Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Necrid^

Quote from: White SeeDáá, már megint meleg van!
Hova letta telem?  :bruhuhu:
Inkább legyen meleg mint hideg.. :)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Itachi

Quote from: White SeeDáá, már megint meleg van!
Hova letta telem?  :bruhuhu:
Én is jobb szeretem a hideg idõt.Esõ nem muszály de ne legyen meleg.Majd sírhat a szánk szombaton...Az omsz szerint 35 C fölötti hõmérséklet lesz.Annyi még nem volt ezen a nyáron.Remélem ez lesz az uccsó ilyen meleg idõszak, és utána jó volna megint a hûvösebb idõ õszig. :haha:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

sirtomi

Quote from: ItachiÉn is jobb szeretem a hideg idõt.Esõ nem muszály de ne legyen meleg.Majd sírhat a szánk szombaton...Az omsz szerint 35 C fölötti hõmérséklet lesz.Annyi még nem volt ezen a nyáron.Remélem ez lesz az uccsó ilyen meleg idõszak, és utána jó volna megint a hûvösebb idõ õszig. :haha:
35 fok az kellemes :)
Én szeretem a meleg nyarat. Mondjuk ennél melegebb azért ne legyen, de tartson ki még egy darabig.

Itachi

Quote from: sirtomi35 fok az kellemes :)
Én szeretem a meleg nyarat. Mondjuk ennél melegebb azért ne legyen, de tartson ki még egy darabig.
Én gyûlölöm!!!!Sokkal jobb volna nyáron suliba járni, és télen a szünet.Nyáron a nagy melegben még néha a játéktól is elmegy az ember kedve.Pedig én szívesen jáccom.Akkor inkább órán lennék a dögmelegben, mert azt úgyis utálom, és azt úgy nincs mi elxarja mivel eleve utálom. :)

Darkstar

Quote from: ItachiÉn gyûlölöm!!!!Sokkal jobb volna nyáron suliba járni, és télen a szünet.Nyáron a nagy melegben még néha a játéktól is elmegy az ember kedve.Pedig én szívesen jáccom.Akkor inkább órán lennék a dögmelegben, mert azt úgyis utálom, és azt úgy nincs mi elxarja mivel eleve utálom. :)

A hideg jó! És végszükség esetén jól fel lehet öltözni. Viszont nyáron iskola? A mi sulinkban nincs légkondi, az évzárón is majdnem megdöglöttünk a melegtõl. pedig  alig egy órát votunk bent.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

sirtomi

Quote from: DarkstarA hideg jó! És végszükség esetén jól fel lehet öltözni. Viszont nyáron iskola? A mi sulinkban nincs légkondi, az évzárón is majdnem megdöglöttünk a melegtõl. pedig  alig egy órát votunk bent.
Ez jutott eszembe a nyári suliról nekem is.
Az iskolák 99%-ban meg lehetne halni a melegtõl :)

Itachi

Quote from: DarkstarA hideg jó! És végszükség esetén jól fel lehet öltözni. Viszont nyáron iskola? A mi sulinkban nincs légkondi, az évzárón is majdnem megdöglöttünk a melegtõl. pedig  alig egy órát votunk bent.
Nyugi az egyetemen is ez a helyzet.Sõt, van olyan terem amjinek nincs ablaka csak egy jó kis üvegteteje.... :rolleyes:  :b+:
Etttõl függetlenül nekem itthon sincs légkondi, szal akkor mindegy hol hol sülök meg.

sirtomi

Quote from: ItachiNyugi az egyetemen is ez a helyzet.Sõt, van olyan terem amjinek nincs ablaka csak egy jó kis üvegteteje.... :rolleyes:  :b+:
Etttõl függetlenül nekem itthon sincs légkondi, szal akkor mindegy hol hol sülök meg.
Nálunk az ilyen ablaktalan elõadókban volt légkondi, meg a tetõtéri termekben is.
Otthon meg elviselhetõ a hõség, legalábbis nálunk.

Xipe

Quote from: AssassinXipe ilyen lenne?  :eeek: ... Hmm...Te vagy végülis a pásztora  :lul: , te jobban tudod. :lazza:

meghogy egy ruhes macska a gazdam.
mino pofatlansag.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Damnatus

Nálunk meg felhõs az ég!
Én jobb szeretem a meleget, legfeljebb strandolok. A hideget nem szeretem. Álltatok már 50 percet este 10 után a buszmegállóban télen? Mert akkor tuti a melegre szavaztok!

Rounin

Quote from: DamnatusNálunk meg felhõs az ég!
Én jobb szeretem a meleget, legfeljebb strandolok. A hideget nem szeretem. Álltatok már 50 percet este 10 után a buszmegállóban télen? Mert akkor tuti a melegre szavaztok!

Nem, de 30 percet -15 fokban, 65Km/h-s szélben a Duna partján, úgy hogy mozdulni sem tudsz.. mert elõtted-mögötted állnak... lefagytak a lábujjaim kis híján. Szóval én is inkább a melegre voksolok.

Darkstar

Lehet bármilyen az idõ, csak nem legyen szélsõségesen hideg vagy meleg és ne fújjon el a szél vagy mosson el az esõ.  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: DarkstarLehet bármilyen az idõ, csak nem legyen szélsõségesen hideg vagy meleg és ne fújjon el a szél vagy mosson el az esõ.  :)

Nálunk most tökéletes :D Langy szellõ, kellemes napsütés, madarak csicseregnek... HOLY SH*T! Két rajz még visszavan!!! *goes offline*

Xipe

Quote from: DamnatusNálunk meg felhõs az ég!

igen, nagyon sokszor es nagyon is jo.
jobb mint 2 percet allni ebben a dog melegben barhol is.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: sirtomiNálunk az ilyen ablaktalan elõadókban volt légkondi, meg a tetõtéri termekben is.
Otthon meg elviselhetõ a hõség, legalábbis nálunk.
Itachi hajlamos néha szélsõségesen írni :)
Nálunk a BME-n is ugyanez a helyzet. Ahol nincs ablak, tuti, hogy van légkondi. Más kérdés, hogy ha van ablak, az még nem garancia, hogy jó huzatot is lehet csinálni.

Assassin

Quote from: Xipemeghogy egy ruhes macska a gazdam.
mino pofatlansag.

:lul:  :lul:  :lul:
Ne lázadj bárányka. :)
" There is no sin to know their sins."

sirtomi

Quote from: BonciItachi hajlamos néha szélsõségesen írni :)
Nálunk a BME-n is ugyanez a helyzet. Ahol nincs ablak, tuti, hogy van légkondi. Más kérdés, hogy ha van ablak, az még nem garancia, hogy jó huzatot is lehet csinálni.
Megint más kérdés, hogy takarákossági okokból nincs-e kikapcsolva a légkondi. Ez a legjobb :)

Itachi

Quote from: BonciItachi hajlamos néha szélsõségesen írni :)
Akkor te még nem voltál az R 517 ben...Ott az a helyzet amit leírtam.Télen nincs fûtés, nyárom meg üvegház.

.Attila

Quote from: ItachiAkkor te még nem voltál az R 517 ben...Ott az a helyzet amit leírtam.Télen nincs fûtés, nyárom meg üvegház.
De voltam az R épület 5. emeletén. Ott tényleg ez a helyzet, de ebbõl még nem nagyon lehet általánosítani az egész egyetemre.

zsozso

Hogy irjam ki azt, hogy ha nem erdekel senkit a webhost es 1-2 honapon belul nemtudok osszeszedni vagy 20-30 embert akkor mindennek vege lesz? :p
Mert arra szamitottam, hogy nem fognak tolongani az emberek, de hogy 1 arcot se erdekeljen azert az eleg utos. Utobbi 3 honapban amugyse jott tamogatas es mar igyis kurvaszarul allok, de latom ez nagyon nemizgatta fel az embereket. Csak akkor lesz nagy a meglepetes mikor lekapcsolnak a halozatrol -_-
Death is the only redemption

Rounin

Quote from: zsozsoHogy irjam ki azt, hogy ha nem erdekel senkit a webhost es 1-2 honapon belul nemtudok osszeszedni vagy 20-30 embert akkor mindennek vege lesz? :p
Mert arra szamitottam, hogy nem fognak tolongani az emberek, de hogy 1 arcot se erdekeljen azert az eleg utos. Utobbi 3 honapban amugyse jott tamogatas es mar igyis kurvaszarul allok, de latom ez nagyon nemizgatta fel az embereket. Csak akkor lesz nagy a meglepetes mikor lekapcsolnak a halozatrol -_-

Ahh.. na ez az ütõs o.O És attól aztán nem lesz jobb, hogy zsebeimet kiforgatva is csak néhány molylepke ízlelheti meg végre a napvilágot....

katz

Quote from: zsozsoHogy irjam ki azt, hogy ha nem erdekel senkit a webhost es 1-2 honapon belul nemtudok osszeszedni vagy 20-30 embert akkor mindennek vege lesz? :p
webhost nem érdekel, lóvém meg csak szeptemberben lesz, ha addig kihuzod, akkor küldök vmennyit.

sirtomi

Quote from: katzwebhost nem érdekel, lóvém meg csak szeptemberben lesz, ha addig kihuzod, akkor küldök vmennyit.
sajnos engem sem érdekel most webhost, de mihelyt kapok fizetést küldök valamennyit.

Fazék

úgy néz ki nem igazán ragadjátok meg a dolog lényegét...
engem szintén átkozottul nem érdekel a webhost. de kellett találni valami legális támogatási lehetõséget, és ez az. legolcsóbb csomag, 1 évre 850 ft br. havonta. röhej de nekem is sok pénz, de ettõl függetlenül 90% hogy 1 hónapon belül befizetek egy évre, mert zsozso szintén nem dúskál különösebben a pénzben, vélhetõen nem is szüli, vagyis szüksége van támogatásra, az embereknek meg az ftp-re. vagy valami ilyesmi. bocsánat, nem kioktatni szeretnék, csak gondoltam hozzászólok a témához. :)

sirtomi

Quote from: Fazékúgy néz ki nem igazán ragadjátok meg a dolog lényegét...
engem szintén átkozottul nem érdekel a webhost. de kellett találni valami legális támogatási lehetõséget, és ez az. legolcsóbb csomag, 1 évre 850 ft br. havonta. röhej de nekem is sok pénz, de ettõl függetlenül 90% hogy 1 hónapon belül befizetek egy évre, mert zsozso szintén nem dúskál különösebben a pénzben, vélhetõen nem is szüli, vagyis szüksége van támogatásra, az embereknek meg az ftp-re. vagy valami ilyesmi. bocsánat, nem kioktatni szeretnék, csak gondoltam hozzászólok a témához. :)
Ok, felfogtam a lényeget ;)
Meglátom a jövõ hónapban hogy állok anyagilak :)

Emarsharae

Ok, mondd meg, hova kéne küldeni a pénzt.
Nem mondom, hogy sok van, de ha (szép tagoltan, mert szétszórt bölcsész vagyok) leírod, hova kell, akkor küldök.
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

sirtomi

Quote from: noriko(3) Nyilvános az elôadás, ha az a nyilvánosság számára hozzáférhetô helyen vagy bármely más helyen történik, ahol a családon és annak társasági, ismerôsi körén kívüli személyek gyûlnek vagy gyûlhetnek össze."
fent elrejtve egy kis jogi cucc...(a válasz a 3. bekezdésben található)
Így este már lassú a felfogásom :)
Ha én itthon a haverokkal megnézek egy filmet, akkor az legális?

Necrid^

Quote from: sirtomiÍgy este már lassú a felfogásom :)
Én ugy tudom hogy minden lehet tölteni a netról ugy legális de terjeszteni az már nem.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

sirtomi

Quote from: NecridÉn ugy tudom hogy minden lehet tölteni a netról ugy legális de terjeszteni az már nem.
Ebben is van valami kavarás, mert nem mindent lehet letölteni, vagy mi.

És a kérdésem is rosszul tettem fel, tényleg fáradt vagyok már.
Ha itthon haverokkal nézek egy filmet az nyilvánosnak számít?

noriko

Quote from: sirtomiÍgy este már lassú a felfogásom :)
hát, ha nyitva hagyjátok a bejárati ajtót és idegen emberek is betévednek akkor már a nyilvános vetítés felé közelít a dolog :p
de amúgy, igen, az legális.

edit: wow, ez a módosított kérdésedre is tök jó válasz lett! :D
"I wish I could, but I don't want to."