Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

Chronos

QuoteOriginally posted by ignus
Witch hunter Robinból létezik több ogmben mint az a kettő ami fent van? Honnan lehet szedni ha igen?
MX megcsinálta már a 10dik részig, de egyelőre channelen csak a 8. és 9. rész van/volt kint...:)
Mivel az irc.mircx.com és az irc.aniverse.com halott, ezért az MX a rizon.net-re csinált egy backup channelt, tegnap ott láttam botokat, most meg nincs ott semmi, de ha szerencséd van, akkor vis****akják őket...;)
Serverre nem az MXes verzió fog felkerülni, mivel Faxmactor kolléga kierőszakolta a ZXes verziót...:D

CHRONOS

Shock12

Chobits 20ig bezárólag nem RIP részei felkerültek, ha majd Zso kirakja, lehet tölteni... ha nem lesz áram/netszünet (:D), akkor este 8ig felmegy a RahXephon 19.,20. része is. :)

faxmactor

QuoteOriginally posted by Chronos
Mivel az irc.mircx.com és az irc.aniverse.com halott, ezért az MX a rizon.net-re csinált egy backup channelt, tegnap ott láttam botokat, most meg nincs ott semmi, de ha szerencséd van, akkor vis****akják őket...;)
Serverre nem az MXes verzió fog felkerülni, mivel Faxmactor kolléga kierőszakolta a ZXes verziót...:D
Az MircX valoban halott, vegleg: beszuntettek a szolgaltatast. Az Aniverse viszont nem szandekozik ebben az allapotban maradni ;)

Mas: Chronos, vess egy-egy pillantast a A-L és a ZX hireire :D
Utazás MÁV-val: kalandjáték-kockázat

ignus

Köszi Chronos és Shokku!
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Moloko

Nem kell lennie, hanem van is...:)
Az összesben...:)

CHRONOS
ó, dejó, megtaláltam, köszönöm :D

Chronos

QuoteOriginally posted by faxmactor
Mas: Chronos, vess egy-egy pillantast a A-L és a ZX hireire :D
Na tessék, és még én szoktam a veszekedéseket kezdeni...:p
Abba hagyhatnád már az efféle húzásokat, hiába győzködsz, akkor sem fogom szeretni a ZXes és ALs encodeokat annyira, mint az MXeseket...;)
Fölösleges veszekedni ezeken a dolgokon, de ne mondd hogy nem figyelmeztettelek, biztos vagyok benne, hogy te is az MXet fogod jobban kedvelni...:)
Csak idő kérdése...:p

CHRONOS

.Attila

Szereztem Noir openinget meg endinget .rm -ben. Felrakjam, vagy hagyjam inkább?

zsozso

QuoteOriginally posted by Trivi
Szereztem Noir openinget meg endinget .rm -ben. Felrakjam, vagy hagyjam inkább?

Ezt tesem gondoltad komolyan ;)
Death is the only redemption

Shock12

Fenn van (sõt kinn is) a Chobits részek, illetve a Rah 19,20. ;)

Venom

Csak kíváncsiságból, tudja valaki milyen ütemben jönnek ki a Scryed hátra lévő részei? Nagyon gyorsan lement az a 22 rész és már nagyon várom a finálét. :)

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

.Attila

QuoteOriginally posted by zsozso
Ezt tesem gondoltad komolyan ;)

A formátum miatt, vagy mert nincs szükség openingre/endingre?

ignus

Csak egy kérdés (Chronos ha tudod rá a választ és úgy itéled meg hogy ez nem idevaló lécci pm és töröld ezt a postot). A chrono Crusade 11es része csak nekem "corrupted"? Vagy hibás a file?
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

blash

QuoteOriginally posted by Trivi :
A formátum miatt, vagy mert nincs szükség openingre/endingre?
szerintem a formatum miatt vagta ra... de mitumen... Vmi infot irhatnal, amit mplayer kiszedhetsz. A lejatszaskor a parancssori ablakba kiirkalt dolgok kozt talalod, mar ha nem ugy konfigoltad, hogy ne irkaljon ki mindenfelet ;) S kell par file az mplayer\codecs alkonyvtarba, meghozza ezek:
  • atrc3260.dll
  • cook3260.dll
  • drv13260.dll
  • drv23260.dll
  • drv33260.dll
  • drv43260.dll
  • rnlt3260.dll
  • rv103260.dll
  • rv203260.dll
  • rv303260.dll
  • rv403260.dll
  • sipr3260.dll
[/size]
s a RealMedia Player Codecs 1.51 -ben [csak 1.7 MB] megtalalod.

aze' mert vmi RealMedia me'g nem biztos, hogy rossz minosegu, pl:
    [1]
Blade2_640_1Mbps.rm -- 4 MB forras
[2]Matrix.Reloaded.Trailer-RV9-Karl640x432_HE_AAC_subtitled_chapters.mkv  -- 20 MB  forras
[/list]
az elso file [Blade2_640_1Mbps.rm] infoja, mplayer-rel:

VIDEO:  RV40 [40002000,01481020]  640x480  (aspect 0.00)  29.00 fps
AUDIO: 44100 Hz, 2 ch, 16 bit (0x10), ratio: 8010->176400 (64.1 kbit)

emperor

Feltöltöttem a Zone of the Enders filmet jobb minőségben. MIhelyts Zsozso átrakja, tölthetitek le.:)
Loyalty Never Dies

Baldy

QuoteOriginally posted by StabWest
    Innen leszedhető egy új Laruku dal:
    Hitomi no Juunin

Ebben nekem kicsit sok a kesze-kusza karakter :(
    Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

StabWest

Majdnem a tetején van. Még a kiterjesztés is ott van. A csillagok fölött keresd: "blabla" Hitomi no Juunin.mp3. Kb. középen.

.Attila

Mire letöltöm a Kimi Ga Nozomu Eien -t, a teljes sorozatot, DC-ről, addigra nem felrakják az ftp-re??? Átok ül rajtam.
    Nekem a Lunar verzió van meg, nem tudom, hogy a fentlévő az milyen, de ha a Lunar jobb, akkor szívesen feltöltöm. Kell?

edit: zsozso, két amv-t felraktam már rég, nem rakod át?

Fazék

Sikerült beszereznem a Berserk-nek az utolsó két részét .ogm formátumban 2 változatban is. Az egyik [D-A] , a másik axp dvdrip , ha minden igaz.

Ide  feltöltöttem a 4 szövegfile-t, amit "mplayer -v" -vel készítettem az .ogm-ekről (mivel nem tudtam mi hasznos benne számotokra, csak a "cache fill" részeket töröltem ki belőlük).

Döntsétek el, melyik változat tetszik jobban, és fél napon belül fel is tudom rakni. Én megnézés alapján nem láttam különbséget a kettő között. He kell a döntéshez, feltölthetem mind a 2 változatot.

(amúgy lehet, hogy már kérdezték, de mi az a .cdt a 19-es file-hoz?)

Chronos

QuoteOriginally posted by Blimp
    Sikerült beszereznem a Berserk-nek az utolsó két részét .ogm formátumban 2 változatban is.
    Most jött ki a 24. rész MX-es változatban, és a 25. is ki fog jönni napokon belül...:)
     Az egyik [D-A] , a másik axp dvdrip , ha minden igaz.
    Én megnézés alapján nem láttam különbséget a kettő között.
    Kár, pedig az AXP-s képe kb. 3szor élesebb...:)

CHRONOS

Fazék

Most jött ki a 24. rész MX-es változatban, és a 25. is ki fog jönni napokon belül...:)

Kár, pedig az AXP-s képe kb. 3szor élesebb...:)

CHRONOS

hát igen, ezért mondtam, hogy ti döntsétek el... :)

de ez is tipikus, csomó ideig nincs semmi ezzel a 24., 25. résszel az MX-nél, erre most miután megnéztem, és hogy végre én is tehessek valamit a fent lévő cuccokért, beszerzem pár nap alatt ezt a 2 változtatot, gyorsan ők is kiadják pótlásként... olyan tipikus :mad:  :bruhuhu:

ArchElf

Most olvastam az Anime-Empire lapján, hogy a terjesztés tekintetében a Fansubber csapat átállt a TORRENT-ről az IRC-re.
    Sajnos mivel a témában nem rendelkezem mélyenszántó tudással, azt hiszem még várom kell egy ideig, míg megszerezhetem a PlanetES következő (15.) részét.
    :(
    Amennyiben valakinek van tapasztalata az IRC-s letöltésekben és hajlandó azt olyan módon elmagyarazáni, hogy egy IRC-t utáló halandó ember is felfogja, legyen szíves ossza meg tudását (ja és legyen szíves felrakni a PlanetES következő részét a szerverre).
    :)
    AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

.Attila

Mire letöltöm a Kimi Ga Nozomu Eien -t, a teljes sorozatot, DC-ről, addigra nem felrakják az ftp-re??? Átok ül rajtam.
    Nekem a Lunar verzió van meg, nem tudom, hogy a fentlévő az milyen, de ha a Lunar jobb, akkor szívesen feltöltöm. Kell?

edit: zsozso, két amv-t felraktam már rég, nem rakod át?

Kaphatnék választ a kérdéseimre? Sry, hogy türelmetlen vagyok.

zsozso

Kaphatnék választ a kérdéseimre? Sry, hogy türelmetlen vagyok.
    Attettem mar reg.
    Nemkell.
    Death is the only redemption

.Attila

QuoteOriginally posted by zsozso
    Attettem mar reg.
    Nemkell.

O K

Chronos

QuoteOriginally posted by Blimp
    hát igen, ezért mondtam, hogy ti döntsétek el... :)

de ez is tipikus, csomó ideig nincs semmi ezzel a 24., 25. résszel az MX-nél, erre most miután megnéztem, és hogy végre én is tehessek valamit a fent lévő cuccokért, beszerzem pár nap alatt ezt a 2 változtatot, gyorsan ők is kiadják pótlásként... olyan tipikus :mad:  :bruhuhu:
    Ilyen eset már rengetegszer előfordult nálam is, pl. amikor fel akartam rakni fansubban a scryed-ot, és másnap kiadta két csapat is DVDRipben...:)

CHRONOS

.Attila

Ilyen eset már rengetegszer előfordult nálam is, pl. amikor fel akartam rakni fansubban a scryed-ot, és másnap kiadta két csapat is DVDRipben...:)

CHRONOS

Nálam meg az a tipikus, hogy mire leszedek egy egész sorozatot a DC-ről, addigra pont felrakják az ftp-re... töltöm a D.N.Angel-t, és pont mire leszedtem, vki felrakta. Ekkor még a Kimi Ga Nozomu Eien nem volt fent., elkezdtem hát DC-n letölteni. Erre mire lejött az egész, nem pont felkerült vki más által? Most már nem fogom megmondani, hogy mit töltök le.

Dschneider

Feltettem a maradék Legacy-féle ogm-es Hand Maid May-t. Ezzel teljes a sorozat.

emperor

Hamarosan lesz vmi Soldat féle fordítású Initial D - Battle Stage c. moviem, 380 mega körüli terjedelemben. Mehet fől?
    Loyalty Never Dies

emperor

QuoteOriginally posted by emperor
      Hamarosan lesz vmi Soldat féle fordítású Initial D - Battle Stage c. moviem, 380 mega körüli terjedelemben. Mehet fől?

Hallgatás beleegyezés ugye?;)
      Loyalty Never Dies

Fazék

Nálam meg az a tipikus, hogy mire leszedek egy egész sorozatot a DC-ről, addigra pont felrakják az ftp-re... töltöm a D.N.Angel-t, és pont mire leszedtem, vki felrakta. Ekkor még a Kimi Ga Nozomu Eien nem volt fent., elkezdtem hát DC-n letölteni. Erre mire lejött az egész, nem pont felkerült vki más által? Most már nem fogom megmondani, hogy mit töltök le.

Pont ilyen megfontolásból egy darab comment-et nem írtam ide ezekről a részekről, amíg le nem jöttek, nehogy valaki beszerezze gyorsan előttem... :D
        De a sors ellen úgy látszik nem lehet küzdeni... :(