Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

katz

Quote from: Xipeigazabol nincs.
mondjuk az ujevvel nincs kulonosebb bajom...
...csak elég pia legyen az asztalon... :)

Emarsharae

Quote from: MohaViszont pl. a karácsony az én szememben mégis más. Leginkább azért, mert akkor többnyire nyugi van itthon, nincs az a szokásos cirkusz...
Én épp azért nem kedvelem annyira a karácsonyt, mert összejön a család, és mindenki mindenkivel balhézik. És ilyenkor nem húzhatok el otthonról, mert "milyen dolog az már".
Hmmm... valóban. Az újévvel semmi gondom. Van egy cuki töklámpásom is, azt általában kirakom az ablakba, elmegyek a temetõbe, pár baráttal mászkálunk kicsit erdõben, vagy sírokat látogatunk, aztán beülünk valahova jókat teázni, ha épp úgy jön ki a lépés. És az éjszakát szokás szerint átbeszélgetem kedves ismerõseimmel.
(Mielõtt valaki hülyének néz, nov. 1-rõl beszélek. Emellett ha valaki Wiccának néz, kínok kínjai közt pusztul el.)
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Kvikveg

Quote from: EmarsharaeÉn épp azért nem kedvelem annyira a karácsonyt, mert összejön a család, és mindenki mindenkivel balhézik. És ilyenkor nem húzhatok el otthonról, mert "milyen dolog az már".
Hmmm... valóban. Az újévvel semmi gondom. Van egy cuki töklámpásom is, azt általában kirakom az ablakba, elmegyek a temetõbe, pár baráttal mászkálunk kicsit erdõben, vagy sírokat látogatunk, aztán beülünk valahova jókat teázni, ha épp úgy jön ki a lépés. És az éjszakát szokás szerint átbeszélgetem kedves ismerõseimmel.
(Mielõtt valaki hülyének néz, nov. 1-rõl beszélek. Emellett ha valaki Wiccának néz, kínok kínjai közt pusztul el.)
:D Mi az a Wicca?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

sirtomi

Quote from: Kvikveg:D Mi az a Wicca?
Ez engem is érdekelne :)

Darkstar

Quote from: Kvikveg:D Mi az a Wicca?

Olyan boszorkányvallás-féleség. Errõl Rin bõvebben tudna beszélni, van egy marha vastag Wicca-könyve.  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

HVp213

Quote from: DarkstarErrõl Rin bõvebben tudna beszélni, van egy marha vastag Wicca-könyve.  :)
Hogy ezen én miért nem lepödök meg... :rolleyes:  :__devil:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

sirtomi

Hány boszorkány van itt?  :eeek:

Kezdek megijedni. Ugye nem gonosz boszik vagytok?

Darkstar

Quote from: sirtomiHány boszorkány van itt?  :eeek:

Kezdek megijedni. Ugye nem gonosz boszik vagytok?

Amennyire emlékszem, a Wiccában nem lehetnek "gonoszak" a "hívõk", mert ami gonoszságot elkövetnek, az többszörösen visszakapják, vagy valami hasonló.  :haha:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Pirula

Quote from: Emarsharae(Mielõtt valaki hülyének néz, nov. 1-rõl beszélek. Emellett ha valaki Wiccának néz, kínok kínjai közt pusztul el.)
Grrgh...grrhg... kezdek véres habot hányni. :)
Akkor minek nézzünk?

HVp213

Quote from: PirulaGrrgh...grrhg... kezdek véres habot hányni. :)
Nee! Megölik a csapost... :eeek: Ki fog igy piával ellátni legközelebb :__devil:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Kvikveg

FELHIVAS HvP213-nak: torolj a postaladadbol, mert nem tudok pm-et kuldeni! :hehe: FELHIVAS VEGE
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

HVp213

Quote from: KvikvegFELHIVAS HvP213-nak: torolj a postaladadbol, mert nem tudok pm-et kuldeni! :hehe: FELHIVAS VEGE
Vettem! vége!

editke: Kéc!

Pirula

Quote from: HVp213Nee! Megölik a csapost... :eeek: Ki fog igy piával ellátni legközelebb :__devil:
Majd összeállítok egy válságstábot a megmentésemre. :)

HVp213

Quote from: PirulaMajd összeállítok egy válságstábot a megmentésemre. :)
Hju megnyugottam! Már attol féltem a legközelebbi bulin szomjan maradok :p
Figyelem!!! A Csaposunk Túlélte!!! :jee: (kemény fábol faragták! és alkoholban edzették :lazza: )

katz

Quote from: HVp213Figyelem!!! A Csaposunk Túlélte!!! :jee: (kemény fábol faragták! és alkoholban edzették :lazza: )
Szerintem csak mázlija volt, nem a Shiroi féle Maciölõ ninjász kommandó ment érte. :D

HVp213

Quote from: katzSzerintem csak mázlija volt, nem a Shiroi féle Maciölõ ninjász kommandó ment érte. :D
:lol:
Hát igen! õt csak vmi boszitanonc probálta fenyegtni! Kissebb nagyobb sikerrel! :hehe:

Pirula

Quote from: HVp213Hju megnyugottam! Már attol féltem a legközelebbi bulin szomjan maradok :p
Ez kizárt. Legközelebbi buli egyébként vagy most szombaton van, vagy valamikor szeptember elején a nyárbúcsúztató.
Partiszerviz irodánk jelentését olvashatták.
Quote from: katzSzerintem csak mázlija volt, nem a Shiroi féle Maciölõ ninjász kommandó ment érte. :D
Ha a megmentésemre érkeznek akkor nagy baj nincs. Ellenkezõ esetben meg elterelem a figyemüket valami mézesbödönnek álcázott repeszgránáttal.
QuoteHát igen! ÕT csak vmi boszitanonc probálta fenyegtni! Kissebb nagyobb sikerrel! :3x3:
Én lettetm a nagy Õ? :eek:

HVp213

Quote from: PirulaÉn lettetm a nagy Õ? :eek:
Mivel mondat eleje volt igy igen! S véletlenül rajta maradta a shiften az ujjam! De mindjárt orvosolom s berakom also indexbe az öt :rolleyes:  (ha tudom)

editke: nemtom! :mad:

Emarsharae

Quote from: DarkstarOlyan boszorkányvallás-féleség. Errõl Rin bõvebben tudna beszélni, van egy marha vastag Wicca-könyve.  :)
Naszóval... Kelta Wicca Hagyományõrzõk Egyháza.
Van három könyvem tõlük, és egy ami nem kifejezetten a wiccáról szól, de a szerzõ azonos, azaz Scott Cunningham.
Wiccáékról csak annyit tudok mondani: ugyanolyan baromság, mint a boszorkány egyház. (bocs akinek a lelkébe taposok ezzel)
Ezzel nem azt mondom, hogy mindenki hülye, csak azt, hogy a Wicca bölcsesség, ami a tanfolyamokon megy, és a könyvekbõl "tanulható", nagy nagy baromság. (aki kéri, belelapozhat a Wicca könyveimbe, legalább lesz egy mókás délutánja) Emellett nemtom, mi olyan kelta abban, ha pl egyiptomi istenekhez imádkoznak, mert épp az van kéznél, vagy egyeseknek az tetszik.
A lényeg az, hogy a két Wicca könyvben, Élõ Wicca és a másik (nagy, keményfedelû kék és bordó) összeszedtek mindenbõl egy kicsit, bepanírozták egy adag fantasyvel, és cukormázas meseként rakták a polcokra.
Ezzel szemben, nem azt mondom, hogy az összes Wicca kókler, tudatlan és hülyeségeket beszél. Vannak olyanok, akik igenis tudnak, de azok mással is foglalkoznak, vagy éppen tudják mit csinálnak, és ezt eszük ágában sincs megosztani a társasággal. Plusz, a vezetõk... Nagy részük tud, de nehogy azt higgye bárki is, hogy tanítják is, amit tudnak...
Nade... asszem ennyi elég volt.
A jóról... igen, mottójuk valami ilyesmi:"Tégy amit akarsz, de ne árts vele másoknak." Ami... valljuk be, lehetetlen. Bármibe is avatkozol bele, ha valakinek segítesz, azzal mást megrövidítesz. Rövid példa: segítesz barátodnak állást találni, azaz megbillented a mérleget a barátod irányába, és ezért õt felveszik... De ha nem nyúltál volna bele, mást vesznek föl, és ezáltal õt megrövidítetted.
Ez már a vallás topicba illene, de remélem nem koppintanak a fejemre, ha még filozofálgatok kicsit... Szóval... Wiccáéknál az a baj, hogy a tagokat nem tanítják meg erre. Vagyis mindennek a lényege az, hogy képes vagy-e elviselni, hogy beleavatkozz a dolgokba, és ezek következményeivel elszámolni, vagy nem vagy képes. Ha engem kérdeztek, a szándék számít.
Ja, és még valamit. Nem vagyok boszorkány. Nem értek a gyógyfüvekhez, a Maleus Malificarumot nem fújom kívülrõl, de már tartottam belõle elõadást, és megjegyezném, nem tudom, miért követné bárki is két, szexuálisan frusztrált szerzetes lázálmait. A modern boszorkányságról meg megvan a véleményem, és nagy többségben az emberek képébe röhögök ha errõl beszélnek.
Az okkultizmus már merõben más téma, de ez már a vallás topicba tartozik.

(PS: megint elnézést, hogy hentelem Wiccáékat és a modern boszorkányságot, de ez is egy olyan téma, amirõl megvan a véleményem, és sajnos nem éppen pozitív. Emellett nem vagyok emberevõ, csak annak tünök. - De ez titok.)

Pirula: ne halj meg. Nem akarom én a halálodat okozni. (mellesleg vicceltem, ha valakinek nem esett volna le) És a Wiccák és a boszorkányok mellett mások is léteznek. Nézz inkább khm... heveny okkult érdeklõdésû emberkének.
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Meske

Quote from: katzSzürke? Biztos Meskétõl kaptad, mert szamárnak tart :D
Éntõlem biztos nem, kivéve akkor, ha valaki belépett az én felhasználómmal, és kiosztott egy repet. De ezt eléggé kizártnak tartom...

És különben is, én nem tartom Boncit szamárnak...

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

.Attila

Quote from: MeskeÉntõlem biztos nem, kivéve akkor, ha valaki belépett az én felhasználómmal, és kiosztott egy repet. De ezt eléggé kizártnak tartom...
Ezért kaptam:
http://usteam.hu/forum/showthread.php?p=45252#post45252
Meske már nem tud szürke rep-et adni.
És különben is, én nem tartom Boncit szamárnak...[/QUOTE]
Köszi :) (btw. úgy fogalmaztál, mintha vkirõl tudnál, aki szamárnak tart :eeek: )

Meske

Quote from: BonciKöszi :) (btw. úgy fogalmaztál, mintha vkirõl tudnál, aki szamárnak tart :eeek: )
Én nem tudok róla, hogy bárki is szamárnak tartana, csak nyomatékosítasni akaratam, hogy én nem tartalak annak, bármit is ír katz. :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Emarsharae

Ilyenkor örülök, hogy megtartóztattam magam, és még sosem adtam negatív repet senkinek. Kell nekem az, hogy vérig sértõdjenek? (Bocsi Bonci, nem rád mondom, csak ennek kapcsán jutott eszembe.)
Amúgy csak megjegyzem, félek ez visszafelé sült el, mert míg a pozitív repeket kapnak a tagok szép és jó dolog, a negatívon megsértõdnek, és egy részük személyes sértésnek veszi - és vissza is adja.
Bevallom, én már kétszer adtam volna, de ha adok, vissza is kapom az illetõtõl a következõ postomra, mármit is írok akkor. (Eleanor adott, és mit tesz isten, vissza is kapta. Valami olyan megjegyzéssel, hogy hogy képzel negatív repet adni az illetõnek. No comment.

Ja, és HVp213: már túlléptem a tanonc szintet kb 5 éve. Csak nem mint boszorkány. :rolleyes:

Darkstar

"Welcome to our newest member, katonazoli"

Katz, te regisztráltál mégegyszer, vagy befutott egy névrokonod?  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Quote from: EmarsharaeIlyenkor örülök, hogy megtartóztattam magam, és még sosem adtam negatív repet senkinek. Kell nekem az, hogy vérig sértõdjenek? (Bocsi Bonci, nem rád mondom, csak ennek kapcsán jutott eszembe.)
Amúgy csak megjegyzem, félek ez visszafelé sült el, mert míg a pozitív repeket kapnak a tagok szép és jó dolog, a negatívon megsértõdnek, és egy részük személyes sértésnek veszi - és vissza is adja.
Bevallom, én már kétszer adtam volna, de ha adok, vissza is kapom az illetõtõl a következõ postomra, mármit is írok akkor. (Eleanor adott, és mit tesz isten, vissza is kapta. Valami olyan megjegyzéssel, hogy hogy képzel negatív repet adni az illetõnek. No comment.
Nekem lehet negatív repet adni, ha ír mellé értelmes kommentárt.
Én eddig 2 negatív repet osztottam. Egyiknek azért, mert régen egyszer volt egy összeszólalásunk, amikor valótlant állított rólam, de aztán megbeszéltük értelmesen. Legalábbis azt hittem, mert pár hónap múlva ugyanazt felhozta. Na arra berágtam.
A 2. negatív rep ilyen visszaadott rep volt, de az külön történet, mert igencsak nagy kavarás volt. Kvikveg és Tyrael tudják, mirõl van szó :)

Xipe

Quote from: EmarsharaeJa, és HVp213: már túlléptem a tanonc szintet kb 5 éve. Csak nem mint boszorkány. :rolleyes:

fledling
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Emarsharae

Quote from: Xipefledling
Mert nem hiszem magam "Mesternek" 4 év után? Lehet.

Bonci: nem neked akartam adni, tévedés ne essék. (És igen, hallottam valamit... téves címzés volt... nem?)
De inkább hozzá se nyúltam a negatív rephez, mert én is annyira bosszúálló vagyok, mint az, akinek elõször akartam adni, és valószínûleg még most se hagytuk volna abba, ha még nem rugott volna ki minket egy moderátor. (Mit is mondjak, szinte szerelem elsõ vitára... :D )
A másik meg... neki meg azért nem küldtem, mert el se jutna az agyáig, hogy miért kapta. Helyesbítek, eljut, csak nem értené meg az indokot. Akkor meg tök feleslegesen indítanék el egy háborút, és kinek kell az?

katz

Quote from: Darkstar"Welcome to our newest member, katonazoli"

Katz, te regisztráltál mégegyszer, vagy befutott egy névrokonod?  :)
Teszteltem egyet.

.Attila

Quote from: EmarsharaeBonci: nem neked akartam adni, tévedés ne essék. (És igen, hallottam valamit... téves címzés volt... nem?)
Most nem is azért írtam ezt a postot, hanem csak úgy ;)
Az, hogy valójában mi történt annál az esetnél... inkább csak azt hiszem, hogy tudom, mi történt, már semmiben nem vagyok biztos.
Vmi olyasmi lehetett, hogy Kvikveg adott neg repet Tyraelnek, csak nevet nem írt, aztán Tyrael meg nekem adott, mert azt hitte, én voltam, én meg visszaadtam, mert én meg nem tudtam, hogy igazából Kvikvegnek lett volna szánva, vagy vmi ilyesmi :)

Damnatus

:eeek:  :lol:
Mint az oviban :D