Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

zsozso

Nemlesz 32 fele verzioban fent majd ha kijon az anbu-aone akkor fellesz pakolva.
Death is the only redemption

Moloko

QuoteOriginally posted by zsozso
Nemlesz 32 fele verzioban fent majd ha kijon az anbu-aone akkor fellesz pakolva.
akkor nem rakom fel a bakasanosat.

Chronos

Shadowolf

QuoteOriginally posted by deyo
Akkor felment a Fushigi Yuugi OVA 3:-))

:cool:

Zodd

QuoteOriginally posted by Chronos
Zodd figyelmébe ajánlom: :)http://animereactor.ath.cx/forum/viewtopic.php?t=3638

CHRONOS
Itt is megköszönöm az ajánlatot és el is kezdtem tölteni. :D
Egy hónap alatt biztosan lejön.. :bsd: :rolleyes:
:bsd:

Titkos®

Akkor felment a Fushigi Yuugi OVA 3:-))

Thanx!:zen:
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

.Attila

Találtam egy gyereket DC-n, van 3 sorozata, melyek még nincsenek fenn az ftp-n. Szép lassan leszedem őket, de sajnos ez tényleg lassú lesz, mert 1KB/s-cel jön.
A 3 sorozat:

1. Green Green
2. NieA Under 7
3. Kimi Ga Nozomu Eien

Elkezdtem szedni a Green Green-t, de ha mást favorizáltok, szóljatok.

ignus

Felmkerült a Love Hina Again dual-audio-s ogm-ben...:-))
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
Sue-chan RULEZ! :)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Dschneider

Érdekel valakit egy kis horror? Feltenném a Pet Shop of Horror-t.

(http://www.animenfo.com/animetitle,294,pqjlff,pet_shop_of_hor.html)

ignus

QuoteOriginally posted by Dschneider
Érdekel valakit egy kis horror? Feltenném a Pet Shop of Horror-t.

(http://www.animenfo.com/animetitle,294,pqjlff,pet_shop_of_hor.html)

Szerintem tedd... Engem érdekelne!:hopp:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

.Attila

Szép lassan jön le a Kimi Ga Nozomu Eien, bár eddig csak a 11. rész indult el. A 8. és a 9. részt sajnos nem találom sehol, beszerezné valaki?
A stílusa Animenfo alapján: Drama, Romance, Schoolkids (az ilyen stílusúak elég népszerűk szoktak lenni errefelé, pl. Onegai Teacher).
482 értékelés alapján 9,2-t kapott a 10-es skálán!!!

Shadowolf

Úgy látom, zsozso időközben felrakta a Naruto 69.-ik részét. :D
Arigato!

Dschneider

QuoteOriginally posted by Trivi
Szép lassan jön le a Kimi Ga Nozomu Eien, bár eddig csak a 11. rész indult el. A 8. és a 9. részt sajnos nem találom sehol, beszerezné valaki?
A stílusa Animenfo alapján: Drama, Romance, Schoolkids (az ilyen stílusúak elég népszerűk szoktak lenni errefelé, pl. Onegai Teacher).
482 értékelés alapján 9,2-t kapott a 10-es skálán!!!

9,2... Elkezdtem nézni, és az elsö 3-4 rész NAGYON jó és hangulatos, de utána... Totális vakvágány, sajna... Megáll a sztori, csak szenvednek és nyüglödnek... Eh, asszem 8-ig birtam, utána lemondtam róla... Dehát ez csak egy mogorva fickó véleménye... :rolleyes:

.Attila

QuoteOriginally posted by Dschneider
9,2... Elkezdtem nézni, és az elsö 3-4 rész NAGYON jó és hangulatos, de utána... Totális vakvágány, sajna... Megáll a sztori, csak szenvednek és nyüglödnek... Eh, asszem 8-ig birtam, utána lemondtam róla... Dehát ez csak egy mogorva fickó véleménye... :rolleyes:

Neked megvan és még nem raktad fel? You should be ashamed of yourself!!!

Dschneider

Jaja... föleg mert rég letöröltem öket... :(

Shock12

Nekem megvan az egész sorozat, Lunar-subban... és már rég... :p és nem töltöttem fel, mert 6.22 tudok max kipréselni, de akkor megáll nálam az élet... szerintem én sem fogom kiírni, mert tényleg csak nyûglõdés...
Edit: Ez a hentai-game adaptáció sem sült el valami jól...

.Attila

Mondanátok olyan anime-ket, melyek még nincsenek fent és nem tudtok beszerezni? Mert akkor azokat én is keresném. Amiket eddig kerestem és találtam, arról kiderült, hogy ti már töltitek le.

deyo

Mondanátok olyan anime-ket, melyek még nincsenek fent és nem tudtok beszerezni? Mert akkor azokat én is keresném. Amiket eddig kerestem és találtam, arról kiderült, hogy ti már töltitek le.
Nemtom vki ismeri-e, de engem erdekelne a Spiral ~Bond of Inference~
De még sehol nem találtam....:-(((

ignus

Trivi: Esetleg egy kis D.N. Angel?

.Attila

Mindkettőt megtaláltam:

1. Spiral ~Bond of interference~
2. D.N. Angel

Megpróbálom megszerezni, de nem fog gyorsan menni.

edit: na ez meglep, D.N. Angel 30-35 KByte/sec-cel jön le.

edit2: mivel ezzel a teljes sávszélességemet kihasználom, a Spiral-ral várni kell. Nem beszélve arról, mi lesz, ha lejött az egész D.N. Angel, mert a feltöltés az ftp-re szintén lassú lesz.

ignus

Mindkettőt megtaláltam:

1. Spiral ~Bond of interference~
2. D.N. Angel

Megpróbálom megszerezni, de nem fog gyorsan menni.

edit: na ez meglep, D.N. Angel 30-35 KByte/sec-cel jön le.

edit2: mivel ezzel a teljes sávszélességemet kihasználom, a Spiral-ral várni kell. Nem beszélve arról, mi lesz, ha lejött az egész D.N. Angel, mert a feltöltés az ftp-re szintén lassú lesz.

Kiru, kiru, kiru ,kiru.... :hopp:

zsozso

Nememlexem, hogy vki is megkerdezett volna ...

ignus

Ez most nekem lett cimezve?

deyo

Én először mindig beszerzek vmit és csak utána kérdezem meg, hogy felrakjam-e:-))
Nem szeretek felajánlani olyasvalamit felrakásra, amit nem biztos, hogy fel tudok rakni:-))

Bár mostmár lassan lejön a NieA_7... arról mi a véleményed?:-)) 96.8%-nál van a közel 3GB:-)) a4e-s változat:-))

.Attila

:confused: Heh? Mi? Ez nekem szólt? :confused:

Én csak azért kérdezősködtem, hogy ne olyan dolgokat töltögessek p2p-ben, amiket mások amúgy is töltenek már le.
Másrészt szeretnék hozzájárulni a gyűjteményhez, és nem csak kihasználni mások fáradtságos keresgetési és letöltési munkáját. Valami baj van ezzel?
A D.N. Angel-ből lejött 6 teljes rész és egynek a 3/4-e. A gyerek közben offline-ra ment, úgyhogy most áll a dolog.

zsozso

Ez annak szolt aki kerdezes nelkul elkezd feltolteni es utanna megsertodik amikor lezuzom azt amit felpakolt... /Nem deyonak.../
Csakmar kezdem unni, hogy akkora az osszevisszasag mint vmi hollywoody katasztrofafilmben -_-