Main Menu

Emulátor!!!

Started by Feldin, 2004-01-27, 16:33:09

Previous topic - Next topic

thrall

na még egy kérdés:D emuparadise: letöltés hogy mert nekem csak kiírja hogy mik vannak de nemlehet letölteni

Shadowolf

Quote from: thrallna még egy kérdés:D emuparadise: letöltés hogy mert nekem csak kiírja hogy mik vannak de nemlehet letölteni

Elöször szavazni kell. Valamit valamiért...:D

thrall

Quote from: ShadowolfElöször szavazni kell. Valamit valamiért...:D
az lehet,de romulationba nemis kel szavazni csak lehet mert én most pl töltöm szépen a grandia 1-t (me a 2 nagy volt)

Shadowolf

Quote from: thrallaz lehet,de romulationba nemis kel szavazni csak lehet mert én most pl töltöm szépen a grandia 1-t (me a 2 nagy volt)

:ejnye: Én bezzeg mindig szavazok. That's the kind of guy I am! :D

thrall

Quote from: Shadowolf:ejnye: Én bezzeg mindig szavazok. That's the kind of guy I am! :D
mert te lyen vagy... :D amúgy az video plug-in hiba ha lunar-ba bemegyek egy házba és minden elsözézül,és eyg idő mulva se jön vissza??

Xaga

Emuparadise nagyon cool rá is kattantam n64 szekciojukra. Emulatoriumnél engem is sc fogot meg ugyanis nem tudtam hogy kiadták n64-re de aztán eszembe jutott hogy nagy blizzard fanként tudnék rola, igy viszont azt hiszem hogy egyszerü csali az egész. Emuparadiseon nem láttam hogy szavazni kellet volna, nekem csak az a hülyeség jön be hogy töltsem le, azt meg egyszerüen le no-ozom igaz csomoszor fölbukkan újra. /me azon kapja magát hogy álandoan n64-ezik mivel animés psx gaméi nem élvezhetők a japán nyelv ismerete nélkül.

thrall

Quote from: XagaEmuparadise nagyon cool rá is kattantam n64 szekciojukra. Emulatoriumnél engem is sc fogot meg ugyanis nem tudtam hogy kiadták n64-re de aztán eszembe jutott hogy nagy blizzard fanként tudnék rola, igy viszont azt hiszem hogy egyszerü csali az egész. Emuparadiseon nem láttam hogy szavazni kellet volna, nekem csak az a hülyeség jön be hogy töltsem le, azt meg egyszerüen le no-ozom igaz csomoszor fölbukkan újra. /me azon kapja magát hogy álandoan n64-ezik mivel animés psx gaméi nem élvezhetők a japán nyelv ismerete nélkül.
amúgy ha ennyit n64-zel akkor nemismered a paper mariot? ha igen akkor milyen? + valamelyik poemon arena kéne rajta van emu paradisen?(úgyis megnézem de azé hosszú legyen )

Shadowolf

Quote from: thrallmert te lyen vagy... :D amúgy az video plug-in hiba ha lunar-ba bemegyek egy házba és minden elsözézül,és eyg idő mulva se jön vissza??

Feltehetöleg igen. Vagy pedig ez egyszerüen egy nagyon gyatra iso, ha ennyi probléma van vele...:rolleyes:

Shadowolf

Quote from: thrallamúgy ha ennyit n64-zel akkor nemismered a paper mariot? ha igen akkor milyen? + valamelyik poemon arena kéne rajta van emu paradisen?(úgyis megnézem de azé hosszú legyen )

Itt mindkettö fenn van. Bár nemtom hogy mükszenek is e...^^"

Shadowolf

Quote from: XagaEmuparadise nagyon cool rá is kattantam n64 szekciojukra. Emulatoriumnél engem is sc fogot meg ugyanis nem tudtam hogy kiadták n64-re de aztán eszembe jutott hogy nagy blizzard fanként tudnék rola, igy viszont azt hiszem hogy egyszerü csali az egész. Emuparadiseon nem láttam hogy szavazni kellet volna, nekem csak az a hülyeség jön be hogy töltsem le, azt meg egyszerüen le no-ozom igaz csomoszor fölbukkan újra. /me azon kapja magát hogy álandoan n64-ezik mivel animés psx gaméi nem élvezhetők a japán nyelv ismerete nélkül.

SC rulez! :D Az SC64 meg nemtom mennyire kamu, mivel jópár oldalon láttam már. Bár mondjuk a legtöbb ilyen site egymástól leechel, szóval lehet hogy azért. :rolleyes:

thrall

chrono cross jobb mnt a régi snes-es elődje?

Shadowolf

Quote from: thrallchrono cross jobb mnt a régi snes-es elődje?

Változóak a vélemények ezzel kapcsolataban. Trivi 100% azt mondaná, hogy igen, én viszont nem tartom olyan nagy durranásnak. Mint önálló játék jó, de mint folytatás már kevésbé...

Xaga

Quote from: thrallamúgy ha ennyit n64-zel akkor nemismered a paper mariot? ha igen akkor milyen? + valamelyik poemon arena kéne rajta van emu paradisen?(úgyis megnézem de azé hosszú legyen )

Nemrég szereztem n64 emut és eddig kevés játékom van (mivel eMuleról jöttek és az lassú) Most viszont betürendben haladok és még csak a h-nál tartok. Paper mariot nem ismerem még.

thrall

Quote from: ShadowolfItt mindkettö fenn van. Bár nemtom hogy mükszenek is e...^^"
megtaláltam emupardise-n szvaléljen :D de elsőnek gradnia 1-et töltöm le ami egy kis idő lesz ISDN-el :D ásokal meg nemtöltetem mivel az sok pénz  :hopp:

Shadowolf

Quote from: XagaNemrég szereztem n64 emut és eddig kevés játékom van (mivel eMuleról jöttek és az lassú) Most viszont betürendben haladok és még csak a h-nál tartok. Paper mariot nem ismerem még.

A Mario64-t tudom ajánlani. ;) Én annak idején amiatt a játék miatt akartam egy N64-et. :D

thrall

Quote from: XagaNemrég szereztem n64 emut és eddig kevés játékom van (mivel eMuleról jöttek és az lassú) Most viszont betürendben haladok és még csak a h-nál tartok. Paper mariot nem ismerem még.
az teccik betürend, de akkor hogy van meg a pokemon stadium 2? biztos úgy  töltöted hogy HÖ pokemon s 2   :hopp:  :hopp:

thrall

mario 64 nekemis tecett és u.a mint neked szal azért akartam venni egyet :) amúgy van SNES-em kazetájára nemlehet valahogy letöltött SNES gameket másolni?(jó kérdés mi?)

thrall

na megyek L alvadok holnap majd jövök :) addig mindenki legyn jó kivéve aki nemakar bye

Shadowolf

Quote from: thrallmario 64 nekemis tecett és u.a mint neked szal azért akartam venni egyet :) amúgy van SNES-em kazetájára nemlehet valahogy letöltött SNES gameket másolni?(jó kérdés mi?)

Ilyet csak spéci flash kártyákra lehet csinálni. Az ilyen kártyák GBA-hoz vannak, de akár SNES rom-okat is rá lehet rakni. (SNES a GBA-n :kiraly: ) És gondolom nem kell mondanom, hogy a dolog illegális...:rolleyes:

Xaga

Quote from: thrallaz teccik betürend, de akkor hogy van meg a pokemon stadium 2? biztos úgy  töltöted hogy HÖ pokemon s 2   :hopp:  :hopp:

Mint mondtam elöször emuleról jöttek dolgok kezdve NGE-vel és így jöt le pokemon stadium és zelda, meg mariokart

Xaga

Project 64-hez honnan lehet letölteni pluginokat?

thrall: emuparadiseon fenvan starcraft 64. nem semmi a game rohadt nehéz irányítani.

Shadowolf

Quote from: XagaProject 64-hez honnan lehet letölteni pluginokat?

Nézd meg itt.  

Quotethrall: emuparadiseon fenvan starcraft 64. nem semmi a game rohadt nehéz irányítani.

Mondjuk a stratégiák tipikusan nem konzolra való játékok...

Vikunya

Paper Mario nem rossz. Hasonlít valamennyire a Snes-es Super Mario Rpg-re, de kicsit más a stílus. Ha esetleg ismered GBA-n a Mario&Luigi Superstar Sagat, az stílusban valamennyire hasonlít a Paper Mariohoz.
I'm the Black Mage! I solve my problems through violence.

Xaga

Jabo's Direct3D6 1.5.1 graphics pluginom van project64-hez. Viszont vannak olyan játékaim amikel problámák vannak íme. Mit lehetne tenni hogy minden stutushoz azt írja ki compatible???

thrall

Quote from: ShadowolfIlyet csak spéci flash kártyákra lehet csinálni. Az ilyen kártyák GBA-hoz vannak, de akár SNES rom-okat is rá lehet rakni. (SNES a GBA-n :kiraly: ) És gondolom nem kell mondanom, hogy a dolog illegális...:rolleyes:
nemazé de mintha az emulátorok legálisak lenének(nehogy aztmondd hogy az legális mert akor megerőszakolok egy lovat...)

Shadowolf

Quote from: thrallnemazé de mintha az emulátorok legálisak lenének(nehogy aztmondd hogy az legális mert akor megerőszakolok egy lovat...)

Már elöre sajnálom a szegény lovat, ugyanis mostanra jópár emulátor legális... (bövebb infoért ajánlom a verekedös játékok thread tanulmányozását)

thrall

Quote from: ShadowolfMár elöre sajnálom a szegény lovat, ugyanis mostanra jópár emulátor legális... (bövebb infoért ajánlom a Snes rpg-k thread tanulmányozását)
szegény lovat békénhagyom amúgy jó tudni de miért is? mert gondolom n64 meg snes az legális nem?? (vagyis magyar piacrol itélve igen mivel egy n64 vagy snes gépet vagy game-t sem látok)

Shadowolf

Quote from: thrallszegény lovat békénhagyom amúgy jó tudni de miért is? mert gondolom n64 meg snes az legális nem?? (vagyis magyar piacrol itélve igen mivel egy n64 vagy snes gépet vagy game-t sem látok)

Ezért

Vikunya

Quote from: XagaJabo's Direct3D6 1.5.1 graphics pluginom van project64-hez. Viszont vannak olyan játékaim amikel problámák vannak íme. Mit lehetne tenni hogy minden stutushoz azt írja ki compatible???

Megvárni míg kijönnek újabb emulátorok / pluginok, amik ezeket is gond nélkül
futtatják. :D
I'm the Black Mage! I solve my problems through violence.

Cobra

Kellene egy kis segítség, hátha valamelyik nagy játékguru ismerős a témában :) . Állítólag létezik egy GIT nevű program, amivel lehet LAN-os játékot interneten keresztül játszani. Sajnos nem találtam ról semmit, pedig jó lenne, mert a PC-s Yu-Gi-Oh legújabb részében van 2 játékos üzemmód, de csak LAN-on keresztül.
Hide and fear, Cobra Commander is here !