Main Menu

Fanart

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-10, 16:34:12

Previous topic - Next topic

Saori

QuoteOriginally posted by Kalibur
Huhh, találtam előkét, már nincs gáz :D
Lilatollas rulz :hopp:  Ugye van még ilyen témájú képed? Volt még egy hasonló valahol a topic legelején, arra e,lékszem, azt is azonnal lementettem. Ha van, nem akarod esetleg publikálni?

Majd körülnézek..elvileg van ;)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Saori

Addigis..egy kép ;)

Rajz

Shock12

QuoteOriginally posted by Saori
Addigis..egy kép ;)
A Mûvésznõ... hát :o !

Tiaro

De azért vágod a témát: mi itt küldözgetjük be a fanartokat, ő meg folyamatosan lövöldöz fel olyanokat, amik simán elmennének bármelyik official oldalon... :p
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Shock12

QuoteOriginally posted by Tiaro
De azért vágod a témát: mi itt küldözgetjük be a fanartokat, ő meg folyamatosan lövöldöz fel olyanokat, amik simán elmennének bármelyik official oldalon... :p
... igen ... :o :) ... de szerintem ez nem baj ;) ... így lebeg elérendõ cél a rajzolók elõtt... ;)

Sötét Angyal

Hát igen, messziről látszik, hogy komoly munka van benne. :eek:

De ez a  :hogyaza: gép még mindig félbevágja őket.
"Bár fárad a szárnyad,
Tudod, hogy nem pihenhetsz még
Pusztítsd a káoszt
Ez a szerep, amit rádoszt
Minden küldetés és bevetés"

ignus

Addigis..egy kép ;)

Rajz
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:  Te lerajzoltad Su anyuciját! :D És milyen jól! :)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Moloko

Addigis..egy kép ;)

Rajz
Saori, csak nem szereted az olyan szempárokat amik különböző szinűek? :D
(pont miután ezt megállapítottam Yunánál találkoztam egy boltban egy eladóval akinek az egyik szeme barna volt a másik zöld)

ignus

QuoteOriginally posted by Angel
Saori, csak nem szereted az olyan szempárokat amik különböző szinűek? :D
(pont miután ezt megállapítottam Yunánál találkoztam egy boltban egy eladóval akinek az egyik szeme barna volt a másik zöld)

Hol-hol? Nem mintha én látnék a külömbséget.... (színtévesztés sux)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Moloko

QuoteOriginally posted by ignus
Hol-hol? Nem mintha én látnék a külömbséget.... (színtévesztés sux)
:_off: eddig azt hittem hogy a színtévesztés függ a szem színétől, de úgy tűnik nem :confused:
hogyhogy hol? Saori minden Yunás képén különböző szinű a csaj szeme, ezen a mostani nem Yunás képen is, csak ezen nem kék és zöld hanem asszem rózsaszín meg lila, de nem tudom, hogy jól emékszem-e.

.Attila

Most nemtom mit mondjak.  :confused: Ezek után már kíváncsi lennék Trivi egy rajzára is, ő is legalább ilyen bőszen hangoztatja, hogy nem tud rajzolni...;)

Én tényleg nem tudok... még. Majd legfeljebb nyáron próbálkozom, addig nem lesz türelmem leülni órák hosszat gyakorolni.

ignus

QuoteOriginally posted by Angel
találkoztam egy boltban egy eladóval akinek az egyik szeme barna volt a másik zöld)

Talking about this.... Miért függne a szem szinétől a szintévesztés? :confused: Bár lehet hogy csak az téveszt akinek kék a szeme? de akkro lehet hogy nekem is kék és nem barna? :)

Shock12

Talking about this.... Miért függne a szem szinétől a szintévesztés? :confused: Bár lehet hogy csak az téveszt akinek kék a szeme? de akkro lehet hogy nekem is kék és nem barna? :)
Pedig egyszerû... úgy függ, hogyha nézed valakinek a szemét, és nem tudod a színt megállapítani, akkor az vagy...
így függ össze a szemszín, és a színtévesztés... :D (Najó... ezzel nem jó poénkodni, mert elég baj az, akinek van... :()

Soridan

QuoteOriginally posted by Shock12
... igen ... :o :) ... de szerintem ez nem baj ;) ... így lebeg elérendõ cél a rajzolók elõtt... ;)

Ezt én akartam írni :) Na sebaj, akkor tartom, és emelem kettővel :)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Soridan

Addigis..egy kép ;)

Rajz

Hű, kiköpött Caska a Berserkből :) Szép :)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Soridan

Hejj, Saori rajzaihoz kénytelen voltam getrightot beszerezni :(

Ésakkor rajzok...

Először egy régebbi lengén öltözött hölgyemény.. (egy nagyobb kép része)

Frightened

O.o Hűűűha.... :cool:

QuoteAztán..egy kép ami még nincs színezve..de asszem nem is lesz...:)

Lilatollas

[/b]

Uhh...lassan én is lilulok, annyi ideig visszatartottam a lélegzetem :)

QuoteÉs végül..Magna Carta..másképp ;)

Magna [/B]

Megyek ceruzát égetni, megtépem a hajam és a hamvakat beledörzsölöm :D :hail:

Moloko

:_off: ahaa! a nyugatitól a jászai felé jobboldalon van egy cipőbolt aminek a kirakatában báli cipők vannak (ezért mentem be - de persze nem olt nekik 42es cipőjük...), na ott.
Hát akit én ismerek színtévesztő, annak annyira világoskék a szeme, hogy az ember nem tudja nem azt nézni, amikor beszél vele :D (vagy ezt már mondtam?
bocsánat a sok offolásért a mindenféle topicokban, majd megpróbálom abbafejezni...

Tiaro

Ma leültem egy rajzzal a gép elé, és eldöntöttem, hogy nem állok fel, amíg nem sikerül belőle egy Saori-minőségű képet összehozni... ;)
Ennyinél feladtam, de legalább van újabbnál is új avatarom, az előző elég bamba lett szegény...  :rolleyes: kép

Saori

Ma leültem egy rajzzal a gép elé, és eldöntöttem, hogy nem állok fel, amíg nem sikerül belőle egy Saori-minőségű képet összehozni... ;)
Ennyinél feladtam, de legalább van újabbnál is új avatarom, az előző elég bamba lett szegény...  :rolleyes: kép

Tiaro nagyon jó lett !!! :jee:

Tiaro

Köszönöm! ^^"

Shadowolf

:cool: :jee:

Saori

Ma egy nagyobb adag fanart ésutána alkotói szabadságra megyek :p...azaz pár napig nem rakok be képet :D
//öö..ezek általában régebbiek..csak most találgattam meg őket gépen való rendrakás közben...
Akkor az első..(ez talán 1 éves...)
Tavasz Driád

Ez a 4 nyárról van..
VHD
Sora
Eiko
Cica

öööö..izé...ez kb 2 évvel ezelőtti...kicsit kivoltam készülve...:rolleyes:
Szenvedj

Ezt meg szerepjátékhoz kérték tőlem..karakterrajz..egy boszorkánymester..
Boszorkánymester

És egy némiképp frissebb ;) //Mondhatni épp csak megszáradt rajta a tinta :p
Lepke

Shock12

Lepke
Asztamindenit !!! WOW ! :o most érek frissen haza, és máris ilyen esztétikai élményben részesítenek... huhh... micsoda egy nap... :D

(Persze a többi is nagyon profi... az a szenved meghát... hm... szóval... nemsemmi :D)

Shadowolf

Ma egy nagyobb adag fanart ésutána alkotói szabadságra megyek :p...azaz pár napig nem rakok be képet :D
//öö..ezek általában régebbiek..csak most találgattam meg őket gépen való rendrakás közben...
Akkor az első..(ez talán 1 éves...)
Tavasz Driád

Ez a 4 nyárról van..
VHD
Sora
Eiko
Cica

Szenvedj

Ezt meg szerepjátékhoz kérték tőlem..karakterrajz..egy boszorkánymester..
Boszorkánymester

És egy némiképp frissebb ;) //Mondhatni épp csak megszáradt rajta a tinta :p
Lepke

Kész, vége... Egyszerűen már nem tudom, hogyan dicsérjem a rajzaidat. :rolleyes: Smile-ik közül talán ez a legmegfelelőbb: :hail:

ignus

Saori!

Igérem ha nyerek a lottón egy nagyobb összeggel támogatom a művészi fejlődésed! Nagyon durva ez a "friss" kép!

Saori

Saori!

Igérem ha nyerek a lottón egy nagyobb összeggel támogatom a művészi fejlődésed! Nagyon durva ez a "friss" kép!

Csak óvatosan a felelőtlen ígérgetéssel mert még szavadon foglak !! ;) :D

Kalibur

Szenvedj

Ha én ki vagyok készülve, előveszem a labdámat és addig csapkodom a falhoz, amíg vagy a tapéta vagy a szerencsétlen röplabda vagy én fel nem adom, nemhogy ilyenekhez legyen türelmem ... :rolleyes:
Ismét leborulok előtted (bár nem csupán ezen egy alkotás miatt)
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Tiaro

Öööö Saori drága, egy kérdés fogalmazódott meg bennem: szoktál te enni/aludni/stb, vagy csak ülsz egy rajzasztal előtt bekötött infúzióval 24 órában...? ^^"
Ha azt mondom, hogy nagyon jók, az nem fedi a valóságot... Nem próbáltál még valamilyen grafikusi munkát csinálni vhol? Sztem tuti felvesznek bármilyen designeri szakra, vagy hagyd a francba az egészet, rakasd ki a képeidet egy galériába, és várd az ügyfeleket... ;)

Shock12

...Sztem tuti felvesznek bármilyen designeri szakra, vagy hagyd a francba az egészet, rakasd ki a képeidet egy galériába, és várd az ügyfeleket... ;)
Én is ugyan ezt mondtam neki ... ;)

Cobra

A lepkét kézzel rajzoltad ? Mert tisztára úgy néz ki, mintha CG lenne.  
Hide and fear, Cobra Commander is here !