Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

SlEePwAlKeR

RasztaMájjer..lol:D  ez jóó:D :D

hát miután a wndows ujra lett nyomva nem volt kedvem bejelentkezni és inkább ujból regeltem..amugy szerintem tök cool az új avim:gevumezs:  Nightwish ha mond valamit ez a név:)
"Put a stake through my heart!
And drag me into sunlight
So awake for your greed
As you're slaying the dreamer"

Zelmor

QuoteOriginally posted by SlEePwAlKeR
RasztaMájjer..lol:D  ez jóó:D :D

hát miután a wndows ujra lett nyomva nem volt kedvem bejelentkezni és inkább ujból regeltem..amugy szerintem tök cool az új avim:gevumezs:  Nightwish ha mond valamit ez a név:)

Nightwish: Mond,  az a metál, amit még meg is hallgatok, mert jónak mondható. De (és most télleg megköveznek) idő után egysíkúvá és unalmassá vállik... Jó, ezt is csak én mondom, aki Eagles-ön és Guns 'n Roses-on kívül csak anime betétdalokat és jpop-ot hallgat, szal rám nem kell odafigyelni ízlésügyileg.

phr0zen

Akkor rám se,mer' én aztán bármilyen zúzós metált imádok,de a Nightwisht azt gyűlölöm...:hopp:

Zelmor

QuoteOriginally posted by phr0zen
Akkor rám se,mer' én aztán bármilyen zúzós metált imádok,de a Nightwisht azt gyűlölöm...:hopp:

Kérj mircen mufitól L'Arc-en-Ciel -t, és sírj. Nekem ezt családpan senki nem bírja ki, anyám már odáig eljutott, hogy kikapcsolta a hifit, hogy ezt a szennyet már ő sem bírja. :rolleyes:

phr0zen

QuoteOriginally posted by Zelmor
Kérj mircen mufitól L'Arc-en-Ciel -t, és sírj. Nekem ezt családpan senki nem bírja ki, anyám már odáig eljutott, hogy kikapcsolta a hifit, hogy ezt a szennyet már ő sem bírja. :rolleyes:

:lol:

Ezt azé ne mufurcnak mondjad,mert nem fog repdesni az örömtől...;)

Zelmor

:lol:

Ezt azé ne mufurcnak mondjad,mert nem fog repdesni az örömtől...;)

Mufival egy állásponton vagyunk: Miért van mindenkinek rossz zenei ízlése? Csak mi hallgatunk ilyen zenéket? :D

Zelmor

Amúgy nekem tetszik! :cool: :lol: :lul: :muhahah: :hehe:

SlEePwAlKeR

mer??:morci: :_piszka: :nagyere: :linsux:
na jó nem vagyok morci:tezsvir:

ja várj kitalálom: te csak azt keresed egy zenében hogy mennyire zúznak, esztétika vagy stb nem számít..na jóó nem abbahagyom a hülyeségeim, no offence:)
"Put a stake through my heart!
And drag me into sunlight
So awake for your greed
As you're slaying the dreamer"

Zelmor

Bővítés a szignámhoz::
CATGIRLS MAKE GOOD PETS!!!! ADOPT ONE TODAY!!!

És egy jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó kép:http://www.glasbergen.com/images/g145.gif

noriko

tényleg jó kép:D

az aláírással kapcs Tiero-t idézve "Általában feltétele: megvan minden ZHd, minden feladatod, bent voltál minden gyakorlaton, és még nem is utál a tanárod. Nem egyszerű a téma... "

..hát igen, pont ezek között a bibi, utcsó esélyem hogy a tanár még nem utál!!! első zh-n távol voltam, következőnél meg animéket nézegettem tanulás helyett:o  összefoglalva: lusta vagyok és anime fan. :hehe: most szívhatom. (de a Record of Lodoss War akkor is teccett és kész.)

ismét digifényképező: asszem Olympos sajna nincs a sulinetben, szal az kiesik :(  eddig a CanonA60-ast nézegettem, ha ez mond valakinek valamit...

noriko
"I wish I could, but I don't want to."

Cobra

Nekünk egy Fuji S304-es van, szerintem elég jó, viszont azt hallottam, hogy a digikamerákat kiveszik a Sulinet Expresszből
Hide and fear, Cobra Commander is here !

VASH

QuoteOriginally posted by Cobra
Nekünk egy Fuji S304-es van, szerintem elég jó, viszont azt hallottam, hogy a digikamerákat kiveszik a Sulinet Expresszből

januárig lehet még venni fényképezőgépet sulineten keresztül...
mellesleg jól be..... a sulinetesek, 2 milliárdért csak fényképezőgépet vettek az emberek, szóval ba..ottul nem az lett belőle amit akartak:D:D:D

Gratula nekik:rolleyes:
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Zelmor

QuoteOriginally posted by VASH
mellesleg jól be..... a sulinetesek, 2 milliárdért csak fényképezőgépet vettek az emberek, szóval ba..ottul nem az lett belőle amit akartak:D:D:D

Mit várnak, mikor egy 80as vinyót 40ért akartak adni? A többi termékről meg amire rányomtak még 10-20% felárat ne is beszéljünk... Csak a hülye vesz így PC kellékeket.

Kalibur

Erről csak annyit, hogy max szívtak, mint a torkosborz... egyszer végre lehet valami, amin nem ők járnak jól vagy nem ?
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

VASH

Mit várnak, mikor egy 80as vinyót 40ért akartak adni? A többi termékről meg amire rányomtak még 10-20% felárat ne is beszéljünk... Csak a hülye vesz így PC kellékeket.

Én vettem;)
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Zelmor

Én vettem;)

Baka Vash...:ejj: ;)
No, mondjuk egy-egy megéri ha visszakapod, de akkor már inkább veszek mást azon a pénzen. Mondjuk kamerát. :hopp:

VASH

QuoteOriginally posted by SlEePwAlKeR
öhhmm..érdemes megnézni?
amugy már látom a jövőt: Yu-gi-oh láz Magyarországon...

mindig ez van:ejj: 6 évvel ezelőtt dobhattam ki a DB kártyáimat, most meg repülnek a digimon és pokemon gyüjteményeim:D:D:D

tudom sajnálni  következő genrációt, mennyi pénzt fognak elkölteni erre a hülyeségre, hé álljunk meg egy killanatra, tölünk fogják kérni azt a pénzt, BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:hehe:

http://www.atomictoy.org/getComicPage.php?comic=buttlordgt&num=32
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

VASH

Baka Vash...:ejj: ;)
No, mondjuk egy-egy megéri ha visszakapod, de akkor már inkább veszek mást azon a pénzen. Mondjuk kamerát. :hopp:

Meg voltam szorúlva, döntenem kellett hogy 240GB 60000FT, vagy fényképezőgép 80000+(mert ha már veszek, nem a 2 Mpixeleset).

döntse el ki-ki mag hogy jól döntöttem-e?

(de az vesse rám az első követ aki bűn nélkül való);)
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Zelmor

Meg voltam szorúlva, döntenem kellett hogy 240GB 60000FT, vagy fényképezőgép 80000+(mert ha már veszek, nem a 2 Mpixeleset).

döntse el ki-ki mag hogy jól döntöttem-e?

(de az vesse rám az első követ aki bűn nélkül való);)

60k-ért 240 GB? Legalább Maxtor? :D

Zelmor

mindig ez van:ejj: 6 évvel ezelőtt dobhattam ki a DB kártyáimat, most meg repülnek a digimon és pokemon gyüjteményeim:D:D:D

tudom sajnálni  következő genrációt, mennyi pénzt fognak elkölteni erre a hülyeségre, hé álljunk meg egy killanatra, tölünk fogják kérni azt a pénzt, BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:hehe:

http://www.atomictoy.org/getComicPage.php?comic=buttlordgt&num=32

Tudod ki fog adni nekik... Gyerek ha lesz inkább játszon a megkopott EVA figuráimmal, de ilyesmire tőlem pénzt nem kap. Az a probléma, hogy alapvetően az olyan sorozatok jönnek kishazánkba amik alapvetően pénzcsinálásra jók, meg hogy a 10 év feletti korosztályok anime-ellenszenvét növeljék. Tudom sajnálni ezt az országot...:ejj:

ein

jajj, az nemjó, én most veszek egy 160Gb Maxtort 25ért :´)  :hehe:
The days were brighter
Gardens more blooming
The nights had more hope
In their silence The wild was calling
Wishes were whispering
The time was there
But without a meaning

Away, away...

Spectre

QuoteOriginally posted by ein
jajj, az nemjó, én most veszek egy 160Gb Maxtort 25ért :´)  :hehe:

Nem az árával van a baj, hanem a minőségével (mondjuk jó, hogy én beszélek, amikor itt kerreg a 120-as maxtor...)
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

phr0zen

Na most ne röhögjetek ki,de az utóbbi hónapok fórumolásai azt bizonyítják hogy szükség van egy ilyenre:

!ÖNÉRDEKŰ BEJELENTÉS!
A nevemet nem o-val hanem 0-val írom és kis betűvel kezdem!
!ÖNÉRDEKŰ BEJELENTÉS!

:p

Chronos

Na most ne röhögjetek ki,de az utóbbi hónapok fórumolásai azt bizonyítják hogy szükség van egy ilyenre:

!ÖNÉRDEKŰ BEJELENTÉS!
A nevemet nem o-val hanem 0-val írom és kis betűvel kezdem!
!ÖNÉRDEKŰ BEJELENTÉS!

:p
Jó 5let, szal én is:

Nevemet ne írjátok el, szal nem Chornos, nem Cronos és nem Kronos (Krono) vagyok, hanem Chronos...;)
Használhatjátok még a Chrono-t is, és a Chrono-kun-t...:p
Thx...

CHRONOS

roderick

QuoteOriginally posted by Chronos
Jó 5let, szal én is:

Nevemet ne írjátok el, szal nem Chornos, nem Cronos és nem Kronos (Krono) vagyok, hanem Chronos...;)
Thx...

CHRONOS

Az én nevem meg ne írjátok Bélának, vagy Lajosnak... a többi elmegy... talán még az Irén nem... arra harapok...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Zelgadis

Nem tudom mik lehetnek ezek az atomictoyos dógok VASH, de eddig az összesre rákattintva ezt kaptam az arcomba:
"this image was taken from atomictoy.org"
és semmi többet ....

Zelgadis

frozen csak lusták vagyunk "távol" nyúlni a bill. en :P

Az o itt van az Orrunk előtt a nulla meg oly távol esik :hopp:

phr0zen

QuoteOriginally posted by Zelgadis
Nem tudom mik lehetnek ezek az atomictoyos dógok VASH, de eddig az összesre rákattintva ezt kaptam az arcomba:
"this image was taken from atomictoy.org"
és semmi többet ....

Gondolom a host nem szereti ha csak úgy linkelgetjük a dolgait...CTRL-c,CTRL-v és passzintsd be egy explorer ablakba.;)

Zelmor

QuoteOriginally posted by Chronos
Jó 5let, szal én is:

Thx...

CHRONOS

És ha szimplán le Chihiro-zlak az is megteszi? ;)
Fagy0ttnak: Vettük, ezentúl lecsonkolt 8assal lesz írva a neved. ;)

.Attila

Köszönet annak, aki megválaszolja az alábbi kérdést, kérdéseket:

1. Az Animehq ftp-jére hogyan lehet felmenni, mivel lehet átmenni a biztonsági kapun?
2. Milyen animeletöltő-helyek vannak még, és hogyan lehet oda belépni (a fizetőseket mellőzhetitek)?