Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: blarkelevel drained! :__devil: mostantól kezdve 2 napon át felismerhetõen férfi avatárodnak kell lennie :D

Ó menj a csipába. Visszarakom az ancient memberkor csinált csontavámat.. pillanat :D

Edit: done. Így már jobb? :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninÓ menj a csipába. Visszarakom az ancient memberkor csinált csontavámat.. pillanat :D

ez nem férfi felismerhetõen. ez egy skull egy sisakkal. :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Raggie

Nna! Ez nekem jó lenne csak csuklya kéne rá! ;) :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Lt. Simoan Blarke

oké Rounin. ne felejtsétek el behajtani rajta, hogy 2 napig ez az avatárja, és nem változtathat :D
következõ szintvesztésnél ÉN mondom meg, mi lesz az avatárja két napig (és abban nem lesz köszönet :D:D:D)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Ramiz

Quote from: RouninÓ menj a csipába. Visszarakom az ancient memberkor csinált csontavámat.. pillanat :D
Ez az egyetlen avád, amit tényleg csíptem, szivi. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizEz az egyetlen avád, amit tényleg csíptem, szivi. :D

Ne bizalmaskodj kérlek :S Rosszul veszi ki magát :D Amúgy kösz^^ (és a Shinwás ava is tetszett neked :D :hehe: )

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninNe bizalmaskodj kérlek :S Rosszul veszi ki magát :D Amúgy kösz^^ (és a Shinwás ava is tetszett neked :D :hehe: )
úgyvan. még a végén valaki félreérti, és (L) háromszögeket vél majd felfedezni :D

Lazzaret

Nem tudom ti hogy vagytok otthon a családdal de nálunk kezd baromi kaotikus lenni a helyzett. Öcsém a fõ proble. Idén félbehagyta a sulit mert ugy kell azt. És már 1 hónapja csak teng leng. Nem dolgozik de bizongatja hogy hamarosan megy. Persze hiszem ha látom. Ezen kívül nem csinál semmit. Itthon mikor hazaérek 4 5 felé akkor mosogatja a mosatlanját. Remek. Anyámat kikészítette már az ocsmány viselkedésével az idegeit. Állandoan az egyik buzi haverjánál lóg. Tudjátok fontossabb neki a haveja mint a családja és képes volt azt ma a szemünkbe vágni hogy ott nem baszogatja senki itthon meg mindenki utálja. Hát ezek után nem lehet nem utálni.

www.arkangyalok.uw.hu

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LazzaretNem tudom ti hogy vagytok otthon a családdal de nálunk kezd baromi kaotikus lenni a helyzett. Öcsém a fõ proble. Idén félbehagyta a sulit mert ugy kell azt. És már 1 hónapja csak teng leng. Nem dolgozik de bizongatja hogy hamarosan megy. Persze hiszem ha látom. Ezen kívül nem csinál semmit. Itthon mikor hazaérek 4 5 felé akkor mosogatja a mosatlanját. Remek. Anyámat kikészítette már az ocsmány viselkedésével az idegeit. Állandoan az egyik buzi haverjánál lóg. Tudjátok fontossabb neki a haveja mint a családja és képes volt azt ma a szemünkbe vágni hogy ott nem baszogatja senki itthon meg mindenki utálja. Hát ezek után nem lehet nem utálni.
tévedés. hiba folyton másban keresni a hibát - ilyen tünetek NEM szoktak egyoldalúan, egyéni fejlõdés eredményeként fellépni. velem 12 évig senki nem foglalkozott, úgyhogy bezárkóztam a szobámba, én is jóformán ilyesmit toltam (hagyjatok békén mert itt semmi értelme lennem, ha egyszer utáltok kiállás). nálam ezt csak a költözés oldotta meg... de nem lehet, hogy beszélned kellene öcséddel? neked, mint az idõsebb testvérnek.

Raggie

Az öccsök arra valók, hogy jól elverje õket néhány alkalommal az idõsb tesó. Ez pont egy ilyen alkalom lenne szvsz! ;) :D Hidd el használ! (nálam bejött)

Ha nem vagy a eerélyes ám gyors megoldások híve akkor beszélgetést javaslok. :)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: blarke. de nem lehet, hogy beszélned kellene öcséddel? neked, mint az idõsebb testvérnek.

Hasonló viselkedést generált az öcsém is... érdekes, hogy velem könnyebben szót tudott érteni, mint a szüleinkkel.. egy próbát megér :/

Lazzaret

A gond hogy a beszélgetésnek nincs értelme mert én leszek a végén a hibás amiért õ eljár csvarogni és haverokkal szórakozni. Eddig egyszer se vette észre hogy nekem hajnalban kellni kell és jó lenne ha a kb 60 dB zajt leadó gépét lekapcsolná. Ha ezért szót merek emelni nekiál velem arcoskodni. Birka türelmes ember vagyok. Meg nem merem megverni mert beduran az agyam és a sitten kötnék ki az meg senkinek sem jó.

www.arkangyalok.uw.hu

Raggie

Aha... patthelyzet.

Pszichológus?? (:D viccvolt...csak rontana a helyzeten)

Well, do ya, punk?"

Lazzaret

Egyet elfelejtettem hozzáteni. Azt hogy sajnos én lettem anyám mellett a családfentartó. Igyekeztem eddig mindent megadni neki. Kapot egy gépet puszira. Olyan netet fizetek amire 1 accal 2 gép is felmehet. Ruhát kaját bulira a pénzt én adtam neki és ez a hála :mad:

www.arkangyalok.uw.hu

Kvikveg

Quote from: LazzaretEgyet elfelejtettem hozzáteni. Azt hogy sajnos én lettem anyám mellett a családfentartó. Igyekeztem eddig mindent megadni neki. Kapot egy gépet puszira. Olyan netet fizetek amire 1 accal 2 gép is felmehet. Ruhát kaját bulira a pénzt én adtam neki és ez a hála :mad:
Milyen sulit hagyott abba?!
Figy, ha nem melozik, akkor akkor kap penzt, ha bevasarol, mosogat, foz, takarit.
Hamar fog munkat talalni.... *gonosz vigyor*
De tenyleg ketoldalu.

edid: Gratulalok a thread 404. oldalahoz! :jee:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

NuDLy

[COLOR="Teal"]A CMABRIDGE-I ETEGYEMEN KÉÜSZLT EIKGY TNUAMÁLNY ÁÍTLLSÁA SZNREIT A SZVKAAON BLEÜL NINCS JLNEESTÕÉGE ANNAK MKÉNIT RDEEÖZNDENK EL A BTÛEK YEGÜDL AZ A FNTOOS HGOY AZ ESLÕ ÉS AZ UOSTLÓ BETÛ A HLYÉEN LYGEEN,HA A TBÖBRIE A LGNOEYABB ÖZEÁSSIVSAZSG A JLEEZMLÕ,
A SÖVZEG AOKKR IS TLEEJS MRTÉBÉEKN OVASALTHÓ MRAAD.A JNLEEÉSG MGÁAYZRATAA AZ,HGOY AZ ERBEMI AGY NEM EYEDGI BTÜEKET HNEAM TLEEJS SAZAKVAT OVALS.ÍME A BZOÍNYTÉIK.ÚHYGOYG TNSESEEK MKNEIT BKÉBEÉN HYAGNI A HLEYSERSÁIÍ FMONISÁOKGKAL!!!

& igaz... :hahaha: :3x3: [/COLOR]

Rounin

Quote from: KvikvegMilyen sulit hagyott abba?!
Figy, ha nem melozik, akkor akkor kap penzt, ha bevasarol, mosogat, foz, takarit.
Hamar fog munkat talalni.... *gonosz vigyor*
De tenyleg ketoldalu.

Vagy elkezd lopni :rolleyes:

sirtomi

Nem tudom ilyen öcsikével én mit csinálnék. A verés jól hangzik, csak nem biztos, hogy hatásos.
Húgom legalább dolgozott mikor ott hagyta a sulit, de késõbb befejezte.

Member

Quote from: shampoo[COLOR="Teal"]A CMABRIDGE-I ETEGYEMEN KÉÜSZLT EIKGY TNUAMÁLNY ÁÍTLLSÁA SZNREIT A SZVKAAON BLEÜL NINCS JLNEESTÕÉGE ANNAK MKÉNIT RDEEÖZNDENK EL A BTÛEK YEGÜDL AZ A FNTOOS HGOY AZ ESLÕ ÉS AZ UOSTLÓ BETÛ A HLYÉEN LYGEEN,HA A TBÖBRIE A LGNOEYABB ÖZEÁSSIVSAZSG A JLEEZMLÕ,
A SÖVZEG AOKKR IS TLEEJS MRTÉBÉEKN OVASALTHÓ MRAAD.A JNLEEÉSG MGÁAYZRATAA AZ,HGOY AZ ERBEMI AGY NEM EYEDGI BTÜEKET HNEAM TLEEJS SAZAKVAT OVALS.ÍME A BZOÍNYTÉIK.ÚHYGOYG TNSESEEK MKNEIT BKÉBEÉN HYAGNI A HLEYSERSÁIÍ FMONISÁOKGKAL!!!

& igaz... :hahaha: :3x3: [/COLOR]

Az emberi agy hajlmasos mindent kiegészíteni. Ezért látsz képet a szaggatott vonalakban, ezért tudsz egy számsoros rejtvényt megoldani. Ezért megy tovább a képzeleted egy befejezetlen anime miatt és ezért minden szép anime lányra nézve Gordon tudja, hogy meztelenül szebb lenne. :D

kikuchiyo

Milyen apróságoknak tud már örülni az ember...

Tanulás közben a jegyzetben volt egy hely a levezetésben, ahol két képletet a "triviális, de hosszú számolás után:" megjegyzés kötött össze.
Mivel az ilyennel jól el lehet b@szni az idõt, meg kihívásnak is lehet tekinteni, elkezdtem kiszámolni... és csodák csodájára kijött. :muhahah:
Tényleg triviális számítás végülis, de az én szellemi állapotomban ez is sikerélmény.
Failure is the default option

Member

Quote from: kikuchiyoMilyen apróságoknak tud már örülni az ember...

Tanulás közben a jegyzetben volt egy hely a levezetésben, ahol két képletet a "triviális, de hosszú számolás után:" megjegyzés kötött össze.
Mivel az ilyennel jól el lehet b@szni az idõt, meg kihívásnak is lehet tekinteni, elkezdtem kiszámolni... és csodák csodájára kijött. :muhahah:
Tényleg triviális számítás végülis, de az én szellemi állapotomban ez is sikerélmény.

Nekem az ilyenek sohasem mentek, úgyhogy felnézek rád. :tezsvir:

Ramiz

Asszem majdnem mindenkinek volt már kiakadása a szaros egyetemére & az egész mocskos világra, most én jövök...
Matekvizsga kezdõdik 8-kor. 9-kor mindenki veszettül számol, félidõnél járunk. Valaki bejön, és közli, hogy bombariadó. (Csengõhang vagy sziréna alapból nincsen, de a takarítónéni így is körbeér olyan fél óra alatt a hatalmas K épületben... közben 3x felrobbantunk volna már, ha lett volna bomba... no persze.) Kivonulunk. Mi lesz a vizsgával? Senki nem tudja. Várunk 10-ig. Semmi. Mindenki vonogatja a vállát. Fél 11. Megérkeznek a bombaszakértõk, 3 ember egy kisbuszban, és ráérõsen besétálnak a sokemeletes hatalmas hombár K épületbe... :eek: Egyelõre 12-kor van találkozó, a tanár azt mondta, kapunk új példákat. A legtöbben söröznek. És lehet, hogy 12-re se lesz még kész!!!
A rohadt életbe!!! :grrr:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Member

Quote from: RamizAsszem majdnem mindenkinek volt már kiakadása a szaros egyetemére & az egész mocskos világra, most én jövök...
Matekvizsga kezdõdik 8-kor. 9-kor mindenki veszettül számol, félidõnél járunk. Valaki bejön, és közli, hogy bombariadó. (Csengõhang vagy sziréna alapból nincsen, de a takarítónéni így is körbeér olyan fél óra alatt a hatalmas K épületben... közben 3x felrobbantunk volna már, ha lett volna bomba... no persze.) Kivonulunk. Mi lesz a vizsgával? Senki nem tudja. Várunk 10-ig. Semmi. Mindenki vonogatja a vállát. Fél 11. Megérkeznek a bombaszakértõk, 3 ember egy kisbuszban, és ráérõsen besétálnak a sokemeletes hatalmas hombár K épületbe... :eek: Egyelõre 12-kor van találkozó, a tanár azt mondta, kapunk új példákat. A legtöbben söröznek. És lehet, hogy 12-re se lesz még kész!!!

Vannak még "vicces" fiúk, akik betelefonálgatnak. A legtöbben már 14 éveses sem szórakoznak ilyenekkel... Kapjátok el, adjatok neki valamilyen depo-csináló tablettát aztán ültessétek be végignézni a DB, DB Z, DB GT triót! Egy hét múlva nézzetek meg, hogy habzik e a szája...

Xaga

Quote from: RamizAsszem majdnem mindenkinek volt már kiakadása a szaros egyetemére & az egész mocskos világra, most én jövök...
Ilyen volt nálunk is minden vizsgát megismételtek miatta de a poén az volt hogy volt 2 tanár aki nem hagyta félve a vizsgáztatást és nem engedte el a hallgatókat úgy hogy közölték vele bombariadó wan.

Lt. Simoan Blarke

azok a tanárok fegyelmit kaphatnának, mert szabályt sértenek...
holnap analvizsga. wáh. elkezdek tanulni :rolleyes:

Member

Quote from: blarkeazok a tanárok fegyelmit kaphatnának, mert szabályt sértenek...
holnap analvizsga. wáh. elkezdek tanulni :rolleyes:

És mit tudsz már a hátsó-fertájról? :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberÉs mit tudsz már a hátsó-fertályról? :)
hát... tudom, hogy hogy kell lederiválni, integrálni, limeszelni a különbözõ baromságokat különbözõ metódusok szerint. de a tételeket még nem tudom bizonyítani. :mad:

Member

Quote from: blarkehát... tudom, hogy hogy kell lederiválni, integrálni, limeszelni a különbözõ baromságokat különbözõ metódusok szerint. de a tételeket még nem tudom bizonyítani. :mad:

Értem... Ez valami Kalkulus-szû sz@r? Vagy annak az agyonhype-olt változata? Öregem, te aztán tuc élni!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberÉrtem... Ez valami Kalkulus-szû sz@r? Vagy annak az agyonhype-olt változata? Öregem, te aztán tuc élni!
hát... ezt úgy hívják, hogy függvényfétis : ))))))

Member

Quote from: blarkehát... ezt úgy hívják, hogy függvényfétis : ))))))

Ezzel együtt meglesz a 400!!!
Fogadjunk, hogy ezt a tárgyat sem fogod késõbb használni semmire... Végülis mindenki ugyanazt tanulja, amit az el. matekosok és fordítva...