Ki a kedvenc anime/manga szereplőd?

Started by phr0zen, 2003-11-15, 14:10:12

Previous topic - Next topic

Mi a legfontosabb egy animében?

Sztori
Karakterek
Animáció/Artwork
Hangulat

Ramiz

Vigyázzatok, volt már férfi, akinek Motoko-ra fájt a foga, és pórul járt... (SAC)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: RouninKi akarja maga mellett tartani :D Just point at the enemy and let her wreak havoc :bsd:  :__devil:
Nem valami roumantikus alkat vagy az látszik! :D Modjuk, ha már csajokról van szó azért Misato sem kutya(jó tudom, hogy nem kutya hanem ember, csak képletesen értettem :) )! Szvsz õ a legjobb nõ az EVA-ban! :eeek:  :cool:  :whoah:  :kiraly:

Edit: itt mondjuk az egyéniségekrõl kellene dumálni nem?! :hehe:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Assassin

Quote from: bpka000Azért arra kiváncsi volnék, hogy Asuka-t mennyi ideig tudnád magad mellett tartani.  :rolleyes:

Ha fiú lennék nagyon "sokáig", de sajnos én egy szerény kislány vagyok.  :haha: :lazza:
Asuka-ban a stílusa tetszik, és korához illõen próbál viselkedni (függetlenül attól sokszor túlzásba viszi), nem mutatja ki, hogy mennyire szenvedett/ed...

Quote from: RouninKi akarja maga mellett tartani :D Just point at the enemy and let her wreak havoc  :bsd:  :__devil:

:lul:  :lul:  :lul:

Quote from: Raggie GordonEdit: itt mondjuk az egyéniségekrõl kellene dumálni nem?!

De épp arról volt szó, csak elterõlödött kissé a téma más irányba :haha:
" There is no sin to know their sins."

Miura

Quote from: MohaÉn most nézem az Ai Yori Aoshi-t, és nekem eddig Taeko sokkal jobban bejön, mint Aoi. :) De végleges véleményt majd inkább csak a végén mondok.

Bár én eléggé romantikus alkat vagyok, tuti nem bírnám egy olyan nõ mellett, akinek "nincsenek saját gondolatai"... Azért én is sokoldalúbb kapcsolatra vágyom. :)
heeeh..de tudom ám,hogy ez a saját gondolat nálatok pasiknál csak addig terjed ki,hogy lehet saját gondolata,de ne ellenkezzen velem,mert hát én vagyok a pasi,és nehogy már ne én "uralkodjak" egy kapcsolatban...

ezért utálom nagyrészt a romantikus animéket,mert pint ez van benne,hogy a nõ alárendelt...
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

Fazék

Quote from: Miuraheeeh..de tudom ám,hogy ez a saját gondolat nálatok pasiknál csak addig terjed ki,hogy lehet saját gondolata,de ne ellenkezzen velem,mert hát én vagyok a pasi,és nehogy már ne én "uralkodjak" egy kapcsolatban...

ezért utálom nagyrészt a romantikus animéket,mert pint ez van benne,hogy a nõ alárendelt...
Akkor nem olvastál elég figyelmesen, mert pont ezt mondtuk, hogy véletlenül se egy rabszolgát ill. mindenre rábólintós nõt szeretnénk. Nekem sok anime-ben nem tetszik a nõk ilyetén ábrázolása (/felhasználása)...

.Attila

Quote from: Miuraezért utálom nagyrészt a romantikus animéket,mert pint ez van benne,hogy a nõ alárendelt...
Ezért is tetszik Motoko (LH)... merj neki ellentmondani :D
Najó, azért ennyire õ sem brutális, de hogy nem fog úgy ugrálni, ahogy fütyülnek neki, az biztos :)

HVp213

Quote from: BlimpAkkor nem olvastál elég figyelmesen, mert pont ezt mondtuk, hogy véletlenül se egy rabszolgát ill. mindenre rábólintós nõt szeretnénk. Nekem sok anime-ben nem tetszik a nõk ilyetén ábrázolása (/felhasználása)...
Csatlakozom! Ezért is Motoko RULZ! Mert ha õ valamire bólint az ketté esik valószínüleg :p
(bár lehet itt már a mahzoistább énem szót be megint :rolleyes: )

edit: Attila megelõzött 1 perccel a kis :__devil:  :p
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

.Attila

Quote from: HVp213Csatlakozom! Ezért is Motoko RULZ! Mert ha õ valamire bólint az ketté esik valószínüleg :p
(bár lehet itt már a mahzoistább énem szót be megint :rolleyes: )
:lol: Látom egyre gondolunk :D Ezt úgy írtad, hogy az én postomat még nem láttad? :)

HVp213

Quote from: Bonci:lol: Látom egyre gondolunk :D Ezt úgy írtad, hogy az én postomat még nem láttad? :)
Jah! Akkor én pont írtam amikor te kiraktad postod! 1 percen múlott :bruhuhu:  :p

edit: a tiedhez is szóljak már hozzá, ha már becsúsztál elém...
Quote from: BonciEzért is tetszik Motoko (LH)... merj neki ellentmondani :D
Amilyen hülye vagyok én biztos ki is próbálnám, hogy mi történik, ha beszólok neki... :p
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Rounin

Quote from: Miuraheeeh..de tudom ám,hogy ez a saját gondolat nálatok pasiknál csak addig terjed ki,hogy lehet saját gondolata,de ne ellenkezzen velem,mert hát én vagyok a pasi,és nehogy már ne én "uralkodjak" egy kapcsolatban...

O.o
És megint. Most már tuti, hogy nem vagyok 'pasi' :p

Amúgy igenis romantikus alkat vagyok :hehe: (nem bizonyítok :p)

Attól még lehetnek mazochista gondolataim, hogy milyen is lenne Motokoval, aki tényleg hatalmas! és..és... jahh.

Ramiz

Hehe, most vettem észre, hogy két külön Motoko-ról beszélünk. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Quote from: RamizHehe, most vettem észre, hogy két külön Motoko-ról beszélünk. :)
GitS és LH ;) Most jelenleg az LH-sról van szó, legalábbis részemrõl :)
A GitS-eset még nem is igazán ismerem, mivel még csak az elsõ filmet láttam.

HVp213

Quote from: BonciGitS és LH ;) Most jelenleg az LH-sról van szó, legalábbis részemrõl :)
A GitS-eset még nem is igazán ismerem, mivel még csak az elsõ filmet láttam.
Ne csak a magad nevébe beszélj!!! :p Természetesen én is LH-s Motoko-ról! :jee: Nem is értem, hogy juthat valakinek más az eszébe... :rolleyes:   :hehe:

Ramiz

Quote from: HVp213Nem is értem, hogy juthat valakinek más az eszébe... :rolleyes:   :hehe:
Hadd demonstárjam. Így: "Motoko... hmm... (*eszébe jut, feje felett felgyullad az izzó*) Ghost in the Shell! A dögös kiborg csaj!"

HVp213

Quote from: RamizHadd demonstárjam. Így: "Motoko... hmm... (*eszébe jut, feje felett felgyullad az izzó*) Ghost in the Shell! A dögös kiborg csaj!"
Kötözködjél kötözködjél! Tény jól néz ki az a dróthalmaz  :rolleyes: :p

Miura

Quote from: BlimpAkkor nem olvastál elég figyelmesen, mert pont ezt mondtuk, hogy véletlenül se egy rabszolgát ill. mindenre rábólintós nõt szeretnénk. Nekem sok anime-ben nem tetszik a nõk ilyetén ábrázolása (/felhasználása)...
hmm akkor figyelmetlen voltam..bocsi ;)
kivételt képeztek ;)
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

Zelgadis

Hajjajj, gyerekek, micsoda vitadélután lett itt  :lul:

Csak vigyázzatok azokkal az öntudatos csajokkal ;), mert ugyan én sem
szolgát szeretnék, hanem társat, amikor eljön az ideje, de érdekes dolgokat
tudnak mûvelni a saját gondolataikkal :D (bocsánat, lányok, ez nem általános kritika, csak a barátom barátnõjérõl van szó :haha: )

Mert ha te nem úgy gondolod mint õ, akkor az biztos azért van, sõt, csak azért lehet (!), mert te hülyének tartod õt, és már megint te akarsz az okosabb lenni...  :eeek:

Quote from: RouninAmúgy igenis romantikus alkat vagyok :hehe: (nem bizonyítok :p)

Hiába mondod, úgysem hiszik el ;) Én is mondtam már egyeseknek, és mindig az volt rá a válasz, hogy megtalálta azt a mondatomat, amibe bele lehetett kötni és már jött is a "Áháá, a romantikus alkat?"  :lul:

Miura

szerintem amúgy jó karakter pl Lacus Clyne a Gundam Seed animébõl..
van saját akarata,szép,jó hangja van,és mindenkihez kedves,de bármikor talpára tud állni.
(P. Matteo)

roderick

Quote from: Miuraszerintem amúgy jó karakter pl Lacus Clyne a Gundam Seed animébõl..
van saját akarata,szép,jó hangja van,és mindenkihez kedves,de bármikor talpára tud állni.

Nemtom, engem halálba idegesített, mert tipikusan olyan "jajjdeszépésokos vagyok ésmég a hajam is fura színü salalala" figura volt, mondjuk persze elfogadom, hogy az "ideális" szereplöt akarták megcsinálni vele, de kicsit túlzásba ment... föleg amikor az "olyan fantasztikusan retardált, mégis ettöl kvázi életszerü, amúgy morálisan kétértelmü, de a férfi nézönek a kinézete alapján mégis szimpatikus" Flay is van a sorozatban, aki szvsz. magasan elrabolt midnen figyelmet elöle... (Spoiler:meg is ölették az írok, tök értelmetlenül, mert máshogy nem tudták volna megmagyarázni miért szüri majd össze a levet Luxal a srác)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

ToTo

Erre a címre nekem két szereplõ jöhet szóba: Monkey D Luffy a One Piece-bõl és Spike Spiegel a Cowboy Bebop-ból. Midkét karakter nagyon jól el van találva de teljesen különbözõek úgyhogy nagyon nehéz szinte lehetetlen összehasonlítani õket.Azért most megpróbálom. Luffy mindíg vidám, komolytalan kapitánya egy kalózhajónak a Grand Line-on, míg Spike egy jövõbeli fejvadász a Bebop fedélzetén. Óriási a külömbség köztük mind a korban ahol élnek mind a tulajdonságaikban. De valahol mélyen mégiscsak hasonlítanak eymásra(egy kicsit).Mindketten keresnek valamit vagy valakit; mindketten elég önfejûek; és egyikük sem fél a haláltól.(ÉS SZERETNEK ENNI) Ezek a tulajdonságaik meghatározóak a cselekmény szempontjából.
Mivel ennyirekülöbözõek(vagy hasonlóak) nem tudok dönteni melyik a nagyobb egyéniség; de szerintem nem is kell.Mindkét karakter Baromi jó  :kiraly:  :jee:  :whoah:
Ramiznak:Mindketten jól bunyóznak! :jee:

Raggie

Quote from: ToToErre a címre nekem két szereplõ jöhet szóba: Monkey D Luffy a One Piece-bõl és Spike Spiegel a Cowboy Bebop-ból.
Mit is várhattunk volna....  :_piszka:  :D
(mindenhol ezeket isteníted!)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

ToTo

Quote from: Raggie GordonMit is várhattunk volna....  :_piszka:  :D
(mindenhol ezeket isteníted!)

Szómiszó, ha egyszer megérdemlik! :hehe:

Ramiz

Quote from: ToToDe valahol mélyen mégiscsak hasonlítanak eymásra(egy kicsit).Mindketten keresnek valamit vagy valakit; mindketten elég önfejûek; és egyikük sem fél a haláltól.(ÉS SZERETNEK ENNI) Ezek a tulajdonságaik meghatározóak a cselekmény szempontjából.
Kihagytad, hogy mindkettõ marha jól bunyózik! :cool:

ToTo

Quote from: RamizKihagytad, hogy mindkettõ marha jól bunyózik! :cool:
Nem is!Odaírtam a kedvedért poc! :D

.Attila

Quote from: ToToNem is!Odaírtam a kedvedért poc! :D
És milyen stílusban is bunyóznak? Spike-ot tudom, kíváncsi, hogy a nagy fanatikusok is tudják-e :) Nem is beszélve Ed teljes nevérõl, fejbõl tudjátok? :)

Ramiz

Én csak annyit tudok, hogy Bruce Lee stílusáról mintázták Spike bunyózási stílusát.
Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky a Negyedik. (Nem fejbõl. :o De 12 mp alatt megtaláltam. :) )

.Attila

Quote from: RamizÉn csak annyit tudok, hogy Bruce Lee stílusáról mintázták Spike bunyózási stílusát.
Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky a Negyedik.
Második teszten átment, az elsõn nem teljesen :)
Valóban Bruce Lee stílusa, sõt, a stílus Bruce Lee harcmûvészete, õ alakította ki. Mellesleg a Jeet Kun Do-ról van szó.

Zelgadis

Quote from: BonciÉs milyen stílusban is bunyóznak? Spike-ot tudom, kíváncsi, hogy a nagy fanatikusok is tudják-e :)

Valami Aikidoval kevert cucc lehet :] az a légy olyan mint a víz szöveg, meg azok az elhajlások/elvezetések eléggé arra utalnak (ha nem vagyok nagyon láma, mert van még ilyen ami erre alapoz)

edit:
QuoteNem is beszélve Ed teljes nevérõl, fejbõl tudjátok? :)

Na elmész te a  :haha:

.Attila

Quote from: ZelgadisValami Aikidoval kevert cucc lehet :] az a légy olyan mint a víz szöveg, meg azok az elhajlások/elvezetések eléggé arra utalnak (ha nem vagyok nagyon láma, mert van még ilyen ami erre alapoz)
Eggyel a te postod felett ott a válasz :zen:

Rounin

Quote from: RamizEdward Wong Hau Pepelu Tivrusky a Negyedik. (Nem fejbõl. :o De 12 mp alatt megtaláltam. :) )

Fejbõl. De 12 mp volt kimondani nyelvbotlás nélkül :o