Main Menu

Fanart

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-10, 16:34:12

Previous topic - Next topic

Soridan

QuoteOriginally posted by Tiaro
Hahh, úgy látom megint képzavar megy ezerrel. :D

Huhh, az elképzelhető :) Mostanában nem vagyok értelmi képességeim magaslatán :D
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Kalibur

QuoteOriginally posted by Soridan
Huhh, az elképzelhető :) Mostanában nem vagyok értelmi képességeim magaslatán :D
Mostanában ? :D :D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shock12

QuoteOriginally posted by Kalibur
:D !

Shadowolf

:ejnye:

Saori

:p :D
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Chronos

Bocsánat, hogy beleszólok, de:
[size=huge]OFFTOPIC![/size]

CHRONOS

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Chronos
Bocsánat, hogy beleszólok, de:
[size=huge]OFFTOPIC![/size]

CHRONOS

:eek: Aztamindenit igazad van. Elnézést. :( (részemről uccsó :_off: hozzászólás)

Saori

Akkor hogy ne legyen :_off: :)
Felraktam Shock következő rajzát fanartokhoz, itt a link :)

második

Kalibur

Szabadna megjegyetnem, Shocku, igazán foglalkozhatnál ezzel a rajz témával kicsit komolyabban is. A tehetséged asszem megvan hozzá, instruktorod is akad méghozzá elsőrangú, nemtom mért hagynád veszni tálentumodat.

Shock12

Szabadna megjegyetnem, Shocku, igazán foglalkozhatnál ezzel a rajz témával kicsit komolyabban is. A tehetséged asszem megvan hozzá, instruktorod is akad méghozzá elsőrangú, nemtom mért hagynád veszni tálentumodat.
Köszönöm szépen a bátorítást, a kezdõ lépések már megtörténtek mitöbb megkaptam az elsõ tanácsokat, útmutatásokat is... az érdemleges eredményeket itt látni fogod :) .

Soridan

Nem megmondtam már az elsőnél, hogy füllent? :D (a.k.a. csatlakozom :) ) Az biztos, hogy van tehetséged. Most már csak kis szorgalom kell.

Mostanábanhoz: értsd: utóbbi 21 év (ott kezdődött, hogy kijöttem a napvilágra :) )
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Freyja

Az a turbán különben milyen funkciókat lát el?

Asszem ezt már jól megmagyaráztátok helyettem :hehe:

Shock12

Dupla post törlése: edit gomb a törlendõ postnál, majd fent ki kell pipálin a "delete ?" kérdés elõtti checkbox-ot, és megnyomni ugyan azon sor jobb végén lévõ "Delete" gombot.

Soridan

Gatsu

Quistis

Ketten kedvenceim közül. Gatsunál csak Squall durvább ("Akkor menj és beszélj egy falhoz." :lol: )

Kalibur

Gatsu

Quistis

Ketten kedvenceim közül. Gatsunál csak Squall durvább ("Akkor menj és beszélj egy falhoz." :lol: )
:cool:
gtg (fanfic vár)

Soridan

:cool:
gtg (fanfic vár)

:merci: ... és most megint megcsillantanám egészen egyedülálló értelmi képességeim: Hö? :confused: Mármint "gtg (fanfic vár)" <--- Kérem szépen felvilágosítani - kucc - kedves kisasszony :D

Saori

Gatsu

Quistis

Jók lettek

ignus

Bizonyám hogy jók!
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

.Attila

Ez nem a gratulációk thread, de ideírom:

Grat, gyönyörű rajzok!

Színeseket is tudsz készíteni?

Saori

Nah..akkor egy újabb adag kép..(kommentek a képgalériában hozzá;))
Egy adag Chibi:

Seifer
Soul Kalibur :D //tudom, hogy C-vel van ;) :p
Alucard1
Alucard2

Egy félkész..
DragonQuest

Egy..^^ ...
Point ;)

Egy kicsit frissebb..
Vidrásnéni

És megint egy anime szereplő kicsit másképp....:p
Dita

Ennyi ^^

Shock12

QuoteOriginally posted by Saori
Nah..akkor egy újabb adag kép..(kommentek a képgalériában hozzá;))
Egy félkész..
Egy..^^
Egy kicsit frissebb..
És megint egy anime szereplő kicsit másképp....:p
Kedves Mûvésznõ, mint mindíg, most is csak: :o ;) !!

Kalibur

:confused: Mármint "gtg (fanfic vár)" <--- Kérem szépen felvilágosítani - kucc - kedves kisasszony :D
gtg = got to go. Ez afféle önbíztatás volt, mert ha akkor nem léptem volna le, a fél délutánt itt lógtam vóna végig és nem lett volna időm fanficet olvasni mielőtt az öcsém hazaér habzó szájjal hogy neki UT2k3aznia kell...:rolleyes:

Saori: én nem értem a második Alucard SD-t...
(a kommentár a szokásos)

Soridan

QuoteOriginally posted by Trivi
Ez nem a gratulációk thread, de ideírom:

Grat, gyönyörű rajzok!

Színeseket is tudsz készíteni?

Egy újabb pofon a szerénységemnek :D

Színesek? Régen csináltam, de elfogyott a zsírkréta/színesceruza... azóta meg lusta voltam venni ^^" Hmm... bogarat ültettél a fülembe... /me megy vásárolni :)

Kalibur: miért nem rúgod seggbe öcsédet? :confused: :)

Saori meg hozza a szokásos formáját :)

Saori

Kalibur: miért nem rúgod seggbe öcsédet? :confused: :)

Nem olyan könnyű ám az.. az öcsikék igencsak veszélyes élőlények tudnak lenni sajna....:rolleyes:

Soridan

QuoteOriginally posted by Saori
Nem olyan könnyű ám az.. az öcsikék igencsak veszélyes élőlények tudnak lenni sajna....:rolleyes:

/me belegondol hányszor repült már felé cserép, bot, kő, harapás, fojtogatás, szemmelverés....

Igaz :)

ignus

télleg jó képek Saori! :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Tiaro

Hát ja. ja.
Mihelyst lesz időm már küldök én is valamit, csak előbb meg kéne rajzolni. ;)
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Soridan

Hát ja. ja.
Mihelyst lesz időm már küldök én is valamit, csak előbb meg kéne rajzolni. ;)

Felőlem jöhet fordított sorrendben is :D

Tiaro

Nnnna mivel nem rajzoltam semmi újat, föltúrtam tavalyi műszkom füzetem, ér érdekes dolgokra bukkantam. ...csak azt nem tudom, hogy mentem át belőle... :confused: :D Ja igen, és meghalt az enterem valami okból kifolyólag, ezért a rendezetlen stílus. :ejj: 1   2   3
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Saori

Nnnna mivel nem rajzoltam semmi újat, föltúrtam tavalyi műszkom füzetem, ér érdekes dolgokra bukkantam. ...csak azt nem tudom, hogy mentem át belőle... :confused: :D Ja igen, és meghalt az enterem valami okból kifolyólag, ezért a rendezetlen stílus. :ejj: 1   2   3

Kul! :)