Általános kérdések

Started by belldandy, 2003-10-18, 17:10:20

Previous topic - Next topic

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Akos24680

Lejátszani letudom de én konvártálni szeretném nem derült ki az előzőből? hogy le tudjam játszani asztali dvd-lejátszón

Selmo

Quote from: Akos24680 on 2007-04-15, 18:46:54
Lejátszani letudom de én konvártálni szeretném nem derült ki az előzőből? hogy le tudjam játszani asztali dvd-lejátszón
De igen és bármilyen meglepő, mplayer képes konvertálni is a mencoder.exe azért van benne. ;) Erre két GUI-t is írtam. Előbb próbál, aztán ír vissza.

A tökéletesség unalmas.

Ramiz

Nektek sem szereti már a Harvester a btjunkie-t?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Selmo

Ja, szerintem a btjunkien állítottak valamit, majd biztos korrigálják harvesterben is.

A tökéletesség unalmas.

tomassyno

Sziasztok mindenki.

Remélem jó helyen kérdezek, nem nagyon fórumoztam még itt...

Szóval elkezdtem ftp-ről töltögetni Bleach-et, rettenet módon rákattantam (kb 2 nap alatt 50 rész) és tegnap legnagyobb megrökönyödésemre eltünt a Bleach könyvtárból a Bleach!!!! :bruhuhu: :Eztneked:

Szóval ha valaki tud valamit a Bleach hollétéről kérem közölje! Nagyon aggódunk érte!  :merci:

Selmo

Szia! Rossz helyen kérdezted. A Bleach megvan, csak mivel az a szerver éppen nem megy, nem látod; türelem Bleach-t terem. ;)

A tökéletesség unalmas.

tomassyno

Hö????
Nem megy????
Jelen pillanatban is töltök!!
A problémám lényege az volt hogy maga a könyvtár ürült ki teljesen, más probléma nincs. Szóval azt hittem hogy pl jogi problémák miatt lett eltávolítva vagy netán valami hason-ló.

Zsiga

Quote from: tomassyno on 2007-04-15, 23:15:06
Hö????
Nem megy????
Jelen pillanatban is töltök!!
A problémám lényege az volt hogy maga a könyvtár ürült ki teljesen, más probléma nincs. Szóval azt hittem hogy pl jogi problémák miatt lett eltávolítva vagy netán valami hason-ló.

Kettő darab szervergép van, amelyiken a Bleach van az éppen nem megy.

tomassyno

SORRY SORRY!

Tudatlan vagyok  :lame:
Bocs mégegyszer...

Selmo

Volt valami keverés, hogy a diákkedvezmény nem érvényes nyáron a szünet alatt. Ebből végül is lett valami, vagy mi a helyzet?

A tökéletesség unalmas.

Kvikveg

Kinek van tapasztalata olcso jegyfoglalasban? Londonba akarunk kimenni testveremmel par napra, kb P reggel megyunk, K este jovunk stilussal, valamikor majusban(nem 1.e kornyeken). Mi szamit jo arnak?
Wizzair, az Easyjet es a Malev amit nezek.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Zsiga

Quote from: Kvikveg on 2007-04-18, 15:55:36
Kinek van tapasztalata olcso jegyfoglalasban? Londonba akarunk kimenni testveremmel par napra, kb P reggel megyunk, K este jovunk stilussal, valamikor majusban(nem 1.e kornyeken). Mi szamit jo arnak?
Wizzair, az Easyjet es a Malev amit nezek.
Oda-vissza illetékkel 50-60k/fő jó, ez alatt nagyon jó. :)
Tesóm múlt hónapban 180-ért jött haza British Airways-zel (sürgős volt...:(), ahogy nézegettem az átlag nem fapados ár 120k.

Kvikveg

Umpfh. Malevnal 41000re jott ki oda-vissza az elofoglalas + illetekek + elektronikus bizonylattal vagy mivel (amirol egyelore nem neztem meg hogyan /nem/ mukodik). Akkor ennek most orulok.  :smile:
Koszi az infot.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Zsiga

Quote from: Kvikveg on 2007-04-18, 22:58:09
Umpfh. Malevnal 41000re jott ki oda-vissza az elofoglalas + illetekek + elektronikus bizonylattal vagy mivel (amirol egyelore nem neztem meg hogyan /nem/ mukodik). Akkor ennek most orulok.  :smile:
Koszi az infot.
:) Hát igen, nagyon nem mindegy hogy az ember egy hónappal előre lefoglalja, vagy mondjuk nagypénteken eszébejut hogy hazajönne húsvétra...

inuky

Sziasztok!
Remélem jó helyre írtam az üzenetet.
A kérdésem pedig az lenne, hogy tud-e valaki magyar feliratot a Haibane Renmei és a Lain sorozathoz?
Előre is köszi!

Zsiga

Quote from: inuky on 2007-04-19, 15:43:06
Sziasztok!
Remélem jó helyre írtam az üzenetet.
A kérdésem pedig az lenne, hogy tud-e valaki magyar feliratot a Haibane Renmei és a Lain sorozathoz?
Előre is köszi!
Haibane Renmei-hez van az FTP-n, Lainhez tudtommal nincs.

Ramiz

Tudtok egyszerű módszert egy egyszerű felépítésű oldal lementésére, az aloldalakkal együtt? (Tehát egy "központi" html lap és azok a lapok, amikre a központi lapon hivatkozások vannak.) Csak szöveg és képek vannak az oldalakon, semmi más.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Darkstar

Quote from: Ramiz on 2007-04-20, 00:49:29
Tudtok egyszerű módszert egy egyszerű felépítésű oldal lementésére, az aloldalakkal együtt? (Tehát egy "központi" html lap és azok a lapok, amikre a központi lapon hivatkozások vannak.) Csak szöveg és képek vannak az oldalakon, semmi más.
Persze, van nem egy ilyen program. :) Én még soha nem használtam, de googleben ez volt az első találat
http://www.freedownloadscenter.com/Network_and_Internet/Misc__Web_Browser_Tools/PageSaver.html
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Reménykedtem valami trükkös pluginban vagy ilyesmi, hátha olyan, amit mindenki ismer, csak én nem. :D

Kvikveg

Nem tudja valaki, hogy a Timex oraknal a "QUICK-DATE feature" mit jelent pontosan?
Felhaszn leiras
Ez nekem gyanusan nem automata naptar, hanem tipikusan az, ami a kritikus pillanatban nem a jo datumot mutatja.
Ora

Megbukott.
Quote...The T23161 has this "quick date" feature. This means that when the crown is pulled out once, rotating it spins the date dial. No more having to scroll the hours forward to change the date – a quick turn changes it for me. Now this watch is a bit strange - in that you have to change the date every month - not just the short months. Why? Because the two digits of the date move independently. The units digit moves every day, and the other digit moves every ten days. So, 31 is followed by 32, 33, etc. No – this isn't as convenient as a "smart" watch that "knows" the month, and it's not even as convenient as a dial that just rotates from 1 to 31 then back again, but it doesn't rip the skin off my finger, either. ...
Ez ugyan egy masik orahoz volt irva, de nyilvan ehhez is igaz.

Francba. Pedig jo arban is volt, kepen szep is. Áh. :ejj:

Cobra

Teljesen analóg órában sose lesz teljesen automata naptár (kivéve a radio controllos órákat).
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kvikveg

Quote from: Cobra on 2007-04-21, 19:02:28
Teljesen analóg órában sose lesz teljesen automata naptár (kivéve a radio controllos órákat).
Meeeeheheeeeee....  :bruhuhu:

Ez is szep, csak rohadt draga.
http://www.timecenter.hu/site/inside_content/tissot/t_tactile_ttouch.php
Kell a fenenek erintotapipad bele.  :hehe:

Zsiga

Quote from: Kvikveg on 2007-04-23, 16:50:50
Tessék: http://www.omegawatches.com/index.php?id=277 Csak ne nézd meg az árát... :)

Kvikveg

Quote from: Zsiga on 2007-04-23, 16:55:06
Quote from: Kvikveg on 2007-04-23, 16:50:50
Tessék: http://www.omegawatches.com/index.php?id=277 Csak ne nézd meg az árát... :)
Page is being generated... ... ... ... .. .... ... ... ...
Nem bonyolitottak egy egeszen kicsit tul a dolgot??!
A sokadik reloadra sem akar bejonni. Screenshot pls!

Kvikveg

Quote from: Zsiga on 2007-04-23, 17:02:22
http://209.85.129.104/search?q=cache:ry1sAGQjZO0J:www.omegawatches.com/index.php%3Fid%3D277&hl=hu&ct=clnk&cd=1
Hat... ez meg raadasul nem is tul szep. Mennyi az annyi?
Az Omega valamit nagyon elba az oldalon, mert nem akarnak bejonni az oraik oldalai.

Zsiga

Hát, a pontos árát nem tudom, de Omegát 100k alatt még nem láttam.
Abban meg igazad van hogy nem is túl szép, szép Omegát se sokat láttam még... :D

Selmo

Az egeremhez ilyen AA akksik vannak, hogy NiMH 1.2V 1400mAh. Hol tudnék venni hasonlót?

A tökéletesség unalmas.

kikuchiyo

Bárhol, pl. a Conradban árulnak százféle tölthető elemet.
Failure is the default option