Verekedõs játékok

Started by Itachi, 2003-11-15, 01:20:29

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: VikunyaMinden 2D-fighter rajongónak erõsen ajánlom, a játszhatósága az egyik legjobb az eddig általam próbált verekedõs cuccok közül (pedig próbáltam már egypárat).

Ha van tisztes gamepad hozzá :D Mert billentyûzetrõl enyhén .. khm.. szagos anyagcsere-végtermék.

Vikunya

Quote from: RouninHa van tisztes gamepad hozzá :D Mert billentyûzetrõl enyhén .. khm.. szagos anyagcsere-végtermék.

Miután hosszú éveken át csak billentyûzettel játszottam minden ilyesféle anyagot, tavaly végre beszereztem egy jó gamepadot. Most már szinte mindent azzal játszok, kivéve verekedõs dolgokat :D Azok egyszerûen nem mennek máshogy, csak a klaviatúráról. Valszeg csak megszokás kérdése.
I'm the Black Mage! I solve my problems through violence.

TurboK

QuoteDreamcast emukkal szórakoztam 1 órát
Nem kell azzal annyit szórakozni. Chankast az egyetlen ami mûködik, adsz neki egy biost, beállitod a joystickot, meg egy isot daemonon keresztül (vagy CDR), és már pörög is. Ja, de tényleg néha szaggat, ami pl tánc játékoknál nagyon szemét dolog.

Quote from: VikunyaFibrillál ez a topic... most kiütöm 200-zal. Talán visszajön :)

Végre (sõt: VÉÉÉGREEE) megszereztem a Guilty Gear XX #Reload-ot PC-re.
Minden 2D-fighter rajongónak erõsen ajánlom, a játszhatósága az egyik legjobb az eddig általam próbált verekedõs cuccok közül (pedig próbáltam már egypárat).
Guilty Gear XX tényleg jó, csak az audio marha rosszul szól (komolyan elvette a kedvem az egésztõl).

Legjobb 3d fighter pcn meg a Toshinden 1 (ez most halál komoly). Valami eszméletlen jól kezelhetõ, és habár a hátterek marha gyengék, a figurák nem reumás szétesõ poligonból állnak (mint a PS1 verzióban), az animáció SOKKAL finomabb, az eredeti japán verzió hangját használják (az usa/eur ps1 verzióban valami ocsmány förtelem beszólásai voltak a figuráknak), és a zene még MIDI-ként is bitang nagy (de van CD Audio ha megvan az eredeti lemez). A karakterek változatosak (100 éves õrült kínai varázslótól bõrszerkós+ostoros dominán keresztül van szamuráj-skorpió fõellenfél és maga Earthworm Jim is), az irányitás abszolút folyékony, sokkal jobb mint a ps1 verzió. Ja, a baj annyi hogy elég hülye gépigénye van ugyhogy nem olyan egyszerû elinditani (full DOS cucc ugyhogy XP alatt ne is álmodj róla, DOSbox meg túl lassú hozzá - kb 500mhz es gép alatt ment full sebességgel és full grafikával). Meg egykét támadás egyszerre sebez fent és lent, azaz kivédhetetlen.
Nagy kár, mert tényleg veszett jó játék.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Rounin

Quote from: VikunyaMiután hosszú éveken át csak billentyûzettel játszottam minden ilyesféle anyagot, tavaly végre beszereztem egy jó gamepadot. Most már szinte mindent azzal játszok, kivéve verekedõs dolgokat :D Azok egyszerûen nem mennek máshogy, csak a klaviatúráról. Valszeg csak megszokás kérdése.

Na de GG-ben hogy az öregördögbe sikerül neked elõhozni mindent? Ha sok gombot nyomsz be egyszerre (és itt sokat kell olykor) akkor semmi reakció :P
A legjobb mozgásokat mellõzve pedig nem az igazi :|

Vikunya

Quote from: RouninNa de GG-ben hogy az öregördögbe sikerül neked elõhozni mindent? Ha sok gombot nyomsz be egyszerre (és itt sokat kell olykor) akkor semmi reakció :P
A legjobb mozgásokat mellõzve pedig nem az igazi :|

A saját gépemen valamiért nem akad a billentyûzet, nyugodtan bevesz akár négy-öt gombot is egyszerre. De ha pl. itthon próbálkozom a család gépével, ott három gomb és csak egy sípolás a reakció.
Az egyedüli akadály az 360/720 mozgások, azokat csak nagy ritkán tudom kihozni. De GG-ben az nem kell.

Turbok: Megvan a Toshinden, de az XP valóban nem szeresse. Maga idejében nem volt rossz. Earthworm Jim jó poén, kár, hogy csak Rungo mozgásait tudta és nem voltak valami jó kis Jimes speckói :)
I'm the Black Mage! I solve my problems through violence.

TurboK

De legalább volt saját hangja. "adios amigos"

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Nimlot

Mondjatok már egy jó verekedõs játékot ami pc-re kijött és nem mortal kombat (minél modernebbet ha lehet)
"Being too kind is also... cruel!"

Rounin

Quote from: NimlotMondjatok már egy jó verekedõs játékot ami pc-re kijött és nem mortal kombat (minél modernebbet ha lehet)

Gulty Gear XX

Vikunya

Quote from: RouninGulty Gear XX
Így van :)

Egyébként szomorú, hogy a pc-t mennyire elhanyagolják e tekintetben.

Nimlot, esetleg próbálkozz mindenféle arcade/konzol emulátorokkal, úgy már elég nagy lesz a választék.
I'm the Black Mage! I solve my problems through violence.

L.Mole

Quote from: VikunyaEgyébként szomorú, hogy a pc-t mennyire elhanyagolják e tekintetben.

Szomorú számunkra, egy marék arcade-rajongó számára. De az ilyen és ehhez hasonló játékokat nem elvették tõlünk, hanem megbuktak. Megbuktak egy olyan PC-s társadalom elõtt akik felnõttebbnek érzik magukat annál, minthogy ilyesmivel játszanak, de valójában csak birka módon az aktuális trend után mennek. Ez van, éljenek a posztnukleáris életszimulátorok és a "felnõtt szórakozás".
 :comp:

sirtomi

Quote from: L.MoleSzomorú számunkra, egy marék arcade-rajongó számára. De az ilyen és ehhez hasonló játékokat nem elvették tõlünk, hanem megbuktak. Megbuktak egy olyan PC-s társadalom elõtt akik felnõttebbnek érzik magukat annál, minthogy ilyesmivel játszanak, de valójában csak birka módon az aktuális trend után mennek. Ez van, éljenek a posztnukleáris életszimulátorok és a "felnõtt szórakozás".
 :comp:
Én nem megyek az aktuális trend után, meg nekem nem csak a csili-vili grafika számít a játékokban, de a verekedõs arcade játékokat nem szeretem. Nincs bennük semmi érdekes a számomra.

L.Mole

Quote from: sirtomiÉn nem megyek az aktuális trend után, meg nekem nem csak a csili-vili grafika számít a játékokban, de a verekedõs arcade játékokat nem szeretem. Nincs bennük semmi érdekes a számomra.

Akinek nem inge ne vegye magára  ;)

Az nem gond ha valakinek nem tetszik valami. A gond ott kezdõdik amikor valaki azt mondja, hogy: Én ilyen dedós hülyeségekkel nem játszok mer' most megírta az XY magazin, hogy az ilyen sz**oknak már nincsen divatja és most az XY játékot nyomom, mert azt írta az értékelõjében, hogy az najjon király.

Summa-summarum ezt a hozzászólást nem ellened írtam  :tezsvir:

sirtomi

Quote from: L.MoleAkinek nem inge ne vegye magára  ;)

Az nem gond ha valakinek nem tetszik valami. A gond ott kezdõdik amikor valaki azt mondja, hogy: Én ilyen dedós hülyeségekkel nem játszok mer' most megírta az XY magazin, hogy az ilyen sz**oknak már nincsen divatja és most az XY játékot nyomom, mert azt írta az értékelõjében, hogy az najjon király.

Summa-summarum ezt a hozzászólást nem ellened írtam  :tezsvir:
Gondoltam, nem is vettem magamra, csak megírtam az én hozzáállásomat :)

Egyébként régen azért Mortallal játszottam egy keveset.

L.Mole

Quote from: sirtomiEgyébként régen azért Mortallal játszottam egy keveset.
Aha, sejtettem ám én ezt :ejnye:

Pr3d4k1ng

#404
Verekedõs game?? Akkor Soul Calibur 2 és NIGHTMARE RULLLZ :hail:. Secondary favon Seigfrid 3. Voldo és végül Ashtaroth.

MK, Favon a 2 ben volt Baraka volt.  Most jön ugye a Misthyc Blade kiváncsi vok rá.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

L.Mole

Quote from: PredakingVerekedõs game?? Akkor Soul Calibur 2 és NIGHTMARE RULLLZ :hail:. Secondary favon Seigfrid 3. Voldo és végül Ashtaroth.

Ó az SC2... Nemrég csináltam végig fullra a Weapon Master Mode-ot. Közben a Gamepad szét lett trancsírozva, a Gamecube egyszer "véletlenül" lezuhant a polcról, és a környezetem többször mentõt akart hívni hozzám. A végére valahogy így éreztem magam:

 :hogyaza:  :uzi:  :morci:  :comp:  :eek:  :linsux:  :bruhuhu:

Necrid^

Quote from: L.MoleÓ az SC2... Nemrég csináltam végig fullra a Weapon Master Mode-ot. Közben a Gamepad szét lett trancsírozva, a Gamecube egyszer "véletlenül" lezuhant a polcról, és a környezetem többször mentõt akart hívni hozzám. A végére valahogy így éreztem magam:

 :hogyaza:  :uzi:  :morci:  :comp:  :eek:  :linsux:  :bruhuhu:
Nekem az xboxs verzio van meg. Spwan power elég csicska sztem. Zelda mennyi jó a GC verzióban? bár sztem ugyis mindegy mert Heihachi agyon ver mindenki ps2-on :D
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

L.Mole

Quote from: NecridZelda mennyi jó a GC verzióban?

ÖÖÖ... Nem Zelda, hanem Link. Amúgy nem nagyon erõltettem még (problémát mondjuk nem okozott). De én úgy vettem észre, hogy már egy jóideje, eléggé ki vannak egyensúlyozva a karakterek az ilyesfajta bunyós játékokban. Nincs az mint régen, hogy: "Persze! Dhalsimmal jössz Ryu ellen, ennek most mi értelme bakker?" Persze vannak brutal karakterek, de ha nem sajnálod az idõt és energiát, akkor bármelyik harcossal verhetetlen tudsz lenni.

Ramiz

Tekken 3-hoz kódok vannak valakinek? Lehetõleg olyan, ahol nem háromszögek vannak meg körök, hanem LP/HP/LK/HK...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

TurboK

Quote from: L.MoleÖÖÖ... Nem Zelda, hanem Link. Amúgy nem nagyon erõltettem még (problémát mondjuk nem okozott). De én úgy vettem észre, hogy már egy jóideje, eléggé ki vannak egyensúlyozva a karakterek az ilyesfajta bunyós játékokban. Nincs az mint régen, hogy: "Persze! Dhalsimmal jössz Ryu ellen, ennek most mi értelme bakker?" Persze vannak brutal karakterek, de ha nem sajnálod az idõt és energiát, akkor bármelyik harcossal verhetetlen tudsz lenni.
Nemtom milyen streetfighterrel nyomultatok régen de egy Ryu meg tud verni egy Dhalsimot elég könnyen.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Relunx

Soul Calibur 2 tényleg jó, kevés olyan 3D-s game van amire azt mondom hogy tetszik...általában véve 2D-s párti vagyok...

Relunx

Dreamcleaver

Soul Calibur 2-t lejet nyomni valami emuval PC-n? Az elsõ részt kimaxoltam, baromira bejött. Tetszik a grafika, a játékmenet, a játék taktikussága. Mindenbõl egy pici, jó kis egyveleg. Nem az az idióta kombó mánia , mint a 2D játékoknál.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Kyo-han

Quote from: DreamcleaverSoul Calibur 2-t lejet nyomni valami emuval PC-n? Az elsõ részt kimaxoltam, baromira bejött. Tetszik a grafika, a játékmenet, a játék taktikussága. Mindenbõl egy pici, jó kis egyveleg. Nem az az idióta kombó mánia , mint a 2D játékoknál.

Most próbálkoztam vele...elvileg emu van hozzá, csak nekem meg nincs meg a boot lemez a SC-hez...mivel haver írta még jó régen, és eladta a DC-jét, nekem adta a játékot, csak boot disk-et nem adott...majd ha lesz, megpróbálkozok azzal elindítani...de elvileg meg lehet oldani pc-re...
Bár ha összetettséget nézünk, egy Tekken3 sokkal több kombinációval bír, mint a Soul Calibur, és az tuti megy pc-n.

Dreamcleaver

Quote from: Kyo-hanMost próbálkoztam vele...elvileg emu van hozzá, csak nekem meg nincs meg a boot lemez a SC-hez...mivel haver írta még jó régen, és eladta a DC-jét, nekem adta a játékot, csak boot disk-et nem adott...majd ha lesz, megpróbálkozok azzal elindítani...de elvileg meg lehet oldani pc-re...
Bár ha összetettséget nézünk, egy Tekken3 sokkal több kombinációval bír, mint a Soul Calibur, és az tuti megy pc-n.

Jó a Tekken 3 is csak baromi ronda. Nekem jobban bejött a Soul Calibour hagulata és harcrendszere. A Soul Calibur 1 nekem megy tökéletesen, azzal van gondod? Én azt szeretném tudni, hohy az SC2-t lehet e már valamilyen emuval PC-n nyomni.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Feldin

Quote from: DreamcleaverJó a Tekken 3 is csak baromi ronda. Nekem jobban bejött a Soul Calibour hagulata és harcrendszere. A Soul Calibur 1 nekem megy tökéletesen, azzal van gondod? Én azt szeretném tudni, hohy az SC2-t lehet e már valamilyen emuval PC-n nyomni.
nekem mesélhetsz hogy sc1 hogy megy szépen gyorsan jól emun. érdekelne.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin


topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Kyo-han

Quote from: DreamcleaverJó a Tekken 3 is csak baromi ronda. Nekem jobban bejött a Soul Calibour hagulata és harcrendszere. A Soul Calibur 1 nekem megy tökéletesen, azzal van gondod? Én azt szeretném tudni, hohy az SC2-t lehet e már valamilyen emuval PC-n nyomni.

jaja...SC1 nem indul...mesélj, mit alkossak vele...
amúgy a Tekken3 közel sem ronda...ha azt veszed, h pc-re a Mortal4-et istenítik, akkor a Tekken3 maga az megvalósult álom :D
nem a Tekken5 grafikájával bír ugyan, dehát mit vársz tõle...nem mai darab, mégis még midnig odaver sokmindent...

Necrid^

1997-ben kijött a "Last Bronx" cimú 3D verekedõs játék japánban PC-re. már régóta keresem a neten és sehol nem találom se torrent se DC-n, magyarországon pedig nem kapni  ,rendelni is akartam de mindig "Out of Stock". h vki tud segiteni nagyon megköszönném. itt a Demo
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Pr3d4k1ng

Quote from: Necrid1997-ben kijött a "Last Bronx" cimú 3D verekedõs játék japánban PC-re. már régóta keresem a neten és sehol nem találom se torrent se DC-n, magyarországon pedig nem kapni  ,rendelni is akartam de mindig "Out of Stock". h vki tud segiteni nagyon megköszönném. itt a Demo
Sajna a bunyós gémeket PC-re nem írják át.
Pedig a Mortal Kombat : Aramageddon vmi hihetetlenül jónak néz ki az összes MK szereplõ benne van. Ráadásul itt saját harcost kreálhat az ember.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Kyo-han

Quote from: Predaking on 2006-03-09, 23:10:32
Quote from: Necrid1997-ben kijött a "Last Bronx" cimú 3D verekedõs játék japánban PC-re. már régóta keresem a neten és sehol nem találom se torrent se DC-n, magyarországon pedig nem kapni  ,rendelni is akartam de mindig "Out of Stock". h vki tud segiteni nagyon megköszönném. itt a Demo
Sajna a bunyós gémeket PC-re nem írják át.
Pedig a Mortal Kombat : Aramageddon vmi hihetetlenül jónak néz ki az összes MK szereplõ benne van. Ráadásul itt saját harcost kreálhat az ember.

Akkor már inkább Soul Calibur 3

Necrid^

Quote from: Kyo-han on 2006-04-07, 22:01:01
Quote from: Predaking on 2006-03-09, 23:10:32
Quote from: Necrid1997-ben kijött a "Last Bronx" cimú 3D verekedõs játék japánban PC-re. már régóta keresem a neten és sehol nem találom se torrent se DC-n, magyarországon pedig nem kapni  ,rendelni is akartam de mindig "Out of Stock". h vki tud segiteni nagyon megköszönném. itt a Demo
Sajna a bunyós gémeket PC-re nem írják át.
Pedig a Mortal Kombat : Aramageddon vmi hihetetlenül jónak néz ki az összes MK szereplõ benne van. Ráadásul itt saját harcost kreálhat az ember.

Akkor már inkább Soul Calibur 3
PC-s Verekedős játékokról van szó nem PS2.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!