Legjobb bishonenek

Started by Eleanor, 2004-02-01, 14:15:35

Previous topic - Next topic

Member

Quote from: Xipe on 2006-04-26, 15:18:07
akkor most hivjalak KGB's-nek teged ugyanezen gondolatfonal alapjan?
Felőlem. Ha a KGB-sek minden létező eshetőséget végigmértek, gondolatban felkészülnek a másik által várható legrosszabbra, és nemigen szeretik, ha totál hülyének nézik őket, akkor igen, hívj KGB-snek.

Xipe

Quote from: Member on 2006-04-26, 15:20:29
Quote from: Xipe on 2006-04-26, 15:18:07
akkor most hivjalak KGB's-nek teged ugyanezen gondolatfonal alapjan?
Felőlem. Ha a KGB-sek minden létező eshetőséget végigmértek, gondolatban felkészülnek a másik által várható legrosszabbra, és nemigen szeretik, ha totál hülyének nézik őket, akkor igen, hívj KGB-snek.

en inkabb arra gondoltam hogy eroszakosan probaloja igazolni azt hogy csak neki lehet igaza.
nomeg probalja masra haritani a felelosseget.
de ahogy gondolod.
belejatszhatunk a fantaziavilagodba es majd megprobalok odafigyelni amikor szent es serthetetlennek tunteted fel magad.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Member

Quote from: Xipe on 2006-04-26, 15:26:47
en inkabb arra gondoltam hogy eroszakosan probaloja igazolni azt hogy csak neki lehet igaza.
de ahogy gondolod.
belejatszhatunk a fantaziavilagodba es majd megprobalok odafigyelni amikor szent es serthetetlennek tunteted fel magad.
De furi, az rád is illik. Azért nézel csúnyán, amit te is csinálsz, csak az nem tűnik fel.
Még vannak olyan emberek, aki ált. vállalják a felelősséget a tettükért, és ezeket általában idegeli, ha megpróbálnak ezt-azt rákenni.
Megbélyegeztél vmivel, ami enyhén negatív, pedig utálom a karmát a postcounttal egyetemben, mivel szakadékokat kreál a tagok közé, nameg aki a motorcsere előtt regisztrált, 10-el indult, és ott nem 1-et, hanem jóval többet ért egy rep, és ezt lazán áthozhatta.

De meglepő, nem kezdtél el visítozni, hogy "ÁÁÁÁ!!! Nőtt eggyel a karmám! Ki az a gyerek aki így fejezi ki, hogy azonos véleményen van velem?!".

Shuichi'

Please:  :tezsvir: ,

amúgy meg :_off:  :ejj: 
S a végtelen homályból sugárt hint szét a fákra,
Keringenek a Holdak, ragyognak ünnepelve,
S a rajzó Napkorong mind imára térdepel le,
Imára tárja karját az ájtatos Természet,
A feltámadt, új nappal kitárult köntösének.
S villám-tekintetétől halandók könnye árad,
Halandók könnye hódol az ő szent sugarának.

Member

Sztem is, meg is mondom, hogy miért:
Kaptam Arakitól egy SMS-t, hogy tudja, ki csinálja, de a nevét nem fogom beköpni, mert néha még fórumozik és megvédeni sem tudná magát. Részemről befejeztem.

Xipe

Quote from: Member on 2006-04-26, 15:31:43
Quote from: Xipe on 2006-04-26, 15:26:47
de ahogy gondolod.
De furi, az rád is illik. Azért nézel csúnyán, amit te is csinálsz, csak az nem tűnik fel.
Még vannak olyan emberek, aki ált. vállalják a felelősséget a tettükért, és ezeket általában idegeli, ha megpróbálnak ezt-azt rákenni.
Megbélyegeztél vmivel, ami enyhén negatív, pedig utálom a karmát a postcounttal egyetemben, mivel szakadékokat kreál a tagok közé, nameg aki a motorcsere előtt regisztrált, 10-el indult, és ott nem 1-et, hanem jóval többet ért egy rep, és ezt lazán áthozhatta.

De meglepő, nem kezdtél el visítozni, hogy "ÁÁÁÁ!!! Nőtt eggyel a karmám! Ki az a gyerek aki így fejezi ki, hogy azonos véleményen van velem?!".

gondolom nem emlekszel akkor arra a postomra amikor kifejeztem eleve a nemtetszesemet a rep rendszer miatt.
jo, valoszinuleg meg joval azelott tortent hogy itt lettel volna.
nem a karma pont mennyisege erdekel, hanem a kicsinyes indok ami miatt kihasznaljak.
hidd el, szerintem feltunt volna ha hitlerhez hasonlitottalak volna.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Member

Quote from: Xipe on 2006-04-26, 15:50:12
Fel. Annak az embernek is voltak jó oldalai (nincs fekete-fehér), de a mindenből csak egy van (egy párt, egy birodalom, egy vezér, egy nép, egy igazság, egy cél (nem a Toyota)) elvrendszer alkalmazása, melynek egyetlen végeredménye van, tényleg az övé. Még egyszer bocs, nem akartam bunkó lenni.

Xipe

Quote from: Member on 2006-04-26, 15:54:52
Quote from: Xipe on 2006-04-26, 15:50:12
Fel. Annak az embernek is voltak jó oldalai (nincs fekete-fehér), de a mindenből csak egy van (egy párt, egy birodalom, egy vezér, egy nép, egy igazság, egy cél (nem a Toyota)) elvrendszer alkalmazása, melynek egyetlen végeredménye van, tényleg az övé. Még egyszer bocs, nem akartam bunkó lenni.

mindegy.
mondtal amit mondtal.
tema lezarva.
_(๏̯͡๏)_

Araki

Na jó ezek után akkor itt van ő:

http://users.atw.hu/jujdejo/robert.jpg

Szal Robertnek hívják és a Jungle wa itsumo Hale nochi Guu-ban van benne. Ahhoz képest, hogy úgy néz ki, mint egy tipikus bishonen, nekem tetszik, mert észrevételeim szerint pont azért rakták bele, hogy kiparodizálhassák vele a tökéletes akcióhősöket. Tudniillik Robert a főhősök testőre, és tulajdonképpen mindent úgy képzel be magának, amellyel veszélybe sodorja mások életét... (pl ártatlan személyekre fogja a pisztolyt vagy azt hiszi, hogy mások autóval kergetik őket és ezért elkezd állat módjára hajtani) ezenkívül  :jee: hangja van!

Xipe

Quote from: Araki on 2006-04-26, 16:54:42
Na jó ezek után akkor itt van ő:

http://users.atw.hu/jujdejo/robert.jpg

Szal Robertnek hívják és a Jungle wa itsumo Hale nochi Guu-ban van benne. Ahhoz képest, hogy úgy néz ki, mint egy tipikus bishonen, nekem tetszik, mert észrevételeim szerint pont azért rakták bele, hogy kiparodizálhassák vele a tökéletes akcióhősöket. Tudniillik Robert a főhősök testőre, és tulajdonképpen mindent úgy képzel be magának, amellyel veszélybe sodorja mások életét... (pl ártatlan személyekre fogja a pisztolyt vagy azt hiszi, hogy mások autóval kergetik őket és ezért elkezd állat módjára hajtani) ezenkívül  :jee: hangja van!

na, ezzel egyetertek.
jol kidolgozott karakter.
_(๏̯͡๏)_

Araki

Quote from: Xipe on 2006-04-26, 16:57:45
na, ezzel egyetertek.
Na, ezt a napot is megértük.:rolleyes:
Csak azt ne mond, hogy láttad már magát az animét! :eek:

Xipe

Quote from: Araki on 2006-04-26, 17:03:21
Quote from: Xipe on 2006-04-26, 16:57:45
na, ezzel egyetertek.
Na, ezt a napot is megértük.:rolleyes:
Csak azt ne mond, hogy láttad már magát az animét! :eek:

meglepodnel ha felsorolnam mit lattam/nezettek meg velem a evek alatt.
_(๏̯͡๏)_

Araki

Quote from: Xipe on 2006-04-26, 17:06:46
Jó én csak két éve kezdtem... de asszem még van időm rá, hogy "betótoljam a hiányosságaimat"... minden esetre, mostanában csak ökörségeket nézünk, és kezdem magam sötétségben érezni... nade nem akarok  :_off: lenni...

Didico

Quote from: Araki on 2006-04-26, 17:12:22
Jó én csak két éve kezdtem... de asszem még van időm rá, hogy "betótoljam a hiányosságaimat"... minden esetre, mostanában csak ökörségeket nézünk, és kezdem magam sötétségben érezni... nade nem akarok  :_off: lenni...

Sztem ezzel már nagyon elkéstél. És egyébként nem vmi vok, hanem didico a nevem. Vagy Dia...  Én sem hívtalak téged Skipe-nak!  :_off: :_off: :_off: :_off: :_off: Jah és igen csakhogy tudd, és ne másnak legyen bűntudata. Én szedtem le a karmádat. és nem érdekel mi a véleményed róla. Ekkora unszinpatikus emberrel még nem találkoztam. Mindenbe beleszólsz amihez semmi közöd nincsen... pl shaman king! :Eztneked: Nem érdekel h offtopic...! :grrr: Nem akarom, hogy araki-neechanékat szídd a hülye karmáid miatt! :__devil:

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Member

Ritka az olyan ember, aki önként rohan a sortűzbe. :rolleyes:
(Lett volna egy jobb példám, de a III. birodalomból mára elég)

Mattanja

Az értelmes emberek is ritkák.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Xipe

Quote from: Didico on 2006-04-26, 18:33:58
Quote from: Araki on 2006-04-26, 17:12:22

Sztem ezzel már nagyon elkéstél. És egyébként nem vmi vok, hanem didico a nevem. Vagy Dia...  Én sem hívtalak téged Skipe-nak!  :_off: :_off: :_off: :_off: :_off: Jah és igen csakhogy tudd, és ne másnak legyen bűntudata. Én szedtem le a karmádat. és nem érdekel mi a véleményed róla. Ekkora unszinpatikus emberrel még nem találkoztam. Mindenbe beleszólsz amihez semmi közöd nincsen... pl shaman king! :Eztneked: Nem érdekel h offtopic...! :grrr: Nem akarom, hogy araki-neechanékat szídd a hülye karmáid miatt! :__devil:

mar bocs, Dia, de mivel karma rendszer nev nelkul mukodik es meg annyi gerince sincs az embernek hogy dobjon egy PM-et rola elofordul.
ezt a postot is siman elkuldhetted volna PM-ben, marcsak azert is, mint latod, Memberrel lezartnak tekintjuk a temat.
azt hogy mihez van es nincs kozom kerlek ne te dontsd el helyettem,
es ha meg csak unszimpatikusnak tartassz, nem ismersz elegge.
_(๏̯͡๏)_

Kvikveg

Quote from: Araki on 2006-04-24, 11:40:12
Forbidden-ék tényleg jóképűek... na mindegy.
...
???

Quote from: Member on 2006-04-26, 15:40:15
Sztem is, meg is mondom, hogy miért:
Kaptam Arakitól egy SMS-t, hogy tudja, ki csinálja, de a nevét nem fogom beköpni, mert néha még fórumozik és megvédeni sem tudná magát. Részemről befejeztem.
Bocsanat, de itt kezdtem el rohogni. Mivel 3an total sulvefove egyutt vagytok, nem volt nehez kizarasos alapon besaccolni, hogy ki is az a rejtelyes szemely...  :lul: -> jelzes, ha Didico megint hasonloan meggondolatlan lenne, igy garantaltan rajovunk ki volt az.
Didico: pm ment.
Reszemrol is befejezve.

Robert... + leiras -> na most mar belenezek Jungle wa ...-ba. :)

Quote from: Member on 2006-04-26, 19:15:24
Ritka az olyan ember, aki önként rohan a sortűzbe. :rolleyes:
(Lett volna egy jobb példám, de a III. birodalomból mára elég)
Hihi, ez pontot ert! :D

Quote from: Shuichiii on 2006-04-26, 11:38:30
Auron <--  :Kiraly: a favom!
Hm, miben volt?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Xipe

Auron ha jol emlekszem Final Fantasy X-ben szerepel.
_(๏̯͡๏)_

Yakumo

Member

Quote from: Kvikveg on 2006-04-26, 23:23:53
Robert... + leiras -> na most mar belenezek Jungle wa ...-ba. :)
Mindenféleképpen. :) Szinte minden kari megér egy misét. :D

Araki

Quote from: Kvikveg on 2006-04-26, 23:23:53
???
Lehet hogy csak Kutinál (a suliban) nem megy, de Forbidden jött be a képek helyett.
Mivel 3an total sulvefove egyutt vagytok
Délelőtt Didi, délután Member, nálam ez megy...:rolleyes:
Quotena most mar belenezek Jungle wa ...-ba. :)
Nézzél is bele! Vagy inkább: nézd meg! Van benne sok cukigyerek! Nemtom láttad e amit régebben linkeltem, ha nem akkor itt vannak (Didi örömére):
http://users.atw.hu/jujdejo/150/doki02.jpg
http://users.atw.hu/jujdejo/150/doki03.jpg
http://users.atw.hu/jujdejo/150/doki04.jpg
http://users.atw.hu/jujdejo/150/clive.jpg

Kicsit öreg (vagy csak ráncos?), nade mindegy...

Didico

Quotemar bocs, Dia, de mivel karma rendszer nev nelkul mukodik es meg annyi gerince sincs az embernek hogy dobjon egy PM-et rola elofordul.
ezt a postot is siman elkuldhetted volna PM-ben, marcsak azert is, mint latod, Memberrel lezartnak tekintjuk a temat.
azt hogy mihez van es nincs kozom kerlek ne te dontsd el helyettem,
es ha meg csak unszimpatikusnak tartassz, nem ismersz elegge.

Erről szerintem felesleges ujabb vitát nyitni.... És tényleg nem ismerlek. Ez van... De ha szeretnéd... küldök pm-et...

Araki

Izmos bishonent akartatok látni, akkor itt van egy:
http://users.atw.hu/jujdejo/mrmuscle.jpg
Mondjuk ő csak egy epizódszereplő a Galaxy Angel-ből... és undoríííítóóóóó... :__devil:

Didico

Quote from: Araki on 2006-05-03, 17:24:00
Mondjuk ő csak egy epizódszereplő a Galaxy Angel-ből... és undoríííítóóóóó... :__devil:

Á... annyira nem....  :eek:

Kazenokizu

Quote from: Araki on 2006-05-03, 17:24:00
RETTENET!!!!! :eek: :eek: :eek:

Itt egy édi kép. Tudom, tudom, kissé fiatalocska de nekem tetszik: Haku.

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Araki

Quote from: Kazenokizu on 2006-05-05, 18:10:35
RETTENET!!!!! :eek: :eek: :eek:
Egyetértek. Fej és test nincsenek szinkronban.

Áááá, ez ugye nem a ződ hajú Xelloss a Chihiro Szellemországban-ból, akit először csajnak néztem?! :bruhuhu:

Didico

Áááá, ez ugye nem a ződ hajú Xelloss a Chihiro Szellemországban-ból, akit először csajnak néztem?! :bruhuhu:
[/quote]

Ez zöld?  :eek:

Araki

Quote from: Didico on 2006-05-08, 11:02:36
Ez zöld?  :eek:
Nemtom én valahol annak láttam... de nem itt.

Didico

Nemtom én valahol annak láttam... de nem itt.
[/quote]

Hát... itt én sem... de Mononoke hercegnős rajzolása van... Vajon miért?