Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

Rin

Kösz, megnyugodtam :)

Sephiroth

Hali!

Ha nem számit bûnek (vagy ha igen és elnézitek) postatlanságom jelentkezni szeretnék, ha még lehet. Idõpontban az augusztusi jó. Inkább házakra voksolok, ha szabad. Többet egyenlõre nem merek írni  :rolleyes: .
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Baldy

Majd vezekelsz a helyszinen, csak gyere :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Rounin

Ehh... kései madár gondolom hiába csiripel :rolleyes: azért megsúgom, hogy 12-14 jobban esne _nekem_ , de ha biztosítotok egy bankautomatát a közelben, akkor 5-7 tökkéletes (hikk) lesz :]

Xipe

Quote from: BaldyNyugtasd meg Rint, hogy szellemi képességeimet tekintve én sokkal fiatalabb vagyok nála :)

Baldy legtobbszor egy 3 evessel sem lenne kepes felvenni a versenyt Rin.
nem kell felni.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Damnatus

Hali!
Quote from: SephirothHa nem számit bûnek (vagy ha igen és elnézitek) postatlanságom jelentkezni szeretnék, ha még lehet.
Ha velünk zarándokolsz, akkor levezekelheted! ;)

kisvirag

Seph: buntetesbol kotelezo jonnod :P
Rounin: lesz automata, ha nem is a kozelbe, de a varosban :)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Nephilim

Hi all!!!

Felbukkanok már kicsit én is...

Quote from: kisviragSeph: buntetesbol kotelezo jonnod :P
:-D    Ha ilyet szólsz neki, a végén elvetemült bûnözõ lesz! ;-)

Quote from: kisviragRounin: lesz automata, ha nem is a kozelbe, de a varosban :)
Csak ne úgy mint a múltkor... emléxel Seph?  :haha:
"God's in his heaven. All's right with the world."

kisvirag

hm, dögszagra gyûl az éji vad :)
szinte éreztem, hogy hamarosan te is feltunsz, Nephilim. ja, nalad is bunti van, mert oly reg nem jartal erre, legyel te is bunozooo :P ergo gyere

ja, automata: nem ugy lesz, kisviragnak kozepfoku helyismerete van Csongrad varosra, ami tobb (mukodo)bankautomata lelohelyenek ismeretet is magaban foglalja. Az, hogy mennyit kell gyalogolni hozza, mas kerdes ;>

Baldy

Quote from: XipeBaldy legtobbszor egy 3 evessel sem lenne kepes felvenni a versenyt Rin.

Hmmm...
Az lehet, de én már átestem a pubertás koron, szóval ennyivel elõrébb vagyok... höhö :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Damnatus

Hali!
Quote from: NephilimHi all!!!
Felbukkanok már kicsit én is...
A másik eltévedt bárány :D

kisvirag

hm, programnak eloljároban: segithettek majd tesztelni egy most fejlesztes alatt allo uj fantasy-rpg rendszert, khihi :)))
már ha lesz ienre igény ismét, mint rpg :)

kisvirag

WOW!

most nezem, pont akkor lesz Körös-toroki napok!!!

cuuul!

itt a tervezet:
http://www.koros-torok.hu/

kisvirag

kisvirag, moha, Baldy, Meske, Rounin, Rin, Damnatus, Xaga, Feldin, Kvikveg, Freya, Nephilim, Sephiroth, Djin, Cobra, Darkstar, Blimp, katz, Bonci, Noki, Ramiz

volt meg jelentkezo, vagy van aki fel van sorolva, de nem jo a aug 5-7? ha telleg akkor van a Korostoroki napok, hamar kell foglalni.... es jo lenne tudni, hany embernek

az egyik Toroki szállóból kértem árajánlatot 20 fõ körülre... összesen 18 férõhelyes mondjuk, hátha adnak kedvezményt, h elfoglaljuk a egészet :)
de persze szétnézek még, mien lehetõség van.

Cobra

Quote from: NephilimCsak ne úgy mint a múltkor... emléxel Seph?  :haha:
Jövök, szóval nem lesz gond automatához eljutni  :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Moha

Engem (és szerintem Meskét is) beírhatsz fixen. Csongrád ráadásul nincs is _annyira_ messze hozzánk. (csak vagy 200Km :rolleyes: )
Edit:
Quote from: CobraJövök, szóval nem lesz gond automatához eljutni  :)
Ja igen. Valószínû mi is kocsival megyünk (kivéve, ha nem sikerül lemûszakiztatnom...)

Xaga

Quote from: kisviraghm, programnak eloljároban: segithettek majd tesztelni egy most fejlesztes alatt allo uj fantasy-rpg rendszert, khihi :)))
már ha lesz ienre igény ismét, mint rpg :)

lehetek a km??? :D

Moha

Quote from: Xagalehetek a km??? :D
De csak, ha életben hagyod Damnatus csacsiját! :lul:

kisvirag

*gondolkod*
ugyse lesz eleg 1 km, ha ien sokan leszunk :)  :lul:

Djinn

Quote from: kisviragkisvirag, moha, Baldy, Meske, Rounin, Rin, Damnatus, Xaga, Feldin, Kvikveg, Freya, Nephilim, Sephiroth, Djin, Cobra, Darkstar, Blimp, katz, Bonci, Noki, Ramiz....
Animal kimaradt!  :beken: Ugye még nem késõ, hogy felkerüljön a listára??
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Fazék

Quote from: DjinnAnimal kimaradt!  :beken: Ugye még nem késõ, hogy felkerüljön a listára??
És Djinn is csak egy 'n' betûs jöhet sajnos.. Igazán sajnálom, hogy így alakult, talán majd legközelebb. :(

szóval a javított lista: :)

kisvirag, moha, Baldy, Meske, Rounin, Rin, Damnatus, Xaga, Feldin, Kvikveg, Freya, Nephilim, Sephiroth, Djinn, Animal, Cobra, Darkstar, Blimp(?), katz, Bonci, Noki, Ramiz, ...

Xipe

Quote from: MohaEdit:Ja igen. Valószínû mi is kocsival megyünk (kivéve, ha nem sikerül lemûszakiztatnom...)

konnyu az a muszaki moha.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Cobra

Quote from: Xipekonnyu az a muszaki moha.
Nem õ fog mûszakizni, hanem az autó  :D
De szerintem az autóval se lesz gond (fõleg ha már vettél rá új gumikat)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Xipe

Quote from: CobraNem õ fog mûszakizni, hanem az autó  :D
De szerintem az autóval se lesz gond (fõleg ha már vettél rá új gumikat)

az megkonnyebb.
kell egy 10-es es mar meg is van a muszakid.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Nekem szinte bissztos, hogy jó. Azért az árat megvárom. :) Még nemtom, hogy jutok le, de majdcsak valahogy.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizNekem szinte bissztos, hogy jó. Azért az árat megvárom. :) Még nemtom, hogy jutok le, de majdcsak valahogy.

Hogyan? Tippek: Nagyon. Gyorsan. Hamar. ;)

Akkor 5-7 a konkrét idõpont? Csak hogy le tudjam adni fõnöknél.

Damnatus

Hali!

A tavalyiakból ki nem jelezte még, hogy jönne idén? Noriko, Pandóra?

Pandóra

Quote from: DamnatusHali!

A tavalyiakból ki nem jelezte még, hogy jönne idén? Noriko, Pandóra?
:whoah:  :whoah:  :whoah:  (<- jelentkezem)
(edit: de csak ugyanazokkal a feltételekkel: ágy, fürdõszoba.)
"Ever wonder why I never really truly connect
Although my eyes are open
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"
(D. Hayes: Darkness)

Xaga

Quote from: MohaDe csak, ha életben hagyod Damnatus csacsiját! :lul:

Életben hagytam...legalább is élt bizonyos szemszögbõl :)

Ramiz

Máris borzongok...
Akkor én majd lehetek egy élõhalott báránnyal?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!