Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Dragon

Quote from: BaldyHihi, ez nagyon aranyos vicc, nagyon tetszik :hopp:

Amugy szerintem a Zlad nevû csapat valami szláv eredetû agymenés lehet, és ezért nem is szabad csodálkozni azon, hogy nem tudnak rendesen angolul. Az is lehet, hogy egyáltalán nem tudnak, de leirták nekik fonetikusan, mit kell nyögniük, és ezt becsületesen meg is tették. Hát az, hogy milyen lett, arra inkább nem mondok semmit, mert õk lehet, hogy keményem megdolgoztak ezért, és emiatt nem illik sértegetni a munkájukat :)
Az nem tûnt fel, hogy sok kifejezésben felcserélték a szavak sorrendjét? Ez nekem szándékosságra utal, legalábbis ilyen mennyiségben és ilyen szavaknál. (Mint pl. beltseats)
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Fazék

Quote from: BaldyAmugy szerintem a Zlad nevû csapat valami szláv eredetû agymenés lehet, és ezért nem is szabad csodálkozni azon, hogy nem tudnak rendesen angolul. Az is lehet, hogy egyáltalán nem tudnak, de leirták nekik fonetikusan, mit kell nyögniük, és ezt becsületesen meg is tették. Hát az, hogy milyen lett, arra inkább nem mondok semmit, mert õk lehet, hogy keményem megdolgoztak ezért, és emiatt nem illik sértegetni a munkájukat :)
na jó, akkor most lerántanám a leplet.
látogassatok el erre az oldalra és ki fog derülni, hogy meglepõ módon kamu ország kamu együttesérõl van szó, mindenféle poénos kamu hírrel. én ugyan még nem olvasgattam át, de egy haverom nagyon odavan ezért a színvonalasan megvalósított poénáradaért :)

edit: szóval ez a Zlad, Molvánia hivatalos együttese lenne :)

Baldy

Quote from: bpka000Az nem tûnt fel, hogy sok kifejezésben felcserélték a szavak sorrandjét? Ez nekem szándékosságra utal, legalábbis ilyen mennyiségben és ilyen szavaknál. (Mint pl. beltseats)

Megmondom õszintén: Nem tûnt fel, lévén az elsõ 10 másodperc után nekem már elegem lett az egészbõl és léptem inkább :D

Blimp: az URL cimében olvastam ezt a Molvania-t ugyan, de Moldáviának fogtam fel :)

És hogy ne legyen off:

Mi a különbség férfiak és nõk között?
- A nõ egyetlen férfit akar, aki teljesíti összes
kívánságát.
- A férfi az összes nõt akarja, akik teljesítik egyetlen
kívánságát
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

katz

Ezt most találtam és nagyon tetszik :D

A nap mondása!! : A bugyi nem a legjobb dolog a világon; de közel van hozzá!

Baldy

Quote from: Rouninhttp://iweb.tntech.edu/jneapolitan/killer_rabbit.jpg
http://iaro.srv.hu/kep/shoot579956.jpg

De randa macska :)
Bár ez nem is csoda, kevés a szép cica :)
Viszont a nyuszi a toppon van :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Rounin

Quote from: BaldyDe randa macska :)

Jiujitsu bunny!!!!! Rullaz! Vagymi :)

Kvikveg

A feje tenyleg ronda nyomott, de az osszes macska ilyen nyivaszta leontve.  :eeek: Legalabbis a mi atlag hazimacskaink. Hala az egnek nem szoktuk oket furdetni, csak amikor idejottek, akkor voltak alavetve a szamukra idegen kuranak.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Baldy

Quote from: KvikvegA feje tenyleg ronda nyomott, de az osszes macska ilyen nyivaszta leontve.  :eeek: Legalabbis a mi atlag hazimacskaink. Hala az egnek nem szoktuk oket furdetni, csak amikor idejottek, akkor voltak alavetve a szamukra idegen kuranak.

Ejj... akkor ezért énekelte Phoebe a Jóbarátokból, hogy "Büdös Macska"! :D

Kvikveg

Quote from: BaldyEjj... akkor ezért énekelte Phoebe a Jóbarátokból, hogy "Büdös Macska"! :D
Naaaaaaaaa, kikerem magamnak, nem budosek. :ejj:
Etyekrol szedtuk fel oket, kobor macskak voltak. Az igy osszeszedett joszagoknal alapveto a furdetes, es karanten (=1 szobaba be van zarva), amig kigyogyulnak az osszes nyavalyaikbol. Meg mielott az oreg cicankat megfertozik.
Utana viszont tok felesleges furdetni oket. Mosakszanak maguktol, es mivel benti cicak, nem koszolodnak annyira. Gondolom. -> Kint tartott joszagokrol nem tudok nyilatkozni.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Baldy

Quote from: KvikvegNaaaaaaaaa, kikerem magamnak, nem budosek. :ejj:
Etyekrol szedtuk fel oket, kobor macskak voltak. Az igy osszeszedett joszagoknal alapveto a furdetes, es karanten (=1 szobaba be van zarva), amig kigyogyulnak az osszes nyavalyaikbol. Meg mielott az oreg cicankat megfertozik.
Utana viszont tok felesleges furdetni oket. Mosakszanak maguktol, es mivel benti cicak, nem koszolodnak annyira. Gondolom. -> Kint tartott joszagokrol nem tudok nyilatkozni.

Passzolok, fogalmam sincs, milyen egy kinti állat, lévén én is a nap nagy részében zárt helyiségben tartózkodom :D Bár tény, hogy ennek ellenére rendszeresen fürdök :)

Meske

Quote from: DjinnErre csináljon valaki családfát!  :eek:
Itt van.

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Baldy

Quote from: MeskeItt van.

Ez inkább egy családbárányfelhõ, mint egy családfa :D

Marox

Hát ez a macskusz tényleg nem a legszebb példány. :D
A nyuszi viszont tényleg a toppon van. :)

Marox

Quote from: MeskeItt van.

Érdekes kis családfa.  :)

Meske

Quote from: BaldyEz inkább egy családbárányfelhõ, mint egy családfa :D
Csináld meg jobban! :hehe:
EDIT: Én meg csináltam! :hehe: Íme

Djinn

Quote from: MeskeEDIT: Én meg csináltam! :hehe: Íme
Nekem tetszik!  ;)  (Én például meg sem próbáltam)
Bár többszörösen skizofrén érzetet kelt (Én és Én és a Feleség  :) )
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

katz

Quote from: MeskeCsináld meg jobban! :hehe:
Nekem a családbárányfelhõ jobban tetszett :lol:

Marox

Quote from: MeskeCsináld meg jobban! :hehe:

Ez is szép, de nekem az elõzõ is tetszett.  :)

TurboK

Quote from: RouninJiujitsu bunny!!!!! Rullaz! Vagymi :)
francokat jiujitsu. Monty Python.

Quote from: DjinnErre csináljon valaki családfát!  :eek:
Logikai hiba van a fenti "családleírásban". nem lehet az ipse felesége a nagyanyja csak azért mert az apja révén született mostohatestvére az õ mostoha lányának a gyermeke.

^na ezt a mondatot bogozzátok ki.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Marfy

Baldy

Quote from: TurboKnem lehet az ipse felesége a nagyanyja csak azért mert az apja révén született mostohatestvére az õ mostoha lányának a gyermeke.

^na ezt a mondatot bogozzátok ki.

Megvolt, még értettem is, csak az a kérdésem, hogy miért ne lehetne a nagyanyja? Mostohanagyi lehetne, nem? :)

Noki: az elsõ kép nem egy japán brókeriroda képe?

TurboK

Quote from: BaldyMegvolt, még értettem is, csak az a kérdésem, hogy miért ne lehetne a nagyanyja? Mostohanagyi lehetne, nem? :)

Noki: az elsõ kép nem egy japán brókeriroda képe?
mostohanagyanyja, az esetleg igen, de akkor is az már a direkt való túlbonyolitása az ügynek.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Djinn

Quote from: TurboKmostohanagyanyja, az esetleg igen, de akkor is az már a direkt való túlbonyolitása az ügynek.
Az egésznek ez volt a lényege, nem? A túbonyolítás, hogy kiessen a szemed mire kibogozod.  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Marfy

Quote from: BaldyNoki: az elsõ kép nem egy japán brókeriroda képe?
Nem tudom lehet, de ez volt a kép címe úgyhogy oda is ezt írta be.
Amúgy nézegettem nem tudom hogy mondjuk aki középen ül hogy megy ki WC-re :).

.Attila

Quote from: NokiNem tudom lehet, de ez volt a kép címe úgyhogy oda is ezt írta be.
Amúgy nézegettem nem tudom hogy mondjuk aki középen ül hogy megy ki WC-re :).
El se jutnék odáig, hogy WC-znem kelljen, elõbb hülyét kapnék. Nem szeretem, amikor túlzottan korlátozzák a mozgásszabadságomat. Mellesleg látszik, hogy annál a cégnél hírbõl sem hallottak még munkahelyi ergonómiáról.

Meske

Quote from: katzNekem a családbárányfelhõ jobban tetszett :lol:
Az meg még reálisabb is volt, mert végülis a végtelenségig lehetne folytatni a családfát, a visszaágazással pedig egyszerre megoldottam az egészet... :p

Itt meg itt van egy kis francia képregény, ha esetleg érdekel valakit. És még nem is kell hozzá akkora nagy francia tudás. Különben is van szótár a világon... :hehe:
Sajnos a második egy kicsit sötét lett, de azért szerintem ki lehet venni.

Moha

Quote from: TriviMellesleg látszik, hogy annál a cégnél hírbõl sem hallottak még munkahelyi ergonómiáról.
Nem akarlak elkeseríteni, de Japánban nem pont ez az egyik legnagyobb gond: a helyhiány? Egy átlag lakás sem túl nagy, nem beszélve a munkahelyekrõl. Persze azért az a kép már tényleg túlzás, olyan helyen én se szívesen dolgoznék.
De szerintem õket megkérdeznénk, biztos ugyanezt mondanák, csakhát: rohanó világ, se idõ, se szabad tér...

.Attila

Pontosítanék: a nagyvárosokban kevés a hely. Japánban kissé nagyra sikerült az urbanizáció. Hát most ennek isszák a levét. Persze nem élhet mindenki a hegyekben, ahol gyakorlatilag nem sok munkalehetõség van: gyárat építeni hülyeség, termeszteni meg nem nagyon lehet, bár itt-ott teraszosították, dehát az egész hegyvidéket nem lehet.