Önarckép(csarnok)

Started by Baldy, 2004-01-31, 23:59:39

Previous topic - Next topic

Djinn

Quote from: katzCsak nem Feldin van ott a legvégén?
Holnap viszem a Rudit  :haha:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

katz

Quote from: DjinnHolnap viszem a Rudit  :haha:
nyami nyami

Djinn

Djinn sminkben. Csak, hogy nagyobb legyen a mulatság.... Animal jellemzése szerint úgy nézek ki, "mint egy májkrémreklám". :D  
Nekem ez nem jutott volna eszembe, de hogy ez nem én vagyok, az tuti. :3x3:

katz

Quote from: DjinnDjinn sminkben. Csak, hogy nagyobb legyen a mulatság.... Animal jellemzése szerint úgy nézek ki, "mint egy májkrémreklám". :D  
Nekem ez nem jutott volna eszembe, de hogy ez nem én vagyok, az tuti. :3x3:
No comment :D

HVp213

És ha egy képen nyitva lenne szemem legalább (elég komás beütésü arcom van :p)
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

katz

Quote from: PirulaBizonyíték erejû dokumentumok az USTeam tagjairól. :)
Jó képek, bár miattam nem kést, hanem egy kis házi nedüt kellett volna felmutatni :D

Pirula

Quote from: HVp213És ha egy képen nyitva lenne szemem legalább (elég komás beütésü arcom van :p)
:haha: Bizony. Bár amennyit aludtál amellett ez még mindig üde és kisimult állapot.
edit: A házi nedû addigra már elfogyott, igaz nem mi kortyoltuk el.

HVp213

Ugyan akkor még csak a 40. óránál tartottam ébren :D (szégyen h ilyen rosszul birtam) de nem baj még gyakorlok jövöre jobban viselem majd :whoah:

edit:
Quote from: PirulaA házi nedû addigra már elfogyott, igaz nem mi kortyoltuk el.
Pedig igértél nekünk nektárt (mondjuk én kaptam töled sutyiba némi rásegitöt :haha: )
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Djinn

Quote from: HVp213És ha egy képen nyitva lenne szemem legalább (elég komás beütésü arcom van :p)
Gondolom az italmennyiség is hozzásegít ehhez az állapothoz...   :haha:
Téynleg jó képek, már ránk is ránkférne egy ilyen jellegû buli!!  :jee:

HVp213

Quote from: DjinnGondolom az italmennyiség is hozzásegít ehhez az állapothoz...   :haha:
Köcc! :rolleyes:
Végre valaki rámutatott a lényegre :jee: :hehe:

sirtomi

Rám férne egy ilyen buli :D

Már nagyon rég szórakoztam így.

HVp213

Pirula: Nem lehetne még idén rendezni mégegy ilyen BULIT??? :3x3:
Megigérem jozanabb fejet vágok majd :p

Kvikveg

Quote from: PirulaBizonyíték erejû dokumentumok az USTeam tagjairól. :)
Azta! Latom elvoltatok! :D :hehe:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

HVp213

Itt egy kép rolam amikor nem vagyok "fáradt"

Kvikveg

Quote from: HVp213Itt egy kép rolam amikor nem vagyok "fáradt"
Csak borostas...
Na joejszakat. Zzz....
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

HVp213

Quote from: KvikvegCsak borostas...
Az elég gyakran elöfordul velem! :p

Pirula

Quote from: HVp213edit: Pedig igértél nekünk nektárt
Tény, csak utána nem találkoztam a gyerekkel aki ígérte nekem a jóságot.
Quote from: HVp213Nem lehetne még idén rendezni mégegy ilyen BULIT???
Ilyet nem, de hasonló még lesz talán. Partiszerviz irodámat a héten megnyitom az ifitalálkozós topicban. :) Akit érdekel ilyen jellegû buli és hajlandó ideutazni emiatt Jánossomorjára, írjon PM-et.

Darkstar

Mikor lesz fent a többi tegnapi kép?  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

HVp213

Quote from: DarkstarMikor lesz fent a többi tegnapi kép?  :)
Már fent van! Off topic! (amiket én csináltam)

Darkstar

Quote from: HVp213Már fent van! Off topic! (amiket én csináltam)

Én úgy emléxem, többet csináltál. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

HVp213

Quote from: DarkstarÉn úgy emléxem, többet csináltál. :D
Igaz! parancsolj:
1. Darkstar Tömi a fejit
2. Ebéd utáni szundi

edit:Kultur Baldy

Darkstar

Quote from: HVp213Igaz! parancsolj:
1.
2.

Nem igazán ezekre gondoltam... :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Quote from: HVp213edit:Kultur Baldy
Kultur? :rolleyes: Hát elég érdekes pofát vág! :hehe: :lul:

Emarsharae

Quote from: HVp213edit:Kultur Baldy
Wow. Egy kicsit hmm... hogy is mondjam... üldözöttnek tünik.
Baldy: mikor aludtál utoljára? :haha:
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Baldy

Quote from: EmarsharaeWow. Egy kicsit hmm... hogy is mondjam... üldözöttnek tünik.
Baldy: mikor aludtál utoljára? :haha:

Aludni? Az micsoda?  :eeek:
Amugy igen, sajna üldöznek a csajok :) Vagyis dehogy sajna! Csak azt nem értem, miért futok elõlük :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Moha

Quote from: BaldyAmugy igen, sajna üldöznek a csajok :) Vagyis dehogy sajna! Csak azt nem értem, miért futok elõlük :D
Ááá, tudom: Love Potion Number Nine. :haha:

Emarsharae

Quote from: BaldyAludni? Az micsoda?  :eeek:
Amugy igen, sajna üldöznek a csajok :) Vagyis dehogy sajna! Csak azt nem értem, miért futok elõlük :D
Mert kés van náluk és dühösek egy-egy hímsoviniszta megjegyzésedre? :D
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Meske

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Djinn

Elkészült az esküvõi képek egy része, és jó xarok is lettek. Azért párat mindenképp szeretnép felrakni, hogy a többi ottlévõ fórumtag is lebukjon, ne csak Feldin. Kiváncsian várom, ki találja meg õket. (de ezért már nem jár rudi, mert túl nyilvánvaló...)  :)
Csoportkép
Feldin és Szilvi hõsies küzdelme a lufis táncban. :D
Hoshi me és a barátnõje, akivel végre találkozhattam és akit remélhetõleg egy meet-en láthatok viszont!!
Õk ketten mégegyszer Reméljük hamarosan õk is meglincselik egymást, mint mi!!  :rolleyes:
Egy igazi uriember! A kedvünkért még nyakkendõt is kötött! De a géptõl láthatóan itt is kiveri a víz  (vagy a 120 foktól, ami ott volt) :D

Ha valaki szenvedélyesen szeret szemcsés esküvõi képeket nézegetni, akkor annak segíthetek, de itt nem akarom tovább terhelni az embereket...
Esetleg, ha elkészül a többi kép és látszik is rajtuk valami (azokat máe csinálta).  :mad: