Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Moha

Quote from: BaldyNa ime egy kellemes mondóka, kicsit másképpen:

Én elmentem a vásárba fél pénzzel,
Hát ez valami eszméletlen! :lul: :lol:

Na, akkor én is adok egy hasonlót:

IMA
Miatyánk Microsoft, aki a merevlemezen vagy, Szenteltessék meg a te Windows-od, Jöjjön el a te frissítésed, Legyen meg a te javítókészleted, Miképpen a Windows-on, azonképpen az Office-ban is. Mindennapi E-mail-ünket add meg nekünk ma, és bocsáss meg a kalózmásolatainkért, Miképpen mi is megbocsátunk a MATÁV-nak. És ne vigyél minket az BSA-hoz, de szabadíts meg az OS/2-tol, Mert tiéd a Dos, a Windows, és az NT, mindörökkön örökké...ENTER!

(Elõrebocsájtom: nem én írtam, valahonnan a netrõl szedtem már úgy 3-4 éve)

Kvikveg

Búcsúbeszéd a villanyszerelõ temetésénél:
- Jó vezetõ voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség, de most, hogy
kiverted a biztosítékot, földelünk.
 :rolleyes:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: KvikvegBúcsúbeszéd a villanyszerelõ temetésénél:
- Jó vezetõ voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség, de most, hogy
kiverted a biztosítékot, földelünk.
 :rolleyes:
Ez már fájt! :lul: :rotflol:

Baldy

Ha már ilyen poénoknál tartunk, akkor ime a kedvencem :)

Amerikai iskola, a tanítónõ feladja a házi feladatot:
másnapra mindenki gyûjtson egy tanulságos történetet
a családja történetébõl.
Másnap:
-No kis Jack, milyen tanulságos eset történt a ti
családotokban?
-Egyszer vittünk egy nagy kosárban tojást a vásárra,
de leesett az egyik kerék, a kosár kiborult, es az összes
tojás összetört.
-És mi ebbõl a tanulság?
-Nem szabad az összes tojást egy kosárban tartani!
-Nagyon jó. Hát te, kicsi Jane?
-Egyszer vittünk egy nagy kannában tejet a vásárra,
de megbotlott a ló, a kanna kiborult, es az összes
tej kifolyt.
-És mi ebbõl a tanulság?
-Nem szabad az összes tejet egy nagy kannában tartani!
-Nagyon jó. Hát te, kicsi Joe?
-Bob bácsikám zöldsapkás volt Vietnamban, és egy nap
a vietkongok lelõtték a helikopterét. Nem volt
semmi, csak egy üveg whisky, egy géppuska, és egy
dzsungelkés. Miközben zuhant a helikopter, megitta
a whiskyt, nehogy kárba menjen, ha becsapódáskor eltörik
az üveg. Amikor kikászálódott a roncsok közül, látta,
hogy száz vietkong vette körül. Hatvanat lekaszált a
géppuskával, de elfogyott a tölténye. Harmincat megölt
a macsettával, de az aztán kicsorbult. A maradék tizet
kénytelen volt puszta kézzel megfojtani.
-Jézusom, kicsi Joe, mi lehet ebbõl a szörnyûségbõl a
tanulság?
-NE BASZTASD BOB BÁCSIT, HA RÉSZEG!!!
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Damnatus

Hali!

Baldy ez jó, végre valami új vicc!

Baldy

Quote from: DamnatusHali!

Ennek örülök, ha még kivánjátok, akkor nyomok ide még pár ilyet :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Meske

Nincs új vicc, csak sok a csecsemõ! :D
Baldy: nekem is tetszik, úgyhogy jöhet a többi! :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Damnatus

Hali!

Nagyon kevés olyan vicc van, ami nekem még az újdonság erejével hatna.

Baldy

A mai nap vicce részemrõl :)

Családi veszekedés. Egy óvatlan pillanatban a feleség kést ragad és levágja férje férfiasságát. Majd kidobja a harmadik emeletrõl. Egy arra haladó gépkocsi szélvédõjére esik, majd pár pillanat múlva az aszfalton találja magát.
-Apu! Mi volt ez?-szól a kislány a vezetõhöz.
-Ez.....,egy..izé.....cserebogár volt.
-De Apu! Láttad mekkora fasza volt??!!

Meske

ÁÁÁ!  :rotflol:
Baldy, honnan szeded ezeket?

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Baldy

Saját fejbõl, de fent van neten is valahol.
De azt nem mondom meg, hogy hol, látogassátok csak naponta ezt a threadet, hogy milyen új viccel szolgálok :hopp:

Pirula

De én szeretem õket... :D

- Mi az a lyuk a tó jegén, amit anyu és apu váj a gyerekeknek ha az elõzõ befagyott?
- Családi pótlék.

- Hogy hívják azt a ragadozót, amelyik bûnözõket eszik?
- Gonosztevõ.

- Hogy tudsz megkülönböztetni egy szardíniát és egy tonhalat?
- Egymás mellé rakod õket. A jobb oldali a szardínia. A bal a ton.

- Mennyibe kerül ez a birka bátyám?
- Hatszázezer forint, de különben sem eladó.
- Ej, ez aztán a kos ár!

Két ipse a szeméttelepen:
- Mennyi koszt meg szemetet visz máma a szellõ!
- Ja, ez a szél ma lom!

Damnatus

Hali!

Pirula
Inkább nagyon jó szóvicceket írjál, mégha nem is szereted õket ;)

Baldy
Ezt pl. ismertem, csak régen hallottam utoljára, szal ez is megnevettetett.

Baldy

Sajna nem tudhatom, melyik viccet ismered és melyiket nem, de majd igyekszem jó vicceket irni és persze sokat, hátha lesz köztük pár új számodra is :D

Damnatus

Hali!

Tudok nevetni azon is, amit már ismerek, ha jó. Ez az volt.

Karma XXL

Két jóbarát, Lom és Rom mennek az erdõben. Egyszercsak összetalálkoznak a medvével, megijednek, az egyik balra, a másik jobbra elszalad. Mindketten eltévednek.
Lom megáll, és elkezd egy hatalmas I betût ásni.
Rom találkozik nyuszikával.
- Helló nyuszika! Nem láttad Lomot?
- Társadalombiztosítás.

*elbújik*

Pirula

Pirula
Inkább nagyon jó szóvicceket írjál, mégha nem is szereted õket ;)
Nem garantálom hogy sikerül, mert elég alacsony a humorküszöböm.  :) Akkor teszt. Ez jó?

Gandalf beszélget Frodóval és Samuval:
-Srácok, nektek igazán jó lehet, hogy a munkátok a hobbitok...

Egy nem szóvicc (talán jó is):

2 ördög beszélget a pokolban:
- Teljesen elegem van már a programozókból!
- Miért?
- Tegnap is lekerült ide egy. A személyzet felét elintézte, mire sikerült neki
megmagyarázni, hogy ez nem a Doom III.

SysOp XXL: Ez jau! :jee: De már ismertem.

Baldy

Quote from: PirulaNem garantálom hogy sikerül, mert elég alacsony a humorküszöböm.  :) Akkor teszt. Ez jó?

Gandalf beszélget Frodóval és Samuval:
-Srácok, nektek igazán jó lehet, hogy a munkátok a hobbitok...

Egy nem szóvicc (talán jó is):

2 ördög beszélget a pokolban:
- Teljesen elegem van már a programozókból!
- Miért?
- Tegnap is lekerült ide egy. A személyzet felét elintézte, mire sikerült neki
megmagyarázni, hogy ez nem a Doom III.

:lol:  :lol:  :lol:
Ez a Doom III-s nagyon tetszik :D

Damnatus

Hali!

A Doom 3-as jó, csak már ismertem.

Pirula

A Doom 3-as jó, csak már ismertem.
Akkor ez a helyes ösvény. :)

Na még három, aztán mára befejezem. Cserkész becsületszavamra!

Helikopter zuhant a város temetõjére.
Eddig 1600 áldozatot ástak ki a romok alól.

Ahmed hajnali ötkor bedörömböl a bolt ajtaján. A boltos kijön, tiszta ideg:
- Mi a fenét akarsz Ahmed?
- Korán van?

A ló bemegy az étterembe. Leül egy aztalhoz, és rendel egy adag tatárbifszteket. A pincér kisvártatva kihozza. Már épp menne el, mire a ló megszólal:
-Köszönöm. Mondja, nem is furcsálja, hogy ló létemre ezt rendeltem?
-Egyáltalán nem. Én is szeretem.

Moha

Quote from: PirulaAhmed hajnali ötkor bedörömböl a bolt ajtaján. A boltos kijön, tiszta ideg:
- Mi a fenét akarsz Ahmed?
- Korán van?
Hjúúj! Ez ütött! :D

Na, egy "lovas" viccem meg nekem is van:

Bemegy a ló a fogadóba. Leül és rendel egy doboz DAB sört. Miután megissza, odaszól a pincérnek, hogy kér egy adag abrakot is. Mire a pincér:
- Na mi van? Abrak a DAB-ra?

Baldy

Quote from: PirulaA ló bemegy az étterembe. Leül egy aztalhoz, és rendel egy adag tatárbifszteket. A pincér kisvártatva kihozza. Már épp menne el, mire a ló megszólal:

Hmmm
Lehet, hogy kiábránditó leszek, de mi ebben a vicc? :)

Isi101

Két hirdetés:
QuoteSzerbusztok! Szeretnék keresni XP Palomínó AMD processzort a kisfiam gépébe 5- 6k körül, ha ebbe az árkategóriába beleférne egy tébredbé azt megköszönném és fontos lenne a tuningja is. Nem tellik drágábbra, mert csórika vagyok, viszont életem a tuning, nagyon ott vagyok benne. A Flórián térhez kellene hozni letesztelni a tuningját s ha esetleg valaki betudné számítani a kisfiam 600- as duronját az jó lenne, megkímélt állapotban van, nem lesarkazott, mert én rendkívül pedáds ember vagyok. Köszönöm.  

Szerbusztok, keresek a radeon 9600. Szériából érdekelne sima, pró és xt is a lényeg, hogy jól enne minél olcsóbban ha kijönne. Márka mindegy, egy Abit NF7 lapba menne tuningolt proci mellé. Ha volna valami ajánlatod keress meg mailban, hogy megbeszéljük a részleteket. Ha van rá garancia az jó lenne, sajnos csórika vagyok, nem tellik nagyágyúra. A Flórián térhez kellene elhozni és tesztelni a tuningját. Köszönöm.  

Pirula

Quote from: BaldyHmmm
Lehet, hogy kiábránditó leszek, de mi ebben a vicc? :)
Látszik hogy még nem dolgozhattál étteremben. :)

Kvikveg

Quote from: PirulaA ló bemegy az étterembe. Leül egy aztalhoz, és rendel egy adag tatárbifszteket. A pincér kisvártatva kihozza. Már épp menne el, mire a ló megszólal:
Ezt en sem ertem...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: KvikvegEzt en sem ertem...
Watashi mo shiranai... csak eddig nem akartam beírni. Pirula, onegai homályosítsd fel a társaságot!

Baldy

Pirula mester!
Légy te a fény a mi sötét fejünkben!
Kérlek! Világositsd fel szürke elménk!
Tedd tisztává homályos gondolkodásunk!
Meg satöbbi :hopp:

Bruce

Jajjj mamám... most gondoljátok el, hogy egy egész hétvége teljes vicckészlete zúdult öt perc alatt a nyakamba... teljes agyi leépülés...
De ha már viccek:

Az indián faluban készülnek a télre. Kimennek az erdõbe, és nekiállnak fát vágni. Egy hét múlva a fõnök úgy gondolja, hogy most már elég lesz, de azért a biztonság kedvéért elküldi a legjobb harcosát a nagy bölcshöz. Kérdi is a harcos:
- Ó nagy bölcs, kemény telünk lesz az idén?
- A szelek még jó idõt fújnak, s a föld is hallgatag, a vizek is meleget ígérnek, de hidd el fiam, kemény telünk lesz.
Meg is viszi a harcos a hírt: vághatják még a fát. Egy hét múlva újra elküldi a fõnök a legjobb harcosát a bölcshöz.
- Ó nagy bölcs, kemény telünk lesz az idén? - Kérdi ismét.
- A szelek még jó idõt fújnak, s a föld is hallgatag, a vizek is meleget ígérnek, de hidd el fiam, kemény telünk lesz.
Fut vissza a hírrel a harcos, hogy úgy néz ki, még midíg vághatják a fát. Egy hét múltán ismételten elküldi a fõnök a harcost.
- Ó nagy bölcs, kemény telünk lesz az idén?
- De honnan tudod ily biztosra, ha egyszer a természet mást mutat!
- Hát fiam, lehet hogy a szelek, a föld és a vizek hallgatnak... de az indiánok a hegyekben már hetek óta vágják a fát!

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Pirula

Viccet magyarázni nem szeretek pláne írásban, mert az olyan izé... nem áll jól nekem meg nem is szeretek. Különben is lusta vagyok gépelni. Majd egyszer egy meeten elmondom.
Azok kedvéért akik elégedetlenek a fenti válasszal:
A történet valójában nem egy vicc, hanem egy zen-buddhista koan, amely megvilágosítja az olvasó elméjét. A ló jelentõs szerepet tölt be a kínai jelképrendszerben, az asztrológiában pedig különösen kiemelt - évet is neveztek el róla. A ló magas, erõteljes állat és utána lehet fogni az ekét, szekeret, még több lovat ill. némi ügyességgel, hozzáértéssel és kellõ türelemmel egy transzformátorházat is.
A ló bemegy az étterembe. Ez példázza, hogy a ló önakaratából cselekszik, nincs utána eke, szekér, még több ló ill. némi ügyességgel, hozzáértéssel és kellõ türelemmel odafogatott transzformátorház. A kínai szimbolizmusban ez a karma terheitõl való megszabadulást jelenti. Az hogy egy másik helyre ér világosan mutatja a szellem bolyongását, amely új fedelet keres magának.
A ló a pincértõl tatárbifszteket rendel.
Megható példája ez annak, amikor a tanítvány a megvilágosodás után visszatér mesteréhez újabb leckékért, bölcsességért. A mester bár felismeri tanítványában a buddhát, mégis újra egy ugyanolyan tanításban részesíti, mint amilyet legelõször kapott.
A ló/tanítvány ezen meg is lepõdik, mivel tudatában van annak, hogy elérte a fejlõdés legfelsõbb szintjét és visszakérdez.
A válasz a lecsapó ragadozómadár kecsességével és erejével érkezik:
A mester nem szolgálhat már mással, õ is ugyanezekkel a nehézségekkel küzdött meg mesterré válásának során - mi több kedvére volt e küzdelem.
A megvilágos felkavaró élményétõl még háborgó lelkû ló/tanítvány így kapja meg a végsõ útmutatást, ami gyakorlatilag nem útmutatás, hanem annak hiánya. Jelzi - csak magára számíthat immár.

Körülbelül ennyi, a tatárbifsztek szerepét ugyan nem elemeztem, de úgy gondoltam így már minden további nehézség nélkül beilleszthetõ ebbe a rendszerbe.

Moha

Ej-ha. Micsoda elõadás! :)
Nem csoda, hogy nem értettem, sosem voltam egy filozofikus alkat... :rolleyes: