Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Saori

Quote from: VóbertNem tudok... pont ez az, hogy nem tudja megállapítani a verzió számomat...

Tessék... itt az 1.10-es patch LOD-hoz :)

amúgy.. szerencsére Windforce-hoz volt szerencsém :) //Burizával viszont egyszer nem futottam össze az egész játék alatt, pedig nem mondhatni, hogy keveset játszottam volna..:rolleyes:
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Vóbert

Ja mégvalami sem az 108 sem az 109-es patch nem megy fel, mert valami olyant papol, hogy different game version...
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Saori

Quote from: TotyaAz FF-t én is szeretem leginkább a 8-at. Valahogy a játékmenet jobban leköt mind a folyamatos hent.  :hopp:

FF8 tényleg nagyon jó, énis szeretem :) Párszor végig is vittem.. de most valamely "kedves" ismerősömnél eltűntek a cd-im úgyhogy most épp próbálom visszaszerezni őket..*sóhaj*

Itachi

Quote from: SaoriTessék... itt az 1.10-es patch LOD-hoz :)

amúgy.. szerencsére Windforce-hoz volt szerencsém :) //Burizával viszont egyszer nem futottam össze az egész játék alatt, pedig nem mondhatni, hogy keveset játszottam volna..:rolleyes:
Okashina...Pedig a WF ezerszer ritkább mint a Buriza.A Buriza ban az a plus ,hogy alaban 100% os PIERCE e van és irdatlan cold dmg e..A WF meg WF.A legjobb nyíl a játékban. :)  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Totya

Quote from: SaoriFF( tényleg nagyon jó, énis szeretem :) Párszor végig is vittem.. de most valamely "kedves" ismerősömnél eltűntek a cd-im úgyhogy most épp próbálom visszaszerezni őket..*sóhaj*

Nagyon helytelen  :ejj:  az ilyen cd-ket nem szabed kiadni a kezedből  :)
Teacher Banzai!!!

Bruce

Quote from: TotyaJójó csak úgy mondtam mivel csak úgy tobzódnak a Dios postok.
Az FF-t én is szeretem leginkább a 8-at. Valahogy a játékmenet jobban leköt mind a folyamatos hent.  :hopp:
Ebben tökéletesen egyetértünk, de a Diablo-nak (1, 2 mind1 - én még mindig játszogatok mindegyikkel) van egy nagy-nagy előnye az FF sorozattal szemben (egy kivételével...), mégpedig hogy lehet hálóban játszani! (Bár FF11 hálóban elég... drága :( )
Szal sztem ez az oka, hogy még mindig akad, aki jáccik Diablot.
Mellesleg megjegyzem, hogy ha nem is RPG, de a Blizzard a War3-mal is nagyot alkotott... nagyon bejön a sztori, a játékmenet, meg úgy általában minden! :kiraly:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Saori

Quote from: TotyaNagyon helytelen  :ejj:  az ilyen cd-ket nem szabed kiadni a kezedből  :)

Hát nemis :ejj: mostmár rájöttem... dehát túl jószívű voltam..:p //hmm..még nem szakadt rám a plafon..:p :D

Totya

FF forever  :hail:

(Ez már kellett így lett meg a 30 post juhééééééééééé  :lul:  :lul: , ha igaz)
Teacher Banzai!!!

roderick

:muhahah: <-- huhh.. ez a sok Diablós post Overflow-olta a kis elmémet...
Amúgymeg régebben nemvolt neki egy külön topikja? Vagy akkor valami más lett szétoffolva?
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Itachi

Quote from: TotyaFF forever  :hail:

(Ez már kellett így lett meg a 30 post juhééééééééééé  :lul:  :lul: , ha igaz)
Hmmm...Nekem a kedvenc em eddig a FFVII annak ellenér ,hogy a VIII at és X et végigvittem.A FFX-2 ről még nem tudok véleményt mondani mivel nem jáccottam vele még annyit. :rolleyes:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Totya

Quote from: SaoriHát nemis :ejj: mostmár rájöttem... dehát túl jószívű voltam..:p //hmm..még nem szakadt rám a plafon..:p :D

Bűnöst megkeresni kezét eltörni de csak az egyiket, hogy tudja nyomkodni az egeret  :rotflol:   (ez egy radikális megoldás vót)
Teacher Banzai!!!

roderick

Quote from: Bruce579Mellesleg megjegyzem, hogy ha nem is RPG, de a Blizzard a War3-mal is nagyot alkotott... nagyon bejön a sztori, a játékmenet, meg úgy általában minden! :kiraly:

Igaz, viszont ha a mesék tényleg igazak, akkor úgynézki az öszöndíjamat World of Warcraft-ra fogom elszórni...:D (habár ahhoz tanulni is kéne.. ckck)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Totya

Quote from: LorenorHmmm...Nekem a kedvenc em eddig a FFVII annak ellenér ,hogy a VIII at és X et végigvittem.A FFX-2 ről még nem tudok véleményt mondani mivel nem jáccottam vele még annyit. :rolleyes:  :zen:

Nem tudjátok hol lehet még kapni az FFVII-et boltban? Mert csak PS-en játszottam vele és csak addig amíg a kedves kölcsönzős néni el nem adta a lemezeket  :hogyaza: a IX-től felfele nem tudok nyilatkozni mivel nem volt még hozzájuk szerencsém. Egy megrovás nekem  :lol:
Teacher Banzai!!!

Totya

Quote from: Bruce579Ebben tökéletesen egyetértünk, de a Diablo-nak (1, 2 mind1 - én még mindig játszogatok mindegyikkel) van egy nagy-nagy előnye az FF sorozattal szemben (egy kivételével...), mégpedig hogy lehet hálóban játszani! (Bár FF11 hálóban elég... drága :( )
Szal sztem ez az oka, hogy még mindig akad, aki jáccik Diablot.
Mellesleg megjegyzem, hogy ha nem is RPG, de a Blizzard a War3-mal is nagyot alkotott... nagyon bejön a sztori, a játékmenet, meg úgy általában minden! :kiraly:

Ha online hentelésre vágyok akkor én inkább az MMORPG Pristontalet vagy a Dungeon Siegeot favorizálom.
Teacher Banzai!!!

Bruce

Quote from: TotyaHa online hentelésre vágyok akkor én inkább az MMORPG Pristontalet vagy a Dungeon Siegeot favorizálom.
Naja. MMORPG-ket nem ismerek, mert ugye otthon nincs net, a suliban meg a koleszban meg nem díjazzák... a Dungeon Siege meg télleg nagyon ott van, de mit tehet az ember fia, ha eccer a suligépek azt meg már nem bírják? (Válasz: Diablozik... vagy Baldur's Gate, de ahhoz meg kéne tudnom szerezni :( )

.Attila

Quote from: TotyaNem tudjátok hol lehet még kapni az FFVII-et boltban? Mert csak PS-en játszottam vele és csak addig amíg a kedves kölcsönzős néni el nem adta a lemezeket  :hogyaza: a IX-től felfele nem tudok nyilatkozni mivel nem volt még hozzájuk szerencsém. Egy megrovás nekem  :lol:
Keresd az 576-ban, a Konzol Stúdióban és a Media Marktban, ezeken a helyeken előfordulhat, hogy van.

Totya

Quote from: TriviKeresd az 576-ban, a Konzol Stúdióban és a Media Marktban, ezeken a helyeken előfordulhat, hogy van.

Köszi megnézem. Igaz ma voltam a miskolci Média Marktban ott nem volt. Sebaj megnézem Debrecenben is  :hopp:  legalább kimozdulok ma is milyem király idő volt lazulok egy kicsit  :lazza:
Teacher Banzai!!!

Totya

Quote from: Bruce579Naja. MMORPG-ket nem ismerek, mert ugye otthon nincs net, a suliban meg a koleszban meg nem díjazzák... a Dungeon Siege meg télleg nagyon ott van, de mit tehet az ember fia, ha eccer a suligépek azt meg már nem bírják? (Válasz: Diablozik... vagy Baldur's Gate, de ahhoz meg kéne tudnom szerezni :( )

Milyen koli az ahol nem engedik az ilyen mennyei örömöket  :rotflol: .
Egyébként most néztem majd hanyatvágtam magam a Baldur Gate 2-t már meg lehet venni 3990-ért.
Teacher Banzai!!!

.Attila

Quote from: TotyaKöszi megnézem. Igaz ma voltam a miskolci Média Marktban ott nem volt. Sebaj megnézem Debrecenben is  :hopp:  legalább kimozdulok ma is milyem király idő volt lazulok egy kicsit  :lazza:
Ja, Hajdúböszörmény... kicsit ki kéne tágítanom a szemléletemet Budapesten kívülre (ill. oda kéne figyelnem, hol is laksz). :rolleyes:

Totya

Quote from: TriviJa, Hajdúböszörmény... kicsit ki kéne tágítanom a szemléletemet Budapesten kívülre (ill. oda kéne figyelnem, hol is laksz). :rolleyes:

Semmi gond  :rolleyes:  :hehe:  gondolom az 576-ból lehet rendelni vagy tévedek
Teacher Banzai!!!

Bruce

Quote from: TotyaMilyen koli az ahol nem engedik az ilyen mennyei örömöket  :rotflol: .
Egyébként most néztem majd hanyatvágtam magam a Baldur Gate 2-t már meg lehet venni 3990-ért.
Hogy milyen koli? Középiskolai... Egyáltalán nem lehet játszani, nem hogy MMORPG-ket! :( Remélem, jövőre már más lesz a helyzet :) persze ha felvesznek... Az idén nem nyert, de most még júliusig reménykedhetek.
BG 2 kiegészítőstül, vagy csak úgy magába? (Az egy az megvan, igaz nem eredeti... de még nem játszottam vele. Mire összeszedtem magam annyira, hogy nekiálljak, mindig jött valami. Hol egy War3, hol egy FF8... azelőtt meg nem volt olyan gépem, ahol elfutott volna  :hehe: )

Totya

1ébként mostanában leginkább Miskolcon vagyok. Mostanában?! Reméem még 3 évig itt leszek  :hahaha:
Teacher Banzai!!!

Totya

Quote from: Bruce579Hogy milyen koli? Középiskolai... Egyáltalán nem lehet játszani, nem hogy MMORPG-ket! :( Remélem, jövőre már más lesz a helyzet :) persze ha felvesznek... Az idén nem nyert, de most még júliusig reménykedhetek.
BG 2 kiegészítőstül, vagy csak úgy magába? (Az egy az megvan, igaz nem eredeti... de még nem játszottam vele. Mire összeszedtem magam annyira, hogy nekiálljak, mindig jött valami. Hol egy War3, hol egy FF8... azelőtt meg nem volt olyan gépem, ahol elfutott volna  :hehe: )

Csak az alap BG2 sajnos, de szerintem így is megéri. Nem egy 1 estés kaland. Drukkolok, hogy sikerüljön a felvételid  :)  .
Teacher Banzai!!!

Shadowolf

Quote from: TotyaEgyébként most néztem majd hanyatvágtam magam a Baldur Gate 2-t már meg lehet venni 3990-ért.

Akkor eléggé el vagy maradva. :rolleyes: Én kb egy fél évvel ezelőtt vettem meg ennyiért. :D

Totya

Quote from: ShadowolfAkkor eléggé el vagy maradva. :rolleyes: Én kb egy fél évvel ezelőtt vettem meg ennyiért. :D

Akkor valszeg igazad van. Pedig elég sűrűn járok a Médiába lehet, hogy elkerűlte a figyelmemet  :lol:
Teacher Banzai!!!

Vóbert

Saori: köszi a linket, ez volt az egyetlen, ami felment, viszont érdekes móson utána nem indult a progi, úgyhogy vissza kellett fejtenem a dolgot... ami még érdekesebb volt ezután, hogy verziószámnak továbbra is az 1.10-et írta ki, és megváltozott egy halom dolog is... szal működik, de mégsem... a Battle.net továbbra sem megy... unable to detect version, vagy mi a fene, válszeg a programommal van gondja... ja és a végén a patch felrakása óta access violation üzenetet kapok, ami annyira nem zavar, mert attól még tudok vele jáccani...

Szal köcc mindenkinek a segítséget :) Megint élvezem a játékot a D2-vel :) Főleg, hogy most a magyar Diabló oldalon olyanokat olvastam, amiről eddig nem tudtam :) QL ;)

Shock12

Quote from: Vóbert...úgyhogy vissza kellett fejtenem a dolgot... ami még érdekesebb volt ezután, hogy verziószámnak továbbra is az 1.10-et írta ki, és megváltozott egy halom dolog is... szal működik, de mégsem...
Kalózverzsün ? Nekem is egy csomó gondom volt vele, aztán bedurrant az agyam, elmentem az 576-ba, és megvettem a D2+LOD-ot együtt 3k-ért. Szerintem nem sok, és így pláne megéri :) !

Vóbert

Quote from: Shock12Kalózverzsün ? Nekem is egy csomó gondom volt vele, aztán bedurrant az agyam, elmentem az 576-ba, és megvettem a D2+LOD-ot együtt 3k-ért. Szerintem nem sok, és így pláne megéri :) !

Válszeg az lehet a gond!!! Asszem én is folyamatba helyezem egy eredeti beszerzését!!!

Bruce

Quote from: VóbertVálszeg az lehet a gond!!! Asszem én is folyamatba helyezem egy eredeti beszerzését!!!
Megvilágosodtam! Így már mindent értek... miért nem ezzel kezdted? Akkor megmondhattam volna, hogy amíg nem szereztem be az eredetit, hasonló gondjaim voltak... Mongyuk az 1.09-est még felengedte, de a Battlenetre már nem :( Kész szerencse, hogy már eredeti :)

Shadowolf

A kalóz verzióknál sosem szokott működni a hivatalos patch. Ugye ezt ti sem gondoltátok komolyan? :rolleyes: Az ilyen játékokhoz egy crack-elt patch szükséges, hogy rendesen működjön. Ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalt. Mondjuk a Battlenet-re még ezzel sem fogsz tudni felmenni, mivel ahhoz kell egy legális cd-kulcs.

Más: ma voltam sorozáson...és alkalmasnak találtak (gerincferdüléssel :ejj: ).
Szóval örülhetek a fejemnek, oszt főiskola elvégzése után meg mehetek tisztnek. :ejj: Hát nem szuper? :rolleyes: