Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

Titkos®

QuoteOriginally posted by Trivi
Találtam Ranma manga-t, még nem térképeztem fel, hogy mi mindent tudok beszerezni, de idővel fel fogom pakolni az ftp-re.

Az USTEAM-re vagy az AnimeHQ-ra?
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

.Attila

QuoteOriginally posted by Titkos®
Azt nem csodálom.;)  A manga-ban egyébként is van egy csomó olyan történet, helyzet és szereplő, aki az Animében nem is szerepel. (Nekem mangából az első 4 kötet van meg, amit még anno az AnimeHQ-ról töltöttem, + még az 5. kötet, amit IRC-ről szedtem le. Sajna ez elég kevés, ha azt nézzük, hogy a teljes manga 38 kötet.:( ) Minden esetre jó látni, hogy vannak még ilyen Ranma-mániások, mint én. A manga felrakást meg én is támogatom, valaki igazán megszánhatna minket.;)

Nem kell aggódni, kiderült, hogy Angel-nek megvan mind a 38. Már beszélgettem vele, vagy általa, vagy általam fog felkerülni az összes.
Persze, hogy a US Team-re, tudtommal az AHQ még nem is működik, és én ott teljesen ismeretlen vagyok.

Titkos®

Nem kell aggódni, kiderült, hogy Angel-nek megvan mind a 38. Már beszélgettem vele, vagy általa, vagy általam fog felkerülni az összes.
Persze, hogy a US Team-re, tudtommal az AHQ még nem is működik, és én ott teljesen ismeretlen vagyok.

Ennek örülök!:D
Az AnimeHQ meg végül is már működik, csak minden mappa üres.;)

Nephilim

QuoteOriginally posted by Baldy
Ezzel egyetértek, de azért mégiscsak kiváncsi lennék, ki jön :)

Ezek szerint már legalább ketten megyünk...
"God's in his heaven. All's right with the world."

Shadowolf

Életemben nem voltam még koncerten úgyhogy megkérdezném: jók szoktak lenni?

Moloko

ha minden igaz a mai nap folyaman olyan este 9 korul fent lesz az ossze ranma manga

kerdes: ismeritek a Kaze no Yojimbot?
ha kell feltolthetem. (utso 2 resz hianyzik mert licenselték)

masik kerdes: toltsek fel project ARMS op/ed single-ket? vagy egyéb OSTket? itt egy lista hogy mi van meg

.Attila

QuoteOriginally posted by Angel
ha minden igaz a mai nap folyaman olyan este 9 korul fent lesz az ossze ranma manga

:hail:

StabWest

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Életemben nem voltam még koncerten úgyhogy megkérdezném: jók szoktak lenni?
Ez nem koncert, hanem inkább olyan, mint egy diszkó. DJ-k vannak, akik szépen adagolják a népnek a zenét:) . Főleg jrock és visual kei együttesek dalaira lehet "tombolni". Szerintem, sok jó együttes elő szokott fordulni (Laruku-tól a Noir Fleurir-ig):) .

Titkos®

Oh yeah!:D :hopp:  Köszi!:) :zen:

Moloko

hat en remelem hogy fennvan :D mindenesetre idotullepes miatt nem tudok ujrakapcsolodni :D

Edit: na mostmar tenyleg fentvan, ugyhogy fanatikusok, toltsetek :)

Baldy

QuoteOriginally posted by StabWest
Ez nem koncert, hanem inkább olyan, mint egy diszkó. DJ-k vannak, akik szépen adagolják a népnek a zenét:) . Főleg jrock és visual kei együttesek dalaira lehet "tombolni". Szerintem, sok jó együttes elő szokott fordulni (Laruku-tól a Noir Fleurir-ig):) .

Egy DJ lesz, azt hiszem, de a zene tényleg jó :)
Amugy a Marco Polo nagyon hangulatos kis hely. De szólok előre: a belépőre a gatyánkat is rá fogjuk költeni. Vagy 300 vagy 500 Ft lesz :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shadowolf

Egy DJ lesz, azt hiszem, de a zene tényleg jó :)
Amugy a Marco Polo nagyon hangulatos kis hely. De szólok előre: a belépőre a gatyánkat is rá fogjuk költeni. Vagy 300 vagy 500 Ft lesz :D

Hát ha meghívtok (és el tudtok viselni) akkor én is szívesen jövök. :D

Nephilim

Hát ha meghívtok (és el tudtok viselni) akkor én is szívesen jövök. :D

Apám, te télleg lenn vagy! :eek: Persze, hogy jössz. Mennél többen kell menni. Azt a számtekkfószert meg X-eld ki, mert nem tesz jót az egészségednek!

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Nephilim
Azt a számtekkfószert meg X-eld ki, mert nem tesz jót az egészségednek!

Az hagyján, de a jegyeimre is elég negatív hatással van.  :D

Itachi

Megtudná valaki mondani ,hogy Inu Yasha nak hány része van?Egyáltalán már levetítették az összeset?Itt az ftp n ahogy eddigi tapasztalataim mutatják csak 137. ig van fent.Ha vannak további részek akkor azért nincsenek fent mert nehéz őket beszerezni, vagy azért mert nincs rá igény?:confused: :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Zelmor

QuoteOriginally posted by Lorenor
Megtudná valaki mondani ,hogy Inu Yasha nak hány része van?Egyáltalán már levetítették az összeset?Itt az ftp n ahogy eddigi tapasztalataim mutatják csak 137. ig van fent.Ha vannak további részek akkor azért nincsenek fent mert nehéz őket beszerezni, vagy azért mert nincs rá igény?:confused: :zen:

MÉg készítik a sorozatot... :) De azt mondták, hogy májusra be akarják fejezni.

Itachi

QuoteOriginally posted by Zelmor
MÉg készítik a sorozatot... :) De azt mondták, hogy májusra be akarják fejezni.
Naruhodo....Arigato gosaimashita!!Tasukarimashita! :D :p :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Titkos®

hat en remelem hogy fennvan :D mindenesetre idotullepes miatt nem tudok ujrakapcsolodni :D

Edit: na mostmar tenyleg fentvan, ugyhogy fanatikusok, toltsetek :)

Na, én egyenlőre az első négy kötetet töltöttem le, de szerintem egyes kötetekkel valami baj lehet, mert az elsőnél és a negyediknél kicsomagolás közben azt írja ki, hogy "CRC hiba, a fájl sérült". Kicsomagolni azért kicsomagolja, de a sérült fájlt (ami mindig valamelyik jpg fájl) nem találja, így az az oldal kimarad a kötetből.:(  (Más is tapasztalta ezt?) Ja és többször is letöltöttem, tehát nem lehet véletlen hiba.

Baldy

Az hagyján, de a jegyeimre is elég negatív hatással van.  :D

Az egyetlen komoly bajod Shadow az, hogy sokat emészted magad ezen... Ez tesz téged depissé. Én bátran merem állítani: itt jó emberek között vagy, és nem kell meghívóra várnod: Ha akarsz jönni, gyere! Egy percig se habozz!
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

.Attila

Na, én egyenlőre az első négy kötetet töltöttem le, de szerintem egyes kötetekkel valami baj lehet, mert az elsőnél és a negyediknél kicsomagolás közben azt írja ki, hogy "CRC hiba, a fájl sérült". Kicsomagolni azért kicsomagolja, de a sérült fájlt (ami mindig valamelyik jpg fájl) nem találja, így az az oldal kimarad a kötetből.:(  (Más is tapasztalta ezt?) Ja és többször is letöltöttem, tehát nem lehet véletlen hiba.

Tapasztaltam, de van megoldás:
A mai nap során kerestem oldalt, ahonnan megszerezhetők ezek a sérült file-ok (naná hogy pont azután, hogy megkértem Angel-t). Találtam egy honlapot, ahonnan több manga-t is le lehet szedni, többek között a teljes Ranma sorozatot, szintén tömörített formátumban: Ton1x
Angel: Gome, ha előbb találtam volna meg az oldalt

Titkos®

Tapasztaltam, de van megoldás:
A mai nap során kerestem oldalt, ahonnan megszerezhetők ezek a sérült file-ok (naná hogy pont azután, hogy megkértem Angel-t). Találtam egy honlapot, ahonnan több manga-t is le lehet szedni, többek között a teljes Ranma sorozatot, szintén tömörített formátumban: Ton1x
Angel: Gome, ha előbb találtam volna meg az oldalt

Köszi a címet, ez az oldal tök jó!:D  Ranmán kívül van még Maison Ikkoku is.:)

.Attila

Köszi a címet, ez az oldal tök jó!:D  Ranmán kívül van még Maison Ikkoku is.:)

És az mi? :confused:

Shadowolf

És az mi? :confused:

Egy szálloda lakóinak (akik mellesleg mind alkoholisták) a története a Ranma1/2 alkotójától. A két főszereplő kapcsolata nagyon hasonlít a Ranma belire.

Nephilim

Az egyetlen komoly bajod Shadow az, hogy sokat emészted magad ezen... Ez tesz téged depissé. Én bátran merem állítani: itt jó emberek között vagy, és nem kell meghívóra várnod: Ha akarsz jönni, gyere! Egy percig se habozz!

Így így! De ha még mindig kéken vagy, akkor gyere velem fugu levest kajálni. Jobb, mint a zoroszrulett! :D És úgy is ki akarom próbálni.

deyo

Esetleg lehetne arról szó, hogy a Scryed 16. része újra felkerüljön? Csak mert hiányzik a vége:-((( Pedig pont kezdett izgalmas lenni:-)))

ignus

kerdes: ismeritek a Kaze no Yojimbot?
ha kell feltolthetem. (utso 2 resz hianyzik mert licenselték)

masik kerdes: toltsek fel project ARMS op/ed single-ket? vagy egyéb OSTket? itt egy lista hogy mi van meg

Final Fantasy X Piano Collection (AnimMp3_14)

Ennek én nagyon örülnék!  :hopp:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Baldy

QuoteOriginally posted by Nephilim
Így így! De ha még mindig kéken vagy, akkor gyere velem fugu levest kajálni. Jobb, mint a zoroszrulett! :D És úgy is ki akarom próbálni.

Az oroszrulettet? :)
Csak szólj, mikor, és máris hozok egy Glock-t, de te leszel az első, aki kipróbálja :D

Moloko

QuoteOriginally posted by ignus
Final Fantasy X Piano Collection (AnimMp3_14)

Ennek én nagyon örülnék!  :hopp:
most letoltok, de utana felrakom.

Ranma 1/2: melyik file-ok nem jok?

.Attila

most letoltok, de utana felrakom.

Ranma 1/2: melyik file-ok nem jok?

Kiírtam papírra, de már kidobtam :(
Elég sokban sajnos. De jut eszembe, a 17. könyvben hiányzanak a 5-68 oldalak (ez egy intervallum, nem csak 2 db).