Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Baldy

QuoteOriginally posted by Zelgadis
mellesleg : Chronos nagyon szexi az új közelképes avatarod, de szvsz a régi jobb volt ^_^ (meg az az előtti is gizda volt)

/Én vhogy nem szivesen bambulnék pasit ilyen közelről érted :)/

(bár ez a vigyor illik az új moderátori tevékenységedhez ;) )
Nu kiváncsi leszek meddig él ez a post :D

A te képed sem kimondottan panoráma beállítás :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Kono

QuoteOriginally posted by ignus
Don't like beer, man... És mindezt egy csajjal. Szerinted megmaradjak mellette?

Ezt most tőlem kérdezed? Hát ha neked bejön és minden ok, akkor temészetesen igen ^^

Egyébként Chronos: nem akarlak megbántani - nem is mernélek :p - de szerintem 1-2 offgyanus post után még nemkéne széttörölni az egészet, most 8x meggondolom mit fogalmazzak (Ráadásul 1ik hozzászólásom témába vágott, de mind1...) Szóval figyelmes vagy, ezért le a kalappal mondjuk ^^
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

Zelgadis

Na ezért utálok postot editelni :\
Mert mire kijavítom, addigra már lehet hogy elolvasták a régit :)

Ha meg nem editelek, hanem új postba írom ami még eszembe jutott a Go button lenyomása után, akkor meg tele lesz 1mondatos Zelpostokkal a fórum :) ejj ...

Chronos

QuoteOriginally posted by Kono
Ezt most tőlem kérdezed? Hát ha neked bejön és minden ok, akkor temészetesen igen ^^

Egyébként Chronos: nem akarlak megbántani - nem is mernélek :p - de szerintem 1-2 offgyanus post után még nemkéne széttörölni az egészet, most 8x meggondolom mit fogalmazzak (Ráadásul 1ik hozzászólásom témába vágott, de mind1...) Szóval figyelmes vagy, ezért le a kalappal mondjuk ^^
Sajnálom, ami :_off: = :ejj: és törölve lesz, mivel áthelyezni nem tudok...
1-2 offolással nincs semmi bajom, de most a gratulációk threadben elég nagy volt az offolás, ezt te is beláthatod...

CHRONOS

Zelgadis

QuoteOriginally posted by Baldy
A te képed sem kimondottan panoráma beállítás :D

Nem... igen...  de nem akar lenyelni egyben, étted :) hogy milyen hatást kelt ez a nyú modi-Chronos avatar :D

Baldy

QuoteOriginally posted by Chronos
1-2 offolással nincs semmi bajom, de most a gratulációk threadben elég nagy volt az offolás, ezt te is beláthatod...

CHRONOS

Szerintem időszerű lenne, hogy megkapd ezt a jogot...
Előnyösebb is, mint a törlés.
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Zelgadis

QuoteOriginally posted by Trivi
:lol: Nem semmi, ami a gratulációk thread-ben történt...

...Mire frissítettem egyet, már az én postom is eltünt, és Chronos kék színű üzenete díszelgett.

Na ennek az egésznek pedig az lett az eredménye, hogy van egy idézetem (quote) egy "el sem hangzott" mondatból  :D

Na ezt utánozza valaki :hopp:

Chronos

Áthelyezés = admin jog
Olyat pedig nem fogok kapni...(nem is kérek)

CHRONOS

Zelgadis

Sztem nem jog kérdése, hanem 1xűen nem lehet :\
A saját postojával pl azt csinál az ember amit akar, de fejreállhat, akkor sem kerül át máshova :)

edit: jéé, lehet? akkor csak én vagyok lama :) vagy nem vagyok admin a saját postomhoz :) )

ignus

Csak kérdeztem. Amúgy küttem neked pm-et.
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Zelgadis

Mellesleg:
A moderátor moderál, és nem variál :) Az a dolga hogy kiszűrje a "selejt"et :D nem az hogy leltározzon, és pakolásszék egész nap :) gondold el ha mindig az áthelyezéssel kéne tökölnie :D hamar megutálna minket ;)

ignus

Mellesleg:
A moderátor moderál, és nem variál :) Az a dolga hogy kiszűrje a "selejt"et :D nem az hogy leltározzon, és pakolásszék egész nap :) gondold el ha mindig az áthelyezéssel kéne tökölnie :D hamar megutálna minket ;)

Lehet hogy már most is határon van?:confused:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Kono

CHRONOS

Jó ott igaz, ha sok van akkor tényleg muszáj! De tényleg azért jólenne, ha át lehetne helyezni, remélem megkapod majd a jogot ^^ Egyébként tisztellek pajti, semmi bajom veled tényleg ^^

Zelgadis

Ugyanmár! Nézd csak, milyen szépen mosolyog ránk! :morci: :D

ignus

Jó ott igaz, ha sok van akkor tényleg muszáj! De tényleg azért jólenne, ha át lehetne helyezni, remélem megkapod majd a jogot ^^ Egyébként tisztellek pajti, semmi bajom veled tényleg ^^

Meg ha lenne akkorsem lenne bölcs megirni mi? :D

Chronos

Nincs, de nagyon megtisztelnétek azzal, hogyha kevesebb lenne az offolás...:)

CHRONOS

ignus

Ugyanmár! Nézd csak, milyen szépen mosolyog ránk! :morci: :D

Jaja.. Valahogy a volt ofőm jut eszembe mielött bevágta a karót! :hopp:

Chronos

Nekem sincs veled semmi bajom...;)

CHRONOS

Baldy

Áthelyezés = admin jog
Olyat pedig nem fogok kapni...(nem is kérek)

CHRONOS

Elhiszem, csak igy az a gond, hogy kialakul egy offtopic téma valamelyik topciban, és miután mindenki szeretne valamit hozzáfűzni, ezért nem ír az offtopicba, hanem ott válaszol, ahol olvasta a témát. Ebből következik az offtopic felhalmozódás más topicokban. Ha át tudnál rakni, akkor igy nem lenne az, hogy a beszédtéma azon nyomban meghal, amint akcióba lépsz, hanem a megfelelő szobában folytatodik tovább...
És miután te vagy a legaktívabb jelenlegi tapasztalatom szerint, ezért az lenne a legjobb, hogy lenne neked is ilyen jogod.
Vagy ha ez nem megoldható, akkor meghuzni egy vonalat egy kialakuló félben lévő offtopic torlódásnál azzal, hogy minde további folytatás abban a topicban törlésre kerül. Tudom, hogy ez megterhelő, és kényelmetlen, de szerintem ez lenne a legjobb mód, a másik híjján...

ignus

Nincs, de nagyon megtisztelnétek azzal, hogyha kevesebb lenne az offolás...:)

CHRONOS

Kivéve ezt a topicot ami erre lett létrehozva igaz?

És megigérem hogy én mindent megteszek ennek érdekében!

Chronos

Jaja.. Valahogy a volt ofőm jut eszembe mielött bevágta a karót! :hopp:
:lol:

CHRONOS

Chronos

Elhiszem, csak igy az a gond, hogy kialakul egy offtopic téma valamelyik topciban, és miután mindenki szeretne valamit hozzáfűzni, ezért nem ír az offtopicba, hanem ott válaszol, ahol olvasta a témát. Ebből következik az offtopic felhalmozódás más topicokban. Ha át tudnál rakni, akkor igy nem lenne az, hogy a beszédtéma azon nyomban meghal, amint akcióba lépsz, hanem a megfelelő szobában folytatodik tovább...
És miután te vagy a legaktívabb jelenlegi tapasztalatom szerint, ezért az lenne a legjobb, hogy lenne neked is ilyen jogod.
Vagy ha ez nem megoldható, akkor meghuzni egy vonalat egy kialakuló félben lévő offtopic torlódásnál azzal, hogy minde további folytatás abban a topicban törlésre kerül. Tudom, hogy ez megterhelő, és kényelmetlen, de szerintem ez lenne a legjobb mód, a másik híjján...
Na jó, tisztázzunk valamit...
Amennyiben egy topicban nagyon sok offtopic hozzászólás jön létre, de azok a hozzászólások megérnek annyit hogy egy új topicba kerüljenek, akkor küld nekem valaki 1 pm-et, és én áthelyezem egy új topicba...(ugyanis meglévőbe nem tudok áthelyezni)

CHRONOS

Zelgadis

QuoteOriginally posted by ignus meg Chronos (mindkettőre reply)

ja, de lassan minden nagyobb topic mellé lehetne egy "topicneve - offtopic" témát nyitni ha ezt így folytatnánk :D Vhogy tényleg meg kéne oldani, de alszom rá egyet mielőtt hüjeséget javaslok mer már Hyatt-nyi életenergiám nincs :)

Bye all Zelbácsi hoozott aludni, és jó szilveszerezést a népeknek, nem biztos hogy idén még idetolom azt a rusnya képem ^^"

ignus

ja, de lassan minden nagyobb topic mellé lehetne egy "topicneve - offtopic" témát nyitni ha ezt így folytatnánk :D Vhogy tényleg meg kéne oldani, de alszom rá egyet mielőtt hüjeséget javaslok mer már Hyatt-nyi életenergiám nincs :)

Bye all Zelbácsi hoozott aludni, és jó szilveszerezést a népeknek, nem biztos hogy idén még idetolom azt a rusnya képem ^^"

Neked is bódogat, és akkor majd jövőre látjuk a nem is rusnya képed! :D

Chronos

lol... amennyiben valakinek van valami jobb ötlete, hogyan lehetne ezt a problémát megoldani, az írja be nyugodtan ebbe a topicba...;)

CHRONOS

ignus

lol... amennyiben valakinek van valami jobb ötlete, hogyan lehetne ezt a problémát megoldani, az írja be nyugodtan ebbe a topicba...;)

CHRONOS

Csak ne legyen :_off:

:D :hopp: :D

ignus

Nya good night! Aki holanp nem lesz (azaz ma) és még ittvan annak B.U.É.K.!

Kono

CHRONOS

Esetleg lehetne egy főtopicot nyitni (mint Anime) Offtopic néven, és azalá kerülnének be az olyan altopicok... Így a többibe nem lenne off v. minimális amit lehetne szó nélkül törölni...

Shock12

Az agyam elhagyom, hogy tényleg Baldy hozza a formáját a mai 50 posttal... szép-szép, csak ne chat-jellegû legyen annak az 50nek legalább a fele, mint egyéb egyéneknél történt... ;) ... mertugye, elveszti a cím az amúgy sem sok értelmét... :) !

Chronos

Esetleg lehetne egy főtopicot nyitni (mint Anime) Offtopic néven, és azalá kerülnének be az olyan altopicok... Így a többibe nem lenne off v. minimális amit lehetne szó nélkül törölni...
Ezt Zsozso-val kell megbeszélned, nem velem...

CHRONOS