Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Kalibur

QuoteOriginally posted by Baldy
Na erről a tárgyról is pont ma hallottam először az egyik munkatársamtól. Ő is azt tanulja, bár a fene se tudja, hol :)
Amugy Kalibur: képzeld el, hogy nekem heti többször is kell ilyen szöveget végighallgatni kedves öcsémtől. Ugyan érdekes a téma soxor, de van, mikor már hallgatni is sok ezt, nem pedig tanulni! :)
Részvétem! De nézd a pozitív oldalát , így legalább művelt leszel ebből is. :D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

.Attila

QuoteOriginally posted by Kalibur

És mégis mit akar ez jelenteni? :mad: Nem kell neki mindent elhinni.

Baldy

Jah :)
Ha netán valakit valami nagy lelki trauma ér az életben, akkor legalább ki tudom sajtolni belőle, mit érez, és a szemébe vágni azt :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

noriko

még jó hogy ITT semmi sem off topic! :)

oké, összegyűjtöttem bátorságom, hogy feltegyek egy gagyi kérdést...
mivel mások már kérdezgettek jk meg rotfl jelentéseket, én azt szeretném megtudni, hogy mit takar a szvsz?! :D

( /me not lééém, /me don't chat sokat magyarul )
"I wish I could, but I don't want to."

Baldy

QuoteOriginally posted by noriko
még jó hogy ITT semmi sem off topic! :)

oké, összegyűjtöttem bátorságom, hogy feltegyek egy gagyi kérdést...
mivel mások már kérdezgettek jk meg rotfl jelentéseket, én azt szeretném megtudni, hogy mit takar a szvsz?! :D

( /me not lééém, /me don't chat sokat magyarul )

SZobatiszta
Vidrák
SZállítása
:bsd:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

noriko

SZobatiszta
Vidrák
SZállítása
Á neeem ez bennem is felmerült, csak nem minden esetben illet a szövegkörnyezetbe... de azért tetszik:D

:hehe:

Baldy

Á neeem ez bennem is felmerült, csak nem minden esetben illet a szövegkörnyezetbe... de azért tetszik:D

:hehe:

SZenilis
Vének
SZövetsége

Ez jobban megfelel a szöveg környezetben? :):):)

noriko

hú kössz! nem tudom..megyek megnézem! de ha nem akkor...:morci: !! tehát most szólj ha esetleg tévedtél! ;)

zsozso

SZuveren
Vizilovak
SZentimentalizmusa
Death is the only redemption

Baldy

hú kössz! nem tudom..megyek megnézem! de ha nem akkor...:morci: !! tehát most szólj ha esetleg tévedtél! ;)

Képes lennél engem bántani? :(

Gauss_chan

Borzasztó!

Senki nem adja meg a kellő tiszteletet manapság a hölgyeknek. :morci: :morci:

Szóval szvsz azt jelenti hogy:

szerény
véleményem
szerint

Angolul IMHO. :)

noriko

Képes lennél engem bántani? :(
Vess csak egy pillantást vérszomjas avataromra! Félsz mi? ha nem...emlékezz csak a nyuszira a Gyalog galoppban!! :morci:  :D

Gauss_chan! köszi!!! :D :D

Zodd

Vess csak egy pillantást vérszomjas avataromra! Félsz mi? ha nem...emlékezz csak a nyuszira a Gyalog galoppban!! :morci:  :D

Nézzétek milyen rettenetes lábai vannak :)

ignus

:hopp: :hopp: :hopp:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Kalibur

Tudom, hogy nyíl offtopic, de mivel csak itt kezdte csinálni, ezért rögtön meg is kérdezem: Miért jön be egy kisalkalmazás ablak két kulcsocskával, az animehq cíével, anime accal, és kér tőlem valami jelszót, amiről ca halvány lila fogalmam sincs?:confused:
Jó, elhiszem, sőt tudom is, hogy olyan láma vagyok, hogy tenyészetni kéne, de ez attól függetlenül érdekelne (és remélem legalább addig fenn is marad, míg elolvasom az esetleges válaszokat...)

De hogy in rész is legyen: Trivi mostanság kissé diszorientált lehet... ezt nézd el neki kedves Zel az én kedvemért;)

zsozso

Tudom, hogy nyíl offtopic, de mivel csak itt kezdte csinálni, ezért rögtön meg is kérdezem: Miért jön be egy kisalkalmazás ablak két kulcsocskával, az animehq cíével, anime accal, és kér tőlem valami jelszót, amiről ca halvány lila fogalmam sincs?:confused:
Jó, elhiszem, sőt tudom is, hogy olyan láma vagyok, hogy tenyészetni kéne, de ez attól függetlenül érdekelne (és remélem legalább addig fenn is marad, míg elolvasom az esetleges válaszokat...)

De hogy in rész is legyen: Trivi mostanság kissé diszorientált lehet... ezt nézd el neki kedves Zel az én kedvemért;)

A hiba mcd alairasaban keresendo :)
Death is the only redemption

.Attila

Hova lett VASH (the Stampede)? Rég nem láttam.

ignus

QuoteOriginally posted by Trivi

Elment legyártani egy-két új fegyvert... (És talán még a kezeit is upgradeli) :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shock12

QuoteOriginally posted by Trivi

Ne fesdd az ördögöt a falra, mert a végén még megjelenik :D !

Sky

Előbb-utóbb mindenképpen...:D
Mess with the best,
Die like the rest...

Kalibur

QuoteOriginally posted by zsozso
A hiba mcd alairasaban keresendo :)
Máshol másutt...:D  De azért köszönöm kedves zsozso :merci:

Baldy

Hmmm... azért én is kiváncsi lennék, hogy hol lehet Vash(machine) :)

ignus

Hmmm... azért én is kiváncsi lennék, hogy hol lehet Vash(machine) :)

Lehet hogy most edzőtáborban van....:D

Baldy

QuoteOriginally posted by ignus
Lehet hogy most edzőtáborban van....:D

És mire edz? Gépírásra? :D

ignus

És mire edz? Gépírásra? :D

tyű milyen vérengzés lesz itt ha visszajön és meglátja hogy miket irkálunk róla... Gondolj bele hogy lehet hogy kapásból 3 szintet lépett...

:D

Baldy

QuoteOriginally posted by ignus
tyű milyen vérengzés lesz itt ha visszajön és meglátja hogy miket irkálunk róla... Gondolj bele hogy lehet hogy kapásból 3 szintet lépett...

:D

Level 6 VASH :)
És lenyomja 2-s szintű Baldy :D
Lerendezzük ezt DBZ módra: Kamehameha!!! :hopp:

Shock12

Tudodmit Baldy... lehet, hogy te kötekszel egy 100 kilós bírkózóval... én nem... köszönöm... ha csak a lábamra tapos, az halálos kimenetelû lehet... :D

Sky

Lehet hogy már akkor összeesel amikor rád vetül az árnyéka...:D
Mess with the best,
Die like the rest...

Shock12

Lehet... a westend szerencsére megfelelõen be van világítva, nem volt árnyék, ami agyoncsapjon :D !

Sky

Mess with the best,
Die like the rest...