Main Menu

Fanart

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-10, 16:34:12

Previous topic - Next topic

Sephiroth

Volna egy szalmai kérdésem:
Saori szinezéshez mit szoktál használni:confused: ? Vagy Top Secret?
Pusztán kiváncsiság. Én papíron nem értek színekhez.
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Spectre

Ennyi jó kép után én már meg sem tudok szólalni. Gratula mindenkinek!
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

Soridan

QuoteOriginally posted by Sephiroth
Volna egy szalmai kérdésem:
Saori szinezéshez mit szoktál használni:confused: ? Vagy Top Secret?
Pusztán kiváncsiság. Én papíron nem értek színekhez.

Ez speciel engem is érdekel.
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Kalibur

QuoteOriginally posted by Saori
Ez kinek szólt?
Kettőt találgathatsz, és adok két választási lehetőséget is: A)Neked           B) neked :D
Szerinted?
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Soridan

QuoteOriginally posted by Kalibur
Kettőt találgathatsz, és adok két választási lehetőséget is: A)Neked           B) neked :D
Szerinted?

Hmm...szerintem a kérdés így hangzik helyesen: 'Hülye kérdés :D'
Nem? :D :D

Kérdés: nincs valakinek sárkányos rajza? Mert kíváncsi vagyok, hogy más hogyan rajzol sárkányt :)
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Sephiroth

QuoteOriginally posted by Soridan

Kérdés: nincs valakinek sárkányos rajza? Mert kíváncsi vagyok, hogy más hogyan rajzol sárkányt :)

Majd hétvégén megpróbálkozok eggyel. Mondjuk abból jó nem fog kisülni. Nemrégibben említettem, hogy az nem megy, de majd meglátjuk. Hamarabb meg nem megy sajna.

Soridan

Majd hétvégén megpróbálkozok eggyel. Mondjuk abból jó nem fog kisülni. Nemrégibben említettem, hogy az nem megy, de majd meglátjuk. Hamarabb meg nem megy sajna.

Ja, említetted, de nem vagyok köteles készpénznek venni a szerénykedést :) Amúgy na, sz'al kíváncsian várom.

Sephiroth

:_off:

Soridan: Mintha már látam volna ezt az avatárt egy másik fórumon;) .

Soridan

Soridan: Mintha már látam volna ezt az avatárt egy másik fórumon;) .

^^" Igen

Saori

Hehe..Sori iiiiiiiimádom ezt az avatarod :D :D Szép emlékek :D :D
Amúgy Kalibur: nem haragszom..kéne?^^
Színezéshez..attól függ mekkora méretben rajzolok..változóan, színes, pasztell, aquarell..leginkább ezek..bár néha a filc is előkerül^^

Ja és sárkányos rajzok..na mindjárt postolok párat :D Csak keresek :D
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Saori

Na egy sárkány...
(mostígy hirtelenjében eztet találtam...:rolleyes: )

Kalibur

Neeem :D haragudni azt természetesen nem kell (sőt...), de jobb kérdezni.

Saori

Neeem :D haragudni azt természetesen nem kell (sőt...), de jobb kérdezni.

Jah, jóóóóóó^^ " /me kissé nagyon szétszórt mostanában, szal tessék neki elnézni, ha nagyon értetlen :D :D

Shadowolf

Még mielőtt lefeküdnék aludni itt volna egy újabb képem Naruto-ról.

Kalibur

Nna, én meg miután felkeltem alvásból (a nappal közepén... bleee), úgy döntöttem, megosztom veletek a tegnapi keresésem eredményét a sárkányra való felhívásra... találtam... ha a szemem nem csal majdnem 4 éves, de találtam:)
(aztán Saoriék árnyékában csendesen röhögni ám :D )

Soridan

Nna, én meg miután felkeltem alvásból (a nappal közepén... bleee), úgy döntöttem, megosztom veletek a tegnapi keresésem eredményét a sárkányra való felhívásra... találtam... ha a szemem nem csal majdnem 4 éves, de találtam:)

Hehe...nem kiröhöglek, hanem a fene nagy szerénységeden kacarászom. Jobban tetszik a tied, mint Saorié (mert az ő sárkánya nem tetszik...pedig midnent megpróbáltam!).

Avataromról csak egy pár szót még: Slayers manga ihlette, a színezés Saori keze munkája, a többi az én művem...

Soridan

a ... utánról lemaradt: ...tehát akár fanartnak is elmehetne nagy jóindulattal :)

Shadowolf

Vámpírhölgyek mióta kelnek fel a nappal közepén? :confused:
Vagy csak valami jó erős napolajat használsz? :D A képed pedig qrva jó úgyhogy a szerénykedést nyugodtan abbahagyhatod. :)
A tény, hogy a kép 4 évvel ezelőtti, pedig csak azt jelentheti, hogy azóta sokat fejlődtél, s még jobban rajzolsz. Nemde? ;)

Kalibur

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Vámpírhölgyek mióta kelnek fel a nappal közepén? :confused:
Vagy csak valami jó erős napolajat használsz? :D A képed pedig qrva jó úgyhogy a szerénykedést nyugodtan abbahagyhatod. :)
A tény, hogy a kép 4 évvel ezelőtti, pedig csak azt jelentheti, hogy azóta sokat fejlődtél, s még jobban rajzolsz. Nemde? ;)
A fene se tuggya aztat :rolleyes: ... azért köszönöm, bár meg kell hagyni, Saori mester műve (egyben is vehető) nekem azért jobban tetszik...
Különben nem napolaj, hanem zárt zsalugáterek és elhúzott sötétítőfüggöny kérdése az egész (egyébként télleg ezek voltak a körülmények:) )

Baldy

Nno mivel innen is sokat hiányoztam, és sok lett a szövegelés, azokat inkább kihagytam, és a képekre koncentráltam, és arra jutottam: Huuuuu bammeg!
Ilyen jól sikerült sárkányrajzokat még nem láttam :)
Gratula Saorinak és Kaliburnak! :)
És persze csak igy tovább :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Tiaro

Van egy jó (?) hírem: ha minden jól megy a közeljövőben beszerzek egy scannert itthonra, és elársztalak benneteket az eddig titkolt müvész-énem alkotásaival... :kiraly:
Még nemtom mondjuk mit csinálok majd az A2-es, A3-as rajzokkal, max puzzleözök egyet a photoshoppal... :)
Szóval már nincs sok hátra, hogy megerősítsétek lélekben magatokat.
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Saori

QuoteOriginally posted by Tiaro
Van egy jó (?) hírem: ha minden jól megy a közeljövőben beszerzek egy scannert itthonra, és elársztalak benneteket az eddig titkolt müvész-énem alkotásaival... :kiraly:
Még nemtom mondjuk mit csinálok majd az A2-es, A3-as rajzokkal, max puzzleözök egyet a photoshoppal... :)
Szóval már nincs sok hátra, hogy megerősítsétek lélekben magatokat.

HURRÁÁÁÁÁÁÁ!! :hopp: :hopp: :hopp:

Shadowolf

Addig is én untatlak titeket a képeimmel. :D

Baldy

Helyes!
Untass csak minket, nem bánjuk :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Kalibur

Zelgadisékról pedig főleg küldhetsz még;)
Csak így tovább, szép szorgalmasan!

amcsi

shikon no tama
vmi ingyenes 3d kép készítő progit használtam

thx Cruel Angel
MyAnimeList

Saori

QuoteOriginally posted by amcsi
http://www.freeweb.hu/elmacucc/sj.png
shikon no tama
vmi ingyenes 3d kép készítő progit használtam

Legközelebb attachmenként, vagy linkként pls^^
Amúgy jó^^

Shock12

Hm... ha lehet 3D-s képeket is postolni, akkor majd lehet, hogy alkotok valamit... és megírom sikerült - e :D ... hippsz - hoppsz vizsgaidõszakvég, és felszabadul némi idõ az alkotásra :) ...

Ingyenes 3Ds proggi ??? Mi a neve, megnézném.