Romantikus témájú animék.

Started by Exo, 2004-03-13, 14:05:18

Previous topic - Next topic

Soridan

Quote from: ignusSzóval fel a fejjel. Én most (ezen a héten) fejeztem be a 2X kapcsolatom. Menni fog nektek is télleg semmi orrlógatás PLEASE!

Edit: utánaszámolt 2X= 24

Ne haragudj, de ez még lehangolóbb. 6 év alatt 24 kapcsolat, s egy sem tartós? O.o

A Kareshi pedig nem csak lányoknak való! Ímádom!
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

ignus

Quote from: ignusjobbnál jobb kapcsolataim voltak, rövideb hosszabb...

Sori lovag ezt a részletet nem vette észre? Volt hoszabb (legalábbis az 1éveset és a 9 hónaposat annak számolom)

Off vége

(további hozzászólást pmben) :)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Exo

Visszatértem!!! :D
Megnéztem a Love Hina-t és nagyon-nagyon-nagyon teccett: :cool:
Az ilyen sorozatokból életem végéig szívesen szemezgetnék...
Nagyon elragadó...érdemes megnézni OVA-stul, mindenestül :D:D:D
Tudtok még hasonlót mondani? Vevö lennék rá :D

.Attila

Quote from: ExoVisszatértem!!! :D
Az ilyen sorozatokból életem végéig szívesen szemezgetnék...
Nagyon elragadó...érdemes megnézni OVA-stul, mindenestül :D:D:D
Tudtok még hasonlót mondani? Vevö lennék rá :D
Hát pont ilyet nem tudok mondani, de szintén a könnyedebb, romantikus vígjáték műfaj az Ultra Maniac.

Feldin

Quote from: TriviHát pont ilyet nem tudok mondani, de szintén a könnyedebb, romantikus vígjáték műfaj az Ultra Maniac.
Esetleg néha a Ranma?
Na jó csak vicceltem :) De néha rá lehet fogni :D
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Moha

Quote from: ExoVisszatértem!!! :D
Jaja, Love Hina rulez!  :jee:
QuoteTudtok még hasonlót mondani?
Egy rövidebb lélegzetvételű sorozatnak tudom ajánlani a Happy World-öt, bár ez nem kimondott romantikus sorozat, inkább csak vígjáték. Én most néztem végig, és szerintem szupi, igaz nekem egy kicsit befejezetlennek tűnik. Valamelyest hasonlít a Love Hinára (itt is egy szerencsétlen srác van a főszerepben :D ) Kár, hogy mindössze 3 részes. :(

Az Ultra Maniac-kel pedig már én is "szemeztem", de vissza kell fognom magam a letöltéseket illetően, mert nem is olyan sok az a havi 15GB... (bocs, ez egy kicsit már :_off: volt)

Exo

Quote from: TriviHát pont ilyet nem tudok mondani, de szintén a könnyedebb, romantikus vígjáték m?faj az Ultra Maniac.

Én azt már kivégeztem :D

belldandy

Sziasztok, jöttem Kimi ga nozomu eien-t fényesíteni.

Még töltés előtt szétnéztem némi review után. Mindenki elismerte, hogy szép, meg minden csak hosszú és unalmas, stb.

Pont ez a lényege. Hogy hosszú. Egyvégtében néztem végig (eddig a gyakorlat az volt, hogy amint lejött 1, belöktem a Bsplayerbe, a háttérben meg csorgott a másik) és nem semmi. Kell az a hosszú szenvedős időszak, hogy a végén a befejezéskor azt mondja az ember, hú ez igen (értsd, egy 10 csomagos pézsét elhasználtam alatta).  :beken: "Kedo boku wa shiawase desu!"

Ha további romantikára vágytok, nézzétek a Princess Rouge-t (ugyanaz követte el, mint az Ah! My Goddesst, You're under arrest!-et).
Ano... Sono... Atashi wa...
Suki desu.
...
Dame?

Exo

Quote from: belldandySziasztok, jöttem Kimi ga nozomu eien-t fényesíteni.

Még töltés el?tt szétnéztem némi review után. Mindenki elismerte, hogy szép, meg minden csak hosszú és unalmas, stb.

Pont ez a lényege. Hogy hosszú. Egyvégtében néztem végig (eddig a gyakorlat az volt, hogy amint lejött 1, belöktem a Bsplayerbe, a háttérben meg csorgott a másik) és nem semmi. Kell az a hosszú szenved?s id?szak, hogy a végén a befejezéskor azt mondja az ember, hú ez igen (értsd, egy 10 csomagos pézsét elhasználtam alatta).  :beken: "Kedo boku wa shiawase desu!"

Ha további romantikára vágytok, nézzétek a Princess Rouge-t (ugyanaz követte el, mint az Ah! My Goddesst, You're under arrest!-et).

Jól beszélsz, teljes mértékben igazad van...a Kimi ga számomra is a legfontosabb anime eddig :D
Szerintem is nagyon megható sorozat (én is megkönnyeztem néhányszor...fiú létemre) ...és szvsz egyedi, nem klisére készült :) (mert hallottam ilyen véleményt is)

Párját ritkító sorozat ;) :jee:  (h?, mennyire hype-olom :D)

.Attila

Quote from: belldandyHa további romantikára vágytok, nézzétek a Princess Rouge-t (ugyanaz követte el, mint az Ah! My Goddesst, You're under arrest!-et).
Ezt most passzolnám, mert most néztem végig az Onegai Twinst, és ha megint egy romantikus drámát néznék, az nem lenne egészséges lelki szempontból :)
Kimi Ga Nozomu Eien: nincs igazuk azoknak, akik azt mondják, hogy a közepén nem történik semmi. Igenis történik, csak nem a felszínen, hanem az emberekben, ill. az emberek között. Csak oda kéne figyelni. Persze aki nem fogékony erre, az nem látja, vagy unalmasnak tartja. Ismét csak ízlések és pofonok. Az én véleményem: a Kimi Ga Nozomu Eien a legvalósághűbb, legtartalmasabb romantikus dráma, amit eddig életemben láttam. Annyira valósághű, hogy azon sem lepődnék meg, ha valós történeten alapulna.

Karma XXL

Quote from: Exo...és szvsz egyedi, nem klisére készült :) (mert hallottam ilyen véleményt is)

A klisét nem az egészre mondtam  :rolleyes: , hanem csak az első részre, amibe 2 Vandread rész közbe néztem bele.

Végig se néztem mondjuk, az első 10 perc elég volt elsőre :D de mivel a hangulatom/világnézetem igen képlékeny, nem kizárt, hogy megpróbálok még egyszer nekimenni  :rolleyes:

Exo

Quote from: TriviEzt most passzolnám, mert most néztem végig az Onegai Twinst, és ha megint egy romantikus drámát néznék, az nem lenne egészséges lelki szempontból :)
Kimi Ga Nozomu Eien: nincs igazuk azoknak, akik azt mondják, hogy a közepén nem történik semmi. Igenis történik, csak nem a felszínen, hanem az emberekben, ill. az emberek között. Csak oda kéne figyelni. Persze aki nem fogékony erre, az nem látja, vagy unalmasnak tartja. Ismét csak ízlések és pofonok. Az én véleményem: a Kimi Ga Nozomu Eien a legvalóságh?bb, legtartalmasabb romantikus dráma, amit eddig életemben láttam. Annyira valóságh?, hogy azon sem lep?dnék meg, ha valós történeten alapulna.

A szívemböl beszéltél :D....1000%-osan igazad van...a legvalósághübb és legjobb dráma ever (amit láttam én is) :D

Moha

Quote from: ExoA szívemböl beszéltél :D....1000%-osan igazad van...a legvalósághübb és legjobb dráma ever (amit láttam én is) :D
Erre csak helyeselni tudok!
Ne szégyelld, Exo, párszor én is alatta. Nagyon komoly, elgondolkodtató anime. És tényleg nagyon valósághű.

Exo

Quote from: MohaErre csak helyeselni tudok!
Ne szégyelld, Exo, párszor én is alatta. Nagyon komoly, elgondolkodtató anime. És tényleg nagyon valóságh?.

Én ugyan nem szégyenlem...(tudom én, hogy látható az ezüst, kiemelés nélkül is :D) ...de télleg nagyon állat a Kimi ga :cool: :whoah:
Én többször is megfogom nézni, mert megéri és NAGYON ajánlom mindenkinek, aki szereti az érzelemgazdag dolgokat :)

Exo

Mivel leginkább ide tudnám besorolni a meglévö topicok közül, ezért ide hype-olok :D
Még csak az elsö részt láttam, de elragadó a történet és már a székröl is leborultam a röhögéstöl nehányszor :D :jee: :cool:
Kíváncsian várom a folytatást... :D
(ami teccik, az tuti, hogy kevés epizódból áll :ejj: )

Moha

Quote from: ExoMég csak az elsö részt láttam, de elragadó a történet és már a székröl is leborultam a röhögéstöl nehányszor :D :jee: :cool:
És fogsz is még párszor, azt garantálom! ;)
Quote(ami teccik, az tuti, hogy kevés epizódból áll :ejj: )
Na ez nálam is így van (kivéve Love Hina :hehe: )

Exo

Quote from: MohaÉs fogsz is még párszor, azt garantálom! ;)
Na ez nálam is így van (kivéve Love Hina :hehe: )

Erre csak azt tudom mondani, hogy a Hina olyan jó, hogyha 52 epizódból állna, nekem még az is kevés lenne :D:D:D :whoah:

Moha

Quote from: ExoErre csak azt tudom mondani, hogy a Hina olyan jó, hogyha 52 epizódból állna, nekem még az is kevés lenne :D:D:D :whoah:
Na igen. :hehe: Az biztos, hogy rá lehet kattanni. Van egy sajátos stílusa. Ebből én is "el tudnék viselni" akár 100-on felüli számú epizódot is. :zen:

Karma XXL

Quote from: MohaNa igen. :hehe: Az biztos, hogy rá lehet kattanni. Van egy sajátos stílusa. Ebből én is "el tudnék viselni" akár 100-on felüli számú epizódot is. :zen:

Én csak a mangát olvastam, az még zsír volt (kár hogy letöröltem nagyon rég :ejj:) az animéjét nem néztem meg végig  :rolleyes:

(Jajj hallod Moha pont most akartam volna pontosan ugyanezt az avatárt megcsinálni magamnak...)

Moha

Quote from: SysOP XXL(Jajj hallod Moha pont most akartam volna pontosan ugyanezt az avatárt megcsinálni magamnak...)
Úgy látszik én voltam a gyorsabb.... :p Jó ez a Golden Boy... :D Kajakra ugyanezt nézted ki magadnak?

Karma XXL

Quote from: MohaÚgy látszik én voltam a gyorsabb.... :p Jó ez a Golden Boy... :D Kajakra ugyanezt nézted ki magadnak?

Képkockára ugyanezt  :hopp: Tényleg jó amúgy, ebből tényleg nagyon kevés volt a 6 rész  :grrr:

Exo

Nah, végre...lejött a happy World :D...megyek is megnézni...:hopp:
:tenyereitöszzedörzsölö smiley:

EDIT: Golden Boy ROX :whoah: :cool:

Exo

Már meg is néztem...simán bekerült a TOP-ba nálam.
Naggyon teccett, csakhát ez is 3 rész :(
De télleg :kiraly:ul van osszerakava az anime...van benne sok poén, de van benne komoly, elgondolkodtató dolog is.
Az utolsó rész speciel engem nagyon megragadott (kicsit rájátszott az Onegai Teacher-es standstill-re)...szóval am block::jee: :cool: :whoah: :kiraly:

("Runn dooby doowa shooby dooby dan dan" :D)

Moha

Quote from: Exo("Runn dooby doowa shooby dooby dan dan" :D)
Hmmm, vajon honnan ismerős ez? :hehe: Akár még aláírásnak is elmenne.
Amúgy a zenéje nekem is tetszik (meg maga az anime is). Ha érdekel, megvan az opening és az ending is, csak szólj, ha kell.

DWz

Happy Worldben egy a rossz: Nem tudjuk meg a szereplok sorsat. Engem erdekelt volna, hogy mi lesz veluk. Olyan ez, mintha a sorozat igazabol 2x resz lenne, csak nem adtak volna le oket. :(

Moha

Quote from: DWzHappy Worldben egy a rossz: Nem tudjuk meg a szereplok sorsat. Engem erdekelt volna, hogy mi lesz veluk. Olyan ez, mintha a sorozat igazabol 2x resz lenne, csak nem adtak volna le oket. :(
Igen, szerintem is folytatni kellett volna még. Így olyan befejezetlennek tűnik.

Exo

Quote from: MohaHmmm, vajon honnan ismer?s ez? :hehe: Akár még aláírásnak is elmenne.
Amúgy a zenéje nekem is tetszik (meg maga az anime is). Ha érdekel, megvan az opening és az ending is, csak szólj, ha kell.

OK, köszi!
Én vevö lennék rá...az ilyen kawaii zenéket naggyon bííírom :D

Exo

Quote from: DWzHappy Worldben egy a rossz: Nem tudjuk meg a szereplok sorsat. Engem erdekelt volna, hogy mi lesz veluk. Olyan ez, mintha a sorozat igazabol 2x resz lenne, csak nem adtak volna le oket. :(

Teljes mértékben egyetértek!
Még 23 rész nyugodtan elfért volna a meglévö 3 mögé :D

Feldin

Quote from: MohaHmmm, vajon honnan ismerős ez? :hehe: Akár még aláírásnak is elmenne.
Engem érdekel!!!!
Még 10 is elég lett volna csak több lenne!!! :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Moha

Quote from: FeldinEngem érdekel!!!!
Még 10 is elég lett volna csak több lenne!!! :)
Francba! Pont most töröltem le a szerverről! Most tölthetem fel újra!  :grrr: