Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

thebluesnote

Bocs, de én nem azt mondtam, hogy a request rossz dolog. Viszont a Mo.-n licenszelt és boltban kapható cuccok felpakolása az, most pl. valószínûleg ezek miatt ugrott a request a külsôsöknek...

Venom

Jah igen, itt mindenki mongya hogy mi mindent töltött fel... ez mind szép és jó, de... ezeket hol érheti el eccerû, csak letölteni kívánó halandó?

Venom

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Chronos

QuoteOriginally posted by Venom
Jah igen, itt mindenki mongya hogy mi mindent töltött fel... ez mind szép és jó, de... ezeket hol érheti el eccerû, csak letölteni kívánó halandó?

Venom
Gondolom az FTP-ken...;)

CHRONOS

Pharaoh

QuoteOriginally posted by Venom

Venom

Amit valaki feltölt a saját könyvtárába, azt zsozso átpakolja az anime-anime9-ig valahova.

Kivéve most a Battle Royale-t, mert az nem anime és ezért az az animehq-re lesz átpakolva.

Shock12

Igen, az, hogy írjuk, hogy feltöltöttük vhova, az csak irányadó.  Ezen örvendetes esemény bekövetkezte után záros határidõn belül kikerül ftp-re, és már lehet is letölteni ;) !

Venom

Nem tudom megnézte-e valaki az elsõ részt, de... az FMP rajongókat el kell keserítsem, a Season2-nek semmi köze az eredeti FMP-hez, ez amolyan "vegyük az eredeti szereplõket és kerüljenek nagyon vicces hétköznapi helyzetekbe". Magyar, GAGYI. Mehh, pedig már azt hittem látok vmi jót...

Venom

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Shock12

Venom ! Mint azt már kitárgyaltuk McDouglassal, és a többiekkel, (asszem a b.a.k.a...-ban), nagyon is van köze az elsõ seasonhoz. Méghozzá az animék nagy részét mozgató karakterfejlõdés címén. Mert ha tényleg FMP rajongó vagy (amit nem kétlek, csak fel kellett volna tûnnie), észrevehetted volna, hogy a karakterfejlõdés "hétköznapi-élet" aspektusa az átvezetõ részek kivételével teljesen el lett hanyagolva (fõként Chidori tengeralattjáróra való szállásával). Mindemellett az effektíve háttértörténeti szálak nem lettek elvarrva. Ezáltal, hogy "lightosabb" hangulatúra vették az egészet, lényegesen könnyebb ezen elmaradt részeket bepótolni... meg ugye a "hasfájásig tartó könnyesre röhögés" sem egy utolsó szempont :D .

Mindazonáltal nekem nagy kedvencem az FMP, és mikor meghallottam, hogy milyen lesz a season 2 (ja és csak 15 részes, ahol pl. az elsõ 2 össze van vonva), kicsit csalódtam, de elolvastam a manga elérhetõ részeit, és egybõl megértettem, és örültem neki. Szerintem próbáldd ilyen megvilágításba helyezni, és egybõl más lesz a helyzet ;) !

De persze itt is érvényes a kedvenc közhelyünk: "Ízlések és pofonok... !"

thebluesnote

Hm, én meg örültem, amikor megtudtam, hogy ilyen lesz a második season... Highschool anime roxorz, meg minden. :) Most lehet, hogy nem számítok rajongónak, de nekem az elsô FMP-ban pont az iskolai répáskodás tetszett.

Venom

Láttam a teljes sorozatot és tényleg élveztem a hétköznapi helyzetekbõl adódó bakikat, de... nekem ez így kissé túl sok volt. Az alapsorozatban még vmennyire tényleg csak átvezetõ jellegük volt, viszont most... úgy tûnik, ebbõl fog állni az egész sorozat. Nah mind1, ízlések és pofonok.

Ráadásul még 1 mech sincs benne! BLAHH!

Ésmégvalami... már az eredeti sorozat is lightos volt. Ez még ahhoz képest is lightos. Olyan light lett, hogy már átlátszó és gagyi. Lufi. Pukk.

*Venom csöndesen elvonul duzzogni.*

Shock12

Igen, az elsõ sorozat amúgy eléggé drámai hangulatának adott egy kis fûszerezést a hájszkúl lájf . :D .

Venom, ne szomorkodj, gyanítom, hogy még a mechekbõl kisajtolható összes poén ki fog még jönni (én leestem a székrõl azon ominózus "pattan a baseball-labda a levegõben" jelenettõl :D ).

Chronos

Gondoltam bejelentem, hogy a következõ anime amit feltöltök az FTP-re a Yu Yu Hakusho lesz...;)
A kérdés már csak az, hogy Zsozso-tól megkapom-e az engedélyt...:)

CHRONOS

Shock12

Quote Gondoltam bejelentem, hogy a következõ anime amit feltöltök az FTP-re a Yu Yu Hakusho lesz...

Hohó... szuper...
Lehet, hogy triviális kérdés: DVD-RIP ?!

Chronos

QuoteOriginally posted by Shock12
Hohó... szuper...
Lehet, hogy triviális kérdés: DVD-RIP ?!
Mi más...:D
+ Dual Audio (de az úgy sem számít, nem igaz? :p)

CHRONOS

Shock12

QuoteMi más...
+ Dual Audio (de az úgy sem számít, nem igaz? )

Hehe... hát persze, hogy nem :D ... eredeti nyelven az igazi !

zsozso

Death is the only redemption

Chronos

Akkor töltõdik fölfelé...;)

CHRONOS

Shock12

RahXephon-t az anime-mx-tõl töltöm le, az elsõ rész hamarosan felkerül a szerverre (két napon belül). Tölük van fenn a Scryed is, tehát eléggé jó minõségû lesz a RIP.

Ekuseru

a Rahxephont-t miért rakod fel?
már fennt van...:D
日本 - 中國 - 한국

Shock12

Hát fönn van, nekem is itt van a winyómon az ottani részek másolata... de amiket feltöltök azok DVD-rip-ek, nem pedig fansubok... (ezt kitárgyaltuk a b.a.k.a.-n is asszem... lehet, hogy nem veled, de kitárgyaltuk...) (Megjegyzésként az FMP is fenn van, és mégis töltöm fel a Rip-eket (meg az AYA-nak is...))

Chronos

Hát fönn van, nekem is itt van a winyómon az ottani részek másolata... de amiket feltöltök azok DVD-rip-ek, nem pedig fansubok... (ezt kitárgyaltuk a b.a.k.a.-n is asszem... lehet, hogy nem veled, de kitárgyaltuk...) (Megjegyzésként az FMP is fenn van, és mégis töltöm fel a Rip-eket (meg az AYA-nak is...))
Bizony...;)
A DVDripek és fansubok között tényleg hatalmas különbség van, mind grafikában, mind hangban, mind feliratban...(bár vannak kitünõ fansubok)
Én a DVDripet ajánlom, ha valaki jól akar járni...:D

CHRONOS

Shock12

Ugye, hogy ugye ?! Köszönöm Chronos Kollega a felszólalását, ennek hatására gyorsított eljárásban, 14 órán belül felkerül az említett sorozat elsõ része (utána majd a srácok rippelési sebességének föggvényében :D )...

Chronos

Ugye, hogy ugye ?! Köszönöm Chronos Kollega a felszólalását, ennek hatására gyorsított eljárásban, 14 órán belül felkerül az említett sorozat elsõ része (utána majd a srácok rippelési sebességének föggvényében :D )...
:jee:!!

CHRONOS

Ekuseru

日本 - 中國 - 한국

McDouglas

QuoteOriginally posted by Chronos
Bizony...;)
A DVDripek és fansubok között tényleg hatalmas különbség van, mind grafikában, mind hangban, mind feliratban...(bár vannak kitünõ fansubok)
Én a DVDripet ajánlom, ha valaki jól akar járni...:D

CHRONOS

Azert meg kell jegyezni, hogy a nevesebb fansubberek (volt ETG-sek, meg meg egy-ket oreg roka) ****t nem adnak ki a kezeikbol. Es a feliratrol meg meg kell emliteni, ritkan forditanak ra annyi energiat dvd ripperek, hogy akarcsak egy betutipust is atallitsanak, es akkor a karaoket, es hasonlokat nem is emlitem ;)

"Erteke" mint olyan, imho a fansubnak sokkal tobb van, leven nem csak betette gazdagcsavo a kikolcsonzott, megvett dvd-t es lerippelte, hanem legjobb tudasukat beleadva (forditas, editalas, feliratozas) prezentaltak nekunk.

Es akkor az iylen aprosagokat, hogy szo, fogalom magyarazatok, amiket a fansubberek megejtettek (hivatkoznek itt pl Hikaru no Go-ra.... aranyat ertek azok a commentek), meg csak nem is remelhetunk a dvdrip-tol. Szal az en velemenyem az, hogy ha kulonosebb gond nincs a fansubbal, akkor inkabb azt irom ki. Persze ha regi a dolog, rm, vagy 60 megas asf a legjobb ami elerheto valamibol, akkor dvd-ripet valasztom, de termeszetesen fenntartasokkal. (hk-dvd-k ugyebar ;))
Kukorica Rox ^^

paTKany

QuoteOriginally posted by McDouglas (hk-dvd-k ugyebar ;)) [/B]

Azokon ám is csak az angol felirat konstans ****.

A kép és a hang változó, ha a japán DVD kiadásról nyúlják le akkor teljesen megfelelo.
Találkoztam már olyannal is amire egy az egybe rákerültek a japán kiadás extrái is, na ez az amit se fansubbertõl se rippertõl nem kapsz meg...

Shock12

Na ja... McDouglasnak bizony igaza van, ezt el kell ismerni. :embarassment: Ilyen szempontból bele sem gondoltam... (Animeforever&FangirlFriday szokta mostanában megpakolni ilyen extrákkal pl. az Inu Yasha részeket... ez csakugyan nincsen benne a ripben...) Illetve a RIPekben idegesítõ, hogy az eredeti felirat a nyitó, és záró képsorokból ki van gyalulva és helyettesítve van gagyi amerikai felirattal... brrr... viszont eredeti Japán CD ripet meg azért eléggé nehézkes szerezni...

emperor

Na, örömmel jelentem, hogy visszatértem.:D
A Gundam Wing-t hamarosan folytatom, és fel fog kerülni az End of Eva filmzene is!:D
Loyalty Never Dies

Chronos

QuoteOriginally posted by emperor
    Na, örömmel jelentem, hogy visszatértem.:D
    Üdvözletem...;)

CHRONOS

Chronos

Fent van a Yu Yu Hakusho 3 - 7.része a könyvtáramban...;)

CHRONOS

Shock12

Üdv Emperor! ;)

Nekem meg a RahXephon 1 van fenn. :D