Help Topic Hardver/Szoftver

Started by Nakahara, 2002-11-13, 20:06:43

Previous topic - Next topic

Alkyra

Oké: kérdés: Szeretnék vlm normálisabb vírusírtót felrakni ami nem zabálja meg a gépem van hozzá normál serial kód
s rendesen végi a gépem.:) Ötletek?

Próféta

Quote from: Darkstar on 2007-01-20, 05:00:02
Aki használja a gmailes fiókját külső szoftver alól, az lát valami problémát az alábbi képen? Valami miatt nem enged kapcsolódni a szerver, pedig eddig ezekkel a beállításokkal jó volt.
Látok.
1. pop.gmail.com, 995-ös port, SSL kell
2. smtp.gmail.com, 587-es port, TLS kell
Ezeket csekkold le.

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

sirtomi

Quote from: Alkyra on 2007-01-20, 10:05:37
Oké: kérdés: Szeretnék vlm normálisabb vírusírtót felrakni ami nem zabálja meg a gépem van hozzá normál serial kód
Én NOD32-őt használok, eddig semmi gondom nem volt vele. Megbújik a háttérben és végzi a dolgát :)

Zsiga

Quote from: sirtomi on 2007-01-20, 12:38:54
Quote from: Alkyra on 2007-01-20, 10:05:37
Én NOD32-őt használok, eddig semmi gondom nem volt vele. Megbújik a háttérben és végzi a dolgát :)
Ugyanez itt is. :)  :tezsvir:

kikuchiyo

Az intarweb lassú, mint a magyar bíróság és az event loggerben ilyesféle üzenetek sorakoznak:
QuoteTCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts.

Hogy lehet feljebb venni ezt a limitet? Lehet egyáltalán? Érdemes?
Failure is the default option

Zsiga

kikuchiyo

Darkstar

Megint kérdésem van. :D
Tud valaki olyan lejátszót, ami nem kapcsolgatja az Aerot, ha nézek egy videót? A WMP11 ugyan lejátsza, de animézésre/filmezésre azért nem igazán azt szeretném használni. :) A Zoomplayer és a MPC a lejátszás idejére lekapcsolja az aerot (ha bezárom a progit, magától visszaáll). Nem valami hatalmas probléma, de zavaró. Valakinek tippje?
(Darkstar mostanában lusta google-t használni ^^)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kuroi Tenshi

Quote from: Darkstar on 2007-01-20, 21:09:00
Megint kérdésem van. :D
(Darkstar mostanában lusta google-t használni ^^)
1.) Vesszük észre :hehe:
2.) Nem hinném, hogy a fórumiták többségének gépén Vista menne, illetve
gyakorlott és sokat tapasztalt Vista-felhasználók, akik már millió+1 progit
kipróbáltak ezen a még meg sem jelent platformon, így szerintem teljesen
hiába teszed itt fel a kérdéseket ;)

Darkstar

A Vista már "rég" megjelent. Hogy nálunk nem kapható, az meg mellékes, aki akarja már jóideje nyugodtan beszerezhette. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Selmo

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-01-20, 21:46:11
szerintem teljesen hiába teszed itt fel a kérdéseket ;)
Tévedés, jól lehet rajta szórakozni. :hehe:

A tökéletesség unalmas.

Member

Nem tudom, mennyire rossz jel, de egy netcafé-ban, ahol régen törzsvendég voltam (most már csak akkor megyek, ha ftp kell vagy vmi progi), egy-két hétig Vista volt, aztán jó gyorsan visszacserélték XPre. :)

Darkstar

Mint mondottam nálunk még nem lehet kapni, tehát vagy valamelyik RCt tették fel, vagy lewarezolták valahonnan. Egyik sem épp netcafe-ba való, nem csoda, hogy leszedték. :)

Quote from: Selmo on 2007-01-20, 22:55:44
Tévedés, jól lehet rajta szórakozni. :hehe:
:szemuveges:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kuroi Tenshi

Quote from: Darkstar on 2007-01-20, 22:33:53
A Vista már "rég" megjelent.
Hivatalosan még meg se jelent ;) jan. 30.-án fog megjelenni.
ITT: BSA partyvan! :haha: :hehe:
Az, hogy egy ideje meg lehetet szerezni az alfákat és a bétákat, valamint
kiszivárogtak a véglegesnek tekinthető verziók is, az még mindig nem jelenti
azt, hogy megjelent és elterjedten fejlesztenek alá szoftvereket ;)

Próféta

Jó, de MSDNAA-n már elérhető teljesen legálisan és véglegesen és hivatalosan, talán én is kipróbálom majd, de inkább előtte beújítom a gépet.

Kuroi Tenshi

Ez nem ér, hogy mi nem kapunk!  :bruhuhu:

Mindegy, annyira nem is hiányzik, hisz 2×80GB-on így is
alig férek el... ideje lenne egy pci-s sata raid kártyát és
egy új hddt beújítani...
Ja meg csili-vili az aero, csak közben a vidkarit is 3D-ben
járatja, jóval magasabb fogyasztással...

Zsiga

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-01-21, 01:12:24
Ja meg csili-vili az aero, csak közben a vidkarit is 3D-ben
járatja, jóval magasabb fogyasztással...
Ha beállítod hogy a vidkarid ugyanolyan frekiken járjon 3D-ben mint 2D-ben akkor nem fogyaszt többet. :) Mondjuk nyilván kényelmetlen játék előtt a drivert állítgatni, de valamit valamiért.
Egyébként szerintem hamarosan megoldja az nV meg az AMD is hogy a driver felismerje ha csak az Aero miatt kell 3D-be kapcsolni a videokártyát és visszaveszi 2D-re.

Ramiz

*.flv-t nem lehet "csak úgy" lejátszani, flash-be meg html-be ágyazás nélkül? Netről szedett videókról van szó.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kikuchiyo

mplayer lejátssza, az újabb verziók még tekerni is tudnak benne.

Ramiz

Jé, télleg... :D Pedig mintha a múltkor nem sikerült volna... :o
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kikuchiyo

A Daemon Tools megszűnt működni az SP2 feltelepítése után, nem tud betűjelet hozzárendelni a virtuális meghajtóhoz. Újratelepítés megoldja?

Próféta

Quote from: kikuchiyo on 2007-01-24, 01:08:21
A Daemon Tools megszűnt működni az SP2 feltelepítése után, nem tud betűjelet hozzárendelni a virtuális meghajtóhoz. Újratelepítés megoldja?
Fogalmam sincs, de nálam SP2+DT és no problemo...

sirtomi

Quote from: kikuchiyo on 2007-01-24, 01:08:21
Nálam is teljesen jól működik. Próbáld meg újra felrakni.

Cobra

DT uninstall, legújabb chipset driver reinstall, legújabb DT install. Ha így se megy, akkor XP reinstall :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Darkstar

Kéne valami kis egyszerű program, amivel doc kiterjestésű fileokat tudok megnézni/alapszinten szerkeszteni/nyomtatni. (Egyelőre -ezesetben ezt az alakját kell használni?-) nem szeretnék egy egész szoftvercsomagot feltenni emiatt, szal Openoffice és Word kilőve. Javaslat?
Thx :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cobra

.doc-hoz jó a WordPad (XP-ben alap, Vistában nem tudom :P )

Darkstar

Énis így tudtam, ez lett belőle. :D
Közben feltettem egy Office 2007et. 5 percig kerestem az open gombot, de végül egy ctrl+o-t kellett használnom. Később előkerült. ^^
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cobra

Az gondolom egy agyonformázott szövegfile volt, és egy sima szöveget néztem meg vele, az jó volt.

Moha

Szerintetek ha egy fotógép ilyen képeket csinál:

Kép1
Kép2

akkor mi lehet vele a probléma, ill. van-e remény rá, hogy meg lehet csinálni, vagy vehetek újat? Ez utóbbi nem volna szerencsés, mert most nincs 60 ezrem egy normális gépre, meg a memóriakártyákkal is kezdenem kéne valamit, mert ebbe még CF kártya megy, a mostaniakba meg mindbe SD.

A gép amúgy egy lassan 3 éves Canon Powershot A70-es. Eddig semmi problémám nem volt vele, úgy 2-3 hete viszont hajlamos ilyen képeket csinálni... :frown: