Általános kérdések

Started by belldandy, 2003-10-18, 17:10:20

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Hmmm deja vue-m van, mintha a mutkor is azert halasztottam volna el ezt, mert az ar-hasznossag aranyt nem tartottam jonak...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Próféta

Furcsa kérdés lesz: várnék jó ötleteket társasági játékokhoz, amelyeket hiányos infrastruktúra és rossz látási viszonyok mellett (értsd: tábortűz körül) is játszhatunk. Kontextus: megyek táborozni. Igazi sátras-erdős tábor lesz, nem hogy internet, de víz és áram nélkül 10 napig :)

A társaság egyik ilyen bejáratott játéka a gyilkosozás AKA maffiás (inkluzíve polgár, gyilkos, rendőrfőnök, mentős, cifrább esetekben hentes, testőr, őrült, utcalány, csonkoló, stb.). Jó lenne mellé változatosságnak valami másik, minden jó tippet köszönök :)

Esetleg erdőjárás közbeni, élvezetes csoportos játékokat tudtok mondani? Diskurálás, dalolászás, Mr. X és szóbridzs megvan. Én amúgy a sztoribarkochbát is szeretem nagyon, de tavaly sajnos ellőttem az összes puskaporomat, elsütöttem az összes kedvenc feladványomat (sivatagos, tintahalas, egy mondattal a haláltól megmenekülős, stb.).

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Próféta

Quote from: Selmo on 2009-07-05, 02:35:08
Bang!, kockapóker?
Quote from: Próféta on 2009-07-05, 01:15:49
Furcsa kérdés lesz: várnék jó ötleteket társasági játékokhoz, amelyeket hiányos infrastruktúra és rossz látási viszonyok mellett (értsd: tábortűz körül) is játszhatunk.
A Bang amúgy nagyon jó játék, de nem túl egyszerű sötétben játszani.
Társasjátékom amúgy van, köszi, de nem erre voltam kíváncsi.

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Cobra

Hordozható generátor? :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Próféta

Ramiz

Én amúgy a sztoribarkochbát is szeretem nagyon, de tavaly sajnos ellőttem az összes puskaporomat, elsütöttem az összes kedvenc feladványomat (sivatagos, tintahalas, egy mondattal a haláltól megmenekülős, stb.).

Ez érdekel! Ez ugyanaz vajon, amit én logi-sztorinak ismerek? :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Quote from: Ramiz on 2009-07-05, 23:40:44
Én amúgy a sztoribarkochbát is szeretem nagyon, de tavaly sajnos ellőttem az összes puskaporomat, elsütöttem az összes kedvenc feladványomat (sivatagos, tintahalas, egy mondattal a haláltól megmenekülős, stb.).

Ez érdekel! Ez ugyanaz vajon, amit én logi-sztorinak ismerek? :)
Amikor a sivatagban eldobalva mindenfele ruhat talalnak meg egy pucer hullat, mi tortent? Az a sivatagos?
Es mi a tintahalas meg a megmenekulos?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Próféta

Egyről beszélünk. Sztoribarkochba, krimibarkochba, logisztori, etc.

Quote from: Kvikveg on 2009-07-05, 23:46:51
Amikor a sivatagban eldobalva mindenfele ruhat talalnak meg egy pucer hullat, mi tortent? Az a sivatagos?
Es mi a tintahalas meg a megmenekulos?
Igen, az a sivatagos.

Megmenekülős:
A férfi kimondta a mondatot, és ezzel megmenekült a biztosnak tetsző haláltól.
Az emberek 90%-ánál nagyon kegyetlenül üt ez a feladvány :)

Tintahalas:
** bemegy az étterembe, tintahallevest rendel. Eszik belőle pár kanállal, majd főbe lövi magát.
A feladat nehézségét nagyban befolyásolja, hogy a ** helyen mit árulunk el az illetőről.

Meg van még egy nagy csomó (gondolom még több, mint amit én ismerek), köztük rövid csattanósak és hosszú csalafinták; szellemesebb ütősek és bénábbak egyaránt. Telefonfülkés hulla; pohárvizes-plafonbalövős; víztócsában holtan fekszenek; nyolcadikra lifttel, és onnan gyalog; felébred-gyufát gyújt-öngyilkos; anyja temetésén élete férfija; kocsit tol és épület előtt megállva fizet; stb, stb...

Némi nyomozással találtam pár újat, nem is rosszak, de egyik se az igazán ütősek közé való.

Kvikveg

Az elete ferfijat ismerem szerintem
A halaltol megmenekulos: "nyuszika kihuznal a halallistarol?" "Hat persze!" :D

Mi a f... a kapcsolattartas angolul. "kapcsolattartasi feladat"  :falba:

kikuchiyo

Alternatív javaslat: tanulj meg néhány csillagképet és egy tiszta éjszakán mutogasd meg őket a többieknek.
A hatás garantált: te leszel az awesome science guy:haha:

Fokozni is lehet, ha előre kinézel néhány ISS átvonulást vagy Iridium-felvillanást arra a helyre, ahol lesztek.

Kv: connection holding? :D
Failure is the default option

Próféta

Quote from: kikuchiyo on 2009-07-06, 00:17:19
Alternatív javaslat: tanulj meg néhány csillagképet és egy tiszta éjszakán mutogasd meg őket a többieknek.
A hatás garantált: te leszel az awesome science guy:haha:
Ez a szerep már sajnos foglalt :)

Kviki: Consumer Relations? Correspondence?

Kvikveg

:D A partnerrel valo kapcsolattartas amikor dolgozunk nekik. Kvazi vagyok en meg egy person of contact ott.
(Joejt, holnap nezem mi jutott meg eszetekbe.)
Ok van meg egy  "kommunikációképes idegennyelv-ismeret"

Marfy

Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni, hogy honnan tudnám beszerezni a Lovely Complex raw változatát?
Torrentten próbáltam, de hiányosan van csak fent, direkt download-os oldalról pedig csak 9k körül csordogál.

Köszi!

Moha

Ha AMV-hez kell, akkor ott van a TxxZ verzió. Az softsubos, tehát ki tudod vágni. :)

S^M RAW-ra sajna nem találtam forrást.

Marfy

Quote from: Moha on 2009-07-11, 19:45:59
Ha AMV-hez kell, akkor ott van a TxxZ verzió. Az softsubos, tehát ki tudod vágni. :)

S^M RAW-ra sajna nem találtam forrást.

Nézni szeretném, de ha nincs más akkor marad a softsubos.
Köszi azért :).

Moha

Ha nézni szeretnéd, akkor miért kell feltétlenül RAW?  :confused:
Ne mondd, hogy annyira tudsz már, hogy kompletten érted sub nélkül...

Marfy

Quote from: Moha on 2009-07-11, 20:07:38
Ha nézni szeretnéd, akkor miért kell feltétlenül RAW?  :confused:
Ne mondd, hogy annyira tudsz már, hogy kompletten érted sub nélkül...

Van hozzá magyar felirat :) és azért kell raw, mert amit csak tudok rawosan próbálok letölteni.

Kuroi Tenshi

Soft-subot kikapcsolod és betöltöd a magyar feliratot...
vagy ez túl egyszerű? :p

Cobra

De ha van elérhető softsubos, az miért nem jó? Annál ki tudod kapcsolni a feliratot. Raw-ból is van több,  amagyar subot meg ki tudja mihez időzítették. Egyébként meg általában elég az indulási időt módosítani, ha el van csúszva a felirat.

edit: postjacker... megvan már az A kategóriád?

Marfy

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-07-11, 20:23:51
Soft-subot kikapcsolod és betöltöd a magyar feliratot...
vagy ez túl egyszerű? :p

Bocsánat kevertem a hardsubbal  :redface:.

Kuroi Tenshi

Quote from: Cobra on 2009-07-11, 20:25:16
edit: postjacker... megvan már az A kategóriád?

You talkin' to me? :D

Még nincs, még pár alkalom forgalom, és utána vizsga.

Darkstar

Másnál sem működik rendesen a SC? A főoldal bejön, de kép egy se, a cikkekre kattintva meg egy idő után timeout.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cobra

Darkstar

Quote from: Cobra on 2009-07-12, 21:38:48
Nálam nincs gond.
Melyik isp? Kezdem gyanítani, hogy megint a T-offlie sáros, mert proxyval meg tudom nyitni rendesen.

Más: Tudom, hogy létezik valami Danbooruhoz hasonló képkatalogizáló szoftver rendes gépre, de nem találom. Valaki ismeri esetleg?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cobra

T-home kábel. Én inkább a Failfoxodra gondolok :)

Darkstar

IEt használok ált. :D
Viszont már jó.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cloud

Itt a fórumon mi a legnagyobb megengedett avatar méret?