Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

emperor

QuoteOriginally posted by Chronos
Iria 5-6. része is fent van, és ezzel ez az anime is véget ért...;)

CHRONOS

Hálám még a túlvilág után is ûldözni fog!:hopp:
Köszi szépen!:D
Loyalty Never Dies

Shock12

Hát elnézést mindenkitõl, akinek a Scryed elsõ két részének késedelme által kiváltott hiányérzettõl kinyílt a bicska a zsebében. Engesztelésképpen felkerült az elsõ két rész mellé a harmadik is (olyan friss, hogy még füstölögnek a bitek... :D ).

Jenchi

Hali!

Nem tudna valaki mégis segíteni ebben a Witch Hunter Robin OST 2 ügyben. A zene megléte, vagy egy cím esetleg, nagy segítség lenne. Sajna nem vágom annyira ezt az IRC dolgot (próbálkoztam, de nem találtam semmit) és némi idõhiányban is szenvedek, szal' ha tudnátok segíteni az tök jó lenne meg minden...:cool:
    "I'm not going there to die...  I'm going to see if I'm truly alive."

Shock12

Na, én találtam két számot neked (bár én meg a witch hunter robin-ban nem vagyok otthon... :) )

Keresés: az anime.mircx.com-on szokott fenn lenni anime-ost torrent... namost csak körül kell nézni a csatornájukon... (felmész az #anime-ost csatornára az irc.mircx.com-on ). Ezen a csatornán engedélyezve van az @find, úgyhogy amikor csatlakoztál, akkor pl kiadsz egy keresési parancsot pl. @find witch hunter.
    Ezekután kiad egy rakat találatot...
    Ezek között találtam a következõ triggerû szervert /ctcp Ryvis2 stuff. Itt megtalálhatod a két számot.
    (trigger parancsot kiadhatsz mind a csatorna ablakában, mind az esetleges találati ablakban is, a dcc-chat kapcsolathoz új ablakot nyit (most mIRC kliensrõl beszélek)).

Bocs, ha szájbarágós voltam... ;)

Jenchi

Szájbarágós:confused: Ugyan már, csak mint Ace Ventura a keselyûetetõs jelenetben:hehe: Most már biztos sikerülni fog. Nem akarok szégyent hozni rád Sensei :beken: . Komolyan:
     KÖSZIKÖSZIKÖSZI!!!!!!!
    :hail:
    "I'm not going there to die...  I'm going to see if I'm truly alive."

Shock12

Örülök, hogy segíthettem, ha van valami gáz, nyugodtan szólj !(Megilyedni nem kell, az IRCbe ilyen téren elég gyorsan bele lehet szokni, én is csak július óta használom ;) )

Chronos

Felraktam egy AMV-t a könyvtáramba...;)

CHRONOS

Shock12

Majd meglátjuk, ha kikerül :) !

Shock12

Chronos ! Aranyos :) .
    Errõl jut eszembe (töltésnek ugyan nem felm de le, illetve az animeHQ-nál): Hova tûnt az a jó nagy kupac könyvtár, ami még tegnap eléggé megvolt (akartam onnan letölteni néhány dolgot, és sehol senki... :confused: ) ??

Chronos

QuoteOriginally posted by Shock12
    Tesóm mûve...;)

CHRONOS

McDouglas

Errõl jut eszembe (töltésnek ugyan nem felm de le, illetve az animeHQ-nál): Hova tûnt az a jó nagy kupac könyvtár, ami még tegnap eléggé megvolt (akartam onnan letölteni néhány dolgot, és sehol senki... :confused: ) ??

"Bizonyos" dolgok elegge "illekonyak", sajna ha lemaradtal rola, akkor mashonnan kell beszerezned.
    Kukorica Rox ^^

Shock12

Ügyes ! Reméljük megörvendeztet néhányal még :zen: !

Shock12

Az általunk érzékelhetõ root könyvtárban a teljes misc, request, és egyéb könyvtárak csak elillantak ?? Ez most hirtelenjében nem kristálytiszta ! (Az ok, hogy azon könyvtárak, amikbe véletlen belekerül egynéhány DVD rip, meg ilyenek, de azért ez már morbid... vagy valami rendszerszinten nagyon elhányta magát... )

Megemlékezés: ez volt a 200 post :D (Mint azt Chronos kolléga gratulációjából észrevettem ;) !

Chronos

Shock: Grat a 200. posthoz!!;)

Ja, és tesóm valószinûleg fog még AMVket készíteni...:D

CHRONOS

Shock12

Kössz Chronos, remélem lesz még jónéhány ilyen alkalom :) . Ja, tesódnak meg hajrá (te meg szolgáltasd csak a nyersanyagot :D )!

Chronos

(te meg szolgáltasd csak a nyersanyagot :D )!
    Azon voltam, vagyok, leszek...;)
    Jókivánságaidat átadtam...:D

CHRONOS

McDouglas

Az általunk érzékelhetõ root könyvtárban a teljes misc, request, és egyéb könyvtárak csak elillantak ?? Ez most hirtelenjében nem kristálytiszta ! (Az ok, hogy azon könyvtárak, amikbe véletlen belekerül egynéhány DVD rip, meg ilyenek, de azért ez már morbid... vagy valami rendszerszinten nagyon elhányta magát... )

Oo, nem ezekre a konyvtarakra gondoltam, ezek valoszinuleg mas miatt tuntek el. De ahogy latod, mostmar megvannak ;)
    Kukorica Rox ^^

Shock12

No látod... én nem látom... továbbra sem... megvan náluk a Anime1, Anime2, Anime3, Audio, Clips, Image és Manga könyvtár... semmi más. (itt ez most nem sírás, rívás, csak erõsítsetek meg hogy ti sem... (jah, FlashFXP, TC))... biztos meg lesz, addig is van mit feltölteni ;) .

zsozso

No látod... én nem látom... továbbra sem... megvan náluk a Anime1, Anime2, Anime3, Audio, Clips, Image és Manga könyvtár... semmi más. (itt ez most nem sírás, rívás, csak erõsítsetek meg hogy ti sem... (jah, FlashFXP, TC))... biztos meg lesz, addig is van mit feltölteni ;) .

Hmm nekem van ;)
    Death is the only redemption

McDouglas

Epp atalakitas altt van, hogy mit lat az anime user, es mit nem.
    Kukorica Rox ^^

Pharaoh

QuoteOriginally posted by McDouglas
    Epp atalakitas altt van, hogy mit lat az anime user, es mit nem.

Ez már a végleges felállás, hogy csak ezeket látja az anime user?

Ha saját user-t akarok, akkor egy animhq-s tárterûletre kell befizetnem (Pen-Pen csomag)? Vagy van csak ilyen letöltögélõs csomag is?

Shock12

Megnyugodtam, hogy nem én vagyok a béna... legalábbis most :D . Ok, akkor várok, hogy mi lesz...

McDouglas

QuoteOriginally posted by Pharaoh
    Ez már a végleges felállás, hogy csak ezeket látja az anime user?

Ha saját user-t akarok, akkor egy animhq-s tárterûletre kell befizetnem (Pen-Pen csomag)? Vagy van csak ilyen letöltögélõs csomag is?

Valoszinuleg ez a vegleges. Nem, a webhost csomagok azok webtarhelyre vonatkoznak, ha ftp accot szeretnel, akkor irj az accinfo@animehq.hu -ra, es ott valaszolok ;)
    Kukorica Rox ^^

emperor

QuoteOriginally posted by McDouglas
    "Bizonyos" dolgok elegge "illekonyak", sajna ha lemaradtal rola, akkor mashonnan kell beszerezned.

pl Gundam Seed?:(
    Loyalty Never Dies

Shock12

Quote"Bizonyos" dolgok elegge "illekonyak", sajna ha lemaradtal rola, akkor mashonnan kell beszerezned.
      Itt a nem-anime RIPekre és a játékokra gondolt McDouglas... hogy a Gundam Seed eltûnt... hm... rejtély... :confused:

thebluesnote

Jé télleg, az AHQ miért lett átvariálva? Akkora forgalmat generált a Misc meg a Request?

Shock12

Ezt McDouglas tudná legpontosabban elmondani, én gyanítom, hogy pusztán biztonsági okokat tartott szem elõtt... (merugye aki kap acc-ot, az csaktalán nem nyomja fel õket... merugye az a rész már absz. nem legális (ok, a látható többi sem, de ez nem annyira feltûnõ))...

thebluesnote

Igen, a Requestre ez igaz is, viszont a Misc miért lett levéve? Ahogy emlékszem abban is olyan cuccosok voltak, amik soha a büdös életben nem fognak Mo.-n megjelenni. A Requesttel sem lenne gond (legalábbis a "standard" Anime könyvtárakhoz viszonyítva, ugye :] ), ha mondjuk nem lehetne bármilyen dolgot kérni. Pl. Dungeon Siege és Magic the Gathering mit keres egy anime ftp-n?

Ekuseru

befejeztem a BATTLE ROYALE feltöltését. (a többi már nem rajtam múlik :D )

ja egyébként a request-tel kapcsolatban szerintem jó dolog, hogy van ilyen hiszen a játékok csak kis ideig vannak fenn, meg akkor ilyen filmek mint a BR sem kerülhetnének fel
      日本 - 中國 - 한국

Pharaoh

QuoteOriginally posted by Ekuseru
      befejeztem a BATTLE ROYALE feltöltését. (a többi már nem rajtam múlik :D )

ja egyébként a request-tel kapcsolatban szerintem jó dolog, hogy van ilyen hiszen a játékok csak kis ideig vannak fenn, meg akkor ilyen filmek mint a BR sem kerülhetnének fel

Kár, hogy pont most lett átrendezve az anime acc az animehq-n. Egy kicsit váratlanul jött , ha elõre szolnak már rég intézkedtem volna saját acc ügyében. Most meg a Sex is zero is csak félig van meg.:bruhuhu: