help - Archive - 2003-01 - 2006-06

Started by gyroscope, 2003-01-06, 14:38:13

Previous topic - Next topic

Shugaru

lehet hogy csak sik hülye vagyok hozzá
letöltöm az ftp rõl telepítem aztán indítom a lanchert itt van olyan, hogy hang sincs de ettõl fügetlenül semmi más nem mükszik semmi menüsort nem tudok elõhívni a normál mplayernél meg el se akar indulni

zsozso

Quote from: Shugarulehet hogy csak sik hülye vagyok hozzá
letöltöm az ftp rõl telepítem aztán indítom a lanchert itt van olyan, hogy hang sincs de ettõl fügetlenül semmi más nem mükszik semmi menüsort nem tudok elõhívni a normál mplayernél meg el se akar indulni
Hat igen. Talan hagyd a francba a launchert :p
Death is the only redemption

Shugaru

a baj viszont az hogy csak az az egy amiben találok menüsort

kisvirag

Moha: köszi, közben rájöttem, mailyen láma vagyok, az ACDSee tud így rendezni!
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Shugaru

anyám most ég a képem végig rossz mplayert probáltam
mindenkitõl elnézést kérek és röhögjetek nyugodtan rajtam mert meg érdemlem :lame:

Tyrael

Quote from: Shugaruanyám most ég a képem végig rossz mplayert probáltam
mindenkitõl elnézést kérek és röhögjetek nyugodtan rajtam mert meg érdemlem :lame:
inkább rühügjünk veled, mint rajtad  :lul:

Tyrael

Necrid^

Quote from: Shugaruanyám most ég a képem végig rossz mplayert probáltam
Senki nem röhög rád. mindenki :lame: bizonyos dolgokon. én pl tegnap tudtam csak hogy mi a különbség a "-" és "+" dvdk között :lame:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Tyrael

Quote from: NecridSenki nem röhög rád. mindenki :lame: bizonyos dolgokon. én pl tegnap tudtam csak hogy mi a különbség a "-" és "+" dvdk között :lame:
egy | ?
:)

Tyrael

Shugaru

csak nagyon égõ hogy valamit enyire elnéztem

Damnatus

Néhány program elindításakor, vagy futtatás közben ez a hibaüzenet jelenik meg:

a "0x66784c9c" címen található utasítás a "0x00dee000" memóriacímre hivatkozott. A mamóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read

Ezután a program futása leáll. Miért lehet ez? Hogyan tudom megoldani?
Segítséget elõre is kösz! :)

m46u5

Quote from: DamnatusNéhány program elindításakor, vagy futtatás közben ez a hibaüzenet jelenik meg:

a "0x66784c9c" címen található utasítás a "0x00dee000" memóriacímre hivatkozott. A mamóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read

Ezután a program futása leáll. Miért lehet ez? Hogyan tudom megoldani?
Segítséget elõre is kösz! :)
Nálam spec néhány program kilépésekor küld hasonló üzenetet:
[The instruction at "0x10001e82" referenced memory at "0x00000000", The memory could not be "written".]
Nálam a winxp újratelep megoldja (egy másik vinyóra újraraktam, ott nem csinálja ezt)
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

Damnatus

újratelepítés nélkül szeretném megoldani! (nincs helyem)

m46u5

Quote from: Damnatusújratelepítés nélkül szeretném megoldani! (nincs helyem)
Letörölsz mindent és lesz :haha: :__devil:
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

kikuchiyo

Lehet, hogy rossz a memóriád. (Mármint fizikailag hibás a modul.)

Javaslok egy memtest-et.
(Itten letölt, floppyra vagy cd-re kiír, bebootol, hagyja futni pár óráig, ha hibát jelez, anyázik és vesz új memóriát, vagy visszaviszi, ha még garanciális)
Failure is the default option

Necrid^

Miért van ez hogy amikor inditok bizonyos torrentek akkor naon belassul a bitcomet?  nem letõltési sebbeség. hanem egyszerüen a progi akad össze vissza. :confused:

TurboK

biztos mert a bitcomet szar. szedj le frissebb verziót vagy használj utorrentet bitcomet helyett.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Necrid^

Quote from: TurboKbiztos mert a bitcomet szar. szedj le frissebb verziót vagy használj utorrentet bitcomet helyett.
Legujabb van fen legalább azt hiszem 0.60 ver.

Fazék

Quote from: TurboKbiztos mert a bitcomet szar. szedj le frissebb verziót vagy használj utorrentet bitcomet helyett.
mé nem tetszik szóni hogy jött ki újabb-fajta szépességes kliens? mert én még életemben nem hallottam eddig erről a utorrent-ről. beszámolnál róla röviden, hasonlítva más kliensekhez? köszi :)

addig le is szedem, majdani kipróbálásra :)

Necrid^

utorrent vs azureus Click

Fazék

Quote from: Necridutorrent vs azureus Click
nice. thx :)

Necrid^

Quote from: Fazéknice. thx :)
Én is most gondolkozok hogy át válcsak rá. azureus 2-3 port nem tudot nyitni +lassu. bitcomet most kezdet balhézni. utorrent olyan egyszerünek látszik.

TurboK

Quote from: Fazékmé nem tetszik szóni hogy jött ki újabb-fajta szépességes kliens? mert én még életemben nem hallottam eddig errõl a utorrent-rõl. beszámolnál róla röviden, hasonlítva más kliensekhez? köszi :)

addig le is szedem, majdani kipróbálásra :)
az utorrent rendkívül kevés memóriát és cput eszik, az exe csak 100kb méretû, nem kell telepitgetni, nem kell hozzá fos Java, és rendkívül gyorsan fejlesztik, ha van is benne bug azt elég gyorsan kijavitják és uj funkciók is ezerrel jönnek (DHT pl most lett meg). Max annyi bajom van vele hogy nem kezel Unicodeot meg egykét siteon "unconnectable" hibát ad és rontja az idõlimitemet de azt is ritkán adja elõ.

memóriafogyasztásról annyit hogy állitólag gyorsan megy még egy 486 + 14mb ram + win95 konfigon is.

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Fazék

Quote from: TurboKaz utorrent rendkívül kevés memóriát és cput eszik, az exe csak 100kb méretû, nem kell telepitgetni, nem kell hozzá fos Java, és rendkívül gyorsan fejlesztik, ha van is benne bug azt elég gyorsan kijavitják és uj funkciók is ezerrel jönnek (DHT pl most lett meg). Max annyi bajom van vele hogy nem kezel Unicodeot meg egykét siteon "unconnectable" hibát ad és rontja az idõlimitemet de azt is ritkán adja elõ.

memóriafogyasztásról annyit hogy állitólag gyorsan megy még egy 486 + 14mb ram + win95 konfigon is.
köszönöm. próba alá vetjük. :)

Danhibiki

Quote from: Necridutorrent vs azureus Click
Én is kipróbálom ezt a progit:)
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Moha

Találkoztatok már olyan jelenséggel, hogy megírtatok egy lemezt, az ellenörzés rendben megvolt, aztán nem tudta olvasni az író? :confused:
Nemrég ugyanis a gariba leadott íróm helyett kaptam egy újat (Pioneer A-110) és ha megírok vele egy Verbatim lemezt (nem hamis, ellenőríztem), megírja rendesen, lefut a Nero verify, ami nem talál hibát, viszont utána nem tudja olvasni. Az érdekesség a dologban, hogy egyrészt csak a Verbatim lemezekkel jön elő a gond, másrészt az így megírt lemezt a sima olvasó tökéletesen viszi, harmadrészt az ugyanebből a csomagból származó, de még a régi íróval megírt Verbatim lemezeket meg rendesen olvassa az író.
A lemezek egyébként 8x-osak, de mindig 4x-esen írtam őket.
Ha ezt érti valaki?! :confused:

Ha valakinek van javaslata a megoldásra, örömmel venném.

TurboK

hogyan nem tud olvasni? aszondja hogy CRC hibás a fájl, vagy valami mást bök ki? Nekem Verba +os lemez írása után dobott ki olyat hogy "nem támogatott funkció", pedig minden ott volt a lemezen, isobuster meg minden cd olvasó felismerte, csak a windows intézõ barmolt.

Moha

Írás után a Nero verify funkció végigmegy (utána kiadja a lemezt), de késõbb az író be sem olvassa a DVD-t. Felpörgeti, egyet villan a led, aztán úgy tesz, mintha nem is lenne benne lemez. Minuszos lemezek amúgy.

TurboK

firmware frissités?

Manu

Összedobtam egy egyszerűbb honlapot Namo Webeditorral, de van Dreamweaverem is. Tökéletesen működik, meg minden, de most jön a lámaság: egyszerűen nem találom, hol lehet beállítani, hogy a böngésző nem 800x600-ban jelenítse meg. Egyik programnál sem találtam ilyet, sem a site properties-nél, sem sehol. please help, mert felkötöm magam...

Edit: OK, megoldottam :D

micka

Segítsetek!   Hogyan lehet az oldalról fulmeket letölteni?  Nagyon érekelne a dolog meg a anime is. köszi micka4