Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Quote from: Moha:lol:
A Hortobágyon is van ilyen, oda is lehet menni! ;)
Ha vonat/szallaskozelben van, akkor az jobb. Ez ui nincs kozel emlekeim szerint se buszmegallohoz, se a szallashoz. Busz meg ejjel ugysem jar.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: MeskeA rikiki jó játék, csak tudni kell veszteni! Én is az utolsó voltam az elõzõ játékokban, de amikor te is beszáltál, hirtelen a pontszámom az egekbe szökkent  (a tiedhez képest) :hehe: :__devil:
Tudok én veszteni, no problemo! Úgy elvesztettem a játékot, mint a pinty! :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Baldy

Quote from: RamizTudok én veszteni, no problemo! Úgy elvesztettem a játékot, mint a pinty! :lazza:

Mondhatni: befürödtél azzal a játékkal :hehe:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Ramiz

Quote from: BaldyMondhatni: befürödtél azzal a játékkal :hehe:
HÖRR!!! :morci:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizHÖRR!!! :morci:

Nocsak :) Remélem ezt alaposan részletezi katz a beszámolóban ;)))) :hehe:

animoni

Quote from: RamizTudok én veszteni, no problemo! Úgy elvesztettem a játékot, mint a pinty! :lazza:
Én meg vittem a dícsõséges második helyett!Hátulról :lame: !!!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

katz

Quote from: RouninNocsak :) Remélem ezt alaposan részletezi katz a beszámolóban ;)))) :hehe:
Sajna nem, valószinû ez már elutazásom után történt, vagy éppen akkor amikor ezek ketten részegen fetrengtek vhol.

Baldy

Quote from: RouninNocsak :) Remélem ezt alaposan részletezi katz a beszámolóban ;)))) :hehe:

Rikiki játék alatt volt, lévén piaszakaszt Ramiz nem tudta velem tartani :)
Az eseményrõl meg majd Ramiz élménybeszámol :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Ramiz

Quote from: BaldyRikiki játék alatt volt, lévén piaszakaszt Ramiz nem tudta velem tartani :)
Nem tudom, mirõl beszélsz, pubi...

Fazék

Egyszerûen arról volt szó, hogy szerencsétlen Baldy-t még 'kezdõk szerencséje" perk-je se tudta megmenteni a Rikikiben ellenem elszenvedett csúf vereséggel szemben, és fájdalmában mivel én hamar szedtem a sátorfámat az eredményhirdetés után, szegény Ramiz-on élte ki csalódottságát egy ásványvízes üveg tartalmának reája öntésével. :hehe:

Ramiz

Quote from: Fazék'kezdõk szerencséje" perk-je
:lul: :cool: Fallout rulez!

Pandóra

Helló!

Végre netközelben.
Akkor én most köszönöm meg a tábort, sajnálhatja, aki (rou..khm..) nem jött el.
"Ever wonder why I never really truly connect
Although my eyes are open
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"
(D. Hayes: Darkness)

Rounin

Quote from: PandóraHelló!

Végre netközelben.
Akkor én most köszönöm meg a tábort, sajnálhatja, aki (rou..khm..) nem jött el.

Tévedsz. Én nem sajnálom. Sõt. Kifejezetten örülök neki.

Ramiz

Quote from: RouninTévedsz. Én nem sajnálom. Sõt. Kifejezetten örülök neki.
Te tévedsz. Nem azt mondta, hogy sajnálod, csak azt, hogy sajnálhatod. És ez kétségkívül igaz.

katz

Nagy nehezen kiszabadultam egy vámpir ölelésébõl, hála a 74-es szintû Endurance Skillemnek. Keresztüldöftem a szívét és igy végre tudtam egy kis idõt szakítani a beszámoló megírására is.
Csütörtökön indultam haza a Balcsiról, épp miután rosszra fordult az idõ. Mivel meleg ruhát nem vittem igy 2 polo segítségével próbáltam átvészelni az uccso napon a hideget és az esõt. Reggel a 9 órás vonattal indultam vissza BP-re, csak persze szokás szerint késett 15 percet (azt legalább pontosan!!!), de sebaj, menet közben sikerült 1 órára nyujtai a késést. Hooah! MÁV Powa! :b+: BP-rõl nyomás haza. Természetesen nem értem ahhoz elég korán haza, hogy elérjem a megbeszélt vonatot, de Istenem, mit vár az ember a MÁV-tól? Pontosságot? Arra ott van az atomóra, meg a Deutsche Bahn. Otthon bepakoltam a kisebb táskába a cuccaimat. Éppen belefért minden, még az a Japanimationról rendelt dolgok is. Anyámat meggyõztem, hogy a rossz idõ ellenére én el fogok menni a táborba és majd vhogy visszaérek a szombati lagzira. Kiderült Darkstar is késõbbi vonattal jön, így legalább nem kell egyedül unatkoznom. Amikor végre begurult a vonat ( Keszthely-Nyíregyháza gyors. LOL átszeli az egész országot, fel sem tételeztem, hogy pontos lesz) teljesen végigérte a vidéki állomást. Anyám hivott a vonaton, hogy otthon maradt két poszter. Sirály, még jó hogy pont a leges legutolsó pillantban felejtettem el felmarkolni õket. A változatosság kedvéért, nem csak lepukadt hugyszagú vagonokból állt a szerelvény, így viszonylag kulturáltan utaztunk Kál-Kápolnáig. Odáig összeszedtünk még pár perc késést, és csak reménykedtem, hogy a csatlakozásként funkciónáló személy bevár minket. Mint kiderült a csatlakozás egy lepukkadt Piroska volt. Bár idehaza megnéztem a megállókat, de odafelé csak egyetlen egyet sikerült azonosítanom a hétbõl. Hevest, de azt is csak ezért, mert egész út alatt ez volt az egyetlen egy (!!!) névtáblával ellátott, kivilágított állomás. Nemhiába, ez már város. Olyan szinten a nagy büdös semmi közepén vonatoztunk a vaksötétban, hogy a vonattól alig 2-3 méterre lévõ dolgokat láttuk csak. Szerencsére a Tisza remek tájékozódási pontként funkciónált, és megkérdeztem 2 helyi halászt is, merre járunk. Így, amikor megállt a vonatnak nevezett csotrogány a koromsötétben, tudtam megérkeztünk. Két kisgyerkõc alakja tünt fel a sötétségben, ám ismerõs hangok csapták meg fülemet (Moha+kisvirág). Úgy látszik Mohának nagyon hiányzott a Wallscrollja. Taktikusan nem emlitettem neki a dolgok, amig biztonságosan a szállás területére nem értünk. Az állomás mellett elhaladva vmi beszorult a bakancsom alá, mint kiderült ez egy, Moha által autónak nevezett (Maruti Suzuki néven is ismert kispolyák utánzat) egérkamion volt. Hát nem egy bálnamerci az biztos, de legalább van 4 kereke és az ember feje felett is tetõ van (esõben nem jó cabriózni). Tiszta Trabi feelingje van, attol eltekintve, hogy itt nincs térdlenyesõs kesztyûtartó, illetve itt nem áll bele négyesben a váltó az ember combjába. Mondtam is Mohának, hogy amig ebbe belefér Meske, addig nem érezheti magát kövérnek. Megérkezés után kiderült, hogy az elsõ éjszaka 11-en (6 lány 5 fiú) lennék 10 ágyra, így kénytelenek leszünk egymás mellett aludni páran. Összatoltuk az ágyakat a lányoknak, mivel fiu fiu mellett nem akart aludni (errõl most vhogy a "nem vagyunk mi buzik" címû "sláger" jutott eszembe :eeek: ). A fiuknak jutott külön ágy, kivéve Damnatust aki mindenáron a lányok mellett akart aludni. Nem igazán értem miért akart pont kisvirág mellett aludni, ha nem csinált éjszaka semmit. Vajon szimplán csak egy fatökû szájhõs vagy éppen anyakomplexusa van? Ezt est poénja szerintem az volt amikor Damnatus vmi hasonlót nyögött be: "Helyet kérek, én értelmiségi vagyok." :lul: Szerinte ez kifogás a munkanélküliségére? Most már legalább tudom mi lesz a bölcsészekbõl, miután lediplomáznak. Diplomás munkanélküli. Jó szakma. :D Lefekvés elõtt még megismerkedtem az addig érkezettekkel illetve játszottunk egy rikikit is. Ott volt Animoni (nekem még mindig Anime Moniként van a fejemben LOL), Freya, Pandora (mint kiderült õk ketten testvérek és róluk el is hiszem), kisvirág (tényleg milyen kicsi), Kvikveg (õróla majd lejjebb), Meske, Moha (kiváncsi vagyok kettejük közül melyikõjüket fogadták örökbe, vagy melyiket "hozta" a postás; két ennyire különbözõ testvért...), Fazék (remekül csalt rikikiben), Damnatus (õ még jobban, lévén õ írta a pontokat), Darkstar (furcsa, hogy a nevével és a postjival szemben élõben mennyire más. Nem kedvelem az olyan embereket, akik nem néznek a szemembe, ha hozzám beszélnek!) Ahhoz képest, hogy akkor játszottam elõször ezt a játékot életemben, nem lettem tökutolsó. Wow. Nem olyan rossz játék, de el tudnék képzelni értelmesebb idõtöltést is, bár tény, hogy az esõ meglehetõsen behatárolta lehetõségeinket. Este még kaptunk egy kis zenét is a szomszédoktól, amolyan "korunk slágereit". Nem volt túl hangos (én pont a mellett a fal mellett aludtam egy nagyot), de a társaság nem kollégiumban edzõdött felét meglehetõsen zavarta. Reggel 8-kor keltem. Elsõnek. A többiek még nagyban durmoltak, de nem sokáig, ugyanis a szomszédok hamarosan ismét rákeztek a zenére. Én kint "gyönyörködtem" hely "szépségében". Amolyan lepukkadt kempingféle volt néhány nagyobb és több kisebb szakadt faházzal. A házakban egyedül villany volt, de persze nem fûtésre. Még jó, hogy 11-en épp befûtöttük a nyomorult házikót. Vizesblokként két, roskatag konténer funkcionált a tábor közepén. A koliban járva bármely, jobb érzésû Köjál ellenõr szivrohamot kapna, de ehhez képest a Kármán koli kész luxusszálló. "Gyönyörködésemet" az elgyötört Kvikveg szakította meg a rendelkezésemre álló fenyítóeszközök felõl való érdeklõdésével. Mivel láttam, hogy a társaságból senkinek sem akarodzik átmennie, inkább kialvatlanul kelnek fel, ezért felajánlottam magam rendteremtésre. Felcsatoltam a stukkert és Kvkiveggel átmentünk megkérni a szomszédokat az általuk okozott zajszennyezés mérséklésére. Akciónk sikerrel járt, és a csapat lustábbik fele (a többség) visszatérhetett az alváshoz. Utólag visszagondolva úgy nézhettünk ki Kvikveggel ketten, mint egy harmincas, munkásosztálybeli házaspár, akik 5 gyerekükkel mentek nyaralni. Tessék csak megnézni a képeket. Ha Kvikveg vámpír, akkor az utolsó vacsorája a bádogember volt. Nekem, a szájában lévõ izé láttán elõször a Gépgyártástechnológia Tanszék Forgácsolás órája jutott eszembe. (Kvikveg: Csak szólj ki csinálta, ha akarod segítek kinyirni. Megérdemli!) Kényelmesen megreggeliztem, utánna meditáltam egy kicsit, majd olvagattam vki Szaku (?) magazinját. Ez utobbi nem is olyan rossz, bár venni biztos nem fogok egy darabot sem. 10-11 felé végre a banda is feléledt (kivételt egyedül a fõvámpír jelentett). Mivel a többség reggelizni/ebédelni indult és én már ettem, ezért ottmaradtam örizni a házat. Közben kikelt koporsójából Kvikveg is. Elmentünk ketten megnézni a partot. Meglehetõsen szeles volt az idõ, de szép idõben szerintem van olyan jó a hely, mint a balaton déli partja. Miután visszatértek a többiek játszottunk még egy kicsit. Volt rikiki (de hülye neve van...) és Activity. Ez utobbiban természetesen mi nyertünk kisvirággal és Darkstaral, bár neki nem nagyon ment a játék. Telt mult az idõ, megjött noriko, megéheztünk, elmentünk "várost" nézni és vmi "olcso és finom" kajáldát (Tesco étterem) keresni. Találtunk is egyett. A balcsin eltöltött idõ meglehetõsen sokba fájt a pénztárcámnak (~15-20k), ezért sporolosra vettem a figurát. Rendeltem egy milánói makaronit (közel a legolcsobb koszt volt ott). Nem kellett volna. Amit kihoztak, az... Szóval a tészta olyasmi volt, mint a japán étterem Ramen-nek nevezett szutyka, a darált patkányhús még nyersen volt belekeverve, romlott trappistát reszeltek erre a hányásdarabra és a végén leöntöttég bõségesen TG kecsappal. Lassan tényleg lehetne már egy alap hányós szmájli a fórumon. A kolisbelem nagynehezen bevette ezt a trutyit, de Animoninak nem ment. Egy falat is sok volt neki. Szerencsémre, illetve gyomrom nagy szerencséjére kisvirág nem bírta legyürni a rendelését, így sikerült a milánói makaróninak nevezett vmit lent tartanom némi rántott hal segítségével. Kaja elõtt/mellett páran még rendeltünk némi emésztés segítõt is. Én a Metaxa kipróbálása mellett döntöttem, lévén normális vodkájuk nem volt. Nem izlett. Talán a Jagerhez hasonlítható leginkább az ize. Gyógyszerféle, de ellentétben a Becherovkával, ez nem finom. Mig a többiek falatozgattak, addig megnéztem az állomásra induló buszokat. Amivel menni akartam, arról éppen lecsúsztam, igaz ebben kicsit közrejátszott kisvirág igérete is: Ha maradok, hajnalig szórakoztat. Hát lehet egy ilyet visszautasítani? Visszabandukoltunk a szállásra. Addigra megérkeztek a többiek is. Ramiz már meglehetõsen kétes állapotban volt, Baldy a szomszéd faházban tanyázó Loki drukkerekkel melegedett össze, Bonci a laptop közelében helyezkedett, Cobra a házat õrizte vérszomjas megjelenésével, és a titokzatos kecsappal is váltottam 2 mondatot, többet azóta sem sikerült, talán majd vmelyik meeten sikerül megismerkedni vele. kisvirággal még megnéztük a partot és estére elmentünk valamennyien egy szórakozóhelyre. Nem kell semmi komolyra gondolni. A Tiszavirág étterem (jó név, vajh mikor megy csõdbe?) volt, közepes italválasztékkal, egy darab biliárdasztallal és Live Action lakodalmas zenével. kisvirággal rendeltünk egy üveg Olaszrizlinget. Annak ellenére, hogy én a félédes fehéret szeretem, ez a száraz fehér nagyon izlett, veszek máskor is. Biliárdozgattunk, idétlenkettünk a kamera elõtt és röhögtünk Ramizon. Poénos volt, amikor beállt a muzsikus elé és 20 percen keresztül mozdulatlanul bámulta, meglehetõsen érdekes tekintettel (tudjátok: egy sör nem sör, két sör fél sör...) A ficko nem is birta sokáig, tartott egy szünetet, addig Ramiz ugrott be helyette és kezdett el játszani, legnagyobb meglepetésünkre nem is rosszul. Idõközben visszatért a fõmuzsikus és tanitgatta Ramizt. A legnagyobb poén az lett volna, he eljátsza a Bebop föcímzenéjét. Baldy ekkortájt kezdett megállíthatatlanul gurulni lefelé az alkoholizmus lejtõjén. kisvirággal hazafelé baktatva a portás igy szólt hozzánk: Uraim, láthatnám a belépõjüket. kisvirág rögtön megmutatta a sajátját. Csak fél perc mulva kapcsolt, mit is halllott. Szegény. Mellesleg kiderült róla, hogy a nappal ártatlan, kicsiny virágszál, éjszaka egy gonosz, vérszomjas vámpírrá változik. Én ugy 4 óra felé kerültem ágyba. Mivel már elég sokan voltunk, ezért 2 faházra oszlottunk (10 fiu, 6 lány). Nekem megint az egyik felsõ ágy jutott. Mellettem Moha, alattam Baldy, a lábamnál meg Fazék horpasztott. Versenyt horkoltak. Elsõ helyezett Moha lett. Amilyen kicsi, olyan hangos, illetve az még a négyzeten és annak 10. hatványa szorozva 463 faktoriálisával. Nem is értem, hogy jöhet ki ilyen sok hang, egy ekkora emberbõl. Második helyezett Fazék. Most már tudom honnan kapta a nevét, repedtfazékként horkol. Utolsó Baldy lett, de csak azért mert 3 után ért haza (Ramizhoz hasonlóan tajt részegen) és az éjszaka közepén sikerült felrugdosnom, onnantól abbahagyta a horkolást. Reggelre sikeresen felébresztette a fél bandát a telefonom ébresztõfunkciója. Összeszedelõcködtem a cuccaimat a lányházból (igy gondolom ott is fölköltettem mindenkit) és Cobrának hála (thx Cobra) idõben ki is értem az állomásra. Utkozben My Hime OST (egész jó zene. Nincs meg vkinek?) hallgattunk. A piroska természetesen késett. Sebaj. Anyám már annyira ideges volt a lagzi miatt, hogy Hevesig eljött elém kocsival. Illetve eljött volna, ha nem zúg el mellettem ezerrel. LOL olyan gyorsan ment és annyira ideges volt, hogy nem ismerte fel a saját fiát. Jó hogy nem ütött el. Hazafelé a mellékutakon végig 120-130-al tepert, falukban meg 80-al. Anyámnak zöldhályogja van (volt, hogy egy kamiont nem vett észre korábban), a kocsi meg épp szervizelésre várt fékproblémák miatt. Ha nem lettem volna annyira fáradt, tuti halálfélelmem lett volna. 12-re ott voltunk a lagziban. Szokásos jópifizás. 1 óra körül felszolgálták életem legrosszabb (már megint rossz kaja!!!) lagziskajáját. A templomi rész alatt majdnam bealudtam. Én huztam haza és 5 elõtt már ágyban is voltam, hogy vasárnap hajnal 5-ig durmoljak az ágyban. Erõltetett kelés után pedig végre Repnap. Istennek hála rossz, de nem túl rossz idõvel. Mint utólag kiderült ott volt Shiroi, illetve a fél sg haditechnika topic. Kár, hogy nem találkoztam senkivel. Talán majd legközelebb.
Összeségben elmondható, hogy jól éreztem magam a táborban, és a pénteki nap megmentette Damnatust a negativ reptõl, amit tõlem kapott volna az elb..tt szervezésért. Ha lesz megint, számithattok rám is, én pedig számítanék vmi jobb szervezésre. Nekem épp elég volt a Balatonon a programmot mondani.

katz

ehhh, mingyá 1 óra van :eeek: vagy 3 órája kezdtem ezt irni pedig alig 1,5 nap eseménye:eek:

Darkstar

Quote from: katzehhh, mingyá 1 óra van :eeek: vagy 3 órája kezdtem ezt irni pedig alig 1,5 nap eseménye:eek:

Jó hosszú is lett. :) Bazz, azon a képen úgy nézek ki, mint aki beszívott. Pedig nem, csak a sör hatása. :D (Többet nem keverem unicummal. A kettõ jobb külön-külön)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

katz

Quote from: DarkstarBazz, azon a képen úgy nézek ki, mint aki beszívott. Pedig nem, csak a sör hatása. :D
Jó szöveg :D

.Attila

Darkstar nevezetû link alatt kecsap látható.

Rounin

Quote from: RamizTe tévedsz. Nem azt mondta, hogy sajnálod, csak azt, hogy sajnálhatod. És ez kétségkívül igaz.

Mondom, hogy téved. Nincs okom sajnálni ;) Legfeljebb a közös SS ének hiányozhatna kicsit =] (de még az sem -.-)

Ramiz

Szép kis szófosás, katz, megérdemelnél egy nagy repet, ha nem lett volna annyi ferdítés benne. :hehe: Most pedig elmondom azokat a részeket, amiket katz kihagyott magáról. (Kicsillagozom a kompromittáló részeket.) ***** *********** ** ***** ****** **** ********* ********** *****  *** ** *** ***!!! :D Na hát így volt.

katz

Quote from: BonciDarkstar nevezetû link alatt kecsap látható.
A kép másik felét nézd, vagy vegyél egy nagyobb monitort ;)
Quote from: RamizSzép kis szófosás, katz, megérdemelnél egy nagy repet, ha nem lett volna annyi ferdítés benne. :hehe: Most pedig elmondom azokat a részeket, amiket katz kihagyott magáról. (Kicsillagozom a kompromittáló részeket.) ***** *********** ** ***** ****** **** ********* ********** *****  *** ** *** ***!!! :D Na hát így volt.
Ferdités? Mire gondolsz?
Koompromittáló részek... khmm Vannak itt 18 éven aluliak is :rolleyes:

Fazék

Quote from: katzFerdités? Mire gondolsz?
csak 1 igazság van mi? :haha:
amúgy tényleg korrekt beszámoló, én is csak a ferdítéseket említeném :)

katz

Quote from: Fazékcsak 1 igazság van mi? :haha:
amúgy tényleg korrekt beszámoló, én is csak a ferdítéseket említeném :)
1 hét távlatából már nem olyan tiszták az emlékeim, pedig nem is ittam. sokat...
Érdekes, hogy eddig csak az pampogot ferditésrõl, akire vmilyen szinten kompromittáló az írásom :D

Ja igen, vmi ami kimaradt. Láttam Fazék igazolványképét :lul: Remélem Fazék betszed azt a képet a képgalériába, vagy inkább a nagyon LOL-ba. :D

.Attila

Quote from: katzA kép másik felét nézd, vagy vegyél egy nagyobb monitort ;)
Na igen, nem ártana használni ezt a scroll bart itt alul :rolleyes:

kisvirag

jupp

majdnem sikerult lefordulnom a szekrol, mikozben katz beszamolojat olvastam :)
mitakartok, egesz korrekt, bar a horkolobajnoksagban szerintem mas volta gyoztes....

:P
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

animoni

HuuuHHH! Katz gratulálok a beszámoló hosszúságához!!! Majd én is elolvasom mert csak bele bele nézegettem, de most irány Bécs :haha:  :haha:  :haha:  :haha:  :haha: !!!!!!!!!!!!!!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Ramiz

Quote from: katzÉrdekes, hogy eddig csak az pampogot ferditésrõl, akire vmilyen szinten kompromittáló az írásom :D
Engem ez nem kompromittál. :D
Valaki megírhatná a folytatást, ahol katz nem volt már ott (ezért eleve minden jobb volt :hopp: ), mondjuk Baldy.

katz

Quote from: RamizValaki megírhatná a folytatást...
jah
Quote from: Ramizahol katz nem volt már ott (ezért eleve minden jobb volt :hopp: )
:D Ezzel azt hiszem páran vitatkozhatnának, de így mondjuk nem volt senki, aki leirhatná mi mindent tettél...
Quote from: Ramiz...mondjuk Baldy.
:lul: Azt hittem olyan részeg volt, hogy ugy kellett mindig arráb lögdösni. Legalábbis tõlem az uccso éjszakán és reggelen meglehetõsen aberrált és pornográf dolgokat kért...

.Attila

Meglep, hogy a horkolásbajnokságban nem lettem megemlítve :)
Biztos, hogy Moha horkolt olyan hangosan, és nem én? :haha: