Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: bastardpár perc alatt fel tudnám rakni õket
Az az érzésem, hogy vkinek kolis T3-s elérése van :)

Daryoon

Quote from: bastardMivel bekerült a 250g-s vinyó feltoltam egy nagyobb mennyiségû h-t a szerverre.

Íme:
[ass-h] Viper GTS - 1[XviD 1.0.1][277D8FF4].ogm
[ass-h] Viper GTS - 2[XviD 1.0.1][E81447D7].ogm
[ass-h] Viper GTS - 3[XviD 1.0.1][605188E3].ogm
[ass-h] Virgin Touch - 1 [XviD 1.0.1][FB542439].ogm
[ass-h] Virgin Touch - 2 [XviD 1.0.1][819AEFAE].ogm
Tales of Misbehavior.avi
Tales of Sintillation.avi
Tales of Titillation.avi
[HL}-Dark_Ep1-{Xvid].ogm
[HL}-Dark_Ep2-{Xvid].ogm
Desert Island Story XX - 1.avi
Desert Island Story XX - 2.avi
Desert Island Story XX - 3.avi
Desert Island Story XX - 4.avi
[HL]-Magic_Woman_M_Ep1-[Xvid]-(F2501C26).ogm
[HL]-Magic_Woman_M_Ep2-[Xvid]-(97CDD116).ogm
_ass-hentai__samurai_xxx_-_1_xvid1.0.1__a3980f55_.ogm
_ass-hentai__samurai_xxx_-_2_xvid1.0.1__3bd16199_.ogm
[HL]-Stainless_Night_1.ogm
[HL]-Stainless_Night_2.ogm
[HL]Twin_Angels_Vol_1.ogm
[HL]Twin_Angels_Vol_2.ogm
[HL]Twin_Angels_Vol_3.ogm
[HL]Twin_Angels_Vol_4.ogm
[HH]_Blood_Shadow_Ep_01(FAC99A0B).avi
[HH]_Blood_Shadow_Ep_02(C225F1C4).avi
[HH]_Blood_Shadow_Ep_03(96D46F8B).avi
[HL]-Tales_of_Seduction-[Xvid].ogm
[HL}-City_of_Sin-{Xvid].ogm

és némi raw :
[H-F] Private sessions 1 (uncensored).avi
[H-F] Private sessions 2 (uncensored).avi
[H-F] Private sessions special (uncensored).avi
[H-F] Romance of Shining Sword II Ep 1 (uncensored).avi
[H-F] Romance of Shining Sword II Ep 2 (uncensored).avi
[H-F] See In 1 (uncensored).avi
[H-F] See In 2 (uncensored).avi
[H-F] Dirty Thoughts 1 (uncensored).avi
[H-F] See In 2 (uncensored).avi

Hali mindenkinek!

Ezek közül én csak keveset látok, bár valószínûleg ez akkor a szerver full üzemelésekkor már változni fog. Ugyi? :)  Egyébbként köszi Bastard.

Minden jót!

Manu

Quote from: bastardupload accot zsozsótól kérhetsz, de a paranoia agentel és a gungrave-el nem kell szenvedned, pár perc alatt fel tudnám rakni õket (amit majd meg is teszek) de a szerver jelenleg (zsozso-t idézve) "csökkentett módban fut".
Értjük ezalatt, hogy elõreláthatólag augusztus 15.-ig nem kerül fel új cucc.

Ok Bastard!
Bár OFF, de látom te pakolod fel a Samurai Champloo-t, és kérdezném, hogy ki subbolja jelenleg, mert már kint van a [t133-raw] által rippelt 8-10. ep., de nincs rajtuk sub. Eddig szinte minden ep.-et más csinált.
Ügye nem állsz le róla??!!! :bruhuhu:

bastard

Quote from: TriviAz az érzésem, hogy vkinek kolis T3-s elérése van :)

sajnos tévedsz :(
egy másik szerverre húzom le a cuccokat bittorrentel és onnan át az usteamre

bastard

Quote from: DaryoonHali mindenkinek!

Ezek közül én csak keveset látok, bár valószínûleg ez akkor a szerver full üzemelésekkor már változni fog. Ugyi? :)  Egyébbként köszi Bastard.

Minden jót!

ahogy én látom mind fentvan :)
a rawokat a hentai/raw-ban találod

Moha

Hová tûnt az ftp-rõl a Koi Kaze? :wtf:
Azt tudom, hogy egy rész (asszem a 10.) hiányzott belõle, de akkor most az egész le lett szedve?
Pedig most akartam letölteni.  :hogyaza:

Vagy csak én vagyok vaksi, és mégis fent van?  :3x3:

zsozso

Quote from: MohaHová tûnt az ftp-rõl a Koi Kaze? :wtf:
Azt tudom, hogy egy rész (asszem a 10.) hiányzott belõle, de akkor most az egész le lett szedve?
Pedig most akartam letölteni.  :hogyaza:

Vagy csak én vagyok vaksi, és mégis fent van?  :3x3:
Az 1ik vinyot sajnos linuxal nemlehet bemountolni.
Death is the only redemption

Damnatus

Hali!

bastard
Kösz az infót.

Titkos

Üdv!
Sajnos 1 hétig nem voltam netközelben, így érdekelne, hogy mi történt az FTP-vel. Hallottam, hogy hiányoznak róla animék (tudom, ezt zsozso mondta, hogy a Linux miatt van), viszont ami még érdekelne, az az, hogy miért lett újra az Anime könyvtár 10-felé vágva, mint régen? Szerintem "ömlesztve" jobb volt.
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Moha

Ennek a threadnek az "alján" nézz szét. Egy hasonló kérdés már volt.
Mellesleg engem a darabolás annyira nem zavar (persze jobb volt egyben), csak kár, hogy pár dolog nincs már fent.

Squall

Yo!

Nemtom kérhetek e olyat, hogy a Samurai Deeper Kyo 22. részétõl felfelé visszatennéd e a részeket, mert nagyon jó a sorozat, de nem tudtam mindet leszedni. Elõre is thx.
Soon I will be here no more
You'll hear my tale
Through my blood
Through my people
And the eagle's cry...

Titkos

Quote from: MohaEnnek a threadnek az "alján" nézz szét. Egy hasonló kérdés már volt.
Mellesleg engem a darabolás annyira nem zavar (persze jobb volt egyben), csak kár, hogy pár dolog nincs már fent.

Köszi, szétnéztem. :)  Amúgy az eltünt animék ismét fel fognak kerülni, ugye? :confused:
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Gábor83

A Gits-stand alone complexben az összes fájl dvdrip, vagy csak az, amihez oda van írva a névben? Ha nem mind dvdrip, akkor megoldható lenne, h a többi is felkerüljön dvdripként, h azonos minõségûeket írhassak ki?

Gábor83

Apropó, RahXephonnak csak az utolsó két részét tettétek vissza! Nem nagyon van sebességem felfelé, de tudok még egy embert akinek megvan. Esetleg visszatöltsük?

NAZSi

meg tudnátok mondani h a GANTZ-nak mikor lesz elérhetõ a cenzúrázatlan változata? mert a manga olvasása után névze elég illuzióromboló h a film barbár cenzúrázása miatt nagyobb részek hiányoznak....

faxmactor

Quote from: Gábor83A Gits-stand alone complexben az összes fájl dvdrip, vagy csak az, amihez oda van írva a névben? Ha nem mind dvdrip, akkor megoldható lenne, h a többi is felkerüljön dvdripként, h azonos minõségûeket írhassak ki?
Csak az dvd-rip amin jelölve van.
Tudtommal nincs belole (nem letezik) komplett rip. Amerikaban meg csak mostanaban kezdtek el kiadni (eddig 1 dvd jelent meg), a japan (de inkabb hk ;) ) dvd kiadasrol pedig 1-10, 23-26 epizodok leteznek ripben. Csak akkor varj, ha nagyon turelmes tipus vagy, mert az usaban kb jovo nyarra jelenik meg az egesz (kethavonta 1 dvd = 4 resz)
Utazás MÁV-val: kalandjáték-kockázat

Cobra

Quote from: Gábor83Apropó, RahXephonnak csak az utolsó két részét tettétek vissza! Nem nagyon van sebességem felfelé, de tudok még egy embert akinek megvan. Esetleg visszatöltsük?
A RahXephon 2 külön winchesteren van, szóval megtalálod a többit is valahol. (hogy ez hogy jött össze, azt ne kérdezd)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Gábor83

Akkor leveszem simában, annyival nem lehet rosszabb, h ennyit kelljen rá várni.
A RahXephont annyira nem kerestem, de ha megvan, akkor nem töltöm fel újra :) /már, ha egyáltalán kapnék rá engedélyt/

Gábor83

BTW, PatLabor sorozat felkerülhetne?

Chronos

Quote from: NAZSimeg tudnátok mondani h a GANTZ-nak mikor lesz elérhetõ a cenzúrázatlan változata?
Augusztus 20.-a és 25.-e körül...:)

CHRONOS

emperor

Quote from: faxmactorInitial D soundtrack. 5CD-nyi eurobeat a first és second stage-ekbõl, Ogg Vorbis q6 (~192+ kbps). Aki az animét szereti, ezt is fogja ;)  Menjen? (Fent csak 1 CD van belõle)

IGEN!!!! :whoah:
Loyalty Never Dies

Vobi

Az egyik legjobb sorozat amit valaha láttam a Naruto, és fájdalmasan tapasztaltam a legutóbbi leállás után, hogy eltünt az elsõ 88 rész plusz a 91,92 is. Ha bármit tudtok tenni az ügy érdekében kérlek ne habozzatok mert ha nem jutok hozzá a további részekhez súlyos elvonási tünetekben fogok elpusztulni.
    (Mellesleg nagyon szeretem a Ninja Scroll jellegü komoly szamurájos filmeket ha ilyen van azt is szivesen látnám.)

Dragon

Nekem úgy tûnik, hogy fenn van az anime\1\naruto könyvtárban....
    habár a 94-es feltöltésével kicsit késnek a srácok, de akit érdekel, az már úgyis leszedte BT-rõl.

===SPOILER===
    a következõ epizód dupla epizód lesz (1 óra) a készítõk szerint
    ============
    "And there was war in heaven.
    Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
    Neither was their place found anymore in Heaven.
    And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
    he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
    [Revelations 12:7-9]

Vobi

Elnézést kérek a Narutos megszólalásomért egyszerûen figyelmetlen voltam. Az anime/10/naruto könyvtárban van két rész (89, 90) és nem vettem észre, hogy van máshol is naruto könyvtár. Bocsi

Vobi

Ha lehet egy nagyon alpári kérdésem: mi az a BT

Shadowolf

Quote from: VobiHa lehet egy nagyon alpári kérdésem: mi az a BT

Bittorrent. Részletek az azonos nevü threadben. ;)

Venom

Quote from: bpka000===SPOILER===
    a következõ epizód dupla epizód lesz (1 óra) a készítõk szerint
    ============

ÖÖÖ... a 94 már dupla epizód vagy a 95 lesz egy nagy dupla? És mondjuk érthetõ is, ha megnézzük kik csapnak össze. :)

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Dragon

A 95 lesz az, ezt a 94 végén mondják, és azzal az indokkal, hogy a Naruto movie-t ünneplik.
    "And there was war in heaven.
    Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
    Neither was their place found anymore in Heaven.
    And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
    he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
    [Revelations 12:7-9]

NAZSi

Quote from: ChronosAugusztus 20.-a és 25.-e körül...:)

CHRONOS

ok, kösz szépen: )

NuDLy

Csak azt szeretném +tudni, h hová tûnt a Maison Ikkoku c. anime, az ftp-rõl?! Csakmert nagyon ráindultam :muhahah:
    help míííí!