Anime ajánlás

Started by AnWar, 2003-01-18, 00:22:55

Previous topic - Next topic

KeLa

Quote from: sevenke on 2006-12-16, 14:28:37
Hirtelen felindulásból megkérdezném, hogy az elfen lied mangáról tud valaki valamit esetleg? Főként azt, hogy le le lett e fordítva angolra, esetleg franciára, mert japánul sajnos nem értem  :frown:
Elfen Lied manga

SaiyaGin

Quote from: KeLa on 2006-12-16, 14:35:29
Elfen Lied manga

Ugyan az EL nem érdekel, de ez az oldal  :Kiraly:! Köszi a linket!  :merci:

Fazék

Quote from: VASH on 2006-12-15, 20:27:28
Most néztem meg a Berserk-ből kivágott részeket, és behaltam a röhögéstől, ilyen nincs, ezek nagyon fáradtak voltak a szinkron alatt, a Batman poén az megadta a kezdőlökést az előtte lévő meg kikészített amikor a félhatott katonának azt mondja Guts: Gasto, hát te még élsz? Baszus, miért nem bírsz megdögölni:D

Imádom a Berserk-t és így meg pláne, nézzétek meg az Outtake-t, MEG KELL NÉZNETEK.
u.i.:Jut is essembly, nincs hozzá magyar felirat, asszony miatt kérdezem, ő nem vágja annyira az angolt.
Köszi hogy felhívtad rá a figyelmemet, tényleg van pár nagyon komoly köztük  :lul:
[spoiler]hirtelen a tavas griffith éneklés, amin fetrengtem, illetve Caska Gutts ölelkezésnél a BERSERKER éneken[/spoiler]
:lol:
(bár az is kiderült számomra belőle ismét, hogy mennyire borzalmasan hangzik egy angol dub, de ettől függetlenül a poénok jók :D)

szerk: bár az is igaz, hogy csak töredék rész igazán poénos ennek az outtakes gyűjteménynek, de ha van egy kis ideje az embernek, akkor érdemes lehet átnézni :)

btw: Még mindig nálam van egy újraírható cd-d, amin anno a Sensei 2-t adtad :redface:

nbanorbi

hi!!!!!!!!!!
Írjátok le lécci szerintetek melyik a legjobb anime amit eddig láttatok(jó történet, szereplők, kemény befejezés)
előre is  :merci:

Cobra

Párszor már szerintem mindenki leírta, de ha megmondod milyen kategória érdekel, akkor mondunk pár elsőosztályű művet.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

nbanorbi

akármilyen kategória leszarom csak jó legyen

Zsiga

nbanorbi

Quote from: Zsiga on 2007-02-11, 21:53:38
Quote from: nbanorbi on 2007-02-11, 21:50:11
Válassz: http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=animelist&noalias=0&notinml=0&orderby=rating&orderdir=1
Nehogy félreérts, qva jó ez a link, hogy itt van 5millió cím de mi a f***t kezdjek velük, nem fogom a-z-ig letölteni. Azt kértem hogy azt az animét irjátok le ami a legjobban teszett eddig, 1 db cím.

Darkstar

Ha nem tűnne fel, rating szerint sorba vannak állítva a címek (gyp: ami elöl van, a nagy általánosságnak tetszett - persze ez a lista sem tévedhetetlen) A stílusodon meg lehetne kicsit változtatni...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Quote from: nbanorbi on 2007-02-11, 22:06:58
Válassz: http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=animelist&noalias=0&notinml=0&orderby=rating&orderdir=1
Nehogy félreérts, qva jó ez a link, hogy itt van 5millió cím de mi a f***t kezdjek velük, nem fogom a-z-ig letölteni. Azt kértem hogy azt az animét irjátok le ami a legjobban teszett eddig, 1 db cím.
... ha megnézed ez egy pontszám alapján sorbarendezett toplista (nemtom hogy általános, vagy személyes, ez lényegtelen)
szóval légyszíves nézd meg fölülről lefelé ebben a sorrendben a rajta lévő anime-ket, és gondolkodj legközelebb válaszolás előtt...

Darkstar megelőzött...

Darkstar

Örülök újabb színvonalas megnyílvánulásodnak, a továbbiakban akár meg is kimélhetsz minket tőle.
Deleted...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

hihetetlenül aranyos vagy :)

nem sajnálod az időt mások bosszantására, de magad képtelen vagy akár egy percet is áldozni az anime topic-on belül vélemények visszaolvasására, mikor tele van ajánló, kedvenc anime-k, satöbbi topic-okkal. ezután elvárod, hogy komolyan elhigyjük érdekel téged bárki véleménye is? :haha:

bye

nbanorbi

Quote from: Fazék on 2007-02-11, 22:22:38

nem sajnálod az időt mások bosszantására, de magad képtelen vagy akár egy percet is áldozni az anime topic-on belül vélemények visszaolvasására, mikor tele van ajánló, kedvenc anime-k, satöbbi topic-okkal. ezután elvárod, hogy komolyan elhigyjük érdekel téged bárki véleménye is? :haha:

bye
Azé hogy dícsérjek is idegesítésben te is ott vagy, na mind1. Egy kultúrált kérdés csak tőled: neked melyik anime teccet a legjobban életedben (érted a legjobban, the best ha így érthetőbb)?

Fazék

Quote from: nbanorbi on 2007-02-11, 22:29:53

bye
Azé hogy dícsérjek is idegesítésben te is ott vagy, na mind1. Egy kultúrált kérdés csak tőled: neked melyik anime teccet a legjobban életedben?
GTO = Great Teacher Onizuka

Zsiga

Quote from: nbanorbi on 2007-02-11, 22:06:58
Darkstar és Fazék már leírtak mindent, de még hozzátenném hogy az én egy darab kedvencem épp ott van ennek a listának a legelején, szóval minden szempontból megfeleltem a kérésednek. :D

nbanorbi

Quote from: Fazék on 2007-02-11, 22:37:32

bye
Azé hogy dícsérjek is idegesítésben te is ott vagy, na mind1. Egy kultúrált kérdés csak tőled: neked melyik anime teccet a legjobban életedben?
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!! Ennyire voltam kiváncsi, ha lesz ídőm leszedem és megnézem. Nem csasztetés de ha elsőre leírtad volna az előző pár idegesebb beírásom kimaradt volna.  :merci:

Cobra

Azért érdekes, hogy a Kenshin van legelöl.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Zsiga

Quote from: Cobra on 2007-02-12, 00:19:16
Azért érdekes, hogy a Kenshin van legelöl.
Nagyon jó helyen van az ott. ;) :hehe:

Prof. William

Quote from: nbanorbi on 2007-02-11, 23:01:44
Quote from: Fazék on 2007-02-11, 22:37:32

bye
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!! Ennyire voltam kiváncsi, ha lesz ídőm leszedem és megnézem. Nem csasztetés de ha elsőre leírtad volna az előző pár idegesebb beírásom kimaradt volna.  :merci:

Ajánlom még.  Saikano, Shuffle, Girl Metts Girl

http://animeaddicts.hu/ itt rengeteg feliratot találsz + eleve beleégetett magyar feliratal menő animéket. Nézd meg...

GreenDefender

Ahoj!!!Újra én!!! Lenne egy kérésem.Megnéztem az egész ParadiseKiss sorozatot,lehangolt vagyok ugyanis most nincs semmi olyanom amin ellennék,és a sorozat vége is kicsit lehangoló volt.Szóval azt szeretném kérni hogy írjatok vlmi hasonló vagy más anime-t(kritériumok: Ne legyenek ezek: Naruto,Yu Yu Hakusho,Shaman King,GITS,Armitage,FF,Air,Samurai7,Gravitation,Tokyo Mew Mew és ami csak ment vagy menni fog az A+ műsorán. Valamint:hasonló rajzolású legyen ezekhez(ne legyen kóreai anime,régi(50es évekbeli) anime és iesmi).)
Ui.:Final Fantasy Advent Children naon kira!Ha kell vlkinek akkor kiírom,csak banki átutalással küldje el a dvd és a posta árát.:D

Dreamcleaver

School Girl, Matial Arts/Super Power, Ecchi kombó animokat keresek. Előre is kösz. ^^ Tenou Tenge, Ikkitousen megvoltak.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Member

Ranma 1/2? :) Mondjuk elég hosszú és igazándiból nem szól semmiről, de a fentiek benne vannak. :D

Zsiga

Quote from: Dreamcleaver on 2007-02-17, 23:26:09
School Girl, Matial Arts/Super Power, Ecchi kombó animokat keresek. Előre is kösz. ^^ Tenou Tenge, Ikkitousen megvoltak.
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4528

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

hmm, érdekes :D belenézünk... remélem lesz olyan jó mint a Strongest Disciple Kenichi...

Zsiga

Dreamcleaver

Quote from: Zsiga on 2007-02-18, 01:10:41
Quote from: Darkstar on 2007-02-18, 00:55:34
Quote from: Zsiga on 2007-02-17, 23:37:24
Heh, ha abba belenéz, kíváncsi leszek a véleményére.  :haha:
Hát én is...  :D

Erről már beszéltünk egyszer. Első rész alapján elég gagyi, de talán később javul? Valahol posztoltatok valami 4chanos cuccot enyhe rape beütéssel. Az a baj vele, hogy igazából nem Martial Arts, csak mondanak valami nevet aszt bejön egy tűzsárkány vagy valami és bumm,. De azért majd megkukkantom a második részt is. ;) Én az ilyen "iskola egyenruhába rugdalkozom és kilátszik a bugyim, esetleg később megraepelnek" stílusra gondoltam. :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Alkyra

Quote from: Dreamcleaver on 2007-02-18, 04:57:10
Quote from: Zsiga on 2007-02-18, 01:10:41
Quote from: Darkstar on 2007-02-18, 00:55:34
Quote from: Zsiga on 2007-02-17, 23:37:24
Heh, ha abba belenéz, kíváncsi leszek a véleményére.  :haha:
Hát én is...  :D

Erről már beszéltünk egyszer. Első rész alapján elég gagyi, de talán később javul? Valahol posztoltatok valami 4chanos cuccot enyhe rape beütéssel. Az a baj vele, hogy igazából nem Martial Arts, csak mondanak valami nevet aszt bejön egy tűzsárkány vagy valami és bumm,. De azért majd megkukkantom a második részt is. ;) Én az ilyen "iskola egyenruhába rugdalkozom és kilátszik a bugyim, esetleg később megraepelnek" stílusra gondoltam. :D

http://usteam.hu/forum/index.php?topic=753.msg233696#msg233696
Ide írtam a véleményem róla.

Eberinu

Na most néztem meg a Jigoku Shoujo, vagyis a Hell girl első részét, a Bújj,bújj szellemhez tudnám hasonlítani, valaki látta már?Nekem eddig bejön :P

Eberinu

Miii? dehogy lightos...eddig amit láttam az alapján ez a lightosabb,a bujj bujj a durvább...viszont a felépítése majdnem ugyanolyan.