Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: katzIrael európai ország. Nem tudtad? A törököket, még megértem, mert egy darab Törökország átnyúlik europába, de Izrael :rolleyes: Ha legalább Jeruzsálem lenne egy keresztes erõdítés, mint pár száz évvel ezelõtt, de így...
Politika...

Én elítélem a rasszizmust, de nem tartom kizártnak, hogy pl ez is okozhatja a zsidók ellen irányuló érzelmek egy részét. Semmibõl nem tudnak kimaradni.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Quote from: BlimpIlyet nekem is csinált, amikor tegnap az utolsókat nyögte a fórum... nem csak a dátum jelent meg, elég hülyén, de egyszerûen post-olni sem engedett, folyton azzal jött, hogy csak min. 30mp különbséggel post-olhatok 2 üzenetet... pedig egy darab hozzászólásom se volt, abban a pillanatban érkeztem az oldalra :eeek: :)
Ilyet nekem is csinált. Nagyon rossz érzés. Mint amikor Neo szája összeforr, és nem tud beszélni. Phû...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Quote from: DarkstarÉn elítélem a rasszizmust, de nem tartom kizártnak, hogy pl ez is okozhatja a zsidók ellen irányuló érzelmek egy részét. Semmibõl nem tudnak kimaradni.
Én is.
Szvsz az antiszemitizmus egyik oka, h a zsidók (legalábbis azok akik nyilvánosan szerepelnek) még mindig a holokausztból élõsködnek, miközben õk ugyan ezt teszik most az arabokkal. Nincs semmi bajom a zsidókkal, de kezd egyre irritálóbb lenni, h lassan minden héten van egy holokauszt emléknap v vmi hasonló, miközben arról senki nem emlékezik meg, h hazáért pár 100 000 magyar is meghalt, miközben a baráti "felszabadító" sereg ellen küzdött..

Darkstar

Quote from: katzÉn is.
Szvsz az antiszemitizmus egyik oka, h a zsidók (legalábbis azok akik nyilvánosan szerepelnek) még mindig a holokausztból élõsködnek, miközben õk ugyan ezt teszik most az arabokkal. Nincs semmi bajom a zsidókkal, de kezd egyre irritálóbb lenni, h lassan minden héten van egy holokauszt emléknap v vmi hasonló, miközben arról senki nem emlékezik meg, h hazáért pár 100 000 magyar is meghalt, miközben a baráti "felszabadító" sereg ellen küzdött..

Egyetértek.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Djinn

Most csak én vagyok hülye vagy tényleg minden könyvtár üres az ftp-n??  :eeek:

edit: talaltam parat, ami nem  ures es a mangak is megvannak:3x3:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Prof. William

ÖÖÖÖ.

Mi történt az FTP-vel. Töküres.  :eeek:
Reméllem csak átmeneti.  :bruhuhu:

Raggie

Huhhhhhhhh.... Már aszittem, hogy sohasem fog újra mûködni a fórum! Phû... Állandóan szarakodott vagy két napig! Nna mind1 az a lényeg, hogy most megy!  :hopp:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Thomasson88

Quote from: Prof. WilliamÖÖÖÖ.

Mi történt az FTP-vel. Töküres.  :eeek:
Reméllem csak átmeneti.  :bruhuhu:
?nekem meg van mniden. Amúgy mióta leszedték az mp3 akat nem tudok shonnan sem szerezni. Nem tudtok vmi helyet ahonnan az animék és hentaiok mp3 formátumban lévõ zeneszámait le lehetne tölteni?
Jól kezdõdött ez a nap is, csak kár, hogy felébredtem.

Darkstar

Ez a mai 21. postom. Másik topikba nem fért.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: DarkstarEz a mai 21. postom. Másik topikba nem fért.

Már te is??? :D Üdv Relunx#2 :p

(nekem volt már 30 felett is^^)

Moha

Quote from: BlimpIlyet nekem is csinált, amikor tegnap az utolsókat nyögte a fórum... nem csak a dátum jelent meg, elég hülyén, de egyszerûen post-olni sem engedett, folyton azzal jött, hogy csak min. 30mp különbséggel post-olhatok 2 üzenetet... pedig egy darab hozzászólásom se volt, abban a pillanatban érkeztem az oldalra :eeek: :)
Tegnap rendezett valami zsozso a szerveren. Azért nem lehetett postolni, mert egy évvel visszább volt a gép dáruma, és mivel a legutolsó hozzászólásod ideje óra nem telt még el 30 mp (a gép órája szerint) ezért írta ki.
Ugyanezért jelölt minden témát újnak, ill. ugyanezért írta késõbb, hogy legutolsó bejelentkezés 2004.x.y.

Meske

Quote from: DarkstarEz a mai 21. postom. Másik topikba nem fért.
De most komolyan. Az illyeneknek mi értelme van, hogy most bejelentgetjük, hogy ez a post a sokadik hozzászólásunk a mai napon (persze ezzel is növelve a postszámokat). Szerintem tök értelmetlen csak ezért leírni egy postot, hogy mégtöbb legyen. Ha már azt szeretnéd, hogy több postod legyen, akkor legyen mögötte több tartalom is, légyszi... :teccik:
Mert az még rendben lenne, ha írnál valamit, s csak mellékesen, egy kis plussz információként említenéd meg, hogy ez most hanyadik postod. De, hogy csak e miatt egy külön postot írni....
és ez nem csak neked szólt egyébként...

Bocs, ha kicsit kemény voltam, de nekem ez a véleményem...

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Ramiz

Na ki vele, Meske, hányadik postod volt ez ma? :D
(Amúgy szerintem is hülyeség ez. Csak hülyülök.)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Thomasson88

Quote from: MeskeDe most komolyan. Az illyeneknek mi értelme van, hogy most bejelentgetjük, hogy ez a post a sokadik hozzászólásunk a mai napon (persze ezzel is növelve a postszámokat). Szerintem tök értelmetlen csak ezért leírni egy postot, hogy mégtöbb legyen. Ha már azt szeretnéd, hogy több postod legyen, akkor legyen mögötte több tartalom is, légyszi... :teccik:
Mert az még rendben lenne, ha írnál valamit, s csak mellékesen, egy kis plussz információként említenéd meg, hogy ez most hanyadik postod. De, hogy csak e miatt egy külön postot írni....

Teljesen egyetértek. Ez a fórum nem arról szól hogy ki éri el hamarabb az adott post számot hanem hogy egymásnak segitsunk .ajánljunk dolgokat , megismerjuk egymást... Az meg csak mellékes hogy ki hány postot irt. Max annyi hogy gratulálunk egymáskak apost számért.De semmi más. És tényleg nem cask Darkstarra vonatkozik hanem mnidenkire. Köztük magamra is. Úgyhogy ha ilyet irnék hogy ez ma a 123.postom akkor kicbanoljatok :)

Meske

Quote from: RamizNa ki vele, Meske, hányadik postod volt ez ma? :D
(Amúgy szerintem is hülyeség ez. Csak hülyülök.)
Ha tudni akarod, akkor, az itt írott elõzõ postom volt az 1. ma (ez a 3. :p)

De persze nekem is volt olyan még nyáron, amikor egész nap volt idõm itt ücsörögni, s a fórum is ment, s a net is, akkor simán több mint 10 hozzászólásom is volt egy nap. (mégsem írtam le egy külön postba, hogy ez most az X. hozzászólásom) De aztán közbeszólt a suli, elvette az idõmet, így kevesebbet tudtam írni.
De vigyázzatok, mert megint itt lesz a nyár, s én kezdek beindulni!  :__devil: :hehe:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Djinn

Hát ez tök jó!  :haha:
Eddig még sosem tettem, de ezentúl én is számolni fogom. Vagy valahol meg lehet ezt nézni?? Nem vicc, komolyan kérdezem!! Mármint az adott napi postok számát..

Thomasson88

Quote from: DjinnHát ez tök jó!  :haha:
Eddig még sosem tettem, de ezentúl én is számolni fogom. Vagy valahol meg lehet ezt nézni?? Nem vicc, komolyan kérdezem!! Mármint az adott napi postok számát..
Neeeee.Ne kezdd el számolgatni. Te voltál a kis kedvencem. De ha te is irogatni fogod hogy hanyadik post akkor nem te leszel :D

Djinn

Quote from: Thomasson88Neeeee.Ne kezdd el számolgatni.
Csak vicc volt. Nem annak tünt? :D

Shugaru

nem tudjátok véletlenül mikor jön rendbe az ftp (sorozat közben bucsuzott)
 :bruhuhu:  :bruhuhu:
bocs tárgytalan épp most jött renbe

Djinn

Quote from: Thomasson88Neeeee.Ne kezdd el számolgatni.
Csak vicc volt. :D

És, hogy tartalom is legyen a postom mögött ( :rolleyes: ): de k****-ra elegem van már a bútorszerelésbõl.  :bruhuhu: Ugyan ez biztos nem érdekel senkit, de most ezt nagyon erõsen érzem!!  :haha:
Quote from: Shugarunem tudjátok véletlenül mikor jön rendbe az ftp (sorozat közben bucsuzott)
 :bruhuhu:  :bruhuhu:
Nálam már rendbejött  :3x3:

edit: ja, látom, már nálad is ok :)

Shugaru

kösz és elnézést :jee:

Rounin

Quote from: ShiroiDe ha már valaki totális baromságokat ...

Egyetértek. Sokat viszont nem, de hagyjuk^^

QuoteAkkor mostantól csak Rounin-chan? ;)

Tartalmat plz :zen: :hehe:

Picok. Nem, kikérem magamnak. Esetleg Rou-chan :p

Djinn : õszinte részvétem, bár segíthetnék..  (ill. jó ez így, bár nem túl lovagias, ne? )

Djinn

Quote from: RouninDjinn : õszinte részvétem, bár segíthetnék..  (ill. jó ez így, bár nem túl lovagias, ne? )
Köszi! És ezt is ;) :
Quote from: RouninDjinn, ne búsulj. Te már csak egyre idõsebb leszel, de az erjesztett italok óta tudjuk : ez nem feltétlenül baj ;) (pedig antialkesz vagyok o.O ) Öh...ez rosszul jött ki  :haha: Szóval kis kacsóid csókolom, itt sem vagyok! -.-
Ebben az olvasatban én ezt úgy értelmeztem, hogy soha nem fanyalodnál egy olyan vén csajra, mint én.  :lul: Ugyan szép megfogalmazás, de mégiscsak ezt jelenti  :rolleyes: :p
De hát, hogy is búsulhatnék, ha mindenki ilyen kedves és lovagias velem??  :lazza:

Rounin

Quote from: DjinnKöszi! És ezt is ;) :
Ebben az olvasatban én ezt úgy értelmeztem, hogy soha nem fanyalodnál egy olyan vén csajra, mint én.  :lul: Ugyan szép megfogalmazás, de mégiscsak ezt jelenti  :rolleyes: :p
De hát, hogy is búsulhatnék, ha mindenki ilyen kedves és lovagias velem??  :lazza:

Féltem tõle, hogy így akarod majd értelmezni :) De sebaj, engem senki sem ért meg. Pedig most (is) csak kedves akartam lenni... obaasan :p

Miért ne fanyalodnék rád, olykor nem vetem meg a nemesebb nedût sem az olcsó lõré mellett^^ (na ezt nem értheted félre)

Relunx

Ez ma a 13.dik postom! (Úton a Fanatic memberség felé...)

Relunx

Rounin

Quote from: RelunxEz ma a 13.dik postom! (Úton a Fanatic memberség felé...)

Relunx

S a nagy ügybuzgóságban nem olvassa el, amit pár posttal feljebb nemcsak egy kedves, tiszteletreméltó bajtársunk, de még egy Ten no Modere-ta (modi, nahh) is megemlített :]

Damnatus

Quote from: MeskeHa már azt szeretnéd, hogy több postod legyen, akkor legyen mögötte több tartalom is, légyszi... :teccik:
Nekem is pont ez a véleményem! Mostanában kicsit elszaporodtak a csetelgetõs jellegû postok, ami nagyon zavaró. Eddig úgy voltam vele, hogy csak abbamaradnak, dehát nem...

Mozgalom!!!
Javaslom, hogy alkalmazzuk ezt a reputation rendszert, és adjunk negatív postokat a fölösleges hozzászólásokért!
Én eddig csak plusszokat adtam, de tudok mínuszt is adni!  :ad:
Csatlakozzatok!

Djinn

Quote from: RouninFéltem tõle, hogy így akarod majd értelmezni :)
Csak vicceltem ember! ;)

Dragon

Quote from: DamnatusMozgalom!!!
Javaslom, hogy alkalmazzuk ezt a reputation rendszert, és adjunk negatív postokat a fölösleges hozzászólásokért!
Én eddig csak plusszokat adtam, de tudok mínuszt is adni!  :ad:
Csatlakozzatok!
Ezt már rég használni kellett volna, azért van, nem?
Engem is zavarnak, és akkor még a legchatelõsebbek be sem indultak...
Csak azért visszaélések se legyenek.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Raggie

Quote from: bpka000Engem is zavarnak, és akkor még a legchatelõsebbek be sem indultak...
Kösz szépen! :hehe: :D (no offense)
Egyébként az offtopicbeli chatszerû dolgoknak mi az akadálya? Az offtopic minden másra való, amire a fórum többi része nem,.... nem így van??
(+különben is ezekkel árnyalódik az egymásról alkotott képünk, csak, hogy legen valami tartalom is ;) )
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"