Tudom, hogy ez közhely, de ez van...

Modjuk a gondom inkább a pasijaikkal van, akikhez ügye - még - nem fûz vérokonság. Imádom, amikor megjönnek, egybõl irány a WC, és végigtrappolnak a havas-sáros, 46-48-as bakancsukkal a hófehér zuhanykilépõmön, amit a hugaimtól kaptam. Ezután kimennek a hugaim is, meglátják a feketére vátott kilépõt, és nekem esenk, hogy mit képzelek én, ennyit számít nekem az õ ajándékuk stb. :)
Jó család :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Manu

Quote from: FeldinJó család :)

Nekem mondod... :)

Meske

Quote from: MohaEngem biztos nem! Túlságosan hasonlítok az öregemre... :rolleyes:
Akkor csakis engem cserélhettek el!  :eeek:
Lehet felkéne kutatni születési aktáimat, lehet kiderülne nem is ebbe a családba tartozom...
Na jó, azért engem sem cserélhettek el, mert én meg mint már mondtam hasonlítok az öcsémre (vagy inkább õ hasonlít rám) és az anyukám is hasonlóan nézett ki ennyi idõs korában, és még most is hasonlítunk.

Szóval tutibiztos, hogy tényleg tesók vagyunk. :)

noriko

wow Meske, szép levezetés! imádom a happy endet *szipp* :D

ja, amúgy a témához még: rám és húgomra már többször hitték hogy ikrek vagyunk, pedig a mi szemszögünkbõl nem is hasonlítunk egymásra..:p
Amúgy meg általában õt nézik idõsebbnek.. :rolleyes:
"I wish I could, but I don't want to."

Meske

Quote from: norikoAmúgy meg általában õt nézik idõsebbnek.. :rolleyes:
Nálunk is régebben mindig engem néztek idõsebbnek. Mostanában meg nem hallottam senkitõl, hogy szerinte ki az idõsebb.