Help Topic Hardver/Szoftver

Started by Nakahara, 2002-11-13, 20:06:43

Previous topic - Next topic

Totya

Quote from: Trivizsozso mplayer-rel nem működő file-okat nem szokot felrakni, tehát ami fent van, az szokott működni. Ugye nem a letöltésetek volt hibás?

Az is lehetséges  :rotflol: , de nem tom nekem eddig nem igazán voltak hibásak a letöltéseim, de biztos igazad van.  :rotflol:
Teacher Banzai!!!

DWz

Sziasztok,

leszedtem a Love Hinat ftprol, dual audios, ami nagyon jo, de a japan hanghoz nincs felirat alapbol az oggban. Vagy csak valamit rosszul csinalok? Esetleg valakinek van hozza angol vagy magyar felirata?

Koszi: DWz

Totya

Quote from: DWzSziasztok,

leszedtem a Love Hinat ftprol, dual audios, ami nagyon jo, de a japan hanghoz nincs felirat alapbol az oggban. Vagy csak valamit rosszul csinalok? Esetleg valakinek van hozza angol vagy magyar felirata?

Hali

Van benne sub csak kapcsold be. Ha Bsplayert használsz akkor jobb gomb az ablakon és a subtitle menüben kiválasztod. Vagy ha mást  akkot a lejátszás közben meg kell jelennie a tray jobb sarkában az ogg codec ikonjának, ha rákatintasz ott is kiválaszthatod elvileg.
Teacher Banzai!!!

.Attila

Quote from: DWzSziasztok,

Vmit rosszul csinálsz, mert nekem van, és ugyanaz, ami fent van az ftp-n. Használj VobSub-ot, és akkor lesz majd világosság... akarom mondani felirat. :)

DWz

Koszi a gyors valaszokat! BS Playerrel megy mar. :)

Totya

Quote from: DWzKoszi a gyors valaszokat! BS Playerrel megy mar. :)

Nincs mit nagyon szívesen  :)
Teacher Banzai!!!

Xaga

Nem tudja vki hogy lehet az ogm felíratát elérni windows media playerből.

Cobra

VobSub, és nem árt az ogg codeck sem  :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Xaga

Quote from: CobraVobSub, és nem árt az ogg codeck sem  :)

Ragaszkodom Media playerhez (bár fogalmam sincs hogy vonsub egy plugin vagy egy teljes progi). Minden megy csak a felíratot nem tom rávarázsolni.

Cobra

a VobSub egy program, ami megjeleníti a feliratot (a beépítettet is)

.Attila

Quote from: XagaRagaszkodom Media playerhez (bár fogalmam sincs hogy vonsub egy plugin vagy egy teljes progi). Minden megy csak a felíratot nem tom rávarázsolni.
Vobsub egy teljes progi, ami a media playerrel (vagy másik playerrel) együtt fut, és a feliratot/szinkront lehet vele egyszerűen állítgatni. Nem plugin (asszem), mert nem épül bele a wmp-be, hanem csak vele együtt fut.

Cobra

Kellett neked annyit írnod, így én voltam a gyorsabb :p  :)

P.S.: A legújabb 1.0.2-es Matroska Packban van már VobSub is.

.Attila

Quote from: CobraKellett neked annyit írnod, így én voltam a gyorsabb :p  :)
Viszont több kérdésére válaszoltam :hehe:

Xaga

Quote from: TriviVobsub egy teljes progi, ami a media playerrel (vagy másik playerrel) együtt fut, és a feliratot/szinkront lehet vele egyszerűen állítgatni. Nem plugin (asszem), mert nem épül bele a wmp-be, hanem csak vele együtt fut.

Aké van ilyenem hogy Directvobsub beállítom hogy sub on erre kisebbre állítja a képet a kép alá írja a szöveget ami nem is stimmel és még magára képre is ráírja a szöveget ami viszont jó és ami nekem kell. viszont a kép alatt szöveget hogy tüntetem el?

Itachi

Az a problémám, hogy már ahogy azt az offtopic thread ben mondtam soxor töltöttem már le az Inuyasha 144. részét az FTp ről, de akármivel(Bspl,mpl,wmpl,divx) próbálom lejáccani mindig kiírja ,hogy a az adott lejáccó hibát észlelt ezért leáll.... :confused:  Mi ilyenkor a baj? Mit kell tennem ,hogy működjön?Előre is köszi. :merci:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Cobra

Ez a kép alatti szöveg elég furcsa, nem lehet, hogy a VobSub-ban meg van adva egy feliratfile, amit betölt automatikusan ? Igy látatlanban elég nehéz segíteni, talán az a legegyszerűbb, hogy uninstallálod a VobSubot, majd újrarakod. Ja, és azt is nézd meg, hogy nincs-e a videofile-lal megegyező nevű feliratfile is a könyvtárban. Ha van, akkor azt automatikusan betölti és megjeleníti.

Itachi

Quote from: CobraEz a kép alatti szöveg elég furcsa, nem lehet, hogy a VobSub-ban meg van adva egy feliratfile, amit betölt automatikusan ? Igy látatlanban elég nehéz segíteni, talán az a legegyszerűbb, hogy uninstallálod a VobSubot, majd újrarakod. Ja, és azt is nézd meg, hogy nincs-e a videofile-lal megegyező nevű feliratfile is a könyvtárban. Ha van, akkor azt automatikusan betölti és megjeleníti.
Nem tudom mi lehet de elég ha csak a könytárban amiben a többi Yasha rész van ráviszem a kurzort és már hibaüzenetet ír ki...Létezik,hogy ez is a vobsub miatt van??? :wtf:  :confused:  :zen:

Cobra

Bocs, ezt nem neked szántam, hanem Xaga-nak, sajnos a te gondodra nem tudok megoldást, max annyit, hogy ha avi-ban van, akkor DivFix-szel megpróbálhatod kijavítani.

zsozso

Quote from: LorenorNem tudom mi lehet de elég ha csak a könytárban amiben a többi Yasha rész van ráviszem a kurzort és már hibaüzenetet ír ki...Létezik,hogy ez is a vobsub miatt van??? :wtf:  :confused:  :zen:
A hiba az on keszulekeben van:

[IY-F]_InuYasha_144_XviD-RC3_(395C87FE).avi OK
Death is the only redemption

Itachi

Quote from: zsozsoA hiba az on keszulekeben van:

[IY-F]_InuYasha_144_XviD-RC3_(395C87FE).avi OK
Köszi szépen.Most mán csak ki kéne derítsem mi a gáz...Lehet hogy a xar kíndóz al van megint baj... :rolleyes:  :ejj:  :zen:

.Attila

Quote from: XagaAké van ilyenem hogy Directvobsub beállítom hogy sub on erre kisebbre állítja a képet a kép alá írja a szöveget ami nem is stimmel és még magára képre is ráírja a szöveget ami viszont jó és ami nekem kell. viszont a kép alatt szöveget hogy tüntetem el?
Ugye a WMP-ben nincs bekapcsolva a felirat? Azt ki kell kapcsolni.

Xaga

Quote from: TriviUgye a WMP-ben nincs bekapcsolva a felirat? Azt ki kell kapcsolni.

Igy már jó thx :D

Xaga

Köv problémám van: Mikor lejátszom Maburaho 24. részét Windoz media pláyárben vagy kockés a kép vagy iszonyúan szaggat. Ha mplayerrel játszom ott élvezhetőbb viszont ezt a hibát kapom. Lehetne valamit teeni ez ellen??

.Attila

Quote from: XagaKöv problémám van: Mikor lejátszom Maburaho 24. részét Windoz media pláyárben vagy kockés a kép vagy iszonyúan szaggat. Ha mplayerrel játszom ott élvezhetőbb viszont ezt a hibát kapom. Lehetne valamit teeni ez ellen??
Oda van írva, szar a header. Azt viszont tudtommal nem lehet javítani. Vagy azt ftp-n lévő is ilyen, vagy rosszul jött le. Bár csodálom, hogy a WMP bármit is lejátszik belőle, holott hibás a header.

Xaga

Quote from: TriviOda van írva, szar a header. Azt viszont tudtommal nem lehet javítani. Vagy azt ftp-n lévő is ilyen, vagy rosszul jött le. Bár csodálom, hogy a WMP bármit is lejátszik belőle, holott hibás a header.

Nem rosz az a WMP. Szerintem a szerveren lévő is rosz mert 2x is letöltöttem :(

DWz

Rossz headert azt hiszem, megjavitja a DivFix.
Itt tudod letolteni: http://utils.teardrops.hu/dvdrip/DivFix-1.10.exe

Add files, majd miutan megmondtad neki hogy hol is van a fileod, rebuild index. Uj filet fog csinalni, nem a regit rontja el, ha nem lenne jo valami, szoval csak nyugodtan. Remelem sikerul.

Amugy elkezdtem letolteni a filet, tuti jo a header-e.

.Attila

Quote from: XagaNem rosz az a WMP.
Én is azt használom ;)
QuoteSzerintem a szerveren lévő is rosz mert 2x is letöltöttem
Ezt zsozso tudja megmondani 100%-ra.

Xaga

Problémám a következő: a reck néha érdekes hangokad ad ki és nem a megszokotatt. Elvittem szerelőhöz az azt mondta nincs semmi baja sem a recknek sem a ventilátorának sem a Maxtornak. Utána müködött rendesen viszont újból elkezdte a hülye hangok kiadását. Össze visza bütyköltem a ventilátort mégsem változott meg a hangja. Mit tenehtnék???

.Attila

Quote from: XagaProblémám a következő: a reck néha érdekes hangokad ad ki és nem a megszokotatt. Elvittem szerelőhöz az azt mondta nincs semmi baja sem a recknek sem a ventilátorának sem a Maxtornak. Utána müködött rendesen viszont újból elkezdte a hülye hangok kiadását. Össze visza bütyköltem a ventilátort mégsem változott meg a hangja. Mit tenehtnék???
A mienk is. Elvittük, azt mondták, poros volt. Megtisztították. Nem volt zajos... egy ideig. Most ott tartunk, hogy kiszedtük inkább, mert teljesen leállt a ventillátor (amiből eredetileg 2 volt, de rejtélyes módon most már csak 1 van benne, ill. volt). Veszünk bele új ventillátort.

Xaga