Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Saori

Quote from: Shock12(Ja... itt nem Baldyra gondoltam... gomenasai ... ;):D)

:lol: :lol: :lol:
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Chronos

Quote from: Saori:lol: :lol: :lol:
Nem pont azt mondta Zsozso, hogy nem akar ilyen postokat látni? :)

CHRONOS

Saori

Quote from: ChronosNem pont azt mondta Zsozso, hogy nem akar ilyen postokat látni? :)

CHRONOS

De lehet igaz, sorry.. több nem lesz.. :zen:

Vóbert

Jó étvágyat mindenkineK! :)
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Kalibur

Quote from: Shock12Biológusoknak fejtörés (Igen Kaliburina pölö neked... :p):
Kéretik állatrendszertanilag meghatározni a következő linken lévőket.
:D
(Aki akarja, linkelje a nagyonlolba... ;))
OK, felveszem a kesztyűt  :hehe:
Nos, ami felismerhető volt a kimérák közül és még tudom is a besorolását:
zöld leveli béka v rokona: farkatlan kétéltűek (classis Amphibia, ordo Anura)
Equs caballus (ló): (classis Mamalia, ordo Perissodactyla, Equuidae)
kutya: Canis familiaris(ordo Carnivoria, classis Mamalia
macska: Felis catus (Mamalia, ordo: Carnivoria)
és had ne soroljam tovább  :rolleyes:
De nekem egyébként nagyon tetszettek a képek, profi munka, és nagyon találóak. Jót vigyorogtam rajtuk miközben az öcsémmel veszekedtem, amitől folyton azt hitte a szerencsétlen, hogy rajta röhögök  :hopp:
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

ignus

Quote from: VóbertJó étvágyat mindenkineK! :)

Magának is! Ilyenkor enni.... :ejj:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Kalibur

Quote from: ignusMagának is! Ilyenkor enni.... :ejj:
Ez kérlek étrend kérdése ...  :bsd:  :D

Shock12

Quote from: ignusMagának is! Ilyenkor enni.... :ejj:
Igen... ilyenkor is, meg éjfél / éjjel kettő között is még egyszer... kell kérem szépen a tápanyag... meg ha nagyon éhes vagyok, szunyálni sem tudok
Bár azt meg kell hagyni, hogy a cucc tetjén először a gombákat úgy ismertem volna fel, mintha azok valami éppen élő állatkák lennének... de aztán jobban csekkolva a tényállást kiderült, hogy bomba... ööö... gomba... :D

Ja, képet ne attachként, hanem image gallery, és onnan linkeldd be légy-C ! ;)

ignus

Én az ilyen késő esti kajáktól szoktam olyanokat álmodni.... Szóval nem jó, na...
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shock12

Quote from: ignusÉn az ilyen késő esti kajáktól szoktam olyanokat álmodni.... Szóval nem jó, na...
Dehogyisnem... :D ... Edzésre nem szabad reggel elmenni éhen... ha meg nincsen reggel edzés, akkor meg azért, mert nem edzésre sem szabad menni éhen... :D (hajnali 8-9 környékén meg nem tudok olyan jó ízűen enni...)

ignus

Quote from: Shock12Dehogyisnem... :D ... Edzésre nem szabad reggel elmenni éhen... ha meg nincsen reggel edzés, akkor meg azért, mert nem edzésre sem szabad menni éhen... :D (hajnali 8-9 környékén meg nem tudok olyan jó ízűen enni...)

Hát végülis van benne valami.... Na mind1, én akkor sem szoktam ilyenkor enni... (Meg hizlal is! :D )

Shadowolf

Quote from: ignus(Meg hizlal is! :D )

Nem is! *Shadowolf meglátja magát a tükörben* Najó...talán egy picit. ^^"

Ramiz

Tudja vki, hogy a vesztenden lesz-e a találkozó?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Itachi

Quote from: RamizTudja vki, hogy a vesztenden lesz-e a találkozó?
Mi a meet?Az nem az Oktogon i Burger King 2 em. lesz? :confused:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Saori

Quote from: Shock12(hajnali 8-9 környékén meg nem tudok olyan jó ízűen enni...)

Na igen..különben is hajnali 8-9 környékén megmég jobb lustálkodni :D
//legalább is én, ha nem muszály, lusta vagyok olyankor felkelni :)

Kalibur

Quote from: RamizTudja vki, hogy a vesztenden lesz-e a találkozó?
Nem hinném. Annyira még nincs jó idő... Ha meg úgy is lenne, no pánik, az csak 1 megálló az Oktogontól.
Lorenor: Miért, te is jössz?

Itachi

Quote from: KaliburNem hinném. Annyira még nincs jó idő... Ha meg úgy is lenne, no pánik, az csak 1 megálló az Oktogontól.
Lorenor: Miért, te is jössz?
Ja ma jövök én is. :)  My first time. :) Olyan 17:00 körül. :zen:

Kalibur

Frááász. Akkor nem akarsz maradni ca olyan19 - 19:30 ig? Pont ötkor van máshol dolgom, de vissza akarok menni meetre utánna. Én olyan 4 körül jelenek ma meg, hogy utánna lépjek is fél órával később... :rolleyes:

Shock12

Quote from: SaoriNa igen..különben is hajnali 8-9 környékén megmég jobb lustálkodni :D
//legalább is én, ha nem muszály, lusta vagyok olyankor felkelni :)
Háát... ha van jó ok a lustálkodásra, akkor inkább én is azt választom... ^^''l... de ha nincsen ok és/vagy idő, akkor a zord valóság kitaszít az ágyból...

Itachi

Quote from: KaliburFrááász. Akkor nem akarsz maradni ca olyan19 - 19:30 ig? Pont ötkor van máshol dolgom, de vissza akarok menni meetre utánna. Én olyan 4 körül jelenek ma meg, hogy utánna lépjek is fél órával később... :rolleyes:
Maradni maradok,de a könyvet nehogy elhozd. Maradhat még nálad ameddig csak akarod. :)  :zen:

Kalibur

Quote from: LorenorMaradni maradok,de a könyvet nehogy elhozd. Maradhat még nálad ameddig csak akarod. :)  :zen:
OK.  :merci:

Itachi

Quote from: KaliburOK.  :merci:
Igazán nincs miért. :zen:

ignus

Hát szépjónapot... Meccset túléltem, nyertünk 104:58-ra... Ignus kűdött 19 pontot... Most mindenki meeten, én meg itt szomorkodom...

Itachi

Quote from: ignusHát szépjónapot... Meccset túléltem, nyertünk 104:58-ra... Ignus kűdött 19 pontot... Most mindenki meeten, én meg itt szomorkodom...
Azé ne....  :)  Meet en kevesen voltunk: Baldy,Trivi,Shadowolf,Feldin,Ramiz,Kalibur és jómagam..Ahogy látod ez minden csak nem "mindenki".... :rolleyes:  :zen:

Cobra

Grat a győzelemhez és hogy egyben maradtál  :)
Én is itt vagyok, csak Excel Saga-t néztem, de lehet, hogy nem fogom tudni végig nézni, annyira elvont.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

Quote from: CobraGrat a győzelemhez és hogy egyben maradtál  :)
Én is itt vagyok, csak Excel Saga-t néztem, de lehet, hogy nem fogom tudni végig nézni, annyira elvont.
Bírd ki lécci a 23. részig! Nem mondom el miért, csak bírd ki!

Shadowolf

Quote from: TriviBírd ki lécci a 23. részig! Nem mondom el miért, csak bírd ki!

Egyetértek. :D Amúgy meg grat ignus a győzelemhez. :jee: Az unatkozás elleni megoldás pedig az, hogy eljössz te is e meet-re. :D

ignus

Quote from: ShadowolfEgyetértek. :D Amúgy meg grat ignus a győzelemhez. :jee: Az unatkozás elleni megoldás pedig az, hogy eljössz te is e meet-re. :D

Köszi Néked és Cobrának is! Uncsi: eddig égettem fákat a kertből... Hulla... Megnéz majd valami jó kis animét! :D

Vóbert

Quote from: Shock12Igen... ilyenkor is, meg éjfél / éjjel kettő között is még egyszer... kell kérem szépen a tápanyag... meg ha nagyon éhes vagyok, szunyálni sem tudok
Bár azt meg kell hagyni, hogy a cucc tetjén először a gombákat úgy ismertem volna fel, mintha azok valami éppen élő állatkák lennének... de aztán jobban csekkolva a tényállást kiderült, hogy bomba... ööö... gomba... :D

Ja, képet ne attachként, hanem image gallery, és onnan linkeldd be légy-C ! ;)

Sorry... majd legközelebb jobban figyelek...
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

.Attila

Valóban grat a győzelemhez! Azért nem kellett volna ennyire a földbe döngölni őket :ejnye: