Main Menu

Playstation games

Started by kaoru, 2002-12-25, 15:51:54

Previous topic - Next topic

izriot

Anno én is végignyomtam az elsõ cd-t japánul és annyira megtetszett hogy azota beszereztem a 2. cd-jét és angol fansubos verzioját is, és a játék 2. részét most töltöm. Remélem idõm is lesz arra hogy valamikor játsszak is vele :)

Rounin

Wahh... leszedem Chrono Cross ISO-ját, elindítom, introtol hanyattesek, demo lefut, alig térek magamhoz, 'start' és erre nagy fekete képernyõ. Már mindent megpróbáltam szinte és mégsem. Azt hiszem megyek és felkötöm magam :)

És persze vírusokból is elegem van :) Tud valaki garantált helyet letöltéshez azokon kívül, amiket Shadowolf ( he's incredible! :D ) postolt?

Bruce

Quote from: RouninWahh... leszedem Chrono Cross ISO-ját, elindítom, introtol hanyattesek, demo lefut, alig térek magamhoz, 'start' és erre nagy fekete képernyõ. Már mindent megpróbáltam szinte és mégsem. Azt hiszem megyek és felkötöm magam :)

És persze vírusokból is elegem van :) Tud valaki garantált helyet letöltéshez azokon kívül, amiket Shadowolf ( he's incredible! :D ) postolt?
Emu, vagy PlayStation?

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Shadowolf

Quote from: RouninWahh... leszedem Chrono Cross ISO-ját, elindítom, introtol hanyattesek, demo lefut, alig térek magamhoz, 'start' és erre nagy fekete képernyõ.

Milyen emut használsz?

Rounin

Quote from: ShadowolfMilyen emut használsz?

ePSXe, Pete pluginjaival :/

Bruce : Emu, bár ahogy nézem, nem sok lehet a világon :) Meglehet, kénytelen leszek vmelyik meetre elmenni :rolleyes:

Bruce

Quote from: RouninBruce : Emu, bár ahogy nézem, nem sok lehet a világon :) Meglehet, kénytelen leszek vmelyik meetre elmenni :rolleyes:
He? :confused: Nem sok lehet a világon? Lehet, hogy csak annak tudható be, hogy most tértem vissza a délutáni szunyából, de nem igazán értem...
Egyébként Pete pluginjaival én is megjártam... asszem a Pete soft 1.4 vagy valami hasonló a neve volt még a leghasználhatóbb (pl. a D3D-s vagy az OpenGL-es sokkal szebb volt, de a szövegek olvashatatlanokká váltak meg ilyenek...), de most nem tudom megnézni, mert az emulátoros játékaim otthon vannak :(

Shadowolf

Quote from: RouninePSXe, Pete pluginjaival :/

Ha az a legújabbal nem megy akkor próbáld meg az 1.5.2.-t (vagy vmi hasonló veerziószámut), nekem azzal tökéletesen ment. ;)

Rounin

Quote from: ShadowolfHa az a legújabbal nem megy akkor próbáld meg az 1.5.2.-t (vagy vmi hasonló veerziószámut), nekem azzal tökéletesen ment. ;)

:merci: (bár ez nem egyedi probléma, mert pl. Bloody Roar 2 Story módban ugyanezt csinálja, míg minden más rendben mûxik benne o.O )
Majd visszatérünk rá :) itt dõl el, hogy oltár, vagy vuduleves :]

Shadowolf

Quote from: Rounin:merci: (bár ez nem egyedi probléma, mert pl. Bloody Roar 2 Story módban ugyanezt csinálja, míg minden más rendben mûxik benne o.O )

Van az epsxe oldalán (meg asszem magában az emuban is) egy lista a "problémásabb" játékokról illetve, hogy mit lehet ez ellen tenni. ;)

Rounin

Quote from: ShadowolfVan az epsxe oldalán (meg asszem magában az emuban is) egy lista a "problémásabb" játékokról illetve, hogy mit lehet ez ellen tenni. ;)

Ahh...tényleg, már meg is találtam. Odd/even bithack és 1.5.2 :D Ennyit errõl, ahelyett hogy utánanéztem volna :rolleyes:
Szóval köszi ^^"

Marfy

PS2-höz van valami jól használható emulátor mert az 1hez van de a 2höz még nem találltam normálisat.

Shadowolf

Quote from: NokiPS2-höz van valami jól használható emulátor mert az 1hez van de a 2höz még nem találltam normálisat.

Nincs és nem is lesz még egy ideig...

.Attila

Fõleg mivel egy olyan erõgép kéne hozzá, amekkora még nem létezik :)

Marfy

Quote from: TriviFõleg mivel egy olyan erõgép kéne hozzá, amekkora még nem létezik :)

Gondolod?!  :rolleyes:

Dragon

Tudjátok, mi kéne? PCIe-s PS2 emulátor kártya. Kár, hogy ez valószínûleg elég távol állna a legalitástól, megaztán pénzbe is kerülne, lehet, hogy többe, mint egy igazi PS2.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Shadowolf

Quote from: bpka000Tudjátok, mi kéne? PCIe-s PS2 emulátor kártya. Kár, hogy ez valószínûleg elég távol állna a legalitástól, megaztán pénzbe is kerülne, lehet, hogy többe, mint egy igazi PS2.

Manapság már csak 30k egy PS2. Annyit azért csak megér emberek. ;)

Marfy

Meg még ki is kell csippeltetni bár nem tudom most mennyi de nem is olyan még még kemény HUF-okat kértek érte:(.

Bruce

Quote from: TriviFõleg mivel egy olyan erõgép kéne hozzá, amekkora még nem létezik :)
Létezik, de az olyanok pl a NASA meg a hozzá hasonlók szolgálatában állnak :hehe:
Quote from: ShadowolfManapság már csak 30k egy PS2. Annyit azért csak megér emberek. ;)
Naja, meg 15-20 még hozzá egy jobb játék. Persze igaz, chippeltethetem :rolleyes:

Shadowolf

Quote from: BruceNaja, meg 15-20 még hozzá egy jobb játék.

Hacsak nem mindig a legújabb játékokat veszed, akkor kb feleannyi. (platinum) :rolleyes:

QuotePersze igaz, chippeltethetem :rolleyes:

Az is egy megoldás...

.Attila

Azért a chippeltetéssel vigyázni kell. Úgy tudom, hogy ha chip is van benne, akkor is szórakozni kell vele (lemez ki, reset, lemez be, belerúgok a gépbe, tv-hez vágom, miegyéb :)), meg tönkre is teheti a gépet.

Bruce

Quote from: TriviAzért a chippeltetéssel vigyázni kell. Úgy tudom, hogy ha chip is van benne, akkor is szórakozni kell vele (lemez ki, reset, lemez be, belerúgok a gépbe, tv-hez vágom, miegyéb :)), meg tönkre is teheti a gépet.
Ezért említettem elõször az eredeti CD-s verziót... Egyik ismerõsöm is azért dobhatta ki a gépét (pedig az nem is PS2-es volt, hanem csak 1-es!) :(

Feldin

Quote from: ShadowolfManapság már csak 30k egy PS2. Annyit azért csak megér emberek. ;)
Ha lenne megérne...
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Rounin

Quote from: BruceHe? :confused: Nem sok lehet a világon? Lehet, hogy csak annak tudható be, hogy most tértem vissza a délutáni szunyából, de nem igazán értem...

Hely, ahonnan leszedhetem :D

Gomen :)

Bruce

Quote from: RouninHely, ahonnan leszedhetem :D

Gomen :)
Jaaaa! Megvilágosodtam :) (asszem)
Azóta megy már? Mert ha leírod milyen géped van, megpróbálhatok kikísérletezni valami összeállítást (ebben már van gyakorlatom ;) minden játékhoz külön konfigurációt használok, a legjobb minõség elérésének érdekében, meg haveroknak is segítettem már beállítani szal talán rájövök, hol a hiba - már ha te nem jöttél rá eddig.)

Rounin

Quote from: BruceJaaaa! Megvilágosodtam :) (asszem)
Azóta megy már? Mert ha leírod milyen géped van, megpróbálhatok kikísérletezni valami összeállítást (ebben már van gyakorlatom ;) minden játékhoz külön konfigurációt használok, a legjobb minõség elérésének érdekében, meg haveroknak is segítettem már beállítani szal talán rájövök, hol a hiba - már ha te nem jöttél rá eddig.)

Meeeegy!!!
Mint a szél :D Illetve a frame skipet be kell kapcsolni, ti. prociból csak 550 Mhz ketyeg nálam :rolleyes:, de ez csak a harcra van befolyással, a hirtelen kameraváltásokat nem tolerálja. (köv. hónapban upgrade, szóval addigra ilyen gondom sem lesz :D )
A beállításokkal sosincs gondom, az indítással volt. 1.5.2 kell hozzá, a legújabb nem jó :/

Bruce

Quote from: RouninMeeeegy!!!
Mint a szél :D Illetve a frame skipet be kell kapcsolni, ti. prociból csak 550 Mhz ketyeg nálam :rolleyes:, de ez csak a harcra van befolyással, a hirtelen kameraváltásokat nem tolerálja. (köv. hónapban upgrade, szóval addigra ilyen gondom sem lesz :D )
A beállításokkal sosincs gondom, az indítással volt. 1.5.2 kell hozzá, a legújabb nem jó :/
Ééééértem! Mondjuk én mindig is az 1.5.2-t használtam, az újabbat le se szedtem... ezek szerint lehet hogy nem is fogom...

Rounin

Quote from: BruceÉéééértem! Mondjuk én mindig is az 1.5.2-t használtam, az újabbat le se szedtem... ezek szerint lehet hogy nem is fogom...

Hát ezek után már én se szedném le. De ki tudja, lehet, hogy vmelyik meg pont 1.5.2-vel nem megy :) Sebaj, a lényeg hogy megoldottam :] (kis segítséggel ugyan - :hail: Shadowolf )

Rounin

Tegnap kipróbáltam a Vagrant Storyt :)
Lehet hogy nem a legszebb, nem a legjobb, de hangulata az óriási van.
És a fõgonosz egybõl kedvencem lett :)

Ami a legjobban megfogott, az az átvezetõk (nem videók, hanem a játék motorjával, tudjátok) minõsége: a kamerakezelés és a rendezés - szerintem - kiemelkedõ, végig izgalmas és kellõen elfeledteti az emberrel a pislogást.

Zenék sajna csak harc és átvezetõk közben vannak, de akkor remekül illeszkednek a történethez :)

Na ennyi, nem ragadtatom el magam -.-

.Attila

Szerintem PS1-hez képest igenis szép grafikája van ;)

Rounin

Quote from: TriviSzerintem PS1-hez képest igenis szép grafikája van ;)

:)
És ami nagyon ott van, az a mimika. Lehet, hogy csak mert kezdõ vagyok, de elõször láttam ps1-en ilyen jó arcmozgást, arckifejezéseket. Tisztán leolvasható minden érzelem :) (a gesztusok meg nagyon illeszkednek hozzájuk)