Main Menu

Anime ZENE

Started by .Attila, 2003-12-10, 20:58:04

Previous topic - Next topic

Manitu

Quote from: Member on 2006-08-04, 12:40:21
Tud nekem vki egy olyan oldalt mondani, ahol azt tüntetik fel, hogy az OST-ok mikor jelennek meg? Egyszer találtam egyet, de elfelejtettem a címét.
Nem éppen a megjelenések dátumai, de gyanítom, hogy a "mikor lehet végre már letölteni?" kérdésre adott válasz is megteszi :D Persze valószinűleg nem minden OST-t találsz meg rajta, de azért elég sokat :)
click

Member

Igen, ezt kerestem. :)
Különös, eddig fent volt rajta a PPG Z EN és már nincs. :eek:

Kazenokizu

Nem tudja valaki, hogy mi annak a dalnak a címe/előadója, amit a Saikanoban Shuji dalolgat mindig?
(Nincs kedvem egy egész Saikano OST-ot letölteni ezért az egy számért, meg az sem biztos, hogy egyáltalán rajta van.)

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Manitu

Quote from: Kazenokizu on 2006-08-07, 21:47:26
Nem tudja valaki, hogy mi annak a dalnak a címe/előadója, amit a Saikanoban Shuji dalolgat mindig?
(Nincs kedvem egy egész Saikano OST-ot letölteni ezért az egy számért, meg az sem biztos, hogy egyáltalán rajta van.)

A szám címe "Yumemiru Tameni", a 10. szám az ost-n. Legalábbis ha jól emlékszem ezt énekelgette. Az előadót sajnos nem tudom :(

Kazenokizu

Quote from: Manitu on 2006-08-08, 00:59:33
Quote from: Kazenokizu on 2006-08-07, 21:47:26

A szám címe "Yumemiru Tameni", a 10. szám az ost-n. Legalábbis ha jól emlékszem ezt énekelgette. Az előadót sajnos nem tudom :(
:merci:
Egyébként tök jó, a Gendou-n fenn van, erre az most szünetel... :frown:

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Manitu

Quote from: Kazenokizu on 2006-08-08, 01:38:34:merci:
Még jó hogy sose használtam :D Én még annó boxról szedtem le. Most is van 5 seed, nem lehet vele gond.

Kazenokizu

Quote from: Manitu on 2006-08-08, 02:15:40
Quote from: Kazenokizu on 2006-08-08, 01:38:34:merci:
Még jó hogy sose használtam :D Én még annó boxról szedtem le. Most is van 5 seed, nem lehet vele gond.
Köszi, azóta leszedtem, csak ált., ha egy-két zene kell egy animéből, nem pedig a full OST, akkor először ott nézem meg, mert onnan jó gyorsan le tudom kapni, nem kell torrentezgetni.

chilip

skacok, mikor szokták kiadni egy anime OST-ját japánban? Sorozat közepénél/végefele/ha már lement minden rész....

Cobra

Menet közben általában csak single lemezeket adnak ki, az első full ost-t a vége felé szokták. Bár gondolom számít mennyire népszerű a sorozat.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Manitu

Vagy hogy milyen hosszú, esetleg egyéb reklámfogások (pl a Nana ost 7.07-én jelent meg :) )

Assy

Senki sem tud nekem segíteni? (Argento Soma ügyileg) :(
Ti voltatok az utolsó reménységem.... :)
2 hónapja bújom a netet ( :G ) de sehol semmi eredmény. :Eztneked:
Vagy csak  :lame: vagyok??

Lt. Simoan Blarke

argento soma @ isohunt. nezem, az OST torrentje elvileg nem doglott. ha a nap folyaman probalkozol vele, seedelem neked.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Assy

Köszönöm a helpet és a seedet is.
A 2es lemez nincs meg véletlenül? Mert az is kellene.
Sajna az is hiányos itt-ott. :(
A 2es lemezről ez kellene de nagyon :Silent Wind (Orchestra Version).mp3
                                                  A Wonderful World (Orchestra Version).mp3
Ebben a verzióban nagyon ütősek....Legalábbis nekem. :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Assy on 2006-08-10, 16:40:58
A 2es lemez nincs meg véletlenül? Mert az is kellene.
Sajna az is hiányos itt-ott. :(
megneztem torrentkeresokben, nem talaltam... Gendou-n is csak a silent wind van (cim szerint ez sima). ha kell, itt a link. (latom, ez elso OST, de ha menet kozben meghal a torrent, tobb mint a semmi.)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Assy

Gyakorlatilag halott a torrent. 0.1 KB al jön az cucc ha jön.De türelem az ugyebár rózsát terem vagy nem ... :)
SAjna nekem is pont olyan kell ami senkinek nincs meg. :S
Igy jártam.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: White SeeD on 2006-08-11, 09:40:37
http://gendou.com/amusic/?filter=argento+soma&match=0

És ne felejts el pluszot nyomni :D
nem akarok kotozkodni, de ezt en is beszurtam. olvass csak vissza. (ennyit a plusz- es postvadaszatrol? :hehe: .)
egyebkent nekem lejott siman. (seedelni meg nem tudok, mert nem enged vissza...  :Eztneked: )

Assy

Köszi a helpet mindenkinek!
Hogy ne legyen veszekedés ebből a "plusszos" dologból , ezért kapot mind kettőtök egyet - egyet. :D
Bár amire nagyon fáj a fogam az még mindíg nincs meg...egészben..

Lt. Simoan Blarke

na most nekem kell egy kis segitseg. az eddigi keresesi modszereim nem vezettek eredmenyre: TELJES FMP:TSR OST-t keresek (nem par szamot, gendou sajna nem volt eleg :( ). torrent is jo, ha nincs seed, max karomkodok. pls? :D

Manitu

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-08-27, 21:40:08
na most nekem kell egy kis segitseg. az eddigi keresesi modszereim nem vezettek eredmenyre: TELJES FMP:TSR OST-t keresek (nem par szamot, gendou sajna nem volt eleg :( ). torrent is jo, ha nincs seed, max karomkodok. pls? :D
FMP TSR ost
FMP TSR op/ed

Ha pedig nincs seed, akkor ne káromkodj, inkább nézz szét az irc csatijukon: #nipponsei@irc.rizon.net ;)

Lt. Simoan Blarke

hm. ujabb ker(d)esem lenne: City Hunter OST. minel tobb, minel teljesebb. nem tudom, hanyat release-eltek belole, de van 5 sorozat meg 6 film ftp-n, szoval betippelnem, hogy sokat. isohunton talaltam egy majdnem 1 gigas release-t, de nem tudom, hogy ez teljes-e etcetera. raadasul info sincsen arrol, hogy hanyas OST-k / milyen szamok vannak a torrentben, mert rar a draga. (remelem, ertheto a problematikam... :o )

edit: ja es TSR OST-ert megathanx, lejott nyivilynyavaly nelkul.

Ch4m3l3oon

Sziasztok!!!
Figyu honnantudoklekapni OSTket?

csacsa

Quote from: Shiroi on 2006-09-16, 00:03:09
Ha esetleg nem ismernétek: http://gh.ffshrine.org/

Én most kezdtem tölteni innen, és olyan ost-k és zenék vannak itt, amiket már évek óta keresek. Megéri...
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Ch4m3l3oon

Quote from: White SeeD on 2006-09-19, 13:33:58
Quote from: Ch4m3l3oon on 2006-09-19, 13:25:30
Sziasztok!!!
Figyu honnantudoklekapni OSTket?

Hát az attól függ hogy mennyi pénzed van?
Én e-bayt ajánlom mert bolti ár feléért lehet szerezni ost-ket vagy még olcsóbban :D

Hameg nincsen indíttatásod/pénzed akkor van egy halom torrentes oldal.

És tudnál adni ilyentorrentesoldalak linkejeit?

csacsa neked köszi eztaz 1iket^^

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Ch4m3l3oon on 2006-09-19, 14:00:48
És tudnál adni ilyentorrentesoldalak linkejeit?
isohunt.

egyebkent gendoun is van anime zene.

phobio

hello!

a samurai chamloo OST-je érdekelne, próbáltam begyűjteni, de sehol sem találom azt a verzót amiben énekelnek is (a filmben volt egy csomó japán hiphop, ami iszony komoly volt)

tudna valaki segíteni h ez az album milyen névet fut?

Lt. Simoan Blarke

ez nem az? valami 70 mp3 van a bookletek mellett, szoval ez nekem gyanus :) egyebkent ez (a?) 4 db OST egyben.

Assy

Nos emberek csoda történt méghozzá nem is kicsi.Amit szedegettem (Argento Soma) ost az végre lejött!!!!
Egésszben meg van végre!Igaz majd fél évbe tel de lejött.Ha valakinek esetleg kell akkor szóljon nyugodtan seedelek neki.

Próféta

Kino no Tabi. Valakinek megvan az a gyönyörű zene, amelyik a következő rész ajánlója alatt megy mindig? Úgy látom, nem nagyon van rajta az OST-ken. Talán szám címe is megteszi, thx.

És továbbra is nagyon megköszönném, ha valaki valami információval tudna szolgálni a Ghost in the Shell trailerben elhangzó zenére vonatkozóan, ld. itt.

chilip

Az "X" című animében van egy szám, amit régóta keresek, jópár OSTját letöltöttem már, de sehol sincs... :frown: az uccsó két részben csendül fel. Az uccsó részben akkor, miután kamui beszélt az ellentábor jósával és a tornyon mutatják... a címe is elég lenne a számnak...

Próféta

Quote from: chilip on 2006-09-25, 14:46:05
Az "X" című animében van egy szám, amit régóta keresek, jópár OSTját letöltöttem már, de sehol sincs... :frown: az uccsó két részben csendül fel. Az uccsó részben akkor, miután kamui beszélt az ellentábor jósával és a tornyon mutatják... a címe is elég lenne a számnak...
Erre emlékszem! És igen, nekem is nagyon tetszik, és én se találtam meg soha  :haha: Szóval +1 jelentkező, merci.