Karácsony, Szilveszter és egyéb jó kis ünnepek :)

Started by VASH, 2003-12-01, 20:43:30

Previous topic - Next topic

Bruce

Quote from: BaldyRám lehet számitani :D
Ez nem is vitás :D
Amúgy:
BUÉK!

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

.Attila

Quote from: ShadowolfHehe, percre pontosan. :D
Ne tudd meg, nem volt hajlandó felállni a gép elõl addig, amíg másodpercre pontosan nem lett 0:00. Mi ott álltunk a poharakkal, neki meg még mindig az egeren remegett az ujja :rolleyes:

roderick

Na szóval: ÉN egyéniség lévén NEM kívánok boldog új évet, hanem csak boldog 2006-ot... ezt a 365-öt napot már féllábon állva is kibirjuk, mégha nem is lesz tökéletes.
Edit: (:wtf: ) Najó meggondoltam magam, mégse vagyok egyéniség: szóval BUÉK
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Damnatus

Isi101

Pirula

Jó reggelt és boldog új évet kívánok mindenkinek!!!
Egyetek ma lencsét mert az sok pénzt hoz a házhoz!!!

.Attila

Quote from: PirulaEgyetek ma lencsét mert az sok pénzt hoz a házhoz!!!
Megtörtént ;)

Mattanja

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Tudom, késõ, de szerencsére (komoly!) csak most jutottam el oda, hogy legyen idõm ezt beírni.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Mattanja

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Tudom, késõ, de szerencsére (!) csak most jutottam el oda, hogy legyen idõm ezt beírni.
Aki nem érti, az olvasson bele a Karácsonyi ajándékok thread-be. De szerintem Shadowolfnak, Trivinek, Feldinnek és Nokinak nem lesz erre szüksége... :rolleyes:
8]]=((

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Quote from: TriviMegtörtént ;)
Akkor már csak várni kell. Ha gazdagok leszünk veszünk majd sávszélességet az FTP-re!

Ramiz

Bulis képek kerülnek fel?  :rolleyes:
Nekem rémlik, mintha lett volna valami olyasmi, hogy egy orromból kilógó cigivel vigyorgok a kamerába, mint az állat, de az ilyesmit letagadom... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Baldy

Quote from: RamizBulis képek kerülnek fel?  :rolleyes:
Nekem rémlik, mintha lett volna valami olyasmi, hogy egy orromból kilógó cigivel vigyorgok a kamerába, mint az állat, de az ilyesmit letagadom... :D

Rakd fel pls! :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Feldin

Quote from: KonoKi hova megy és hogy tölti a szilvesztert? Van aki még otthon marad magányosan rajtam kívül? :( Sajna minden összejött, akit vártam volna lemondta, buliba meg így aztán semmi kedvem menni...legalább család itthonmarad boldogítani...
Én uchikumiztam :)
Damnatus! Nem láttalak sehol!!! :)
Boldog karácsonyt és új évet mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!4
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Quote from: ShiroiBoldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Tudom, késõ, de szerencsére (!) csak most jutottam el oda, hogy legyen idõm ezt beírni.
Aki nem érti, az olvasson bele a Karácsonyi ajándékok thread-be. De szerintem Shadowolfnak, Trivinek, Feldinnek és Nokinak nem lesz erre szüksége... :rolleyes:
Na ne!!!!!!
Gratula!!!!
A télapnak add meg az mi címeinket is!!!!
Ja, hozd meetre ;) :D

topok:
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane

.Attila

Quote from: FeldinÉn uchikumiztam :)
Egészségedre!
Az meg mi?

Shadowolf

Quote from: FeldinNa ne!!!!!!
Gratula!!!!

Csatlakozom. :)

QuoteA télapónak add meg az mi címeinket is!!!!

Nem inkább a Jézuskának? :hehe:

QuoteJa, hozd meetre ;) :D

Most miért akarod egybõl elijeszteni? :D

Mattanja

Köszi Feldin, Shadowolf!  :)
Meetre nem viszem (majd biztos pazarlom a drága idõnket, nem?  :hehe: ), de animét már nézettem vele: kezdésnek Vampire Hunter D - Bloodlust. Azóta azt hallgatom, hogy mennyire tetszett neki... szóval nem egy elveszett lélek...
Nem, Azu nem lesz, de Naruto valószínûleg igen (csak ha már egyszer ti reagáltatok) !  :rotflol:
8]]=((

.Attila

Quote from: ShiroiNem, Azu nem lesz
Doushte? :(

Mattanja

Quote from: TriviDoushte? :(
Csak poén volt. Ha-ha.
Ha Azumanga-ra vágyik majd, akkor tõlem aztán nézheti - bár...26 rész, mindegyik húsz perc...hmmm...sok idõ az...
8]]=((

.Attila

Quote from: ShiroiCsak poén volt. Ha-ha.
Ha Azumanga-ra vágyik majd, akkor tõlem aztán nézheti - bár...26 rész, mindegyik húsz perc...hmmm...sok idõ az...
Ja hogy idõtartam problémák... értem. Akkor Ghibli filmek, Ah! My Goddess movie.

Ramiz

Quote from: BaldyRakd fel pls! :)

Na jó, ha kiírja a srác az anyagot, felteszem, de a szemem kikockázom... :D

Baldy

Quote from: RamizNa jó, ha kiírja a srác az anyagot, felteszem, de a szemem kikockázom... :D

Rendben, ugysem akarunk megismerni téged  :hehe:
Szóval mi az az uchimicsoda, Feldin? :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Marfy

Quote from: ShiroiBoldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Nekem csak most esett le :rolleyes:  Grat hozzá.
Most te voltál a szerencsés, de remélem jövõ karácsonykor már én leszek  :D.
Na nem kéne addig várni.

Shadowolf

Quote from: NokiNa nem kéne addig várni.

Ki tudja, lehet hogy majd a húsvéti nyuszi hoz neked egyet. :D

Marfy

Quote from: ShadowolfKi tudja, lehet hogy majd a húsvéti nyuszi hoz neked egyet. :D
Úgy legyen  :hopp: .

Dragon

Quote from: ShadowolfKi tudja, lehet hogy majd a húsvéti nyuszi hoz neked egyet. :D
Szegény nyuszit ki támogatja majd anyagilag ehhez? :D:D:D

Egyébként ha szabadna kérni egy 3DMark01 és 03 eredményt a tiédrõl....
(furdal a kíváncsiság nagyon)
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Mattanja

Quote from: bpka000Egyébként ha szabadna kérni egy 3DMark01 és 03 eredményt a tiédrõl....
(furdal a kíváncsiság nagyon)
Tudom, én vagyok a hülye, de akkor is: :wtf: ?
8]]=((

.Attila

Quote from: ShiroiTudom, én vagyok a hülye, de akkor is: :wtf: ?
Shadowolf karácsonyi ajándéka egy komplett számítógép volt. A 3DMark pedig egy grafikai tesztelõ program, aminek van 2001-es és 2003-as verziója, ezeknek az eredményeit kéri bpka000.

Feldin

Quote from: ShadowolfNem inkább a Jézuskának? :hehe:
Hát mert a Télapótól kértük :D
Biztos összebeszéltek :)

Quote from: ShadowolfMost miért akarod egybõl elijeszteni? :D
Egyszer úgyis rájön :)
Vagy élvezze ki amíg lehet? :)

topok: