Help Topic Hardver/Szoftver

Started by Nakahara, 2002-11-13, 20:06:43

Previous topic - Next topic

Ramiz

De csak egy kapcsolat jelenik meg és nem tudok még egyet előhívni. A drivert újrainstalláltam, de nem jelenik meg még egy LAN Connection, hozzáadni ilyet meg nem lehet, mert az XP szerint magától kéne megjelennie... :( Az internet megy, úgy tűnik, de egyszerűen zavar, hogy csak úgy megjelent ez a hülye szöveg és nem tudom, miért. :)

edit: az internet sem megy... öt perc után minden leáll...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Member

Tudja vki, hogy az Extra nevezetű csodára hogyan kell feltölteni? Mert itt dübörgünk és a Kína összes teájáért sem engedne transfert a wwwroot könyvtárba, csak átviteli hiba átviteli hibákkal. Tudja vki, hogy mit kell bűvölni rajta, hogy menjen?
(Az oldal tulajait dícséri, hogy az sem derült ki, mi a nyitólap...)

Ramiz

Elegem van a Windowsból meg a service pakkokból! :Eztneked: Még a digitális fényképezőt sem hajlandó működtetni (installáltam a drivert, de ha egyáltalán észreveszi, amikor csatlakoztatom - mert csomószor nem veszi észre -, akkor is feltétlenül installálni akar valamit a képek másolása helyett). Szerintem ez a SP 2 hibája...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Cobra

Valamit nagyon elszúrhattál, mert SP2 alapból fel kell, hogy ismerje a digitális fényképezőt, driver nélkül. Elvileg ugyanúgy kell működnie, mint egy Pendrive-nak.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ramiz

"Elvileg"...
Nem csináltam semmit, csak felraktam az SP2-t meg a képlementő szoftvert...
Na mindegy, most leszedtem az SP2-t és újra próbálkozok a szoftverrel...

Fazék

ha gondolod szívesen megfejelem a neked készülő csomagot egy integrált SP2-es XP telepítő cd-vel
mert én az életbe nem akarok még egyszer szenvedni az SP2 külön telepítésével, és másoknak se kívánom ezt a sorsot.

sirtomi

Quote from: Cobra on 2006-05-25, 21:42:49
Valamit nagyon elszúrhattál, mert SP2 alapból fel kell, hogy ismerje a digitális fényképezőt, driver nélkül. Elvileg ugyanúgy kell működnie, mint egy Pendrive-nak.
Canon A520 gépemet nem ismeri fel SP2-es WinXP. Mindenképpen telepítenem kell a szoftvert hozzá, különben nem történik semmi.

Mattanja

Quote from: 0 on 2006-05-25, 20:51:16
Elegem van a Windowsból meg a service pakkokból! :Eztneked: Még a digitális fényképezőt sem hajlandó működtetni (installáltam a drivert, de ha egyáltalán észreveszi, amikor csatlakoztatom - mert csomószor nem veszi észre -, akkor is feltétlenül installálni akar valamit a képek másolása helyett). Szerintem ez a SP 2 hibája...
Ismerős helyzet, nálam is csinálta/csinálja. Kamerával, fényképezővel, kínaival, itthon vásárolttal egyaránt.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Member

Nekem vmi HP van, azt sem ismeri fel alapból. Habár ez eléggé gagyi márka...

Moha

Nekem a Canon gépemmel az összeköttetés csak "Bill Gates módszerrel" működik: csatlakoztatom, jelez a hang, hogy észrevett valamit, de nem történik semmi. Aztán lehúzom-visszarakom és másodjára már behozza a progit.
Ja, amúgy nekem egy deka service pack nincs fent (1-es sem)

sirtomi

Quote from: Moha on 2006-05-26, 00:27:34
Nekem a Canon gépemmel az összeköttetés csak "Bill Gates módszerrel" működik: csatlakoztatom, jelez a hang, hogy észrevett valamit, de nem történik semmi. Aztán lehúzom-visszarakom és másodjára már behozza a progit.
Nekem is csinál ilyet a Canonom, de a saját progiját hozza be, gondolom neked is. USB drive-ként nem működik.

smash++

Valaki tudna nekem segiteni abban,hogy mi a különbség a Ps2 gépek között(slim vagy a régi vastag)?Úgy tudom több "generációs" Ps2 van.Most akarok venni de nem tudom milyen tipust vegyek.Van aki azt mondta,hogy megbánta a slim ps2 vételt és inkább a régi vastag kell neki.Esetleg hűtési gondok vagy lemez lejátszási gondok vannak?
Segitséget előre is köszönöm

Necrid^

Quote from: smash++ on 2006-05-26, 19:00:34
Valaki tudna nekem segiteni abban,hogy mi a különbség a Ps2 gépek között(slim vagy a régi vastag)?Úgy tudom több "generációs" Ps2 van.Most akarok venni de nem tudom milyen tipust vegyek.Van aki azt mondta,hogy megbánta a slim ps2 vételt és inkább a régi vastag kell neki.Esetleg hűtési gondok vagy lemez lejátszási gondok vannak?
Segitséget előre is köszönöm
Slim-t érdemes venni a 75004 szeria. nem hallotam még hogy azokon volt "disk read error". a régi vastagon jelent ez a probléma. ugyanis mivel elég kicsi a slim szokott melegedni de nem annyira vészes. + a Slim-ben már alapbol van benne Apdater, a régin nem volt ahoz külön kellet venni.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Hiei-sama

Egyedul akkor van gond ha szar lemezre irsz es nem 2x-en...A szar minosegu lemez es a gyorsabban irt lemezek mint 2x szetviszik egy idoutan a lsim ps2 olvaso fejet mert erzekenyebb mint a vastag ps2 olvaso.De semmi gond a slim ps2-vel csak tenyleg be kell tartani ezeket a dolgokat.Nekem mar jo 1-1,5 eve megvan es semmi gond vele.Bar volt amikor en is ugy jartam a lemezzel hogy nem olvasta be de ez a szar lemeznek tudhato be,hja es ha egy lemezt nagyon nem akar beolvasni hagyni kell a francba mert csak a gep karara megy ;)

smash++

Köszi szépen a segítséget! :merci:Akkor maradok a slim-nél.Őszintén szólva nem akarom chipeltetni(vagy nem chip-eset veszek),mert inkább csak eredeti game-kal akarok játszani és így legalább nem röviditem az élettertamot.Mivel nincs sok időm játszani így csak kimondottan a kedvenc játékokra lesz időm(és igy már nem gond az eredeti megvétele). :D

Kyo-han

Nagyon mást nem is tudsz venni...legalábbis én pont a régi vastag ps2-t keresgéltem, és újonnan sehol sincs... :Eztneked:

Ramiz

Quote from: Fazék on 2006-05-25, 23:07:34
ha gondolod szívesen megfejelem a neked készülő csomagot egy integrált SP2-es XP telepítő cd-vel, mert én az életbe nem akarok még egyszer szenvedni az SP2 külön telepítésével, és másoknak se kívánom ezt a sorsot.
:merci: Nagyon hálás leszek (kövi újrainstalláláskor pláne :D ). :)

Quote from: sirtomi on 2006-05-25, 23:10:43
Canon A520 gépemet nem ismeri fel SP2-es WinXP. Mindenképpen telepítenem kell a szoftvert hozzá, különben nem történik semmi.
Telepítettem a szoftvert, de így sem történik semmi, kézzel indítva a szoftvert sem látja a gépet, tehát a Windows az, aki egyáltalán nem is veszi észre, hogy van valami az USB-kábel végén... :lame:
Neten rákerestem arra a problémára, hogy be sem jön a "Scanner and camera wizard", de nem segítettek az ott írt megoldások (valami Windows-os Autofix.exe-t kell ráereszteni arra a meghajtóra, amin nem megy az autoplay (==> ami elindítja a Wizardot), de nekem még a Sajátgép sem jelzi ki a csatlakoztatott hardvert...).

Quote from: Shiroi on 2006-05-25, 23:36:05
Ismerős helyzet, nálam is csinálta/csinálja. Kamerával, fényképezővel, kínaival, itthon vásárolttal egyaránt.
És hogy szoktad megoldani?

Quote from: Moha on 2006-05-26, 00:27:34
Ezt az egész service pack-ozást megbántam már, pedig pont azért raktam fel őket, hogy menjenek a plug-and-play eszközök rögtön (elég sok mindenféle USB-s csatlakozójú cucc van itt, printer, scanjet, fényképező és most már kamera is...)... :Eztneked:

Kuroi Tenshi

Ramiz: eredeti xp +sp2?
Mert ugye tudod, hogy egyetemistáknak ingyen jár xp, vagy 3000-ért megkapod postázva cdn :)
még a neptunon is rajta van.

Amúgy nekem működik. Telepítéskor csak avval volt gond, hogy 2 ugyanolyan hdd volt, és a rosszra installáltam... de azóta műxik minden, a fényképezőgépet is egyből felismeri.

Próféta

Quote from: Ramiz on 2006-05-27, 14:33:14Telepítettem a szoftvert, de így sem történik semmi, kézzel indítva a szoftvert sem látja a gépet, tehát a Windows az, aki egyáltalán nem is veszi észre, hogy van valami az USB-kábel végén...
Neten rákerestem arra a problémára, hogy be sem jön a "Scanner and camera wizard", de nem segítettek az ott írt megoldások (valami Windows-os Autofix.exe-t kell ráereszteni arra a meghajtóra, amin nem megy az autoplay (==> ami elindítja a Wizardot), de nekem még a Sajátgép sem jelzi ki a csatlakoztatott hardvert...).
Eszközkezelőben nincs valami jelzés, hogy hibás eszközkezelő, vagy ismeretlen eszköz, vagy ilyesmi? Ha van, akkor azt próbáld meg orvosolni. Meg egyáltalán, győződj meg, hogy kaptál-e driver CD-t az alaplaphoz, év hogy fel van-e telepítve.
Ha semmi nem nyert, akkor se kell reinstallozni feltétlen. Nekem egyszer, kísértetiesen hasonló szituban bejött: XP install CD betesz, "Windows javítása", utána újra service pack, és alaplap driver újra, és voila, ment az USB.
Zu Risiken und Nebenwirkungen lesen Sie die Packungsbeilage und fragen Sie Ihren Arzt oder Apotheker.

Amúgy grat a visszaharcolt névhez!

Selmo

Mondjuk egy alaplap driver nézés neten biztosan nem ártana. Meg valami registry szemételtávolító is jól jön, továbbá bármilyen hülyén hangzik - de tapasztalat - néha a DirectX reinstall is segít.

A tökéletesség unalmas.

Kuroi Tenshi

Quote from: Selmo on 2006-05-28, 00:29:14
alaplap driver
Na igen. Ezt már én is felejtettem el, és volt belőle bajom rendesen.
Az usbhez is kell driver

Necrid^

üdv mindenki!
Egy olyan kérdésel fórdulok hozzátok hogy, hugom ma vett egy nokia 6020 nah most adtak hozzá egy szoftware ami azzal segitségével zenéket lehet feltőlteni a mobilra. a CD-n van egy Dku-5 driver és a Nokia PC suite progi ami segitségével tudjuk fel tőlteni a zenéket. a driverek simán fel mennek és minden szép de amikor conncetálni akar a PC suite nem ismerifel irja hogy conncting de semmi, vártunk vagy 10 perce de semmi... akiért a nokiakra az pls segitsen már nekünk. mert kifogytam minden ötletból.

U.I: amikor fel akarom tenni a driver mindig jelez egy olyat nekem hogy min Szerviz pack 1 legyen. nah most nekem az fen van. de [spoiler]nem eredeti windowsom van lehet hogy emiatt csinája?[/spoiler]

Darkstar

Én is sokat szenvedtem a pcsuittal, mert nálam nem volt hajlandó rendesen beállítani, hogy melyik porton kommunikáljon a telóval. Sztem nézd meg teis, hogy rendesen be van-e állítva.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

a nokia software elég érzékeny.
előbb mielőtt csatlakoztatnád a géphez, ugyebár a kábelhez a driver-t kell telepíteni.
utána a software-t hozzá
és csak utána szabad csatlakoztatni a készüléket
és most bebizonyítsam, hogy az előző 4 mondatom értelmetlen volt, közlöm, hogy nekem egyéb sorrenddel is hibátlanul működött végül a telefonom.

a problémára megoldás lehet:
- windows újraindítás
- telefon újracsatlakoztatás
- esetleg telefonon nincsen olyan opció, hogy letiltva a pc-s kapcsolat? (bár ez hülyeség lenne, szóval vszleg nincs)
- érdemes letölteni a nokia oldaláról a legfrissebb driver-t és legfrissebb software-t

más hirtelen nem jut eszembe.

szerk: és ahogy Darkstar is mondta, érdemes ránézni, hogy jók-e a csatlakozási beállítások.

Ramiz

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-05-27, 23:56:14
Mert ugye tudod, hogy egyetemistáknak ingyen jár xp, vagy 3000-ért megkapod postázva cdn :)
Well, ezt nem tudtam. Hol lehet requestelni? :D

Necrid^

Azt hiszem megvan a probléma megoldása... ennyi lenne szükségem tudni hogy ez a Dku-5 driver hova rakja fel? mert egyból elinditom az install és már végezte is. a gép ugyanis fel teszi vhol de ismertetni kéne vele, csak az a nyomorilt olyan gyorsan teszi fel hogy nem tudom hol van.. ötlet?

Kuroi Tenshi

Quote from: Ramiz on 2006-05-28, 01:52:09
Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-05-27, 23:56:14
Well, ezt nem tudtam. Hol lehet requestelni? :D
asszem valami www.tisztaszoftver.hu - a neptunon a legelső oldalon ott van a cím.

Quote from: Necrid^ on 2006-05-28, 02:06:04
Azt hiszem megvan a probléma megoldása... ennyi lenne szükségem tudni hogy ez a Dku-5 driver hova rakja fel? mert egyból elinditom az install és már végezte is. a gép ugyanis fel teszi vhol de ismertetni kéne vele, csak az a nyomorilt olyan gyorsan teszi fel hogy nem tudom hol van.. ötlet?
A cuccok ált. a c:\program files - ba szokták tölteni magukat, de megnézheted a C:\Documents and Settings\[login-név]\Application Data helyen is, néhány dolgot oda rámolnak.

Cobra

Mivel csatlakoztatod egyáltalán a telefont a géphez? Ha eredeti DKU5 kábel, akkor mennie kellne, ha nem eredeti, akkor kicsi az esély, hogy működni fog.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kvikveg

Lama tsz kerdese:
35ezerbe kerulo mp3lejatszot ajanl valaki 28ert. Kerdes: ha vmi bajom van vele - ugye az o neven vannak a papirok - mi a fene van???
Szivas?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kuroi Tenshi

Ha meg tudod vele dumálni, hogyha valami baj van, akkor ő vigye a szervízbe, akkor semmi.
Ha nem teszi meg, és a garancia nem átruházható, akkor szívás.