Main Menu

Képek

Started by .Attila, 2004-01-16, 22:15:50

Previous topic - Next topic

.Attila

QuoteOriginally posted by Angel
hát ezt nem hiszem el...!

Grrrr :morci: elégetni!!! :grrr:

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Trivi
Grrrr :morci: elégetni!!! :grrr:

Valaki úgy látom nem vette be a napi dózis nyugtatóját.  :hopp:

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Sephiroth
Az én macskám is elég furcsán figyelte azt a képet.

Hát ha nekem valaha is cicus lesz a háziállatom, akkor az így fog (ki)nézni :hehe: :D:

Kalibur

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Hát ha nekem valaha is cicus lesz a háziállatom, akkor az így fog (ki)nézni :hehe: :D:
Az enyémhez képest tuti sokat eszik ,és nagy a helyigény is :D
Különben meg mi bajotok az egeremmel?
(ps: ha végképp érdekelne bárkit is, hát nem melltartó volt, hanem egy fürdőruha részlete... ez a baj a pillanatfelvételekkel... :ejj: )
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Kalibur
Az enyémhez képest tuti sokat eszik ,és nagy a helyigény is :D
(ps: ha végképp érdekelne bárkit is, hát nem melltartó volt, hanem egy fürdőruha részlete... ez a baj a pillanatfelvételekkel... :ejj: )

Én tudnék vele élni. :D Ami meg a fürdőrucit illeti, szerintem a srácok többségét inkább az érdekelné, hogy hogyan mutat rajtad. ;) :D

Xaga

hát ezt nem hiszem el...!

:cool: honnan szedted??

Én is szeretnék egy ilyen cicát. Nem is egyet mindjá 2-öt:D

.Attila

Valaki úgy látom nem vette be a napi dózis nyugtatóját.  :hopp:

Ha esetleg nem derült ki előző hozzászólásomból (biztos kiderült), nem igazán kedvelem azt a 2 *>;÷×$&@Đ (a Tatu-ra gondolok, nem a Plastic Little-ből a 2 csajra)

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Trivi
Ha esetleg nem derült ki előző hozzászólásomból (biztos kiderült), nem igazán kedvelem azt a 2 *>;÷×$&@Đ (a Tatu-ra gondolok, nem a Plastic Little-ből a 2 csajra)

Szerintem elég egyértelmű volt. :D

Shock12

Semmi bajunk vele, az egy tök jó egér :D . A fürdõruhát illetõen nem is jártam túl messze az igazságtól ... :D ... igen... nem a ruhadarab az érdekes, hanemhogy mi van benne :p .

Kalibur

QuoteOriginally posted by Shock12
A fürdõruhát illetõen nem is jártam túl messze az igazságtól ... :D ... igen... nem a ruhadarab az érdekes, hanemhogy mi van benne :p .
Miért van az az érzésem, hogy fatális hiba lenne azt javasolni, hogy használd a képzelőerődet ? :D :D :D

Shadowolf

Miért van az az érzésem, hogy fatális hiba lenne azt javasolni, hogy használd a képzelőerődet ? :D :D :D

Női intuíció? :rolleyes: :hopp:

Tiaro

Szvsz már mind1... :D
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Shock12

Hm... Tiaronak igaza van... kééésõõõ... node most nem sok kedvem van képzelegni, a tegnapi depi nem múlt... shit. :( (majd ha jobb kedvem lesz, akkor megtisztellek azzal, hogy képzelgek egy sort...)

ignus

Hm... Tiaronak igaza van... kééésõõõ... node most nem sok kedvem van képzelegni, a tegnapi depi nem múlt... shit. :( (majd ha jobb kedvem lesz, akkor megtisztellek azzal, hogy képzelgek egy sort...)

Mi a baj Shokku-san? Broken Heart?
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shock12

QuoteOriginally posted by ignus
Mi a baj Shokku-san? Broken Heart?

Neeem... szerencsére nem... de mondjuk azt, hogy a zord világ átmenetileg elszakított Tõle, és személyének hiánya okozza szívfájdalmam... de köszönöm az érdeklõdést... :) (a vizsgaidõszakot már meg sem érzem... :) )

ignus

Neeem... szerencsére nem... de mondjuk azt, hogy a zord világ átmenetileg elszakított Tõle, és személyének hiánya okozza szívfájdalmam... de köszönöm az érdeklõdést... :) (a vizsgaidõszakot már meg sem érzem... :) )

Jólvan, ennek örülök.... Na mostmár teljesen  :_off: lettem... :hopp:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Kalibur

(majd ha jobb kedvem lesz, akkor megtisztellek azzal, hogy képzelgek egy sort...)
Tudod ez azért marha barátian hangzott ám...
Különben meg cheer up, idővel újra találkoztok, és még jobban fogtok örülni egymásnak (ha nem dekódoltam totál rosszul a helyzetet)!:)

Shock12

Tudod ez azért marha barátian hangzott ám...
Pedig teljesen annak szántam... ha jobb kedvem lesz, akkor elképzelem, hogyan, s mint töltõdik fel az a fürdõruha... mostebben mi a nem baráti ?? :)

QuoteKülönben meg cheer up, idővel újra találkoztok, és még jobban fogtok örülni egymásnak (ha nem dekódoltam totál rosszul a helyzetet)!:)
Remélem így lesz :)

... de addig is találtam néhány (ugyan nem animéhez kapcsolódó, de annál depisebb) tapétát... (jujj de randán hangzott...)
1, 2, 3, 4, 5, 6.

Xaga

... de addig is találtam néhány (ugyan nem animéhez kapcsolódó, de annál depisebb) tapétát... (jujj de randán hangzott...)
1, 2, 3, 4, 5, 6.

nekem a 4. tetszik a legjobban

Moloko

QuoteOriginally posted by Xaga
nekem a 4. tetszik a legjobban
nekem csak az nem tetszik :D nem szeretem a halakat. :ejj: hogy fogok én így szusit enni... :D

Shadowolf

nekem csak az nem tetszik :D nem szeretem a halakat. :ejj: hogy fogok én így szusit enni... :D

Csukott szemmel? :hopp:

Kalibur

Csukott szemmel? :hopp:
:lol:
Különben jók voltak azok a hátterek, csak így veszett vizsgahangulatban nem ajánlom... (önakasztgatási ingereket okozhat :rolleyes: )

Tiaro

(önakasztgatási ingereket okozhat :rolleyes: )

Na ilyen szép megfogalmazást se halottam még a témában... :D
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Moloko

:lol:
Különben jók voltak azok a hátterek, csak így veszett vizsgahangulatban nem ajánlom... (önakasztgatási ingereket okozhat :rolleyes: )
aha... :rolleyes:

Shock12

Khirály !! :p

Shadowolf

That's gotta hurt! :hopp:

Nephilim

No akkor most egy-két képpel én is hozzájárulok a továbbgyűrűző depresszív hangulat elmélyüléséhez.
Íme:
"God's in his heaven. All's right with the world."

Nephilim

Továbbá:

Nephilim

És még:

Nephilim