Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

zsozso

QuoteOriginally posted by MacKenzie
Látom pénteken felkerült a Naruto 70. része. Sajnos két lejátszóval is meg akartam nézni de mindkettő 17':28''-nél elszáll (az epízód hossza 23':14'' a scroll bar szerint). Velem van a gond?

crc szerint jo.
vagy szedd le ujra vagy hasznalj rendes lejatszot.
Death is the only redemption

emperor

Felkerült a Macross II második epizodja. Az első sajna nincs meg...
Loyalty Never Dies

.Attila

Máskor szólnátok, hogy felkerült valami? Az utóbbi napokban vadászgattam az Avenger 13. részét kérésre, már majdnem lejött az egész, mire leellenőriztem, hogy közben már felkerült.

Shock12

QuoteOriginally posted by Trivi
    Máskor szólnátok, hogy felkerült valami? Az utóbbi napokban vadászgattam az Avenger 13. részét kérésre, már majdnem lejött az egész, mire leellenőriztem, hogy közben már felkerült.
    Tegnap elõtt került fel. Érdemes az upload checkert figyelni... de megmondtam, hogy a keep hamarosan kiadja (ami implikálja, hogy felkerül)... nem hallgattál rám. ;)

Chronos

Use this:
    http://anime:anime@ftp.animehq.hu/ahq-uc/index.php

CHRONOS

ignus

Chobits ogm-ekben való felkerüléséért tud valaki valamit tenni? (ami nem abban van...)
    "...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shock12

QuoteOriginally posted by ignus
    Chobits ogm-ekben való felkerüléséért tud valaki valamit tenni? (ami nem abban van...)
    Meglássuk ;) MX 20ig csinálta meg, 17ig van fenn asszem, megkeresem azt a három részt, és felrakom. ;) (nemtom, ki rakta eddig fel, ha õ nem szeretne most vele foglalkozni :))

ignus

QuoteOriginally posted by Shock12
    Meglássuk ;) MX 20ig csinálta meg, 17ig van fenn asszem, megkeresem azt a három részt, és felrakom. ;) (nemtom, ki rakta eddig fel, ha õ nem szeretne most vele foglalkozni :))

Ok, köszi szépen! :)
    "...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Cobra

Chobits-ből at 5, 6, 12 és 17-től avi-s
    Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

QuoteOriginally posted by Chronos
    Use this:
    http://anime:anime@ftp.animehq.hu/ahq-uc/index.php

CHRONOS

Aha, erről eddig nem is tudtam. Kösz!

Shock12

Kikerült a RahXephon 17,18, és az Last Exile mx Rip 1,2 . A Chobits - ért beálltam a sörbe, valamikor majd odakerülök, hogy beindul...

ignus

Kikerült a RahXephon 17,18, és az Last Exile mx Rip 1,2 . A Chobits - ért beálltam a sörbe, valamikor majd odakerülök, hogy beindul...

:hail:

Zodd

Én próbálom letölteni a Bastard-ot mx féle rippben több kevesebb sikerrel.
    A GTO ogm esítése pedig folyamatban van de a csapat csak lassan halad vele.:D
    Egyébként meg nézzen mindenki YYH-t :hopp:
    :bsd:

Shadowolf

Srácok: én voltam eddig vak, vagy tényleg új Trigun részek kerültek fel az ftp-re? :confused:

.Attila

QuoteOriginally posted by Shadowolf
    Srácok: én voltam eddig vak, vagy tényleg új Trigun részek kerültek fel az ftp-re? :confused:

Gond lehet a látásoddal, a Trigun mindig is 26 részes volt.

ignus

Gravitationt megkaptam egy havertól... Valakit érdekel?

Shock12

Chobitsból lejött az 5. 18, 20. rész. soron van a 6, 12, 17, 19. Amint lent van mind, kezdem feltölteni õket. ;)

emperor

QuoteOriginally posted by ignus
    Gravitationt megkaptam egy havertól... Valakit érdekel?

Ehhh:eek:  Kifejezetten nem:)
    Loyalty Never Dies

Shadowolf

Chobitsból lejött az 5. 18, 20. rész. soron van a 6, 12, 17, 19. Amint lent van mind, kezdem feltölteni õket. ;)

:cool: :jee: :hail: :kiraly:

ignus

:kiraly: Köszi

zsozso

QuoteOriginally posted by emperor
      Ehhh:eek:  Kifejezetten nem:)

Ebben naon 1etertunk ;)

ignus

QuoteOriginally posted by zsozso
      Ebben naon 1etertunk ;)

Ok, csak megkérdeztem.... Nekem sem jött be (1 rész után otthagytam)

emperor

Megvan a Zone of the Enders - Idolo 715 megás, anime-miyuki változata. Jobb minségü, mint ami fönt van az FTP-n. Mehet fől?
      Loyalty Never Dies

zsozso

Megvan a Zone of the Enders - Idolo 715 megás, anime-miyuki változata. Jobb minségü, mint ami fönt van az FTP-n. Mehet fől?

Amennyiben jobb minosegu akkor igen.

.Attila

Megszereztem az Ah! My Goddess 1. részét ogm formátumban, 720x480 -as felbontásban, angol és japán szinkron, kétféle angol felirat (for Sub, for Dub), 328 mega. Menjen fel? Látom csak sima avi-s van.

edit: most látom DC-n, van olyan gyere, akinek megvan a zx-es kódolás. Leszedjem vagy szükségtelen?

edit: az első, amit írtam, az VIDiot által kódolt, ha ez mond valakinek vlamit.

emperor

Megszereztem az Ah! My Goddess 1. részét ogm formátumban, 720x480 -as felbontásban, angol és japán szinkron, kétféle angol felirat (for Sub, for Dub), 328 mega. Menjen fel? Látom csak sima avi-s van.

edit: most látom DC-n, van olyan gyere, akinek megvan a zx-es kódolás. Leszedjem vagy szükségtelen?

edit: az első, amit írtam, az VIDiot által kódolt, ha ez mond valakinek vlamit.

:hopp: Jaja:hopp: Ha Zsozso is egyetért.:)
        Loyalty Never Dies

.Attila

:hopp: Jaja:hopp: Ha Zsozso is egyetért.:)

Az ő vagy McDouglas véleményére várok.
          És melyik változatra mondtad, hogy "jaja"?

McDouglas

Az ő vagy McDouglas véleményére várok.
          És melyik változatra mondtad, hogy "jaja"?

AMG-bol az AA verzio van fennt, ami nem rossz. Az meg rendben van, hogy a kozepes minosegu fansubot lecsereljuk dvd-ripre (bar neha ez is megkerdojelezheto...), de hogy a dvd-ripeket is egymas utanc serelgessuk csak azer, mert egyik 100 pixellel szelesebb? Meg van benne angol dub? Ne vicceljunk mar, ennyi erovel akar feltolthetnenk a dvd imageket is....

Ami kell: japan szinkron, angol felirat.... minden ami ennel tobb az mar folosleges.
          Kukorica Rox ^^

.Attila

QuoteOriginally posted by McDouglas
          AMG-bol az AA verzio van fennt, ami nem rossz. Az meg rendben van, hogy a kozepes minosegu fansubot lecsereljuk dvd-ripre (bar neha ez is megkerdojelezheto...), de hogy a dvd-ripeket is egymas utanc serelgessuk csak azer, mert egyik 100 pixellel szelesebb? Meg van benne angol dub? Ne vicceljunk mar, ennyi erovel akar feltolthetnenk a dvd imageket is....

Ami kell: japan szinkron, angol felirat.... minden ami ennel tobb az mar folosleges.

Csak a kérdésemre nem válaszoltál: kell valamelyik vagy nem?
          Elolvastátok az edit-et is? zx verziót is be tudok szerezni, az ogm formátumú és 230-240 mega körül van.

Cobra

Megnéztem egy ogm-es Chobits részt, és szerintem a feliratozása sokkal gyengébb, mint az avi-knak. Pl: az intro és outro nincs lefordítva, többször is PC-t írnak persocon helyett, stb
          Az angol szinkron viszont elfogadható.
          Hide and fear, Cobra Commander is here !